מכבי נגד שולה. חמישי 22/09

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי נגד שולה. חמישי 22/09

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 23 ספטמבר 2011, 07:35

שייר עם 100 אחוז מ3 ו100 אחוז מקו , ועוד 6 אסיסטים ... לפי חישוב שלי זה 9 נק' ולא 8 :eek
סופו שיחק הכי הרבה 20 דק' - כל שאר 15 -18 גג .מעניין . עם סגל ארוף אפשר ללחוץ כל הזמן בהגנה .
לפי תמונות משהו עבר על גיימס - הוא נראה פשוט סוס .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי itay92 » 23 ספטמבר 2011, 07:41

טיקי חוזר כתב:שייר עם 100 אחוז מ3 ו100 אחוז מקו , ועוד 6 אסיסטים ... לפי חישוב שלי זה 9 נק' ולא 8 :eek
סופו שיחק הכי הרבה 20 דק' - כל שאר 15 -18 גג .מעניין . עם סגל ארוף אפשר ללחוץ כל הזמן בהגנה .

כנראה עבר עליו חדר כושר ומאמן אישי.
itay92

הודעהעל ידי שחף » 23 ספטמבר 2011, 07:42

החשש שלי שהמשחקים האלה יגרמו לפדרמן להרגיש שהכל סבבה ואפשר לבנות על זה שהשביתה לא תיגמר אף פעם(שלא לדבר על זהנ שבמקור פארמר היה אמור לשחק עם פארגו). מראש האיש לא שש להוציא כסף.
שחף

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 23 ספטמבר 2011, 07:51

טיקי חוזר כתב:שייר עם 100 אחוז מ3 ו100 אחוז מקו , ועוד 6 אסיסטים ... לפי חישוב שלי זה 9 נק' ולא 8 :eek

טיקי, התבלבלת קצת :cool . שאייר קלע 2/2 מהשלוש ו 1/1 מה2 ומסר 4 אסיסטים.
אוחיון אגב קלע רק שתי נקודות, אבל מסר 6 אסיסטים (פעם שניה ברציפות), חטף פעם אחת וגם הוריד שני רבאונדים.

מכבי עם אחוז מצויין מה3, 12/22 שזה 55% ועם 17/21 מהקו (81%).
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 23 ספטמבר 2011, 08:07

חביב אורנג'ד כתב:

טיקי, התבלבלת קצת :cool . שאייר קלע 2/2 מהשלוש ו 1/1 מה2 ומסר 4 אסיסטים.
אוחיון אגב קלע רק שתי נקודות, אבל מסר 6 אסיסטים (פעם שניה ברציפות), חטף פעם אחת וגם הוריד שני רבאונדים.

מכבי עם אחוז מצויין מה3, 12/22 שזה 55% ועם 17/21 מהקו (81%).

לשם המבט צריך ללכת - שייר, אוחיון ופאפאס. צריך לראות מה הם מסוגלים, כי פוטנציאל יש, ושחקן בכיר לקו האחורי לא יגיע בקרוב כנראה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 23 ספטמבר 2011, 08:19

מסכים.
סה"כ, שייר אוחיון ופאפאס נראו טוב אתמול (לא שבאמת ניתן לשפוט ממשחק כזה), וכל אחד מהם מסר לפחות 4 אס'.

אגב, חמישה שחקנים של מכבי מסרו אתמול 4 אס' או יותר. זה אולי לא אומר הרבה, אבל מעיד על כך שיש חיבור טוב לשלב הזה, וששוב, בלאט בחר בשחקנים לא אנוכיים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 23 ספטמבר 2011, 08:36

"מסקנות" מהמשחק:
אוחיון ממשיך בהשתלבות במכבי ומספק שוב שישה אס'(אני לא מצפה ממנו לנקודות וזה בסדר גמור)
סמית' מראה לנו שלא סתם מכנים אותו הפרופסור ושהוא אינטליגנט ומוסר 4 אס',עדיין רואים בבירור שחסר גארד יוצר
מבחינת הגבוהים אנחנו ברמה גבוהה ביותר ואין שם שום סימני שאלה,הצמד ריצ'-ג'יימס מתגלה כתאומים החדשים של מכבי

אגב מישהו יכול להגיד לי איפה רשומים החסימות?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 23 ספטמבר 2011, 11:03

rc4991 כתב:אגב מישהו יכול להגיד לי איפה רשומים החסימות?

נראה לי שIN זה מס' החסימות של השחקן , וBP כמה פעמים חסמו אותך.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 23 ספטמבר 2011, 11:04

חביב אורנג'ד כתב:מסכים.
סה"כ, שייר אוחיון ופאפאס נראו טוב אתמול (לא שבאמת ניתן לשפוט ממשחק כזה), וכל אחד מהם מסר לפחות 4 אס'.

אגב, חמישה שחקנים של מכבי מסרו אתמול 4 אס' או יותר. זה אולי לא אומר הרבה, אבל מעיד על כך שיש חיבור טוב לשלב הזה, וששוב, בלאט בחר בשחקנים לא אנוכיים.

לא אנוכיים וממושמעים. הכח של מכבי הוא בצבע. סופו, ליאור, הנדריקס וג'יימס יכולים לייצר המון נקודות בצבע.
הנוכחות של קלעים טובים על המגרש, פשוט מזמינה לדחוף להם את הכדורים פעם אחר פעם.

בלי לראות את המשחק, אני מניח שככה הם ייצרו את הנקודות - פניני, שייר ובלו מאיימים מבחוץ, סמית', פאפאס, פארמר ואוחיון דוחפים פנימה.

אני מאוד סקרן לראות את ההגנה שמייצרים ג'יימס וריצ' ביחד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 23 ספטמבר 2011, 12:00

הייתי אומר שאתה קצת מגזים. למכבי יש כוכב אחד אמיתי בפנים, סופו. ליאור באופן מסורתי מתקשה נגד קבוצות פיזיות וגבוהות(ראינו מה הוא עשה בפיינל פור) ולמזלנו מכבי תוכל להשתמש בהנדריקס כ-4 מול יריבות כאלה השנה. הנדריקס מתקשה עם כל מה שהוא לא קרש סל או דאנק, ומילאן הוא בעיקר פוטנציאל בינתיים. את שון ג'יימס לא ראינו דקה במשחק יורוליג ובכל מקרה הוא יחיה מכדורים של פאפס ופארמר ולא מפוסט אפים או משהו כזה. הקו הקדמי של מכבי מגוון מאוד ועמוק מאוד, הרבה יותר מבשנים קודמות, אבל חוץ מסופו שאר השחקנים הם לא ספקי נקודות ברמה שאפשר לסמוך עליה מול כל יריב.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 23 ספטמבר 2011, 12:11

שחף כתב:הייתי אומר שאתה קצת מגזים. למכבי יש כוכב אחד אמיתי בפנים, סופו. ליאור באופן מסורתי מתקשה נגד קבוצות פיזיות וגבוהות(ראינו מה הוא עשה בפיינל פור) ולמזלנו מכבי תוכל להשתמש בהנדריקס כ-4 מול יריבות כאלה השנה. הנדריקס מתקשה עם כל מה שהוא לא קרש סל או דאנק, ומילאן הוא בעיקר פוטנציאל בינתיים. את שון ג'יימס לא ראינו דקה במשחק יורוליג ובכל מקרה הוא יחיה מכדורים של פאפס ופארמר ולא מפוסט אפים או משהו כזה. הקו הקדמי של מכבי מגוון מאוד ועמוק מאוד, הרבה יותר מבשנים קודמות, אבל חוץ מסופו שאר השחקנים הם לא ספקי נקודות ברמה שאפשר לסמוך עליה מול כל יריב.

ואני הייתי אומר שאתה מגזים :)
עוד פעם הסיפור עם ליאור? ותגיד, סופו לא התקשה מול פנא? כולה משחק 1, וכבר הפכתם את זה ל"אופן מסורתי". זה באמת מתחיל להימאס
ליאור עושה קרקס לכל אירופה שהוא בזון, לא יעזור. זה מה שהוא עשה לבארסה שהיה בקאחה, פשוט עשה ממוריס, לורבק ו-וואסקאז צחוק. אי אפשר לעצור אותו שהוא בא למשחק בפוקוס, ומקבל את הדקות והכדורים.
הנדריקס עושה עבודה יותר בהגנה, אבל גם בהתקפה הוא יודע לתת נקודות מפיק-אנד-רול ומריבאונד התקפה. אבל אני מסכים שהוא לא איזה ספק נקודות שאפשר לסמוך עליו.
גם ג'יימס אותו דבר, למרות שהוא מביא משהו מיוחד, שזה סנטר שיכול לקלוע שלשות (קלע מעל 35% שנה שעברה).
עוד פעם מתחילים עם ה"עוד לא ראינו אותו דקה"?? ואת הנדריקס ראינו דקה ביורוליג לפני מכבי? מספיק לי מה שהוא עשה שנה שעברה מול סופו, בשביל לדעת שהוא יכול להסתדר עם היורוליג בסדר גמור. זה לא שהוא הולך לשחק מול שאק והאוורד.
הוא גם נראה הרבה הרבה יותר חזק. ממש התחזק הקיץ.
מאצ'בן לא יקבל דקות ביורוליג אם הנדריקס ישאר, ולדעתי הוא לא "פוטנציאל לעתיד". הוא בן 22, שיחק בפיינל פור שנה שעברה, והראה דברים יפים בסרביה. הוא כבר יכול להתחיל לפרוע את השטרות, אבל זה בתנאי שהנדריקס לא ימשיך. אם הנדריקס ימשיך, אין בעיה שישאילו אותו, אבל לקבוצה שהוא ישחק בה הרבה, ולא קאחה
תוסיף צלף כמו בלו (שצריך לקבל השנה לקבל דקות גם ב3), ויש קוו קידמי אדיר.
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 23 ספטמבר 2011, 12:14, נערך 2 פעמים בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 23 ספטמבר 2011, 12:11

שחף כתב:הייתי אומר שאתה קצת מגזים. למכבי יש כוכב אחד אמיתי בפנים, סופו. ליאור באופן מסורתי מתקשה נגד קבוצות פיזיות וגבוהות(ראינו מה הוא עשה בפיינל פור) ולמזלנו מכבי תוכל להשתמש בהנדריקס כ-4 מול יריבות כאלה השנה. הנדריקס מתקשה עם כל מה שהוא לא קרש סל או דאנק, ומילאן הוא בעיקר פוטנציאל בינתיים. את שון ג'יימס לא ראינו דקה במשחק יורוליג ובכל מקרה הוא יחיה מכדורים של פאפס ופארמר ולא מפוסט אפים או משהו כזה. הקו הקדמי של מכבי מגוון מאוד ועמוק מאוד, הרבה יותר מבשנים קודמות, אבל חוץ מסופו שאר השחקנים הם לא ספקי נקודות ברמה שאפשר לסמוך עליה מול כל יריב.

הקו הקדמי של מכבי מלא ביותר סימני קריאה מאשר בסימני שאלה.
שחקנים כמו ג'יימס והנדריקס יכולים לסיים מסירות שהם מקבלים מפיק אנד רול, חסימת נמוך לגבוה וכו'. זה ידוע ולא ממש סימן שאלה. סימן השאלה הוא האם
יצליחו להפעיל אותם כמו שצריך.

החולשה של ליאור בפיינל פור לא קשורה ליריבות של מכבי. הוא היה בכושר בינוני מאוד והביטחון שלו היה ברצפה. הוא החטיא גויאבות פנויות לחלוטין, שהוא קולע בעיניים עצומות.

לדעתי הדבר הנכון עבור הסגל הזה (ושוב, זה בהסתייגות כי עדיין לא ראיתי אותם) זה לשחק פנימה ולהפעיל את הגבוהים. באופן כזה, לקלעים יהיו יותר מבטים חופשיים, ולחודרים
יהיה יותר מקום. דייויד גם ידוע כמאמן שאוהב לשחק פנימה, ואני מאמין שנראה את זה הרבה מאוד השנה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 23 ספטמבר 2011, 12:44

יש גם גארדים שאולי קולעים לא הכי טוב אבל למסור יודעים לא רע בכלל , במיוחד לגבוהים . לא זכור לי שארה"ב הצליחה לעצור את פיק אנד רול של יוון פעם אחרי פעם .אין הרבה סנטרים באירופה שיעצרו את סופו בתנועה בצבע .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי asafb96 » 23 ספטמבר 2011, 12:46

טיקי חוזר כתב:יש גם גארדים שאולי קולעים לא הכי טוב אבל למסור יודעים לא רע בכלל , במיוחד לגבוהים . לא זכור לי שארה"ב הצליחה לעצור את פיק אנד רול של יוון פעם אחרי פעם .אין הרבה סנטרים באירופה שיעצרו את סופו בתנועה בצבע .

ושיש לו מוסרים כמו פאפאס ופארמר, בכלל הוא יהיה בלתי עציר
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 ספטמבר 2011, 13:09

asafb96 כתב:
טיקי חוזר כתב:יש גם גארדים שאולי קולעים לא הכי טוב אבל למסור יודעים לא רע בכלל , במיוחד לגבוהים . לא זכור לי שארה"ב הצליחה לעצור את פיק אנד רול של יוון פעם אחרי פעם .אין הרבה סנטרים באירופה שיעצרו את סופו בתנועה בצבע .

ושיש לו מוסרים כמו פאפאס ופארמר, בכלל הוא יהיה בלתי עציר

ראו כבר במשחק האימון נגד חיפה שמסרו לפאפאלוקאס במתפרצת והוא תוך שנייה הכניס כדור חזק לסופו שעשה סל בלי הרבה בעיות..
לפני שנה רק אידסון ידע לעבוד ממש נכון עם גבוהים..השנה נראה כאילו הוספנו עוד איזה 1-2 שיעזרו בזה..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 23 ספטמבר 2011, 13:15

יוני, הנדריקס הוא לא איזה שחקן פיק אנד רול עילאי ולהוציא שלושה משחקים ביורוליג הוא לא בדיוק הראה יכולת יציבה לייצר נקודות. ג'יימס זה סיפור אחר, הוא גבוה יותר ויש לו ידיים ארוכות, אבל הוא עוד לא עשה סל ביורוליג. המבחן שלהם יהיה מול מילאנו וריאל מדריד, לא מול שולה ודומותיה.
שחף

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 23 ספטמבר 2011, 13:37

שחף כתב:יוני, הנדריקס הוא לא איזה שחקן פיק אנד רול עילאי ולהוציא שלושה משחקים ביורוליג הוא לא בדיוק הראה יכולת יציבה לייצר נקודות. ג'יימס זה סיפור אחר, הוא גבוה יותר ויש לו ידיים ארוכות, אבל הוא עוד לא עשה סל ביורוליג. המבחן שלהם יהיה מול מילאנו וריאל מדריד, לא מול שולה ודומותיה.

אף פעם לא שיחקו על הנדריקס... חוץ מכמה תרגילים בודדים במשחק של ה 16 נק' ו 16 ריב', אף פעם לא סידרו לו תרגיל כדי שהוא יסיים. שחקן שקלע 13.1 נקודות למשחק בליגה הספרדית- אולי הליגה הכי פיזית, יכול לסיים טוב מאוד, רק צריך להשתמש בו
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 ספטמבר 2011, 15:52

אללה!!! תקציר וידאו מהמשחק!!
http://www.youtube.com/watch?v=EiAxUolLrY0
ראיתי שהערוץ של שולה באינטרנט העלה תקציר היום של המשחק גרבלין משלשום אז תיארתי לעצמי שבזמן הקרוב יעלו את של מכבי..

אני אישית עוד לא ראיתי..רק רצתי להביא את זה הנה חחח אז אני אגיב אחרי שאני אראה..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 23 ספטמבר 2011, 16:08

Holiday_Armadillo כתב:אללה!!! תקציר וידאו מהמשחק!!
http://www.youtube.com/watch?v=EiAxUolLrY0
ראיתי שהערוץ של שולה באינטרנט העלה תקציר היום של המשחק גרבלין משלשום אז תיארתי לעצמי שבזמן הקרוב יעלו את של מכבי..

אני אישית עוד לא ראיתי..רק רצתי להביא את זה הנה חחח אז אני אגיב אחרי שאני אראה..

אחלה תקציר. אין תלונות.

באמת מסקרן לראות את הקבוצה הזאת במשחקים מעניינים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 23 ספטמבר 2011, 16:16

אחלה תקציר האמת

אפשר לראות שסופו והנדריקס בכושר טוב
אך פארמר איזה שחקן, סמית' 'גורם לי להרגיש טוב יותר ככל שהזמן במיוחד בגג שהוא נתן שם לאחד הצרפתים
itai7

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־31 אורחים