המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
cannon כתב:http://sports.walla.co.il/?w=//1815259
א. טוב שרוצים להשאיר את דורון. מגיע לו לקבל הזדמנות לחזור לעצמו במכבי.
ב. מי עדיין חושב שיותם לא חוזר בשנה הבאה? גם אם פרקינס לא היה פצוע, אני מניח שהיינו רואים אותו פה.
itay92 כתב:במקרה ששנה הבאה מורידים את כמות הזרים ל5 או 4, אז משאירים כל משחק זר או שניים בחוץ או שמשחררים אחד?
yzafrir כתב:itay92 כתב:במקרה ששנה הבאה מורידים את כמות הזרים ל5 או 4, אז משאירים כל משחק זר או שניים בחוץ או שמשחררים אחד?
פשוט מאוד , עוברים לשחק באדריאטית...
בנימין נעמן כתב:מתי אנשים יצאו מהסרט?!
מכבי לא תעבור לאדריאטית (או תעזוב את הליגה הישראלית בשביל כל חלופה אחרת) בעיצמו של מהלך שיפור תדמית ישראלית!
ניר כתב:לא צריך הרבה לקראת העונה הבאה. מכבי קבוצה שבאופן מעורר כבוד מסתירה את החולשות שלה.
גארד עם יד טובה וגבוה חוסם, זה הכל.
לכן אני חושב שדי נדרש לראות כאן בעונה הבאה את יותם הלפרין ושון ג'יימס.
הבעיה הכי גדולה היא כמובן השאלה לגבי פרקינס.
אני חושב שהפציעה שלו תשאיר לבסוף את צ'אק אידסון לעוד עונה אחת לפחות.
מכבי לדעתי לא תיקח סיכון, ותרצה להשאיר מוביל כדור נוסף, שכבר מכיר את המערכת, ותעדיף אותו על הימור.
כמובן שגם נשאלת השאלה מה התוכניות של פארגו...
אני חושב שצריך להשאיר גם את הנדריקס וגם את מצ'באן.
הנדריקס שחקן פשוט נהדר, שנתן העונה מעל ומעבר בעמדה שהוא לא מכיר. בעמדה הטבעית שלו הוא הרבה יותר טוב. אז אם יבוא סנטר, נרוויח שחקן נפלא במחיר לא גבוה, שכבר מכיר את המערכת ויש לו תיאום עם השחקנים.
יש לנו קבוצה מעולה. זה ממש כיף שלא צריך לשבור את הראש.
ניר כתב:לא צריך הרבה לקראת העונה הבאה. מכבי קבוצה שבאופן מעורר כבוד מסתירה את החולשות שלה.
גארד עם יד טובה וגבוה חוסם, זה הכל.
לכן אני חושב שדי נדרש לראות כאן בעונה הבאה את יותם הלפרין ושון ג'יימס.
הבעיה הכי גדולה היא כמובן השאלה לגבי פרקינס.
אני חושב שהפציעה שלו תשאיר לבסוף את צ'אק אידסון לעוד עונה אחת לפחות.
מכבי לדעתי לא תיקח סיכון, ותרצה להשאיר מוביל כדור נוסף, שכבר מכיר את המערכת, ותעדיף אותו על הימור.
כמובן שגם נשאלת השאלה מה התוכניות של פארגו...
אני חושב שצריך להשאיר גם את הנדריקס וגם את מצ'באן.
הנדריקס שחקן פשוט נהדר, שנתן העונה מעל ומעבר בעמדה שהוא לא מכיר. בעמדה הטבעית שלו הוא הרבה יותר טוב. אז אם יבוא סנטר, נרוויח שחקן נפלא במחיר לא גבוה, שכבר מכיר את המערכת ויש לו תיאום עם השחקנים.
יש לנו קבוצה מעולה. זה ממש כיף שלא צריך לשבור את הראש.
חביב אורנג'ד כתב:rc4991 כתב:החוזה של בושטיין יגמר רק בשנה הבאה לא?
כן.. וזאת בהחלט בעיה.
itai7 כתב:חביב אורנג'ד כתב:rc4991 כתב:החוזה של בושטיין יגמר רק בשנה הבאה לא?
כן.. וזאת בהחלט בעיה.
הייתי שמח לראות שנה הבאה תהתקדמות של מרטין מאשדוד שחקן עם פוטנציאל על שיכול להחליף את טל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־26 אורחים