המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
BIG sofo כתב:בוגי אליס:
מדובר על שחקן נחמד מאוד, גובה 1.85 עם מוטת ידיים 2.01.
היתרון הבולט שלו, זאת הקליעה שלו.
זה לא שחקן שובר שוויון, אבל כן מוסיף קליעה לקבוצה...
נראה כמה זמן ייקח לו להראות את היכולות שלו בכדורסל האירופאי...
BIG sofo כתב:בוגי אליס:
felix_r כתב:BIG sofo כתב:בוגי אליס:
איזו קליעה כבר יש לו? 12 נקודות למשחק במכללות
refael כתב:באמת שחקן לבאר שבע
רכז הוא לא
גם לעמדה 2 הוא די נמוך
מזכיר מאוד את ג׳ו תומאסון - ביכולות ובנראות
גל גל כתב:refael כתב:באמת שחקן לבאר שבע
רכז הוא לא
גם לעמדה 2 הוא די נמוך
לא מזכיר בכלל את תומאסון.
אני יכול לקבל אבל את ההחתמה הזו רק במידה ובאמת מביאים שחקן נוסף במיליון דולר בעמדה 3 .
והוא בא כגיבוי כעוד יוצר וקלעי בקו האחורי.
אבל בעקרון אני פשוט חושב שהוא יחתום פה לחודשיים וזהו עד שבלאט יחזור
עידן כתב:אין מה לחפש נקודות חיוביות בהחתמה כזו של שחקן שלא שיחק דקה של כדורסל מקצועני. זו ההגדרה של חתול בשק פר אקסלנס, שמתאים לקבוצות קטנות ועניות. עצוב מאוד שזה איפה שמכבי נמצאת כרגע.
אי פעם בהיסטוריה של מכבי הוחתם שחקן זר שלא שיחק דקה בכדורסל מקצועני? היה את ג'ון שייר, אבל הוא הגיע על תקן שחקן ישראלי לדעתי.
Jazzman כתב:גל גל כתב:refael כתב:באמת שחקן לבאר שבע
רכז הוא לא
גם לעמדה 2 הוא די נמוך
לא מזכיר בכלל את תומאסון.
אני יכול לקבל אבל את ההחתמה הזו רק במידה ובאמת מביאים שחקן נוסף במיליון דולר בעמדה 3 .
והוא בא כגיבוי כעוד יוצר וקלעי בקו האחורי.
אבל בעקרון אני פשוט חושב שהוא יחתום פה לחודשיים וזהו עד שבלאט יחזור
זו החתמה מטופשת בכל מקרה. ואולי תקבל שחקן במליון ין.
עידן כתב:אין מה לחפש נקודות חיוביות בהחתמה כזו של שחקן שלא שיחק דקה של כדורסל מקצועני. זו ההגדרה של חתול בשק פר אקסלנס, שמתאים לקבוצות קטנות ועניות. עצוב מאוד שזה איפה שמכבי נמצאת כרגע.
אי פעם בהיסטוריה של מכבי הוחתם שחקן זר שלא שיחק דקה בכדורסל מקצועני? היה את ג'ון שייר, אבל הוא הגיע על תקן שחקן ישראלי לדעתי.
Avi1508 כתב:עודד אמר בפירוש בראיון אחרי המשחק שהוא צריך עוד שתי שחקנים חוץ מהפצועים
בנוסף הוא אומר שזה קשה עד בלתי אפשרי להצליח לשלב את סייבן לי מבלי שהוא יתאמן עם הקבוצה
אני מנחש שההנהלה הקמצנית לא תביא שתי שחקנים למרות שברור שעודד רוצה 2 שחקנים
בנוסף אני מעריך שגם הסעיף שמאפשר לסייבן לי להישאר בבלגרד זה לא על דעתו של עודד
A.Parker כתב:עידן כתב:אין מה לחפש נקודות חיוביות בהחתמה כזו של שחקן שלא שיחק דקה של כדורסל מקצועני. זו ההגדרה של חתול בשק פר אקסלנס, שמתאים לקבוצות קטנות ועניות. עצוב מאוד שזה איפה שמכבי נמצאת כרגע.
מייקל טורנס. אבל הוא לקה בליבו והחתימו את פארגו.
עידן כתב:A.Parker כתב:עידן כתב:אין מה לחפש נקודות חיוביות בהחתמה כזו של שחקן שלא שיחק דקה של כדורסל מקצועני. זו ההגדרה של חתול בשק פר אקסלנס, שמתאים לקבוצות קטנות ועניות. עצוב מאוד שזה איפה שמכבי נמצאת כרגע.
מייקל טורנס. אבל הוא לקה בליבו והחתימו את פארגו.
נכון, שכחתי ממנו. זכור לי שאז דובר כשהחתימו אותו שזה מאוד יוצא דופן שמחתימים שחקן ישר מהמכללות.
הלוואי שיבוא אלינו, אין לו מה לחזור להפועלמרסר כתב:ים מדר מת לעזוב את באיירן אבל אין לו לאן ללכת כי הפועל ת"א משחקת ביורוקאפ והוא רוצה להמשיך לשחק ביורוליג, זה מזכיר את מקרה גל מקל שרצה לעזוב את הכוכב האדום לפני 10 שנים ופדרמן סגר איתו בשעה חוזה גם למקל היו בעיות מיסוי כאחד ששיחק מעל 5 שנים מחוץ לישראל אבל הסתדרו עם מימון חיצוני לדעתי של ויזל מפוקס, ואם כבר הולכים על רכז נמוך תביאו את מדר הוא יבוא למכבי בחצי מחיר גם לדעתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים