26 אפריל 2012, 15:24
26 אפריל 2012, 15:25
Holiday_Armadillo כתב:itay92 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עד עכשיו נמנעתי מלהגיד את זה כי יש דברים שיודעים ואין צורך להגיד אבל אחרי מה שהלך פה בימים האחרונים..על הביצית השמאלית שלי![]()
כל פעם שאתם רואים את המילה ''מקור'' ב-ONE תדעו שמי שמעביר לקביליו את הפרטים והוא בעצם ה''יד המכוונת'' שלהם זה דני פדרמן, הבן של![]()
עכשיו אתם לא מופתעים מתיזמון ומתוכן הכתבה נכון?
מפתיע אותי רק שאין אף אתר בארץ שיוצא להגנת בלאט
גם בגלל שהבן של מעביר ל-ONE סקופים על מלפפונים אז רקנאטי מרגיש מחוייב להעביר לערוץ הספורט איזשהו סקופ על שחקן שעל הכוונת\סיכם ובקיצור, טובת העסקים יותר חשובה מטובת מכבי
אז איך את מסבירה את כל השמות שהמקור מעביר להם בכל עונת מלפפונים,והם תמיד לא חותמים או לא קרובים אפילו?
אתה יודע כמה שמות עולים על השולחן של מכבי בקיץ אחד? מאות של שחקנים
גם אם השם שהם העבירו זה לא נכון הוא עדיין ממוקם איפשהו ברשימהשל מכבי..גם אם הוא לא בעדיפות ראשונה או אפילו חמישית
מה גם שאם תסתכל רשמתי שפדרמן הוא המקור בכתבות שרשום ''גורם במכבי''..שיידעו בדיוק מי זה הגורם הזה
26 אפריל 2012, 15:31
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:itay92 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עד עכשיו נמנעתי מלהגיד את זה כי יש דברים שיודעים ואין צורך להגיד אבל אחרי מה שהלך פה בימים האחרונים..על הביצית השמאלית שלי![]()
כל פעם שאתם רואים את המילה ''מקור'' ב-ONE תדעו שמי שמעביר לקביליו את הפרטים והוא בעצם ה''יד המכוונת'' שלהם זה דני פדרמן, הבן של![]()
עכשיו אתם לא מופתעים מתיזמון ומתוכן הכתבה נכון?
מפתיע אותי רק שאין אף אתר בארץ שיוצא להגנת בלאט
גם בגלל שהבן של מעביר ל-ONE סקופים על מלפפונים אז רקנאטי מרגיש מחוייב להעביר לערוץ הספורט איזשהו סקופ על שחקן שעל הכוונת\סיכם ובקיצור, טובת העסקים יותר חשובה מטובת מכבי
אז איך את מסבירה את כל השמות שהמקור מעביר להם בכל עונת מלפפונים,והם תמיד לא חותמים או לא קרובים אפילו?
אתה יודע כמה שמות עולים על השולחן של מכבי בקיץ אחד? מאות של שחקנים
גם אם השם שהם העבירו זה לא נכון הוא עדיין ממוקם איפשהו ברשימהשל מכבי..גם אם הוא לא בעדיפות ראשונה או אפילו חמישית
מה גם שאם תסתכל רשמתי שפדרמן הוא המקור בכתבות שרשום ''גורם במכבי''..שיידעו בדיוק מי זה הגורם הזה
מאיפה לך שדני פדרמן זה ה"גורם במכבי" שמדליף לוואן?
26 אפריל 2012, 16:46
כתבתי ביורובאסקט תקופה מסויימת ואתה מגלה דברים מאנשים אחרים
26 אפריל 2012, 16:48
26 אפריל 2012, 17:00
asafb96 כתב:כתבתי ביורובאסקט תקופה מסויימת ואתה מגלה דברים מאנשים אחרים
מעניין...
את בטוחה בזה ב100%, או שמישהו אמר לך ואת פשוט מאמינה לו?
יוסי22 כתב:רק שבכתבה המגוכחת שהם העלו אפילו לא מוזכרים מקורבים , סתם ספוקלציה בחצי שקל של כתבת שלפי רמת הניסוח שלה לא סיימה 12 שנות לימוד .
טיעונים מפגרים מגובבים בחצאי אמיתות , אני ממש לא שותף להאדרה המופרזת של בלאט אבל זו כתבה שרק עושה שירות דוב למתנגדי בלאט ברמת הפתטיות שלה.
26 אפריל 2012, 17:12
26 אפריל 2012, 17:14
קודי כתב:http://www.haaretz.co.il/sport/opinions/1.1694445
26 אפריל 2012, 17:22
החציל האצטקי כתב:קודי כתב:http://www.haaretz.co.il/sport/opinions/1.1694445
טור מצוין. מאמין שזה ייגמר בזה שבלאט עושה להנהלה שריר בקיץ, ומקבל בצורה זו או אחרת את הקרדיט שמגיע לו. ואחו-שרמוטה מגיע.
26 אפריל 2012, 17:26
26 אפריל 2012, 17:28
yarinsaky כתב:מרוב שהתמקדנו בבלאט לא שמנו לב שבראיון פדרמן ציין ששהוא ממש מרוצה מזה שמכבי לא עלתה לפיינלפור, זה בדיוק ההיפך ממכביסט דורסני.
26 אפריל 2012, 17:31
26 אפריל 2012, 17:33
yarinsaky כתב:אוקיי, בעיניי זה עדיין לא אמירה הכי מכסיסטית אוקיי ? זו אמירה שמזרחי לא היה מוציא תחת ידו גם תחת איומי אקדח.
26 אפריל 2012, 17:39
26 אפריל 2012, 17:56
26 אפריל 2012, 17:57
"העונה הזו לא יכלה להיגמר טוב יותר מבחינתי. נגיד שהיינו עולים לפיינל פור ומפסידים בחצי הגמר לצסק"א מוסקבה ועוד מתמודדים עם כל הנושא הביטחוני של הבאת אלפי ישראלים לאיסטנבול, שזו כבר בעיה עצומה שמאוד חששתי ממנה. כשאני שוקל את הדברים אלה מול אלה אני אומר שזה נגמר מדהים. עשינו את הכל, כמעט את הבלתי ייאמן. ככה אני אוהב להפסיד. אין לי שום בעיה להפסיד ככה. להערכתי, פנאתינייקוס קבוצה טובה יותר, אז גם הצדק ניצח".
26 אפריל 2012, 17:59
yarinsaky כתב:אני חושב שמזרחי לא היה עונה כך, אבל זה באמת וויכוח על דבר שאי אפשר להוכיח. אני גם חושב שפדרמן באופן עקבי מדבר על קבוצות שיהיה כיף לראות ולאוו דווקא על קבוצות שיגיעו להישגים ותארים, תעקבי אחרי הראיונות של בתקשורת.
בדקתי והוא אמר כך - העונה הזו לא יכלה להיגמר טוב יותר מבחינתי "
ככה אני אוהב להפסיד. אין לי שום בעיה להפסיד ככה. להערכתי, פנאתינייקוס קבוצה טובה יותר, אז גם הצדק ניצח..
מזרחי היה מוציא משפטים כאלו מהפה שלו ? ככה אני אוהב להפסיד ?אין לי שום בעייה להפסיד ככה ?
![]()
מזרחי אמר פחות או יותר שהשופטים גנבו לנו את הניצחון בסדרה.
תהפכי את זה איך שתרצי, הגישה של מזרחי היא לא הגישה של פדרמן בשום דבר כמעט. מזרחי מקדש נצחונות ואף פעם לא ישמע כאילו הפסדים מכובדים מספקים אותו, תחזרי לראיון שהוא נתן לישראל היום לפני שבועיים ותשכילי.
כשמזרחי יפרוש ונקבל כאן את " הבנים של " נבין במלוא עוצמתו את גודל האובדן של האיש שאחראי על זה שאנחנו בכלל נמצאים כאן ומקשקשים כל יום.
26 אפריל 2012, 18:09
26 אפריל 2012, 18:12
קודי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.3041.119712.html
טוב, אולי יש תקווה שהסיפור המטופש הזה ייגמר. רק מישהו יכול להסביר לי למה הוציאו הודעה רשמית שבלאט ממשיך לשנתיים נוספות אם בלאט טוען שלא הכל סגור בחוזה וש״נראה איך זה ייגמר״?