עידן כתב:ואני מקווה מאוד שהמאמן הבא ילחץ להביא סנטר מוביל בנוסף אליו, כי אם מכבי תחשוב שאונואקו וסורקין יספיקו לעמדה 5 ביורוליג, מצבנו ימשיך להיות בכי רע.
נכון מאוד.
אם יגיע לפה גבוה של זניט (בין אם עם פסקוואל או בלעדיו), אני מקווה שזה יהיה ג'ורדן מיקי (כ-4/5) ולא פוית'רס. ובמקום פוית'רס צריך להיות פה איזשהו נפיל. אני אישית חושב שג'קירי יכול להיות אופציה טובה מאוד.
עידן כתב:ואני מקווה מאוד שהמאמן הבא ילחץ להביא סנטר מוביל בנוסף אליו, כי אם מכבי תחשוב שאונואקו וסורקין יספיקו לעמדה 5 ביורוליג, מצבנו ימשיך להיות בכי רע.
נכון מאוד.
אם יגיע לפה גבוה של זניט (בין אם עם פסקוואל או בלעדיו), אני מקווה שזה יהיה ג'ורדן מיקי (כ-4/5) ולא פוית'רס. ובמקום פוית'רס צריך להיות פה איזשהו נפיל. אני אישית חושב שג'קירי יכול להיות אופציה טובה מאוד.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
ג'קירי דיי חלש, לפניי אונואקו אתה צריך סנטר ברמה יותר גבוהה
נכון מאוד.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
ג'קירי דיי חלש, לפניי אונואקו אתה צריך סנטר ברמה יותר גבוהה
רק לפני שנתיים כל הפורום רצה פה את ג'קירי. הוא 7 פוטר עם משחק מגוון בעל ניסיון של 3 עונות יציבות ביורוליג. בכנות, אני לא רואה סנטר פנוי ובטווח החיוג של מכבי שעדיף עליו מבחינת שילוב של יכולות + ניסיון. והוא גם מתאים לצד מיקי + אונואקו.
פוית'רס למשל ממש לא עדיף עליו בעיני. מה גם שאונואקו לא מספיק גבוה בשביל אלטרנטיבה נמוכה כמו פוית'רס.
אם אתה מכיר אופציה טובה יותר, אתה מוזמן להאיר את עיני.
לא נפלתי מהסירטון של אנווקו , הוא שחקן טוב עם מספרים טובים בליגת הגמדים שלנו והוא עם אחלה סייז , אבל תסתקלו טוב הוא משחק רחוק מהסל הרבה פעמים וזורק מחצי מרחק הוא מטביע הרבה אבל משחק הפוסט שלו ממש לא מלוטש ונראה שכל סל שלו עם הגב הוא דיי מקרי , אני חושב איך זה יראה מול הטאבארסים והסנטרים הענקים של היורוליג ואני לא בטוח שזה מספיק .
מקאדו 3 כתב:לא נפלתי מהסירטון של אנווקו , הוא שחקן טוב עם מספרים טובים בליגת הגמדים שלנו והוא עם אחלה סייז , אבל תסתקלו טוב הוא משחק רחוק מהסל הרבה פעמים וזורק מחצי מרחק הוא מטביע הרבה אבל משחק הפוסט שלו ממש לא מלוטש ונראה שכל סל שלו עם הגב הוא דיי מקרי , אני חושב איך זה יראה מול הטאבארסים והסנטרים הענקים של היורוליג ואני לא בטוח שזה מספיק .
הוא מוסר נהדר ויכול להוציא החוצה את כל הגבוהים האלו וזה היתרון שלו חוץ מזה הוא ריבאונדר מעולה ויודע לשחק פיק אנד רול טוב
מקאדו 3 כתב:לא נפלתי מהסירטון של אנווקו , הוא שחקן טוב עם מספרים טובים בליגת הגמדים שלנו והוא עם אחלה סייז , אבל תסתקלו טוב הוא משחק רחוק מהסל הרבה פעמים וזורק מחצי מרחק הוא מטביע הרבה אבל משחק הפוסט שלו ממש לא מלוטש ונראה שכל סל שלו עם הגב הוא דיי מקרי , אני חושב איך זה יראה מול הטאבארסים והסנטרים הענקים של היורוליג ואני לא בטוח שזה מספיק .
דווקא נגד טאבארס & כל הענקיים יש לו יתרון בכך שהוא יכול להוציא אותם החוצה. מה שריינודלס היה צריך לעשות נגד ריאל בסדרה הזאת ולא הצליח זה להעיף מהצבע את טאבארס, כי הוא פשוט חנה להם שם בצבע ואף שחקן של מכבי לא היה יכול להתקרב לשם. עם זאת, המשחק עם הפנים לסל של אונואקו פחות טוב משל ריינודלס לדוגמה. אבל בשונה מריינודלס, הוא יותר זריז, יותר חכם, יודע למסור, משחק פיק-אנד-רול וגם שומר לא רע בכלל (כמות החטיפות שלו למשחק הפתיעה אותי למשל עבור שחקן גבוה). אם אונואקו יגיע לכאן אני לחלוטין אהיה מרוצה. כמובן שזה בהנחה שהוא מגיע ליד סנטר מוכח ברמות הגבוהות (כמו שהיה לנו עם בלאק והאנטר למשל שכל אחד חלק 20-25 דק' בהתאם למאטצ'-אפ).
גר 5 דקות מהיובל וממש במקרה יצא לי להיות קרוב בהרבה מאוד משחקים של הרצליה.
אין בכלל מה להשוות או לנהל דיון על היכולות של אוונוקוו והתאמתו למכבי. בני הרצליה במשך כל העונה חיה בשבילו. התרגילים שלה לרוב יסתיימו בו, הוא יוצא ומקבל את הכדור בחוץ ומנהל את המשחק. הוא מסיים בצבע, הוא גורר דאבל אפים ומוציא החוצה. הוא המנוע העיקרי שעליו מבוססת ההתקפה הזו. בסוף זה הוא בפנים או באב מבחוץ. זאת הקבוצה הזו.
התקפה שבה סקוטי מכדרר 22 שניות או גארד אחר עולה ומטווח שלשה כל התקפה שנייה לא תנצל רבע מהיכולות שלו ואין על מה לדבר. בניגוד אולי לסנטרים אחרים הוא אולי "יכול לחיות" על ההתמצאות והיכולת ריבאונד האדירה שלו (זה מדהים, אני רואה בכל משחק שהוא מצליח לגעת כמעט בכל ריבאונד. גם אלו שלא מגיעים אליו בסיום היד שלו תמיד שם. לראות את זה במרחק מטר כל התקפה זה מדהים) אבל לא בשביל זה מביאים סנטר בטח לא סנטר ראשון. שחקנים כמו הוקר/קופר הם רכזים שכמעט כל התקפה ההוראה שלהם דבר ראשון היא להכניס לו את הכדור פנימה. משם ההתקפה ממשיכה (או מסתיימת) או שהוא עולה למעלה ומכניס כדורים פנימה לואן לויט או שחקני כנף או שבאב לוקח את הכדור. זה 180 מעלות מהסגנון של מכבי. לא בטוח עם סקוטי או בלעדיו שהסגנון הזה ישתנה. אבל סנטר כמו אוונואקו כדי לנצל אותו צריך להפוך אותו לאחד ממוציאי הפועל של הקבוצה ולא שחקן שרץ התקפות שלמות בלי לגעת בכדור כמו שלא מעט קורה לסנטרים במכבי - טובים או לא טובים.
בשביל סתם קופצים לריבאונד ומטביעים אפשר להביא פליט נ.ב.א גנרי.