פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ג'ורדן פרמאר מצטרף למכבי אלקטרה ת"א

05 אוגוסט 2011, 14:12

עושה חשק עז

05 אוגוסט 2011, 14:27

itai7 כתב:עושה חשק עז

ללא ספק.
הלוואי ו-וולי האנטר ודיויד סטרן יתבצרו כל העונה בעמדות שלהם ולא יגיעו להסכם (למה אין סמיילי מתפלל?!)

05 אוגוסט 2011, 14:40

בנימין נעמן כתב:
itai7 כתב:עושה חשק עז

ללא ספק.
הלוואי ו-וולי האנטר ודיויד סטרן יתבצרו כל העונה בעמדות שלהם ולא יגיעו להסכם (למה אין סמיילי מתפלל?!)

מצטרף לתפילות. :rabbi

05 אוגוסט 2011, 14:48

הוא גם נראה לא רע בכלל... :oops :wubyellow
קצת דומה לבלו לא??

05 אוגוסט 2011, 14:57

ראיון של בלאט ל- nrg על ג'ורדן פראמר יכולה להרגיע קצת חוסר הוודאות של האוהדים לגבי דקות המשחק של השחקנים ועל בניית הקבוצה לאחר החתמתו של פראמר (מומלץ לקרוא למי שלחוץ יותר מידי):
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/267/ ... =3&cat=620

05 אוגוסט 2011, 15:09

רק שלא יהיה איתו מקרה ארויו של שחצנות וחוסר אכפתיות

05 אוגוסט 2011, 15:13

itay92 כתב:רק שלא יהיה איתו מקרה ארויו של שחצנות וחוסר אכפתיות

הוא לא נשמע טיפוס כזה בכלל, אני לא חושב שיש סיבה לדאגה במקרה שלו.

05 אוגוסט 2011, 15:33

rc4991 כתב:
felix_r כתב:
אני יודע שדומרקנט סיים חוזה וחתם בקבוצה אחרת, אבל היה זכור לי שלבוורלי יש חוזה לעוד עונה אחת, ובכתבה היה כתוב שהוא עוזב.. ידוע לך אם יש לו חוזה שם?

אני אברר עוד מעט אצל אוהדי ספרטק

תברר גם בבקשה כמה הם שילמו לו השנה
ןאגב מניין יש לך קשרים עם אוהדים מכל כך הרבה מדינות?

שאלתי.
בוורלי חתום לעוד עונה. יש לו אופציית יציאה ל NBA, אבל כרגע זה לא אקטואלי.
גובה החוזה לא פורסם בתקשורת הרוסית.

05 אוגוסט 2011, 17:34

שאלתי.

תודה..
כמו שחשבתי.. מוזר שבספורט 5 כתבו שלא ימשיך
יכול להתאים לסגל, יכל להביא הגנה טובה, אתלטיות ועזרה מצוינת בריבאונד. בכל מקרה, יש עוד הרבה אופציות בשוק, לבלאט יש הרבה מאוד אפשריות, נקווה שיביא שחקן ברמה..

05 אוגוסט 2011, 17:44

asafb96 כתב:
שאלתי.

תודה..
כמו שחשבתי.. מוזר שבספורט 5 כתבו שלא ימשיך
יכול להתאים לסגל, יכל להביא הגנה טובה, אתלטיות ועזרה מצוינת בריבאונד. בכל מקרה, יש עוד הרבה אופציות בשוק, לבלאט יש הרבה מאוד אפשריות, נקווה שיביא שחקן ברמה..

בכל מקרה, ספרטק היא קבוצה עשירה, ואין מצב, שבוורלי יסכים לבוא למכבי בשכר נמוך

05 אוגוסט 2011, 19:18

כתבה ממש נחמד על השחקן מיהו מה הוא יכול לתרום :

פארמר יוסיף המון למכבי, אבל עלול להותיר חלל עצום כשיילך
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 04564.html

05 אוגוסט 2011, 20:18

אני לא יודע אם הנקודה פה הועלתה או לא אבל צריך לציין שפארמר אתלט נדיר, יש לו ניתור בלתי רגיל, רק לשם השוואה לג'ורדן פארמר יש 42 בmax vart על פי דראפט אקספרס בעוד שלפארגו יש 37 ואפשר להשוות אותו לעוד סופר אתלט שהיה במכבי שזהו ויל בינום שלו יש 40.5 זה רק מדגיש את העובדה שהוא אתלט נדיר, תוסיפו לכך את כמות האסיסטים הגבוה שיש לו בממוצע ואת זה שהוא מדורג 13 באסיסטים פר 48 דקות ואת העובדה שהוא יהודי וחתם על חוזה מצחיק לשחקן nba כל העובדות שציינתי מראות שהעסקה שמכבי עשתה היא פנטסטית וכרגע ואני מדגיש כרגע הוא בין הגארדים הטובים באירופה (לפחות בטופ 10 ) .

07 אוגוסט 2011, 09:17

מצחיק, וואלה ממש עשו פרויקט

http://sports.walla.co.il/?w=//1847270

07 אוגוסט 2011, 12:28

" וואלה " הוא אתר הספורט בענייני כדורסל בכלל ומכבי בפרט הכי טוב ברשת. יותר מדי מתעסקים עם גרינוולד אם הוא מכביסט או לא, אבל האיכות
שם הכי מרשימה.( כולל ידיעות ראשוניות על מכבי ).

08 אוגוסט 2011, 17:38

ג'ורדן פארמר בראיון ליורובאסקט:
"אני רוצה להיות המנהיג של מכבי ת"א"
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1848620

בראיון המקור ביורובאסקט מוזכר שהוא אמור להגיע לישראל ב-25.8
http://www.eurobasket.com/Euroleague/ba ... sID=237041

פארמר: אשקול לשחק בנבחרת, יש אפשרות שאסיים עונה במכבי

10 אוגוסט 2011, 11:09

פארמר: אשקול לשחק בנבחרת, יש אפשרות שאסיים עונה במכבי

הגארד הטרי של הצהובים העניק ראיון לאתר ערוץ הספורט, ולא שלל לרגע את האופציה לשחק במדים הלאומיים: "אין ספק שאני בכיוון הזה, זו הזדמנות לחוות דברים". איך נוצר הקשר? "אני פניתי". והשביתה? "ייקח זמן עד שדברים יזוזו"

יש לו 2 טבעות של אלוף NBA, חוזה מרשים בניו ג'רזי נטס וגם כוונה לשחק בעונה הקרובה במדי מכבי תל אביב, לפחות עד שתסתיים השביתה מעבר לים. בעצם, ג'ורדן פארמר כבר חושב על יחסים לטווח קצת יותר ארוך.

"הקשר נוצר כבר מזמן", סיפר פארמר בראיון מיוחד לערוץ הספורט. "הייתי בארץ פעמים רבות עם אבי החורג, ראיתי משחקים של מכבי ת"א בכדורגל וכדורסל כשהייתי בארץ. אפילו פגשתי בעבר את שמעון מזרחי וטל ברודי ואמרנו שאולי אני אגיע פעם. כשכל זה היה חלק מההיסטוריה שלי, הגיעה השביתה. אני רוצה לשחק ולסוכן שלי יש יחסים מאוד טובים עם מכבי ת"א, אז לפני כמה שבועות התחלנו לדבר ואכן אני הייתי זה שפנה אליהם".

קיים סיכוי שתסיים את העונה בתל אביב?
"אני בהחלט חושב שזו אפשרות רצינית", הפתיע הגארד. "המו"מ בין השחקנים לליגה קשה, הרבה שחקנים מגיעים לאירופה וייקח זמן עד שהדברים יזוזו. לשני הצדדים יש הרבה על מה לדבר".

יש סיכוי שנראה אותך בנבחרת ישראל?
"בהחלט אשקול זאת, אין ספק שאני בכיוון הזה. אני מגיע לשחק בקבוצה ישראלית, אגור כאן בתקופה הקרובה וזו הזדמנות לחוות דברים. הנבחרת זו אפשרות".

על העונה העמוסה שעומדת בפני הצהובים אמר פארמר: "אני חושב שכולם יהיו בסדר גמור. באינטנסיביות כזאת אתה צריך לשמור על הגוף שלך, להיזהר מפציעות. יש פחות אימונים ויותר משחקים".

אתה תהיה שחקן מוביל, ופתאום מהיום למחר אתה יכול לחזור ל-NBA והיררכיה או דינמיקה שנבנתה יכולה להשתנות.
"אני מבין את זה, אבל זה משהו שצוות האימון צריך לדאוג לגביו. אני פשוט אגיע ואעשה הכל כדי לעזור לקבוצה".

מה דעתך על השביתה ועל כך שהרבה שחקנים מגיעים לאירופה?
"זה מצב קשה. כל השחקנים מתפרנסים מכדורסל, ואם מישהו פתאום אומר לך שאתה לא יכול להגיע לעבודה יותר, ויש לך הזדמנות נוספת שיכולה לשנות את החיים שלך, אז מנסים להוציא את המירב מהמצב וזה מה שכולם עושים".

לאור העובדה שמכבי ת"א הגיעה בעונה האחרונה לגמר יורוליג ושבמועדון רוצים לעשות צעד נוסף קדימה, התייחס פארמר לשאלה האם יש סיכוי לקטוף הפעם את התואר. "אני חושב שכן", הבהיר בנחישות. "לאן שלא הלכתי, תמיד רציתי לנצח, לזכות בתארים ולשחק ברמות הכי גבוהות".

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 04788.html

Re: פארמר: אשקול לשחק בנבחרת, יש אפשרות שאסיים עונה במכבי

10 אוגוסט 2011, 11:17

נו, זה חידש משהו למישהו? לך תתפלל עכשיו שהשביתה לא תסתיים.

10 אוגוסט 2011, 11:25

מה שכן, אם פארמר אכן יוציא אזרחות בזמן שהייתו בארץ וכפועל יוצא, ג'ורדן ישחק בכחול לבן, אז מכבי עשתה אחלה שירות לנבחרת.

10 אוגוסט 2011, 11:34

חבל לפתוח עוד תרד, אפשר למזג את זה עם ההוא

10 אוגוסט 2011, 11:40

עצם העובדה שפארמר בעצמו כן רואה אפשרות לשחק כאן עד תום העונה, מראה שיש כאן בכל זאת מקום לאופטימיות ואילו הן בהחלט חדשות מפתיעות (לדעתי, מצדיק ת'רד חדש).
אם הדבר אכן יקרה, מכבי תצא מרווחת ובגדול.
כרגע, אני לא רואה כוכבי אנ.בי.אי גדולים יותר מפארמר אשר מצטרפים ליורוליג.
פרסם תגובה