אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 נובמבר 2011, 19:11

asafb96 כתב:מאצ'בן זה דוגמא לחוסר הסבלנות משגע של האוהדים.

אל תכליל, זה לא אוהדים אלא האוהד הספציפי הנ"ל.
רוב האוהדים בירכו בזמנו על ההחתמה של מאצ'באן ואני בטוחה גם שרובם ממש לא מחפשים להיפטר ממנו וישמחו לקבל אותו בחזה בעונה הבאה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 02 נובמבר 2011, 19:15

חנו'ש כתב:
asafb96 כתב:מאצ'בן זה דוגמא לחוסר הסבלנות משגע של האוהדים.

אל תכליל, זה לא אוהדים אלא האוהד הספציפי הנ"ל.
רוב האוהדים בירכו בזמנו על ההחתמה של מאצ'באן ואני בטוחה גם שרובם ממש לא מחפשים להיפטר ממנו וישמחו לקבל אותו בחזה בעונה הבאה.

נכון, אני לא מכליל את כל האוהדים... הכוונה זה המקרה הספציפי שלו, אבל שמעתי עוד כמה אנשים מעלים "תהיות" לגבי ההחתמה שלו, בעיקר אחרי ששיחק, ולא שחתם, כי הרי האוהדים האלה הם גאונים גדולים. אבל רק בדיעבד..
מאצ'בן זה החתמה גדולה ומבורכת של ההנהלה, הבעיה היא אין לחלק מהאוהדים סבלנות. עוד שנה שנתיים שהוא יככב, כל אלה שדורשים ודורשים וחושבים שהם יודעים הכל, והפכו את פדרמן לשונא מכבי, יהללו את בלאט על ההחתמה הגדולה שלו. נו שויין..
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 02 נובמבר 2011, 19:17, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 02 נובמבר 2011, 19:16

הוא הרס עונה שלמה
אין בעיה שפדרמן יילך לאדריאטית אבל תעזוב את הליגה המסריחה הזאת בשביל מה להעמיס על סופו ושחקנים אחרים?
אתה חושב שסופו יירצה להישאר פה אחרי העונה הזאת עם כל הטיסות האלה?
אני לא קובע אני מצפה שהנהלת מכבי תדאג לקבוצה מצויינת כל שנה
אוקיי שמכבי תעשה מה שקאחה עושה
אבל אתה לא חושב שבמקום לשלם לו כמעט 5 מיליון ל5 שנים שהוא חתום פה
עדיף שמכבי תביא שחקן מוכח כמו בורוסיס? כמובן שצריך להוסיף עוד קצת
שנתיים אנחנו משלמים עליו ללא שום תועלת ואין שום הבטחה שהוא יהיה טוב זה סיכון מיותר ולא מצדיק
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי yarinsaky » 02 נובמבר 2011, 19:23

חבל להרוס עוד אשכול מלפפונים על הוצאות קיטור כאלו, הוויכוחים האלו כבר עם זקן מאוד ארוך.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 02 נובמבר 2011, 19:24

JasonWilliams12 כתב:הוא הרס עונה שלמה
אין בעיה שפדרמן יילך לאדריאטית אבל תעזוב את הליגה המסריחה הזאת בשביל מה להעמיס על סופו ושחקנים אחרים?
אתה חושב שסופו יירצה להישאר פה אחרי העונה הזאת עם כל הטיסות האלה?
אני לא קובע אני מצפה שהנהלת מכבי תדאג לקבוצה מצויינת כל שנה
אוקיי שמכבי תעשה מה שקאחה עושה
אבל אתה לא חושב שבמקום לשלם לו כמעט 5 מיליון ל5 שנים שהוא חתום פה
עדיף שמכבי תביא שחקן מוכח כמו בורוסיס?
שנתיים אנחנו משלמים עליו ללא שום תועלת ואין שום הבטחה שהוא יהיה טוב זה סיכון מיותר ולא מצדיק

איזה עונה שלמה הוא הרס?! שנה שעברה הקבוצה הגיעה לגמר היורוליג, והשנה יש לקבוצה את אחד הסגלים החזקים באירופה. מה יש לך?!
איזה להעמיס על סופו? הוא כל משחק משחק? גם צסק"א משחקת ב3 מסגרות. אז מה? כמה דרישות יש לך??
ההנהלה דואגת לקבוצה הכי טובה שהיא יכולה. מה אתה אומר, שההנהלה, יותר נכון פדרמן, עושים דווקא?
על איזה 5 מיליון אתה מדבר? מאיפה הבאת את הסכום הזה? השכר שלו ממש לא קרוב לשכום הזה. אין לי מושג מאיפה הבאת את זה.
שנתיים משלמים עליו? השנה מכבי לא משלמת עליו אגורה, ושנה שעברה הוא קיבל שכר נמוך ביותר, ואפילו תרם בחלק מהמשחקים, כולל תרומה לא רעה בגמר מול ריאל. מה אתה רוצה, מה??
השכר של מאצ'בן זה לא חצי ממה שמקבל בורוסיס.
ופה נפסיק את הדיון הזה, כי אין לי עצבים להמשיך דיון מיותר ומעצבן כזה.
asafb96

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 02 נובמבר 2011, 19:38

מכבי לא משלמת על מצ'באן???
איפה אתה רואה את אחד הסגלים באירופה??
אם יש לך משקפיים שים אותם ותראה משחקים של מכבי ותראה שהחקנים בלי חשק על המגרש מרוב עייפות... זה לא הרס של עונה שלמה?
למכבי יש את אחד הסגלים היותר חלשים שראיתי בשנים האחרונות להוציא את עמדות הפנים
בורשטיין לא שחקן יוגב לא שחקן שאייר שחקן לשנים הבאות סמית' חוץ מלזרוק מ3 כמו קאמינגס לא עושה כלום ולא מועיל למשחק פאפא לא יכול לשמור על רוב הרכזים הטובים לאנגפורד לא בכושר ועל פארמר אני לא יידבר כי הוא לא יהיה פה בקרוב
אז מה יש לך שחקן וחצי בגארדים? לזה אתה אומר אחד הסגלים הטובים באירופה?? זה פשוט לא נכון
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי asafb96 » 02 נובמבר 2011, 19:43

JasonWilliams12 כתב:מכבי לא משלמת על מצ'באן???
איפה אתה רואה את אחד הסגלים באירופה??
אם יש לך משקפיים שים אותם ותראה משחקים של מכבי ותראה שהחקנים בלי חשק על המגרש מרוב עייפות... זה לא הרס של עונה שלמה?
למכבי יש את אחד הסגלים היותר חלשים שראיתי בשנים האחרונות להוציא את עמדות הפנים
בורשטיין לא שחקן יוגב לא שחקן שאייר שחקן לשנים הבאות סמית' חוץ מלזרוק מ3 כמו קאמינגס לא עושה כלום ולא מועיל למשחק פאפא לא יכול לשמור על רוב הרכזים הטובים לאנגפורד לא בכושר ועל פארמר אני לא יידבר כי הוא לא יהיה פה בקרוב
אז מה יש לך שחקן וחצי בגארדים? לזה אתה אומר אחד הסגלים הטובים באירופה?? זה פשוט לא נכון

מכבי לא משלמת אגורה על מאצ'בן.
בקשר לפרשנות שלך, כמו שאמרתי, גאונים בדיעבד. בדיעבד אתה אוברדוביץ'. תן לי אחד שלא היה מרוצה אם אומרים לו שזה יהיה הסגל העונה.
וזאת ההודעה האחרונה שלי בדיון הזה. שיהיו לך חיים יפים, ואם לא, תאשים את פדרמן
asafb96

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 02 נובמבר 2011, 19:50

בדיעבד? מהיום שפארגו עזב אמרתי שהקבוצה לא מספיק טובה
אני מבטיח לך שהרבה לא מרוצים לפני ואחרי
לגבי הסגל אף אחד לא ציפה שהיה לך רכז זמני
ואוחיון יפתח ביורוליג פשוט בושה
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי kubachrick » 02 נובמבר 2011, 20:20

מבחינת שמות,הסגל של מכבי אחד המבטיחים.
עמדה 5 מכוסה יפה מאוד על ידי שחקן חמישיית עונת יורוליג ועל ידי שני קפצונים.
עמדה 4 על ידי אליהו,התקפית אולי הטוב ביותר בעמדה שלו,וכאשר הוא לא על המגרש גם בלו יכול לשחק ביעילות רבה בעמדה הזו.
גם פניני יכול לשחק 4.
עמדה 3 פניני,סמית' - שני שחקני נשמה,שרק אוהדי מכבי שיודעים להתאונן בפורום יעיפו שחקן נשמה כמו סמית'.
לא רק שסמית הוא עוגן הגנתי,ושחקן מסור ואכפתי,הוא גם שחקן חכם מאוד בהתקפה,וכשיכנסו לו הקליעות,הוא יהיה טוב מאיידסון(ששנה שעברה השמיצו אותו,פתאום השנה הבן אדם זוכה לערגה כשמשון הגיבור).
עמדה 2-1 פאפאלוקאס - לאנגפורד - *פארמר - אוחיון,פאפאלוקאס ולאנגפורד שני שמות גדולים,ברגע שלאנגפורד יכנס לעניינים וההרכבים של מכבי יתייצבו
מכבי תלקט הצלחות.
kubachrick

הודעהעל ידי yarinsaky » 02 נובמבר 2011, 20:30

אני חושב שאפשר קצת להשתחרר מהפרידגמה הזאת שיש למכבי הרכב ששווה כך או כך או שחקנים שמוכשרים בכך או כך, אנחנו כבר לא בקיץ.
דברים קצת השתנו מאז, לטוב ולרע.
אוסף שחקנים טוב או פחות טוב עדיין לא מעיד על תפירתם לקבוצה מוצלחת או לא מוצלחת , מה עוד שמתגלים הרבה סימני שאלה סביב הקבוצה
בנוסף לסימני שאלה מובנים, כמו עד מתי פארמר יהיה כאן ומי יחליף אותו.( או האם הוא בכלל ינחת כאן סוף סוף, כי בינתיים הוא לא ).

כל ניסיון לדעת מה תעשה מכבי בסוף העונה על פי הפרמטרים הקיימים עכשיו שווים לקריאת העתיד על פי מצב העננים.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 02 נובמבר 2011, 21:01

kubachrick כתב:מבחינת שמות,הסגל של מכבי אחד המבטיחים.
עמדה 5 מכוסה יפה מאוד על ידי שחקן חמישיית עונת יורוליג ועל ידי שני קפצונים.
עמדה 4 על ידי אליהו,התקפית אולי הטוב ביותר בעמדה שלו,וכאשר הוא לא על המגרש גם בלו יכול לשחק ביעילות רבה בעמדה הזו.
גם פניני יכול לשחק 4.
עמדה 3 פניני,סמית' - שני שחקני נשמה,שרק אוהדי מכבי שיודעים להתאונן בפורום יעיפו שחקן נשמה כמו סמית'.
לא רק שסמית הוא עוגן הגנתי,ושחקן מסור ואכפתי,הוא גם שחקן חכם מאוד בהתקפה,וכשיכנסו לו הקליעות,הוא יהיה טוב מאיידסון(ששנה שעברה השמיצו אותו,פתאום השנה הבן אדם זוכה לערגה כשמשון הגיבור).
עמדה 2-1 פאפאלוקאס - לאנגפורד - *פארמר - אוחיון,פאפאלוקאס ולאנגפורד שני שמות גדולים,ברגע שלאנגפורד יכנס לעניינים וההרכבים של מכבי יתייצבו
מכבי תלקט הצלחות.

מסכים ב100%.
הקבוצה צריכה להתחבר עוד קצת יותר. לאנגפורד שיכנס לעניינים, סופו גם קצת אאוט ביורוליג עד עכשיו, והידיות של פניני-בלו-סמית' לא הכי מכוונת. שזה יסתדר, וזה יסתדר בסופו של דבר, אני חושב שלמכבי יש את אחד הסגלים החזקים ביורוליג
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 02 נובמבר 2011, 21:23

JasonWilliams12 כתב:לא ביקשתי שישקיע יותר רק אם הוא עשה טעות הוא צריך לשלם מכיסו והוא עשה טעויות
אני מצפה משחקן טוב בכל עמדה וזה אפשרי עם התקציב שיש למכבי הם פשוט מבזבזים אותו על פוט ומצ'אבן
עדיף להשקיע מיידית על שחקן טוב ולא לקחת סיכון עם איזה נגר או לנסות להשקיע על איזה פוטנציאל

בשביל מה לעשות את השטות הזאת וללכת לאדריאטית??
אחרי עונה טובה בשביל מה להרוס??
בן אדם שעושה דבר כזה הוא טיפש

כמה דברים:

א - דייויד פדרמן נמצא במכבי יותר זמן ממה שרובנו חיים בעולם הזה. בזמן הזה הוא תרם למכבי והיה חלק חשוב להפיכתה למה שהיא היום.
ב - לא סביר שכל אוהד ששילם 3000 ש"ח על מנוי, יחשוב שהקבוצה היא שלו, בדיוק כמו שלא סביר שמי ששילם 25 ש"ח על מונית, יחשוב שהמונית היא שלו.
ג - בפעם המליון - ניהול קבוצה מקצוענית במציאות, זה לא כמו לנהל את QPR בFIFA MANAGER ולקחת איתה את ליגת האלופות. זה כנראה קצת יותר מורכב.
ד - אנחנו חייבים להגיע להסכמה, שכל אחד מחברי הנהלת מכבי, רוצה בהצלחתה לא פחות מכל אחד מהאוהדים של הקבוצה, ועושה ימים כלילות בשביל להשיג את אותה ההצלחה

ברגע שמסכימים על הכללים האלה, אפשר להתקדם - אפשר לבקר את ההנהלה, את דרך בחירת השחקנים, את העובדה שהסגל לא סגור, את העובדה שיש
3 גארדים ישראלים שלא יכולים לחבר 5 דקות יורוליג טובות בינהם וכד'.
אבל צריך להיות איזשהו בסיס משותף לדיונים האלה, כי עם הכפשות והשמצות, לא נגיע לכלום.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 03 נובמבר 2011, 06:08

צריכים פשוט להשלים עם זה שמכבי היום מנוהלת כעסק . וכמו כל עסק , אין מקום לערב נשמה . אם העסק מפסיד זכותו של הבעלים למכור את חלקו או אפילו חובתו לשלם את חובותיו מכיסו .
זה נכון גם לצד השני , אם העסק מרוויח זכותו של הבעלים לקחת את הרווח לכיסו או שהוא יכול להשקיע את הכסף בהגדלת העסק .
באותה מידה אם העסק מאוזן כלכלית כמו שהוא עכשיו הבעלים יכול להשקיע כסף מכיסו כדי להגדיל את העסק (הצלחה מקצועית...) ובקטע הזה עיקר הטענה של האוהדים .
עסק שנשען על אהבת האוהדים שלו לא יכול להיות מאוזן תקציבית אבל לא תחרותי מבחינה מקצועית כי ההכנסה העיקרית שלו תיפגע ולכן העסק חייב לחשוב איך הוא גודל . או שמשקיעים כסף בצעירים מוכשרים ומוכרים אותם ברווח או שמכניסים כסף מהכיס של הבעלים או ...יש הרבה מאוד דרכים....
אבל לנו האוהדים זה קשה מאוד לקבל את התפיסה הזאת . בשבילינו מכבי זה אהבה , משפחה , נשמה , חיים.... לפני שהתחתנתי אמרתי לאישתי , אוטו אפשר להחליף , בית אפשר להחליף , אפילו את האישה אפשר להחליף ...אבל את הקבוצה שאתה אוהב אי אפשר !!

ועכשיו קצת לקטע מקצועי , הסגל של מכבי בנוי טוב לעונה רגילה (ללא שביתה...) . הבעיה שכל ההכנה ובניית הסגל בקיץ היו מאוד בעייתיים בגלל סיבות שונות שחלקם לא תלויות בהנהלה וחלקם כן .
כל מחנה האימונים היו בדיחה (מכבי לא פגשה אף קבוצת יורוליג...) וכל הבעיה עם אליפות אירופה והסגל החסר (כולל דיויד...) שפגע בהכנות כולל בבניית הסגל בזמן....
כל זה מביא אותנו לזה שהקבוצה בשלב הזה עדיין לא מחוברת ושחקנים לא נימצאים בשיא כושרם . זה לגיטימי וצריך לתת זמן , רק שהשביתה גרמה לזה שהקבוצות בבית של מכבי מסכנות את העלייה לטופ 16 ולא בטוח שיש לנו את הזמן הדרוש ...
אבל יחד עם זאת , אי אפשר להתכחש לזה שיש שחקנים בסגל שהם פחות טובים מאלו שהם החליפו ולא סתם הם הגיעו בעלות נמוכה משחקנים מוכחים . גם סמית' וגם פאפאס וג'יימס שחקנים טובים אבל לכל אחד יש את המגבלות שלו ....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי where is the love? » 03 נובמבר 2011, 11:03

אני אישית מאוד אוהב את מאצבן ולדעתי הוא אחת ההחתמות הטובות של מכבי בשנים האחרונות, אני רק מקווה שהוא יחזור בעונה הבאה ולא יחטפו אותו...
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי קובי » 03 נובמבר 2011, 11:35

הוא לא יכול להיחטף, מאחר והוא שחקן של מכבי ל-3 העונות הבאות.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yzafrir » 03 נובמבר 2011, 11:37

מאוד יתכן שמכבי בונה על מצ'בן כמחליף עתידי לבלו שלא ניהיה צעיר יותר. רק שההבדל זה שבלו ישראלי ( שאולי זה חיסרון מסויים בגלל המס...)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 03 נובמבר 2011, 11:56

תמורת הסכום המתאים כולם יכולים להיחטף. גם הלפרין היה בחוזה במכבי.
er79

הודעהעל ידי cannon » 03 נובמבר 2011, 12:17

כתבה של גרינוולד על ג'ורדן פארמר בוואלה:
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1874010
הקטע המעניין מאוד (ואני מתחיל לחשוב שאני צריך להיות סקאוט...) הוא שמארק שטיין היקר בכבודו ובעצמו מדבר על כך שמי שציפה לקבל מפארמר תרומה כמו של פארגו והאמין שפארמר שחקן עם יכולות אתלטיות, יכולות 1 על 1 ויכולות הגנתיות כמו של פארגו, טעה. אני בעצמי כתבתי את זה בפורום לפני שפארמר הספיק לשחק במכבי ואנשים חשבו שנפלתי מהירח. היום העובדות מראות חד משמעית שפארגו שחקן מתאים בהרבה למכבי ושחקן טוב בהרבה מפארמר ביכולות אישיות!
cannon

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 03 נובמבר 2011, 13:05

cannon כתב:כתבה של גרינוולד על ג'ורדן פארמר בוואלה:
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1874010
הקטע המעניין מאוד (ואני מתחיל לחשוב שאני צריך להיות סקאוט...) הוא שמארק שטיין היקר בכבודו ובעצמו מדבר על כך שמי שציפה לקבל מפארמר תרומה כמו של פארגו והאמין שפארמר שחקן עם יכולות אתלטיות, יכולות 1 על 1 ויכולות הגנתיות כמו של פארגו, טעה. אני בעצמי כתבתי את זה בפורום לפני שפארמר הספיק לשחק במכבי ואנשים חשבו שנפלתי מהירח. היום העובדות מראות חד משמעית שפארגו שחקן מתאים בהרבה למכבי ושחקן טוב בהרבה מפארמר ביכולות אישיות!

וניהול משחק
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי where is the love? » 03 נובמבר 2011, 15:06

האמת אני ציפיתי ליותר ממנו אפילו בשלב הזה של העונה, אבל אני חשבתי גם שהוא לא יעמוד בלחץ...
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים