המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אנחנו מאה אחוז מהקו!!! מאז גמר היורוליג לא זוכר משהו כזה
איזה גמר יורוליג, גם שם היקמן דפק את הכל
נס מילאנו הראשון, זה היה משהו
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:הבאתו של מקל חיסלה לגמרי את רוצ'סטי. לא הרווחנו כלום!
יש כאלה שגם צפו את זה מראש.
זה יהיה נכון לגבי כל שחקן אחר שמכבי תביא לקו האחורי ליד מקל.
שים ליד מקל קלעי שלא מרכז וזה אמור לעבוד..
שים ליד רוצסטי סלאשר ששומר וזה יעבוד יותר טוב.
תעיף את שניהם ותביא שני שחורים סבירים פלוס וזה יעבוד יותר טוב.
Hey Yeah כתב:"אל תגיד לי שרוצ'סטי ופארמר ישראלים". סליחה חוק השבות גור שלף ביטל אותך עכשיו, מילה של גור זאת מילה.
yanay21 כתב:Hey Yeah כתב:"אל תגיד לי שרוצ'סטי ופארמר ישראלים". סליחה חוק השבות גור שלף ביטל אותך עכשיו, מילה של גור זאת מילה.
אבל דיאור פישר כן, לפרוטוקול.
MTA2311 כתב:ברמות האלה מקל שחקן כדורסל מצויין. השאלה היא איך זה יראה ביורוליג, או יותר נכון מה המחיר שהקבוצה תשלם כשזה יראה אחרת לגמרי ביורוליג.
MTA2311 כתב:מאחל לאורי לוי לצפות בכל האנשים היקרים לו מתים מוות איטי וכואב, ואז למות בעצמו.
yanay21 כתב:לא מאמין. עשו מעין תרשים כזה של 9 הפעולות האחרונות של מקל, והראו שכולן חיוביות. בחיים לא ראיתי דבר כזה, לאף שחקן.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מאחל לאורי לוי לצפות בכל האנשים היקרים לו מתים מוות איטי וכואב, ואז למות בעצמו.
התרככת עם השנים
אני כבר לא מכירה אותך
yanay21 כתב:לא מאמין. עשו מעין תרשים כזה של 9 הפעולות האחרונות של מקל, והראו שכולן חיוביות. בחיים לא ראיתי דבר כזה, לאף שחקן.
felix_r כתב:yanay21 כתב:לא מאמין. עשו מעין תרשים כזה של 9 הפעולות האחרונות של מקל, והראו שכולן חיוביות. בחיים לא ראיתי דבר כזה, לאף שחקן.
לא, לא. הפעם אתה טועה. הם עושים את זה בכל המשחקים בחודש האחרון, משהו כזה
rc4991 כתב:אורי לוי מילא הערב את מאגר בנק הזרע
משתמשים הגולשים בפורום זה: גיא ו־16 אורחים