משחק על המקום ה-1: מכבי ת"א - הפועל ת"א | יום ראשון| 18:30

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: משחק על המקום ה-1: מכבי ת"א - הפועל ת"א | יום ראשון| 18:

הודעהעל ידי Shay_uzan » 17 מאי 2023, 18:31

מרסר כתב:
Shay_uzan כתב:זה לא קצת הזוי שעד עכשיו לא הייתה התייחסות לקהל של הגועל? כיאלו באמת עוברים להם הכל בשתיקה

דווקא יש התייחסות לזה, הפועל ת"א תעמוד לדין בבית הדין של איגוד הכדורסל.

התובע דורש קנס כספי להפועל והפחתת 4 נק' ע"ת
אחרי שאוהדי הקבוצה הדליקו אבוקות במשחק נגד מכבי ת"א, האדומים יתייצבו בביה"ד וצפויים להיענש. תובע האיגוד בדרישה לקנס כבד והפחתה על תנאי לשנה

http://www.one.co.il/Article/22-23/2,62 ... 36258.html

מתי הם מימשו עונש על תנאי לגועל? שאלה אמיתית, כי על תנאי הם כבר אמורים לרדת ליגה ןהקהל אמור להיות מורחק לצמיתות
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 17 מאי 2023, 18:32

omerk כתב:https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&docID=437838
רמי כהן, העלוב, התראיין לערוץ הספורט. כמובן לא לוקח אחריות על שום דבר ורק צועק "אבל גם הם" ו"המאבטחים אשמים".

בין השאר נאמר הדבר הבא:
כנשאל לגבי התנהגות הקהל בדרבי האחרון, סיפר: "אני לא יודע מאיפה להתחיל, אני פשוט אתן את הכל. הדלקת אבוקות בשנה האחרונה - 3 פעמים הפועל ת"א, 3 פעמים מכבי ת"א, 3 פעמים הפועל ירושלים ו-4 פעמים חולון, זה בדוק, בדקנו את זה. בגמר הגביע האחרון של מכבי ת"א נגד ירושלים, גם אז היציעים בערו. לא היה מי שירוץ ויבכה ויגיד 'נעצור את המשחק ואבוי ואסון'. כל ההייפ הזה שהוא לטובה ולרעה נגד הפועל תל אביב. זה נראה כאילו זה לא קרה בעבר, זה קרה, זה יקרה וזה לצערנו עוד יקרה בהמשך".

"גם בירושלים נגד מכבי בגמר זה לא היה אבוקה אחת, אלא עשרים אבוקות", המשיך, "מעבר לזה, אני לא אוהב את זה, אני לא אוהב אבוקות במשחק כדורסל בגלל אלמנט הסיכון שקיים. בטח שזה לא יהפוך לדבר שקורה בכל דרבי, חד משמעית לא. גם בכדורגל זורקים אבוקות בין אחד לשני, אז יעשו בלי קהל חוץ? בואו נסגור את הקהל ונעשה טורניר בסוני".

כהן הוסיף: "אני לא מאשים בנושא האבוקות את המשטרה, אבל אני כן מאשים בנושא של הבידוק המטורף שהיה וההודעה מהבוקר שכל אחד יבדק ויופשט. היה נורא להיכנס לאולם. אי אפשר לעצור את זה, כשהאוהדים ירצו ואנחנו צריכים לעבוד בהסברה ולא להיכנס למלחמה של מי יותר גיבור כששיחקנו באירופה והיו מקרי אבוקות ההתנהלות של כוחות האבטחה הייתה כל כך שונה שהפכה את זה לאירוע מינורי, לא גרמו לאנשים לזרוק את האבוקות. הסדרנים הושיטו את היד ואמרו 'גמרת עם האבוקה? תביא לי אותה'. אפילו לא הרגישו אותה וצריך לתת על זה דגש. אני לא רואה סיבה שנקבל יותר ממכבי ת"א, ירושלים או חולון קיבלו בעבר על אבוקות, שזה כמה אלפי שקלים. אני ואתה יודעים שזה יהיה קשה, אבל אני לא רואה סיבה אמיתית לזה".

אני זוכר רק פעמיים (גמר גביע וינר וגמר גביע המדינה) - בשתיהן מכבי נקנסה ובאף אחת מהפעמים לא הושלכה אבוקה לעבר אוהדי הפועל בכוונה לפגוע או להרוס. יש הבדל גדול בין סתם להיות ילד מתלהב שחושב שאבוקה זה מגניב ויפה ולהדליק ביציע, לבין אשכרה לזרוק מקל בוער על אנשים.

חוץ מזה, גם אם זה קרה בקבוצות אחרות, נו אז מה? למה הוא לא יכול לגנות חד משמעית ולבקש מהקהל "אנא שמרו על איפוק זה מסוכן ולא נחוץ". מה זה משנה אם אוהדי מכבי עשו את זה גם? הוא פשוט מתנהג כמו אחרון האוהדים הטינייג'רים. הראיונות איתו מזכירים לי ויכוחים עם ילדים זין בתיכון.

קצת מצחיק להאשים את המאבטחים בכוחניות כאשר בסוף מתברר שלחלוטין הייתה להם סיבה מוצדקת לחשדנות כלפי האוהדים של הפועל. ברור שבחו"ל זה נסגר אחרת כי בחו"ל אוהדי הפועל מתים מפחד ופה הם יודעים שאפשר לשים זין על כולם והכי הרבה הקבוצה תקבל 5-10 אלף ש"ח קנס.

המאבטחים לא עושים כלום, מסתכלים מהצד, חלקם מבוגרים מידי כדי לעשות משהו אם יצרכו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 17 מאי 2023, 18:42

אגב עד כמה שאני שונא את ההנהלה שלנו, להסתכל על הילדים קטנים כמו חומסקי וכהן ולא להבין איך הם הגיעו למעמד הזה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים