19 נובמבר 2018, 01:08
החציל האצטקי כתב:קובי כתב:מה?
טוז׳ה, הנקודה שלי מאוד פשוטה - לדעתי, אם אין שחקן ראוי שהקבוצה יכולה להחתים, עדיף שתיחסך מאיתנו עוגמת הנפש בהבאת שחקן בעמדת הפורוורד ברמת ליגה ז׳, רק בשביל להגיד שניסו.
לא יודע מה איתך, אבל אני שבעתי לגמרי מהחתמות סרק/פלסטרים וכו׳.
ומה אם יש שחקנים ראויים שהקבוצה יכולה להחתים?
19 נובמבר 2018, 01:11
19 נובמבר 2018, 01:13
19 נובמבר 2018, 01:18
jay כתב:זה כאילו לא למדתם כלום מעונת אדלשטיין, הדר, ליובין, בגאצקיס, אריק שיבק.
19 נובמבר 2018, 01:21
jay כתב:זה כאילו לא למדתם כלום מעונת אדלשטיין, הדר, ליובין, בגאצקיס, אריק שיבק.
19 נובמבר 2018, 01:22
ספרופולוס נוהג להשתמש בשיטות יצירתיות ומתוחכמות כדי להוציא את הקבוצות היריבות מהסיסטם הקבוע שלהן. במשחקי הדרבי נגד פאו הוא נהג "לשסות" את הפורוורד קוסטאס פפאניקולאו ברכז הכוכב ניק קלאתיס ולמזער באופן משמעותי את הנזקים מכיוונו; במקרים רבים אחרים, כשנתקל ברכזים יוצרים דומיננטיים, הוא לא חשש לפתות אותם לזרוק כמה שיותר - ולקח מראש בחשבון את האפשרות שיקלעו מול קבוצתו מנה נכבדת של נקודות - ובלבד שלא ייצרו לאחרים.
האסטרטגיה ההגנתית הזו הפכה למודל קבוע, והנה רשימה חלקית מהעונה שעברה שממחישה אותה: טיילור רוצ'סטי עם 20 נקודות, 12 זריקות מהשדה ואסיסט בודד, אריק גרין עם 26 נקודות, 17 זריקות ואפס אסיסטים, סרחיו רודריגס עם 23 נקודות, 14 זריקות ושני אסיסטים, ואפילו לוקה דונצ'יץ' עם 33 נקודות, 21 זריקות וארבעה אסיסטים. בכל המשחקים הללו, אגב, אולימפיאקוס ניצחה.
19 נובמבר 2018, 02:02
19 נובמבר 2018, 02:44
19 נובמבר 2018, 03:22
toja27 כתב:אני נורא נורא בדיליי היום. אבל אני בשוק שהוא באמת היה העוזר של צביקה![]()
כתבת היכרות למי שבמקרה לא קרא:
https://sports.walla.co.il/item/3201287ספרופולוס נוהג להשתמש בשיטות יצירתיות ומתוחכמות כדי להוציא את הקבוצות היריבות מהסיסטם הקבוע שלהן. במשחקי הדרבי נגד פאו הוא נהג "לשסות" את הפורוורד קוסטאס פפאניקולאו ברכז הכוכב ניק קלאתיס ולמזער באופן משמעותי את הנזקים מכיוונו; במקרים רבים אחרים, כשנתקל ברכזים יוצרים דומיננטיים, הוא לא חשש לפתות אותם לזרוק כמה שיותר - ולקח מראש בחשבון את האפשרות שיקלעו מול קבוצתו מנה נכבדת של נקודות - ובלבד שלא ייצרו לאחרים.
האסטרטגיה ההגנתית הזו הפכה למודל קבוע, והנה רשימה חלקית מהעונה שעברה שממחישה אותה: טיילור רוצ'סטי עם 20 נקודות, 12 זריקות מהשדה ואסיסט בודד, אריק גרין עם 26 נקודות, 17 זריקות ואפס אסיסטים, סרחיו רודריגס עם 23 נקודות, 14 זריקות ושני אסיסטים, ואפילו לוקה דונצ'יץ' עם 33 נקודות, 21 זריקות וארבעה אסיסטים. בכל המשחקים הללו, אגב, אולימפיאקוס ניצחה.
19 נובמבר 2018, 03:26
felix_r כתב:toja27 כתב:אני נורא נורא בדיליי היום. אבל אני בשוק שהוא באמת היה העוזר של צביקה![]()
https://sports.walla.co.il/item/3201287ספרופולוס נוהג להשתמש בשיטות יצירתיות ומתוחכמות כדי להוציא את הקבוצות היריבות מהסיסטם הקבוע שלהן. במשחקי הדרבי נגד פאו הוא נהג "לשסות" את הפורוורד קוסטאס פפאניקולאו ברכז הכוכב ניק קלאתיס ולמזער באופן משמעותי את הנזקים מכיוונו; במקרים רבים אחרים, כשנתקל ברכזים יוצרים דומיננטיים, הוא לא חשש לפתות אותם לזרוק כמה שיותר - ולקח מראש בחשבון את האפשרות שיקלעו מול קבוצתו מנה נכבדת של נקודות - ובלבד שלא ייצרו לאחרים.
ברור שהוא היה העוזר של צביקה! ממי אתה חושב שהוא למד להפסיד פעמים בגמר היורוליג?
19 נובמבר 2018, 03:32
toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:אני נורא נורא בדיליי היום. אבל אני בשוק שהוא באמת היה העוזר של צביקה![]()
ברור שהוא היה העוזר של צביקה! ממי אתה חושב שהוא למד להפסיד פעמים בגמר היורוליג?
אני מרגיש שפספסת את העניין הקטן הקטנטן הזה שלהגיע לגמר היורוליג זה הישג עצום בפני עצמו.
אבל לא מאשים אותך, הסטנדרטים שלך עלו עם המאמנים של השנים האחרונות.
19 נובמבר 2018, 07:52
19 נובמבר 2018, 10:41
MTA2311 כתב:שוטס פיירד
19 נובמבר 2018, 10:47
גל גל כתב:אולי הוא בארצות הברית בכלל סוגר איזה שחקן
19 נובמבר 2018, 12:31
על איות השם הוא נתקע? מה לגבי איך כותבים משבר (crisis) וההבדל בין it's ל-its?
19 נובמבר 2018, 12:38
toja27 כתב:המאמן הזה יוציא אותנו לדרך חדשה.
תזכרו איפה שמעתם את זה לראשונה.
19 נובמבר 2018, 17:34
19 נובמבר 2018, 17:39
גל גל כתב:רק אני חושב שיעשו לו תרגיל כמו פיני גרשון עם לאמפה ?
ולא יביאו חיזוק
19 נובמבר 2018, 17:42
19 נובמבר 2018, 18:05