המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חתם.. הכוכב האדום פרסמוגל גל כתב:וילדוזה סיכם בכוכב האדום ולא יגיע למכבי.
יורוהופס
עלובים, להפסיד שחקן כזה לכוכב האדום.
איכס
TAYO כתב:אלא אם דיוויד וקטש החליטו ״לחשק״ את ההנהלה על ידי הגעה להסכם והדלפה שהכל בידי ההנהלה? טוב אני סתם שוקע בקונספירציות סטייל בית הקלפיםA.Parker כתב:armadut כתב:A.Parker כתב:כל כך קלאסי מכבי להתקדם עם שחקן מבלי שיש בכלל אישור תקציב מההנהלה
זה גם מוזר מאוד.....ההגיון אומר ההיפך... מצד שני ההגיון אומר שלמכבי אין הגיון...
אין הגיון, לא משנה איך תסתכל על זה. מראש קובעים מסגרת מסויימת ובטווח שלה מנהלים משאים ומתנים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
עידן כתב:מוזר שהוא העדיף לחתום בכוכב האדום. מצד שני, לא באמת מפתיע שמכבי לא החתימו אותו. לכו תדעו כמה מכבי היו רציניים בכלל. לא אתפלא אם ההנהלה לא אישרה כלום עד אחרי המשחק מחר.
לא אופתע אם גם לא יחתום בסוף אף אחד, קחו את זה בחשבון.
er79 כתב:עידן כתב:מוזר שהוא העדיף לחתום בכוכב האדום. מצד שני, לא באמת מפתיע שמכבי לא החתימו אותו. לכו תדעו כמה מכבי היו רציניים בכלל. לא אתפלא אם ההנהלה לא אישרה כלום עד אחרי המשחק מחר.
שום דבר לא מוזר. לא הבנתי מה כולם מופתעים. גק כנראה הפיח בפורום אופטימיות אבל המקור שלו לא קשור לכיס של דני קמצני. וילדוזה קיבל מן הסתם הצעה מעליבה (כי בואו, הכוכב לא מאריות אירופה תקציבית) ואמר להם אל תתקשרו אליי אני אתקשר אליכם ופרסס לסרביה. בסופו של יום שם גם יפתח בחמישייה. פה מעריך שהיה מגיע כמחליף ללורנזו או בולדווין מהספסל. נקסט.
עידן כתב:er79 כתב:עידן כתב:מוזר שהוא העדיף לחתום בכוכב האדום. מצד שני, לא באמת מפתיע שמכבי לא החתימו אותו. לכו תדעו כמה מכבי היו רציניים בכלל. לא אתפלא אם ההנהלה לא אישרה כלום עד אחרי המשחק מחר.
שום דבר לא מוזר. לא הבנתי מה כולם מופתעים. גק כנראה הפיח בפורום אופטימיות אבל המקור שלו לא קשור לכיס של דני קמצני. וילדוזה קיבל מן הסתם הצעה מעליבה (כי בואו, הכוכב לא מאריות אירופה תקציבית) ואמר להם אל תתקשרו אליי אני אתקשר אליכם ופרסס לסרביה. בסופו של יום שם גם יפתח בחמישייה. פה מעריך שהיה מגיע כמחליף ללורנזו או בולדווין מהספסל. נקסט.
אמרתי שמוזר שחתם בכוכב האדום ולא באופציה בכירה אחרת. אמרתי להיפך, שזה שהוא לא חתם במכבי לא מפתיע אותי בכלל. ברור לי שהוא לא קיבל הצעה רצינית ממכבי.
היות ומכרו מנויים, הם יכולים להרשות לעצמם לחפש מציאות בשקלגל גל כתב:אם מי שמתמודדת איתנו על שחקנים זו הכוכב ועדיין לא מצליחים לנצח
אנחנו בבעיה קשה.
אני גם לא מאמין שמכבי עושים פה איזה ספין או סיבוב על האוהדים, הרי גם ככה מכרו כבר את כל המנויים.
אז אשכרה באמת לא מצליחים להתמודד עם הכוכב על זה.
שמואל1 כתב:חבל. עם וילדוזה מכבי הייתה קבוצת פלייאוף.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים