המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

איך זה מסתדר עם העובדה שהוא נוסע לקיץ ל-2 מחנות אימונים בנ.ב.א?Jack55 כתב:לפי מה שאני שמעתי הפרטים עם אונואקו נסגרו וההכרזה עליו צפוייה להיות מיד לאחר הסדרה נגד חולון
הסיכוי שהעסקה תיפול נמוכה מאוד

א. מכבי עושה להרצליה אנדולוJack55 כתב:לפי מה שאני שמעתי הפרטים עם אונואקו נסגרו וההכרזה עליו צפוייה להיות מיד לאחר הסדרה נגד חולון

אני מאמין שביום ראשון יהיו תשובות ברורות להכלMitelka כתב:איך זה מסתדר עם העובדה שהוא נוסע לקיץ ל-2 מחנות אימונים בנ.ב.א?Jack55 כתב:לפי מה שאני שמעתי הפרטים עם אונואקו נסגרו וההכרזה עליו צפוייה להיות מיד לאחר הסדרה נגד חולון
החוזה יהיה עם אפשרות יציאה מבחינתו הקיץ לנ.ב.א?
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

Mitelka כתב:איך זה מסתדר עם העובדה שהוא נוסע לקיץ ל-2 מחנות אימונים בנ.ב.א?Jack55 כתב:לפי מה שאני שמעתי הפרטים עם אונואקו נסגרו וההכרזה עליו צפוייה להיות מיד לאחר הסדרה נגד חולון
החוזה יהיה עם אפשרות יציאה מבחינתו הקיץ לנ.ב.א?
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
נכון מאוד.עידן כתב:ואני מקווה מאוד שהמאמן הבא ילחץ להביא סנטר מוביל בנוסף אליו, כי אם מכבי תחשוב שאונואקו וסורקין יספיקו לעמדה 5 ביורוליג, מצבנו ימשיך להיות בכי רע.
Rampel כתב:נכון מאוד.עידן כתב:ואני מקווה מאוד שהמאמן הבא ילחץ להביא סנטר מוביל בנוסף אליו, כי אם מכבי תחשוב שאונואקו וסורקין יספיקו לעמדה 5 ביורוליג, מצבנו ימשיך להיות בכי רע.
אם יגיע לפה גבוה של זניט (בין אם עם פסקוואל או בלעדיו), אני מקווה שזה יהיה ג'ורדן מיקי (כ-4/5) ולא פוית'רס.
ובמקום פוית'רס צריך להיות פה איזשהו נפיל. אני אישית חושב שג'קירי יכול להיות אופציה טובה מאוד.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk

Jack55 כתב:Rampel כתב:נכון מאוד.עידן כתב:ואני מקווה מאוד שהמאמן הבא ילחץ להביא סנטר מוביל בנוסף אליו, כי אם מכבי תחשוב שאונואקו וסורקין יספיקו לעמדה 5 ביורוליג, מצבנו ימשיך להיות בכי רע.
אם יגיע לפה גבוה של זניט (בין אם עם פסקוואל או בלעדיו), אני מקווה שזה יהיה ג'ורדן מיקי (כ-4/5) ולא פוית'רס.
ובמקום פוית'רס צריך להיות פה איזשהו נפיל. אני אישית חושב שג'קירי יכול להיות אופציה טובה מאוד.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
ג'קירי דיי חלש, לפניי אונואקו אתה צריך סנטר ברמה יותר גבוהה
מקאדו 3 כתב:לא נפלתי מהסירטון של אנווקו , הוא שחקן טוב עם מספרים טובים בליגת הגמדים שלנו והוא עם אחלה סייז , אבל תסתקלו טוב הוא משחק רחוק מהסל הרבה פעמים וזורק מחצי מרחק הוא מטביע הרבה אבל משחק הפוסט שלו ממש לא מלוטש ונראה שכל סל שלו עם הגב הוא דיי מקרי , אני חושב איך זה יראה מול הטאבארסים והסנטרים הענקים של היורוליג ואני לא בטוח שזה מספיק .
מקאדו 3 כתב:לא נפלתי מהסירטון של אנווקו , הוא שחקן טוב עם מספרים טובים בליגת הגמדים שלנו והוא עם אחלה סייז , אבל תסתקלו טוב הוא משחק רחוק מהסל הרבה פעמים וזורק מחצי מרחק הוא מטביע הרבה אבל משחק הפוסט שלו ממש לא מלוטש ונראה שכל סל שלו עם הגב הוא דיי מקרי , אני חושב איך זה יראה מול הטאבארסים והסנטרים הענקים של היורוליג ואני לא בטוח שזה מספיק .

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־14 אורחים