Holiday_Armadillo כתב:הוא (וכל אחד אחר) יכול לכתוב איפה שהוא רוצה
סורי. את לא תעודדי טרולינג פה. יש לך אלף דיונים של בתי זונות לעשות את זה בהם.
לא אמרתי לו לא לכתוב.
אמרתי לו לא לכתוב כמו אידיוט.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:הוא (וכל אחד אחר) יכול לכתוב איפה שהוא רוצה
החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא (וכל אחד אחר) יכול לכתוב איפה שהוא רוצה
Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא (וכל אחד אחר) יכול לכתוב איפה שהוא רוצה
אתה לא תגיד לי מה לעשות כמו שאתה לא תגיד מי יכול להגיב איפה
זה לא הת'רד שלך, גם אם אתה חושב אחרת לפעמים
אם מה שהוא אומר לא לדעתך, תביא הוכחות שהוא טועה או שתתעלם ממנו אם אתה חושב שהוא טרול
החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא (וכל אחד אחר) יכול לכתוב איפה שהוא רוצה
אתה לא תגיד לי מה לעשות כמו שאתה לא תגיד מי יכול להגיב איפה
זה לא הת'רד שלך, גם אם אתה חושב אחרת לפעמים
אם מה שהוא אומר לא לדעתך, תביא הוכחות שהוא טועה או שתתעלם ממנו אם אתה חושב שהוא טרול
את אמיתית?
באמת נכנסת איתי לפינה הזאת?
אני חושב שההוכחות שהבאתי היו מספיק מוצקות, כדי שתגובה כמו "קלעי של 0% הוא קלעי מפחיד" ייכחדו מהדיון הזה.
לא ביקשתי הרבה.
החציל האצטקי כתב:כנראה שאני לא אגיד לך מה לעשות ואת לא תגידי לי מה לעשות.
שורה תחתונה, זה ת'רד שהזמן ותשומת הלב שאני מקדיש לו הם גדולים ביותר, ונדמה לי שמותר לי פעם באף פעם להכחיד טרול שהתבלבל.
תמשיכי בעבודת הקודש של ניהול את הפורום הזה על הצד הטוב ביותר.
Naor116 כתב:חציל, אני מתנצל, הראייה שלי הייתה מוטעה היו לו 44% לפני שנתיים אבל ראיתי שהוא בקושי זרק. בכל מקרה אני לא בא להטריל פה אל תדאג פעם הבאה אבסס יותר את הדברים
Naor116 כתב:חציל, אני מתנצל, הראייה שלי הייתה מוטעה היו לו 44% לפני שנתיים אבל ראיתי שהוא בקושי זרק. בכל מקרה אני לא בא להטריל פה אל תדאג פעם הבאה אבסס יותר את הדברים
החציל האצטקי כתב:Naor116 כתב:חציל, אני מתנצל, הראייה שלי הייתה מוטעה היו לו 44% לפני שנתיים אבל ראיתי שהוא בקושי זרק. בכל מקרה אני לא בא להטריל פה אל תדאג פעם הבאה אבסס יותר את הדברים
אין צורך באמת להתנצל נשמה.
תגיב פה חופשי ובכיף, רק תשים לב לנתונים.
אני בסה"כ בא בכוונות הכי טובות. לדעתי, אין ת'רד כזה בשום מקום אחר, וממש חשוב לי לשמור על הרמה שלו.
כרמל, שתי מים. הכל קול.
קצת חבל לי שהגישה שלך מחורבנת כל כך, אבל תהני איתה.
Naor116 כתב:מה אתם אומרים על אקסל טופאן? בן 25 שיחק בדנבר, מילווקי ועוד כמה קבוצות על חוזים של 10 ימים (בדנבר סיים עונה של 23 משחקים) ורסטילי מאוד יכול לשמור על 3 עמדות, 7'6 פיזי ואתלטי עם ניסיון באירופה (4 שנים בשטרסבורג) עם אפסייד הגנתי גבוה עוד יותר . שיחק בדי ליג בראפטורס
felix_r כתב:Naor116 כתב:מה אתם אומרים על אקסל טופאן? בן 25 שיחק בדנבר, מילווקי ועוד כמה קבוצות על חוזים של 10 ימים (בדנבר סיים עונה של 23 משחקים) ורסטילי מאוד יכול לשמור על 3 עמדות, 7'6 פיזי ואתלטי עם ניסיון באירופה (4 שנים בשטרסבורג) עם אפסייד הגנתי גבוה עוד יותר . שיחק בדי ליג בראפטורס
אפסייד הגנתי? הגדרה מפוקפקת משהו...
Naor116 כתב:felix_r כתב:Naor116 כתב:מה אתם אומרים על אקסל טופאן? בן 25 שיחק בדנבר, מילווקי ועוד כמה קבוצות על חוזים של 10 ימים (בדנבר סיים עונה של 23 משחקים) ורסטילי מאוד יכול לשמור על 3 עמדות, 7'6 פיזי ואתלטי עם ניסיון באירופה (4 שנים בשטרסבורג) עם אפסייד הגנתי גבוה עוד יותר . שיחק בדי ליג בראפטורס
אפסייד הגנתי? הגדרה מפוקפקת משהו...
למה? משתמשים בהגדרה הזאת לא מעט
Naor116 כתב:מה אתם אומרים על אקסל טופאן? בן 25 שיחק בדנבר, מילווקי ועוד כמה קבוצות על חוזים של 10 ימים (בדנבר סיים עונה של 23 משחקים) ורסטילי מאוד יכול לשמור על 3 עמדות, 7'6 פיזי ואתלטי עם ניסיון באירופה (4 שנים בשטרסבורג) עם אפסייד הגנתי גבוה עוד יותר . שיחק בדי ליג בראפטורס 905 עם 15 נקודות למשחק 35% לשלוש 4 ריבאונדים ו3 אסיסטים למשחק. אני די בטוח שמקריי לא יגיע לפה אז טופאן יכול להיות d&3 טוב באירופה וגם אול ארואנדר לא רע.
Naor116 כתב:Naor116 כתב:מה אתם אומרים על אקסל טופאן? בן 25 שיחק בדנבר, מילווקי ועוד כמה קבוצות על חוזים של 10 ימים (בדנבר סיים עונה של 23 משחקים) ורסטילי מאוד יכול לשמור על 3 עמדות, 7'6 פיזי ואתלטי עם ניסיון באירופה (4 שנים בשטרסבורג) עם אפסייד הגנתי גבוה עוד יותר . שיחק בדי ליג בראפטורס 905 עם 15 נקודות למשחק 35% לשלוש 4 ריבאונדים ו3 אסיסטים למשחק. אני די בטוח שמקריי לא יגיע לפה אז טופאן יכול להיות d&3 טוב באירופה וגם אול ארואנדר לא רע.
חציל מה אתה אומר עליו במקרה שמקריי לא יגיע
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], Shay_uzan ו־16 אורחים