Holiday_Armadillo כתב:שאראס לאט לאט הופך למאט לה בלנק
https://www.youtube.com/watch?v=il_G-fQ3hmw
הגרסא הרזה שלו
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:שאראס לאט לאט הופך למאט לה בלנק
yanay21 כתב:הם לא נוצרים את העבר במקום ליצור רגעים משמעותיים בהווה. הם נוצרים את העבר כדי לא להתאמץ וליצור רגעים משמעותיים בהווה. זו סיבה ותוצאה.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:הם לא נוצרים את העבר במקום ליצור רגעים משמעותיים בהווה. הם נוצרים את העבר כדי לא להתאמץ וליצור רגעים משמעותיים בהווה. זו סיבה ותוצאה.
תגיד עוד פעם נוצרים
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:הם לא נוצרים את העבר במקום ליצור רגעים משמעותיים בהווה. הם נוצרים את העבר כדי לא להתאמץ וליצור רגעים משמעותיים בהווה. זו סיבה ותוצאה.
תגיד עוד פעם נוצרים
אם אני אומר את זה שלוש פעמים, ישו אמור להופיע, לא?
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:הם לא נוצרים את העבר במקום ליצור רגעים משמעותיים בהווה. הם נוצרים את העבר כדי לא להתאמץ וליצור רגעים משמעותיים בהווה. זו סיבה ותוצאה.
תגיד עוד פעם נוצרים
או אני עם מחבט (כמו baseball bat אור, לא מחבת)
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:הם לא נוצרים את העבר במקום ליצור רגעים משמעותיים בהווה. הם נוצרים את העבר כדי לא להתאמץ וליצור רגעים משמעותיים בהווה. זו סיבה ותוצאה.
תגיד עוד פעם נוצרים
או אני עם מחבט (כמו baseball bat אור, לא מחבת)
את לא יכולה להריץ בדיחות הודאל על אור
yanay21 כתב:אבל לאור אין שגיאות כתיב. זה לא אמור להיות קטע על הודאל כי הוא מעפולה?
yanay21 כתב:הם לא נוצרים את העבר במקום ליצור רגעים משמעותיים בהווה. הם נוצרים את העבר כדי לא להתאמץ וליצור רגעים משמעותיים בהווה. זו סיבה ותוצאה.
Mitelka כתב:yanay21 כתב:הם לא נוצרים את העבר במקום ליצור רגעים משמעותיים בהווה. הם נוצרים את העבר כדי לא להתאמץ וליצור רגעים משמעותיים בהווה. זו סיבה ותוצאה.
זה הזוי איך פתאום בשנתיים גרועות ומסריחות - נזכרנו במגי, האפמן, פארקר. מילא, נגיד האפמן בדיוק נפטר - אבל מגי נפטר לפני 13 שנים ! מוזר שכשזוכים באליפויות ובגביעי אירופה לא בדיוק מתעסקים בכאלה דברים.
עוד עונה כזאת והיכונו לשלושה שבועות של הפנינג לכניסה להיכל המכבים (מה? מאיפה זה בא) של דאלאס קומוג'יס ונסטור קומאנטוס - מהרגעים הגדולים בטיסות לארץ ועד השלשה בגארבג' טיים נגד גבעת יגור.. נחכה לו בנתב"ג, ראיונות משותפים עם מאמני עבר ומשחק מיוחד נגד ז'לגריס של שאראס שינאם בהפסקה.
וללא ספק כרמל, אני אנצור את זה ועוד הרבה רגעים. כולנו נוצרים.
שמואל1 כתב:Mitelka כתב:yanay21 כתב:הם לא נוצרים את העבר במקום ליצור רגעים משמעותיים בהווה. הם נוצרים את העבר כדי לא להתאמץ וליצור רגעים משמעותיים בהווה. זו סיבה ותוצאה.
זה הזוי איך פתאום בשנתיים גרועות ומסריחות - נזכרנו במגי, האפמן, פארקר. מילא, נגיד האפמן בדיוק נפטר - אבל מגי נפטר לפני 13 שנים ! מוזר שכשזוכים באליפויות ובגביעי אירופה לא בדיוק מתעסקים בכאלה דברים.
עוד עונה כזאת והיכונו לשלושה שבועות של הפנינג לכניסה להיכל המכבים (מה? מאיפה זה בא) של דאלאס קומוג'יס ונסטור קומאנטוס - מהרגעים הגדולים בטיסות לארץ ועד השלשה בגארבג' טיים נגד גבעת יגור.. נחכה לו בנתב"ג, ראיונות משותפים עם מאמני עבר ומשחק מיוחד נגד ז'לגריס של שאראס שינאם בהפסקה.
וללא ספק כרמל, אני אנצור את זה ועוד הרבה רגעים. כולנו נוצרים.
אתה רציני? פארקר הוא אחד השחקנים הגדולים בכל הזמנים במכבי ובאירופה בכלל, וזה פשע שעד היום לא ערכו לו טקס או משחק פרידה.
תראה איזה הפנינג פנאתינייקוס עשתה לאגדת הכדורסל דיאמנטידיס, וזה חודשים ספורים בלבד מפרישתו.
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שאראס לאט לאט הופך למאט לה בלנק
הגרסא הרזה שלו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], refael, yon1 ו־20 אורחים