19 אוקטובר 2016, 11:59
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:כן, רק שאני לא זוכר מתי הפדרמנים "פתחו חוזה בשביל ההרגשה הטובה". זה הקטע של הגולדהארים.
אם האופציה חד-צדדית, אני לא רואה סיבה לפתוח את החוזה. הבחור בן 28. בסוף החוזה יהיה בן 30. אין מה לרוץ.
19 אוקטובר 2016, 12:08
19 אוקטובר 2016, 12:22
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:כן, רק שאני לא זוכר מתי הפדרמנים "פתחו חוזה בשביל ההרגשה הטובה". זה הקטע של הגולדהארים.
אם האופציה חד-צדדית, אני לא רואה סיבה לפתוח את החוזה. הבחור בן 28. בסוף החוזה יהיה בן 30. אין מה לרוץ.
19 אוקטובר 2016, 12:34
rc4991 כתב:roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:כן, רק שאני לא זוכר מתי הפדרמנים "פתחו חוזה בשביל ההרגשה הטובה". זה הקטע של הגולדהארים.
עשית ממנו סבא, הוא בגיל מצויין
יש הגיון בלפתוח את החוזה ולתת לו עוד 200 אלף אם זה מה שיגרום לו לתחושה טובה ולהארכת חוזה
19 אוקטובר 2016, 14:24
19 אוקטובר 2016, 14:39
שמואל1 כתב:צאו מהסרט, מכבי לא תשלם לו (ולאף שחקן אחר) 2 מיליון דולר לעונה.
האופצייה הזאת מראש נועדה לא להתממש.
19 אוקטובר 2016, 14:51
19 אוקטובר 2016, 15:03
שמואל1 כתב:צאו מהסרט, מכבי לא תשלם לו (ולאף שחקן אחר) 2 מיליון דולר לעונה.
19 אוקטובר 2016, 16:33
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:צאו מהסרט, מכבי לא תשלם לו (ולאף שחקן אחר) 2 מיליון דולר לעונה.
אני דווקא מאמין שבמידה וההכנסות מהיורוליג יתממשו לפי הציפיות, יש סיכוי סביר שישאירו אותו פה בסכומים האלה. זה לא בשמיים.
19 אוקטובר 2016, 16:42
19 אוקטובר 2016, 16:45
שמואל1 כתב:למכבי אין בעיה מבחינה כלכלית להחזיק שחקן בעלות כזאת, וגם בעבר לא היה.
זו החלטה עקרונית שהבעלים קיבלו אחרי "מקרה" קרלוס ארויו ואימוץ "מודל אולימפיאקוס".
19 אוקטובר 2016, 17:24
ankram כתב:שמואל1 כתב:צאו מהסרט, מכבי לא תשלם לו (ולאף שחקן אחר) 2 מיליון דולר לעונה.
ובצדק מוחלט , לא משלמים למעלה מ 2 מליון $ על שחקן כמו גאודולוק שהוא סקורר מחונן , אבל שומר חלש מאד , ועדיין הוא לא הוכיח שהוא ספאנוליס , יעני יכול לקחת קבוצה עד התואר.
19 אוקטובר 2016, 17:25
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:צאו מהסרט, מכבי לא תשלם לו (ולאף שחקן אחר) 2 מיליון דולר לעונה.
אני דווקא מאמין שבמידה וההכנסות מהיורוליג יתממשו לפי הציפיות, יש סיכוי סביר שישאירו אותו פה בסכומים האלה. זה לא בשמיים.
למכבי אין בעיה מבחינה כלכלית להחזיק שחקן בעלות כזאת, וגם בעבר לא היה.
זו החלטה עקרונית שהבעלים קיבלו אחרי "מקרה" קרלוס ארויו ואימוץ "מודל אולימפיאקוס".
19 אוקטובר 2016, 17:39
rc4991 כתב:כבר עכשיו משלמים לסמית' שני מיליון
ankram כתב:שמואל1 כתב:צאו מהסרט, מכבי לא תשלם לו (ולאף שחקן אחר) 2 מיליון דולר לעונה.
ובצדק מוחלט , לא משלמים למעלה מ 2 מליון $ על שחקן כמו גאודולוק שהוא סקורר מחונן , אבל שומר חלש מאד , ועדיין הוא לא הוכיח שהוא ספאנוליס , יעני יכול לקחת קבוצה עד התואר.
19 אוקטובר 2016, 17:41
19 אוקטובר 2016, 18:42
אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:כבר עכשיו משלמים לסמית' שני מיליון
ברוטו, לא נטו.
אם האופציה של מכבי על גאדולוק היא 2 מיליון דולר נטו, מדובר בכ-2.6 מיליון דולר ברוטו. אבל זה לא רחוק מידי.ankram כתב:שמואל1 כתב:צאו מהסרט, מכבי לא תשלם לו (ולאף שחקן אחר) 2 מיליון דולר לעונה.
יש לך הצעה יותר טובה? אולי להמיר אותו בשני צרבסים במקום? או 4 אייברסונים? 4 סילים?
בעונה שעברה הרוויחו 15-20 שחקנים באירופה 2 מיליון דולר ומעלה. ספאנוליס היה יותר קרוב ל-3 מיליון דולר.
אני לא יודע אם ישלמו או לא, אני מתקשה להיכנס לראש של הפדרמנים, אבל במחירים שיש היום ביורוליג וב-NBA? זה המחיר שלו. ברור שלהישגים האישיים והקבוצתיים יש משקל בהחלטה כזאת (בסגל הנוכחי - שני גביעי מדינה + פלייאוף יורוליג, והוא צריך להישאר פה).
19 אוקטובר 2016, 18:49
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:צאו מהסרט, מכבי לא תשלם לו (ולאף שחקן אחר) 2 מיליון דולר לעונה.
החשיבה הזאת נשברה כבר בקיץ שעבר (יענו לפני שנה)
כבר עכשיו משלמים לסמית' שני מיליון
19 אוקטובר 2016, 18:49
אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:כבר עכשיו משלמים לסמית' שני מיליון
ברוטו, לא נטו.
אם האופציה של מכבי על גאדולוק היא 2 מיליון דולר נטו, מדובר בכ-2.6 מיליון דולר ברוטו. אבל זה לא רחוק מידי.ankram כתב:שמואל1 כתב:צאו מהסרט, מכבי לא תשלם לו (ולאף שחקן אחר) 2 מיליון דולר לעונה.
יש לך הצעה יותר טובה? אולי להמיר אותו בשני צרבסים במקום? או 4 אייברסונים? 4 סילים?
בעונה שעברה הרוויחו 15-20 שחקנים באירופה 2 מיליון דולר ומעלה. ספאנוליס היה יותר קרוב ל-3 מיליון דולר.
אני לא יודע אם ישלמו או לא, אני מתקשה להיכנס לראש של הפדרמנים, אבל במחירים שיש היום ביורוליג וב-NBA? זה המחיר שלו. ברור שלהישגים האישיים והקבוצתיים יש משקל בהחלטה כזאת (בסגל הנוכחי - שני גביעי מדינה + פלייאוף יורוליג, והוא צריך להישאר פה).
19 אוקטובר 2016, 18:50
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:צאו מהסרט, מכבי לא תשלם לו (ולאף שחקן אחר) 2 מיליון דולר לעונה.
החשיבה הזאת נשברה כבר בקיץ שעבר (יענו לפני שנה)
כבר עכשיו משלמים לסמית' שני מיליון
סמית' מקבל 1.3 מיליון דולר נטו.
19 אוקטובר 2016, 18:55