itai7 כתב:אלן אנדרסון חתם בטורונטו חוזה ל-10 ימים
שיחק 8 דק' קלע 2 נק' (מהעונשין) , לקח 1 ריב' ומסר 1 אס'.....האמת שהוא הרבה יותר מתאים לכדורסל ב-NBA מאשר באירופה....
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itai7 כתב:אלן אנדרסון חתם בטורונטו חוזה ל-10 ימים
Holiday_Armadillo כתב:הדאנק הראשון פשוט מטורף
Frid כתב:ווסטרבוק פשוט בכושר מטורף כרגע. אבל זה משגע אותי למה לעזאזל הוא זורק כל כך הרבה זריקות כשיש לידך את הקלעי הכי טוב בעולם, בנתיים זה עובד, נראה איך זה התפתח.
asafb96 כתב:Frid כתב:ווסטרבוק פשוט בכושר מטורף כרגע. אבל זה משגע אותי למה לעזאזל הוא זורק כל כך הרבה זריקות כשיש לידך את הקלעי הכי טוב בעולם, בנתיים זה עובד, נראה איך זה התפתח.
אם אני הGM של אוקלהומה, אני עושה עליו טרייד. קשה לי לראות אותו ודוראנט מחזיקים הרבה זמן יחד. נראה לי גם לא ממש יעיל, עדיף להם רכז שהוא יותר מנהל משחק
jol9 כתב:asafb96 כתב:Frid כתב:ווסטרבוק פשוט בכושר מטורף כרגע. אבל זה משגע אותי למה לעזאזל הוא זורק כל כך הרבה זריקות כשיש לידך את הקלעי הכי טוב בעולם, בנתיים זה עובד, נראה איך זה התפתח.
אם אני הGM של אוקלהומה, אני עושה עליו טרייד. קשה לי לראות אותו ודוראנט מחזיקים הרבה זמן יחד. נראה לי גם לא ממש יעיל, עדיף להם רכז שהוא יותר מנהל משחק
זה לא פשוט לעשות טרייד בלבל הזה. המינימום הדרוש זה מישהו ברמה של רונדו, וגם אז אף אחד לא מבטיח שהדברים יתחברו.
כל עוד הת'אנדר מועמדים לאליפות, הם צריכים לפעול ברוגע ולחזק את הנקודות הקטנות מעונה לעונה, ולאו דווקא לחפש מהפכות.
misha כתב:רונדו אדיר. 16 נק', 14 אס',11 ריב'. טריפל דאבל חמישי העונה (מקום ראשון בליגה) וניהול משחק פשוט נפלא.
91-72 בסיום, כולל רבע שלישי של 31-12. ביג 3 של מיאמי סיפקו רק 38 נקודות. וכל זה כשהסלטיקס מאוד קצרים בלי ריי אלן ופיאטרוס הפצועים.
asafb96 כתב:jol9 כתב:asafb96 כתב:Frid כתב:ווסטרבוק פשוט בכושר מטורף כרגע. אבל זה משגע אותי למה לעזאזל הוא זורק כל כך הרבה זריקות כשיש לידך את הקלעי הכי טוב בעולם, בנתיים זה עובד, נראה איך זה התפתח.
זה לא פשוט לעשות טרייד בלבל הזה. המינימום הדרוש זה מישהו ברמה של רונדו, וגם אז אף אחד לא מבטיח שהדברים יתחברו.
כל עוד הת'אנדר מועמדים לאליפות, הם צריכים לפעול ברוגע ולחזק את הנקודות הקטנות מעונה לעונה, ולאו דווקא לחפש מהפכות.
תראה, זה לא חייב להיות טרייד של רכז תמורת רכז. זה יכול להיות ווסטברוק תמורת רכז נחמד+גבוה טוב... לא חסר אפשרויות, הנקודה היא, שיש שם פוטנציאל ענק, באמת, דוראנט, ווסטברוק, הארדן, איבקה... פשוט נראה לי זה יכול להתפוצץ העניין הזה של דוראנט ווסטברוק בשלבים המכריעים והרציניים. ווסטברוק לוקח מספר זריקות כמו דוראנט, וזה פשוט נראה לי מיותר. היו גם דיבורים (לא יודע עד כמה נכונים) על איזהשהו סכסוך בינהם, וגם אם זה לא נכון, זה יכול להתפוצץ בסופו של דבר, אם יגיעו לשלבים המכריעים ו-ווסטברוק ינסה לגנוב את ההצגה, כי במשחקים שאני רואה אותם, זה נראה שווסטברוק רוצה להוכיח שהוא לא פחות גדול. סדרן עבודה שיפעיל את הקוו הקדמי שלהם, ולא יגנוב את ההצגה, יכול להיות הרבה יותר יעיל. כי ווסטברוק הוא פשוט לא רכז.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים