המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אני לא קונה את זה.Mitelka כתב:לפי כל מיני צייצנים, זה לא נפל על כסף. הוא רוצה לשחק והכוכב הבטיחו תפקיד מרכזי. בעוד במכבי היה אמור להיות ברוטציה עם בראון ובולדווין.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Mitelka כתב:לפי כל מיני צייצנים, זה לא נפל על כסף. הוא רוצה לשחק והכוכב הבטיחו תפקיד מרכזי. בעוד במכבי היה אמור להיות ברוטציה עם בראון ובולדווין.
שמואל1 כתב:לדעתי העסקה נפלה כי לא היה אישור תקציבי מההנהלה, או שההנהלה התמהמה באישור.
לדעתי ההנהלה מעדיפה לתת להולינס הזדמנות לפני שמאשרים החתמה. הנהלת מכבי אלופה בלמרוח את בזמן.
A.Parker כתב:אחרי נפילת וילדוזה, וכל עוד אין שחקנים מעניינים שצפויים להשתחרר בקרוב, האופציה הבאה מבחינתי היא דורסי.
מעדיף רכז, אבל אם כן כזה באופק, עדיף להרים משמעותית את קצב האש.
אבל על מה אני מדבר. מפסידים שחקנים לכוכב...
MTA2311 כתב:Mitelka כתב:לפי כל מיני צייצנים, זה לא נפל על כסף. הוא רוצה לשחק והכוכב הבטיחו תפקיד מרכזי. בעוד במכבי היה אמור להיות ברוטציה עם בראון ובולדווין.
לא אמין. גם במכבי יש לא מעט דקות לתת.
עידן כתב:A.Parker כתב:אחרי נפילת וילדוזה, וכל עוד אין שחקנים מעניינים שצפויים להשתחרר בקרוב, האופציה הבאה מבחינתי היא דורסי.
מעדיף רכז, אבל אם כן כזה באופק, עדיף להרים משמעותית את קצב האש.
אבל על מה אני מדבר. מפסידים שחקנים לכוכב...
לפי הבנתי הוא לא נחתך עדיין. אני לא רואה מצב שבו דווקא דורסי יחזור עכשיו למכבי.
לדעתי מכבי יחתימו שחקן זול במחיר מציאה או שלא יחתימו אף אחד וזהו.
מקאדו 3 כתב:למה כולם חושבים שדחוף להביא רכז ? בראון בולדווין עם גיבוי של דיבא וזיו זה סה'כ לא רע , לעומת זאת אין איזה קלע אבסולוטי שאתה יכול להיות בטוח שיקלע את הכמה שלשות שלו כל משחק .
דיבה וזיו זה רע מאוד.מקאדו 3 כתב:למה כולם חושבים שדחוף להביא רכז ? בראון בולדווין עם גיבוי של דיבא וזיו זה סה'כ לא רע , לעומת זאת אין איזה קלע אבסולוטי שאתה יכול להיות בטוח שיקלע את הכמה שלשות שלו כל משחק .
עידן כתב:מקאדו 3 כתב:למה כולם חושבים שדחוף להביא רכז ? בראון בולדווין עם גיבוי של דיבא וזיו זה סה'כ לא רע , לעומת זאת אין איזה קלע אבסולוטי שאתה יכול להיות בטוח שיקלע את הכמה שלשות שלו כל משחק .
בולדווין לא רכז. דיבה וזיו...לא צריכים בכלל לשחק ביורוליג עם איך שהם נראים.
עידן כתב:מקאדו 3 כתב:למה כולם חושבים שדחוף להביא רכז ? בראון בולדווין עם גיבוי של דיבא וזיו זה סה'כ לא רע , לעומת זאת אין איזה קלע אבסולוטי שאתה יכול להיות בטוח שיקלע את הכמה שלשות שלו כל משחק .
בולדווין לא רכז. דיבה וזיו...לא צריכים בכלל לשחק ביורוליג עם איך שהם נראים.
מקאדו 3 כתב:MTA2311 כתב:Mitelka כתב:לפי כל מיני צייצנים, זה לא נפל על כסף. הוא רוצה לשחק והכוכב הבטיחו תפקיד מרכזי. בעוד במכבי היה אמור להיות ברוטציה עם בראון ובולדווין.
לא אמין. גם במכבי יש לא מעט דקות לתת.
למה ? דווקא יש הגיון , כשאתה יודע שאתה בא לקבוצה שעל העמדה שלך יש בראון את בולדווין פחות או יותר אז באמת הייתי חושב על ללכת לקבוצה שצריכה מישהו מוביל לעמדה הזו , אני לא אומר שזאת הסיבה אבל סה'כ יש,בזה הגיון .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־24 אורחים