סופו שיחק הכי הרבה 20 דק' - כל שאר 15 -18 גג .מעניין . עם סגל ארוף אפשר ללחוץ כל הזמן בהגנה .
לפי תמונות משהו עבר על גיימס - הוא נראה פשוט סוס .
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
טיקי חוזר כתב:שייר עם 100 אחוז מ3 ו100 אחוז מקו , ועוד 6 אסיסטים ... לפי חישוב שלי זה 9 נק' ולא 8![]()
סופו שיחק הכי הרבה 20 דק' - כל שאר 15 -18 גג .מעניין . עם סגל ארוף אפשר ללחוץ כל הזמן בהגנה .
טיקי חוזר כתב:שייר עם 100 אחוז מ3 ו100 אחוז מקו , ועוד 6 אסיסטים ... לפי חישוב שלי זה 9 נק' ולא 8![]()
חביב אורנג'ד כתב:טיקי חוזר כתב:שייר עם 100 אחוז מ3 ו100 אחוז מקו , ועוד 6 אסיסטים ... לפי חישוב שלי זה 9 נק' ולא 8![]()
טיקי, התבלבלת קצת. שאייר קלע 2/2 מהשלוש ו 1/1 מה2 ומסר 4 אסיסטים.
אוחיון אגב קלע רק שתי נקודות, אבל מסר 6 אסיסטים (פעם שניה ברציפות), חטף פעם אחת וגם הוריד שני רבאונדים.
מכבי עם אחוז מצויין מה3, 12/22 שזה 55% ועם 17/21 מהקו (81%).
rc4991 כתב:אגב מישהו יכול להגיד לי איפה רשומים החסימות?
חביב אורנג'ד כתב:מסכים.
סה"כ, שייר אוחיון ופאפאס נראו טוב אתמול (לא שבאמת ניתן לשפוט ממשחק כזה), וכל אחד מהם מסר לפחות 4 אס'.
אגב, חמישה שחקנים של מכבי מסרו אתמול 4 אס' או יותר. זה אולי לא אומר הרבה, אבל מעיד על כך שיש חיבור טוב לשלב הזה, וששוב, בלאט בחר בשחקנים לא אנוכיים.
שחף כתב:הייתי אומר שאתה קצת מגזים. למכבי יש כוכב אחד אמיתי בפנים, סופו. ליאור באופן מסורתי מתקשה נגד קבוצות פיזיות וגבוהות(ראינו מה הוא עשה בפיינל פור) ולמזלנו מכבי תוכל להשתמש בהנדריקס כ-4 מול יריבות כאלה השנה. הנדריקס מתקשה עם כל מה שהוא לא קרש סל או דאנק, ומילאן הוא בעיקר פוטנציאל בינתיים. את שון ג'יימס לא ראינו דקה במשחק יורוליג ובכל מקרה הוא יחיה מכדורים של פאפס ופארמר ולא מפוסט אפים או משהו כזה. הקו הקדמי של מכבי מגוון מאוד ועמוק מאוד, הרבה יותר מבשנים קודמות, אבל חוץ מסופו שאר השחקנים הם לא ספקי נקודות ברמה שאפשר לסמוך עליה מול כל יריב.
שחף כתב:הייתי אומר שאתה קצת מגזים. למכבי יש כוכב אחד אמיתי בפנים, סופו. ליאור באופן מסורתי מתקשה נגד קבוצות פיזיות וגבוהות(ראינו מה הוא עשה בפיינל פור) ולמזלנו מכבי תוכל להשתמש בהנדריקס כ-4 מול יריבות כאלה השנה. הנדריקס מתקשה עם כל מה שהוא לא קרש סל או דאנק, ומילאן הוא בעיקר פוטנציאל בינתיים. את שון ג'יימס לא ראינו דקה במשחק יורוליג ובכל מקרה הוא יחיה מכדורים של פאפס ופארמר ולא מפוסט אפים או משהו כזה. הקו הקדמי של מכבי מגוון מאוד ועמוק מאוד, הרבה יותר מבשנים קודמות, אבל חוץ מסופו שאר השחקנים הם לא ספקי נקודות ברמה שאפשר לסמוך עליה מול כל יריב.
טיקי חוזר כתב:יש גם גארדים שאולי קולעים לא הכי טוב אבל למסור יודעים לא רע בכלל , במיוחד לגבוהים . לא זכור לי שארה"ב הצליחה לעצור את פיק אנד רול של יוון פעם אחרי פעם .אין הרבה סנטרים באירופה שיעצרו את סופו בתנועה בצבע .
asafb96 כתב:טיקי חוזר כתב:יש גם גארדים שאולי קולעים לא הכי טוב אבל למסור יודעים לא רע בכלל , במיוחד לגבוהים . לא זכור לי שארה"ב הצליחה לעצור את פיק אנד רול של יוון פעם אחרי פעם .אין הרבה סנטרים באירופה שיעצרו את סופו בתנועה בצבע .
ושיש לו מוסרים כמו פאפאס ופארמר, בכלל הוא יהיה בלתי עציר
שחף כתב:יוני, הנדריקס הוא לא איזה שחקן פיק אנד רול עילאי ולהוציא שלושה משחקים ביורוליג הוא לא בדיוק הראה יכולת יציבה לייצר נקודות. ג'יימס זה סיפור אחר, הוא גבוה יותר ויש לו ידיים ארוכות, אבל הוא עוד לא עשה סל ביורוליג. המבחן שלהם יהיה מול מילאנו וריאל מדריד, לא מול שולה ודומותיה.
Holiday_Armadillo כתב:אללה!!! תקציר וידאו מהמשחק!!
http://www.youtube.com/watch?v=EiAxUolLrY0
ראיתי שהערוץ של שולה באינטרנט העלה תקציר היום של המשחק גרבלין משלשום אז תיארתי לעצמי שבזמן הקרוב יעלו את של מכבי..
אני אישית עוד לא ראיתי..רק רצתי להביא את זה הנה חחח אז אני אגיב אחרי שאני אראה..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־31 אורחים