המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
BIG sofo כתב:אם אני הייתי צריך לבחור, אז חד משמעית הייתי בוחר במרכוס בינגהאם על פני כריס סילבה. יכול לשחק גם בעמדה 4.
אני חושב שגם הפוטנציאל של בינגהאם גדול יותר. הוא 2.13, בסך הכל בן 24 ועם אפשרות עוד להתפתח.
ברמה הפרקטית, קשה לי להאמין שבינגהאם יגיע לכאן בבייאאוט בגלל הסכום שיבקשו. מקסימום יגיע כשיסיים חוזה.
לגבי כריס סילבה, אני מעריך שהסכומים שידרשו עליו נמוכים יותר, אך לא רואה סיבה גדולה לנסות להביא אותו כשיש את ריברו, גבריאל, סורקין, הורד. אלא אם כן, אחד מהם יעזוב.
A.Parker כתב:לא יודע מה יותר מתסכל...האופציות המביכות שמכבי מעלה או זה שחלק מהאוהדים מיישרים עם זה קו.
גם אם הוא שחקן נחמד, זה ממש לא השחקן שצריך כרגע. צריך שחקן בכיר ומוכח. התנהלות מביכה ברמות.
שמואל1 כתב:על פי ויסברג, מריאל שאיוק סגר במכבי.
felix_r כתב:סמול וורווארד די גבוה לעמדה, קלעי שלשות טוב אך חסר מצפון, שיכול לזרוק ולקלוע מכול מצב. אבל חוץ מזה הוא לא תורם הרבה למשחק הקבוצתי
שמואל1 כתב:felix_r כתב:סמול וורווארד די גבוה לעמדה, קלעי שלשות טוב אך חסר מצפון, שיכול לזרוק ולקלוע מכול מצב. אבל חוץ מזה הוא לא תורם הרבה למשחק הקבוצתי
הוא 2, לא 3. גובהו 1.96.
בליגה הישראלית, לשם כנראה מכבי מכוונת, הוא יכול לשחק 3.
felix_r כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:סמול וורווארד די גבוה לעמדה, קלעי שלשות טוב אך חסר מצפון, שיכול לזרוק ולקלוע מכול מצב. אבל חוץ מזה הוא לא תורם הרבה למשחק הקבוצתי
הוא 2, לא 3. גובהו 1.96.
שמואל, אתה לא היחיד שיודע לקרוא את הכתבה בוואלה. הגובה שלו בכתבה הוא לא נכון. שאיוק הוא משהו כמו 201-203, ובמבנה גופו הוא אפילו קרוב להיות פאוור פורווארד.
עידן כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:סמול וורווארד די גבוה לעמדה, קלעי שלשות טוב אך חסר מצפון, שיכול לזרוק ולקלוע מכול מצב. אבל חוץ מזה הוא לא תורם הרבה למשחק הקבוצתי
הוא 2, לא 3. גובהו 1.96.
שמואל, אתה לא היחיד שיודע לקרוא את הכתבה בוואלה. הגובה שלו בכתבה הוא לא נכון. שאיוק הוא משהו כמו 201-203, ובמבנה גופו הוא אפילו קרוב להיות פאוור פורווארד.
הוא 5'6 על פי אתר ה-NBA, שזה בערך 1.96 מטר. אפילו לא 1.98 מטר שזה מה שמכבי פרסמה, ובטח שלא מעל 2 מטר.
felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:סמול וורווארד די גבוה לעמדה, קלעי שלשות טוב אך חסר מצפון, שיכול לזרוק ולקלוע מכול מצב. אבל חוץ מזה הוא לא תורם הרבה למשחק הקבוצתי
הוא 2, לא 3. גובהו 1.96.
הוא 5'6 על פי אתר ה-NBA, שזה בערך 1.96 מטר. אפילו לא 1.98 מטר שזה מה שמכבי פרסמה, ובטח שלא מעל 2 מטר.
תראה בעצמך
עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:הוא 2, לא 3. גובהו 1.96.
תראה בעצמך
מעדיף להסתמך על מקורות רשמיים (אתר הנבא, מכבי, האתר של היורוליג) מאשר מראה עיניים שיכול להטעות.
גם בכל מקום הוא מתואר כסווינגמן, כנראה גם עם יותר נטייה ל-2. גם קטש הגדיר אותו כך. הוא לא סמול פורוורד טבעי.
felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:
תראה בעצמך
מעדיף להסתמך על מקורות רשמיים (אתר הנבא, מכבי, האתר של היורוליג) מאשר מראה עיניים שיכול להטעות.
גם בכל מקום הוא מתואר כסווינגמן, כנראה גם עם יותר נטייה ל-2. גם קטש הגדיר אותו כך. הוא לא סמול פורוורד טבעי.
בוויקיפדיה הוא 203
הוא קלעי בכול עמדה שלא תשים אותו ...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־26 אורחים