מלפפונים ברעל!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים ברעל!

הודעהעל ידי jol9 » 24 מאי 2012, 16:23

קודי כתב:
jol9 כתב:
yarinsaky כתב:פדרמן ג'וניור הוא מי שיקבע בנושא הכספי כנראה וזה מה שקובע בסופו של דבר. ( עם יעוץ מהאבא כמובן ). בלאט יכול להתחנן עד מחר על לאנגפורד או הנדריקס.

אני באמת לא מצליח להבין מה ההגיון ללכת אל הלא נודע ולשלם לו כמעט אותו הדבר כמו המוכר והטוב. הרי ברור שהפערים הם לא כאלה גדולים.

ושוב, אני אישית חושב שעם אוחיון, יותם, קית', סמית' ופניני, יש למכבי קו אחורי מאוד איכותי, עם קליעה טובה עד טובה מאוד מכל השחקנים, עם יכולת ריכוז, פיק אנד רול, הגנה,
ניהול משחק, הרצת מתפרצות, משחק מעבר, לחץ ובעצם מה לא.
נכון, לא מדובר בDD או נבארו, אבל כבר עכשיו, זהו קו אחורי, שאני לוקח לפני זה שהיה העונה לצסקא, והוא לא פחות טוב מהקו האחורי הטוב באירופה כנראה (זה של פאו).

מסכים לגמרי, ולכן מבחינתי, אם לנגפורד נשאר והלפרין מגיע, אפשר להסתפק בגארד זר נוסף זול מאוד דוגמת קיצ׳ן. אני לא חושב שזה הקו האחורי הטוב באירופה, אבל בהחלט אחד שיכול לתת פייט לכל קו אחורי, ויחד עם קו קדמי טוב תהיה לנו יופי של קבוצה, שתוכל להסתכל בעיניים לכל קבוצה, כולל לכל העשירות למיניהן.

האמת שרוב הסגל במתכונת הזאת יכול להיסגר בשבוע הראשון של הקיץ - הפער עם קית' ידוע, גרגה כבר בפנים, את יותם לא תהיה בעיה להביא, ויש עימו כבר הבנות,
מאריץ' כנראה גם בדרך. באופן כזה יישארו למכבי כמה שאלות פתוחות שאיתן אפשר להתמודד די במהירות - זהותו של גארד נוסף (אם בכלל), פאוור ליד ליאור (בלו, מילאן או מישהו אחר),
מה עושים עם ג'יימס והאם מביאים גארד חמישי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 24 מאי 2012, 16:24

לבורוסיס יש חוזה במילאנו נכון?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי קודי » 24 מאי 2012, 16:25

jol9 כתב:
קודי כתב:
jol9 כתב:
yarinsaky כתב:פדרמן ג'וניור הוא מי שיקבע בנושא הכספי כנראה וזה מה שקובע בסופו של דבר. ( עם יעוץ מהאבא כמובן ). בלאט יכול להתחנן עד מחר על לאנגפורד או הנדריקס.

אני באמת לא מצליח להבין מה ההגיון ללכת אל הלא נודע ולשלם לו כמעט אותו הדבר כמו המוכר והטוב. הרי ברור שהפערים הם לא כאלה גדולים.

ושוב, אני אישית חושב שעם אוחיון, יותם, קית', סמית' ופניני, יש למכבי קו אחורי מאוד איכותי, עם קליעה טובה עד טובה מאוד מכל השחקנים, עם יכולת ריכוז, פיק אנד רול, הגנה,
נכון, לא מדובר בDD או נבארו, אבל כבר עכשיו, זהו קו אחורי, שאני לוקח לפני זה שהיה העונה לצסקא, והוא לא פחות טוב מהקו האחורי הטוב באירופה כנראה (זה של פאו).

מסכים לגמרי, ולכן מבחינתי, אם לנגפורד נשאר והלפרין מגיע, אפשר להסתפק בגארד זר נוסף זול מאוד דוגמת קיצ׳ן. אני לא חושב שזה הקו האחורי הטוב באירופה, אבל בהחלט אחד שיכול לתת פייט לכל קו אחורי, ויחד עם קו קדמי טוב תהיה לנו יופי של קבוצה, שתוכל להסתכל בעיניים לכל קבוצה, כולל לכל העשירות למיניהן.

האמת שרוב הסגל במתכונת הזאת יכול להיסגר בשבוע הראשון של הקיץ - הפער עם קית' ידוע, גרגה כבר בפנים, את יותם לא תהיה בעיה להביא, ויש עימו כבר הבנות,
מאריץ' כנראה גם בדרך. באופן כזה יישארו למכבי כמה שאלות פתוחות שאיתן אפשר להתמודד די במהירות - זהותו של גארד נוסף (אם בכלל), פאוור ליד ליאור (בלו, מילאן או מישהו אחר),

רק שאנחנו נמצאים עכשיו באמצע משחק הג'נרל מנג'ר של ילדי פדרמן ולכן תן להם קצת לשחק. אם זה יגמר בתחילת הקיץ מה הם בדיוק יעשו כל החופש הגדול?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 24 מאי 2012, 16:30

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת אם הוא הוריד את הטורקיות מהפרק ואם אני צריכה להמר אז אני מהמרת שהוא לא יהיה פה בסוף

למה הפסימיות הזאת?
מכבי הציעה לו מיליון דולר שזה סכום גבוה ואפילו מה שהוא דרש ממנה לפני שבוע,הקבוצה היחידה שאני באמת חושש ממנה עכשיו היא צסק"א שבה הוא לא יקבל את אותו הקרדיט ויסבול גם מהקור הרוסי

זה לא פסימיות זה תחושה
אני אשמח לרכז יקר פה במכבי אבל אני עוד לא משכונעת לגמרי ביכולות של ג'קסון ובגלל זה אי-הגעה שלו לפה לא תמוטט אותי
כשאמרתי שאני לא חושבת שהוא יגיע זה היה כולה עניין של תחושת בטן לא של חוסר אמונה או פסימיות

בכל מקרה, פה באתר הספורט הבאסקי רשום שג'קסון בדיבורים גם עם מכבי וגם עם אולי'
http://bilbaobasket.elcorreo.com/notici ... um=twitter

טוב לראות שבכל כתבה שהוא מוזכר כמועמד לכמה קבוצות מכבי תמיד מוזכרת גם
אני דווקא מאמין שהסיכויים שהוא יגיע די טובים ושגם לאנ' יחתום בסוף
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 24 מאי 2012, 16:33

ואתה בערך היחידי שמאמין שזה יקרה. אם אתה צודק אני ממלא איתך לוטו.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי rc4991 » 24 מאי 2012, 16:33

jol9 כתב:
קודי כתב:
jol9 כתב:

נכון,מכבי בונה השנה את הסגל בצורה טובה ומהירה
שרמאדיני ומאריץ' כבר בפנים,הלפרין גם יגיע,לאנגפורד קרוב לחתימה ויש שיחות עם רכז ברמה(ג'קסון)
רק נקווה שכל המהלכים האלה יושלמו כי אם כן תהיה לנו קבוצה מצויינת
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 24 מאי 2012, 16:34

Chen כתב:לבורוסיס יש חוזה במילאנו נכון?

כן,לעוד שנה אם אני לא טועה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 24 מאי 2012, 16:38

yarinsaky כתב:ואתה בערך היחידי שמאמין שזה יקרה. אם אתה צודק אני ממלא איתך לוטו.

לאנג' כבר קרוב לחתימה במכבי ואני מאמין שהוא יחתום בסוף ושגם אם הוא לא יקבל את ההצעה עכשיו מכבי תשפר אותו עוד קצת והוא יתרצה
ג'קסון זה שחקן שמכבי מאוד רוצה וזה לא כזה הזוי שמכבי תביא גם אותו כי הולך להפנות הרבה כסף ואם בורשטיין יעזוב אז למכבי יהיה מספיק כסף וזה עוד בלי לדבר על כך שאנחנו יודעים שמכבי לפעמים חורגת מהתקציב שלה בשביל שחקן שהיא רוצה ואת ג'קסון כאמור היא ממש רוצה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 24 מאי 2012, 16:38

קודי כתב:
jol9 כתב:
קודי כתב:
jol9 כתב:

רק שאנחנו נמצאים עכשיו באמצע משחק הג'נרל מנג'ר של ילדי פדרמן ולכן תן להם קצת לשחק. אם זה יגמר בתחילת הקיץ מה הם בדיוק יעשו כל החופש הגדול?

זה נכון...
אבל נראה לי שאין הרבה ברירה. דייויד (בלו) חוזר לארה"ב ויצטרך לקבל החלטה די מהר. דייויד (בלאט) נוסע לנבחרת רוסיה אוטוטו.
מכיוון שהוא אמור להיות הרבה יותר דומיננטי בהרכבת הסגל ממה שהיה בעבר, נראה לי שהוא ירצה לסגור את העניינים העיקריים כמה שיותר מהר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 24 מאי 2012, 16:42

rc4991 כתב:

לאנג' כבר קרוב לחתימה במכבי ואני מאמין שהוא יחתום בסוף ושגם אם הוא לא יקבל את ההצעה עכשיו מכבי תשפר אותו עוד קצת והוא יתרצה
ג'קסון זה שחקן שמכבי מאוד רוצה וזה לא כזה הזוי שמכבי תביא גם אותו כי הולך להפנות הרבה כסף ואם בורשטיין יעזוב אז למכבי יהיה מספיק כסף וזה עוד בלי לדבר על כך שאנחנו יודעים שמכבי לפעמים חורגת מהתקציב שלה בשביל שחקן שהיא רוצה ואת ג'קסון כאמור היא ממש רוצה

על סמך מה ? לפי כל הדיווחים ועל פי בלאט עצמו לאנגפרד בינתיים לא יהיה בקבוצה .
בבקשה לא לערבב wishfull thinking עם מצב נתון.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 מאי 2012, 16:45

Chen כתב:לבורוסיס יש חוזה במילאנו נכון?

שחקן אדיר, אבל דפוק בראש..
טראבל מייקר..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 24 מאי 2012, 16:51

rc4991 כתב:

אני מסכים עם ירין לצערי.
תכלס, לא כזה ברור שמכבי כ"כ רוצה את ג'קסון. אני גם לא בטוח שזה נכון לגבי לאנגפורד, אחרת היינו כבר שומעים על חתימה ל-3 שנים.

מכבי רוצה איכות בזול. אחרי שפדרמן קיבל את התאומים במחיר של קופאית בסופר, אז נראה לך שהוא יסכים להוציא מעל 2 מליון דולר על 2 שחקנים, ועוד להביא את
יותם ב400-500K? מה עם השדרוג ליוגי (שבעיניי מיותר, לא בגלל שהוא לא טוב, אלא בגלל שיש לו חוזה) ומה עם ההחתמות המיותרות המסורתיות??

בקיצור, לא רואה את זה קורה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 24 מאי 2012, 17:10

jol9 כתב:ומה עם ההחתמות המיותרות המסורתיות??

מזה אני הכי חושש.
בנתיים, נשמעים קולות לפיהם בורשטיין בדרך החוצה... אולי בכל זאת נזכה לעונה נטולת עציצים?
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 24 מאי 2012, 17:16

yarinsaky כתב:אנדרסן מסיינה הוא בדיוק מה שמכבי לא מביאה בד"כ - שחקן יקר מעבר לשיאו.
סופו לקאחה לא עושה הגיון, מאמן שיטתי הגנתי וחסר סבלנות מול שחקן שצריך מאמן סבלני .

אני חולה על אנדרסן. הוא ממש לא מעבר לשיאו(העונה 11.6 נקודות ו-6.2 ריב' ביורוליג, שזה נדמה לי מקום שישי או שביעי בנקודות למשחק מבין הגבוהים) ובשיאו הוא הזכיר לי, התקפית כמובן, סוג של קווין גארנט אירופאי. קליעה אוטומאטית מכל הטווחים ופייד אווי קטלני בפוסט אפ. רק אני מפנטז על קו קדמי של ענקים איתו ועם מאריץ'? אם המחיר שלו יורד משמעותית הוא יכול להיות גניבה רצינית.

זהו, חזרתי למציאות. אני מקווה שמכבי לא תביא את ת'יוס במקום בלו או משהו כזה...
שחף

הודעהעל ידי yarinsaky » 24 מאי 2012, 17:21

שחף כתב:
yarinsaky כתב:אנדרסן מסיינה הוא בדיוק מה שמכבי לא מביאה בד"כ - שחקן יקר מעבר לשיאו.
סופו לקאחה לא עושה הגיון, מאמן שיטתי הגנתי וחסר סבלנות מול שחקן שצריך מאמן סבלני .

אני חולה על אנדרסן. הוא ממש לא מעבר לשיאו(העונה 11.6 נקודות ו-6.2 ריב' ביורוליג, שזה נדמה לי מקום שישי או שביעי בנקודות למשחק מבין הגבוהים) ובשיאו הוא הזכיר לי, התקפית כמובן, סוג של קווין גארנט אירופאי. קליעה אוטומאטית מכל הטווחים ופייד אווי קטלני בפוסט אפ. רק אני מפנטז על קו קדמי של ענקים איתו ועם מאריץ'? אם המחיר שלו יורד משמעותית הוא יכול להיות גניבה רצינית.

זהו, חזרתי למציאות. אני מקווה שמכבי לא תביא את ת'יוס במקום בלו או משהו כזה...

אתה בעצמך אומר שהוא לא בשיאו. :)

הוא היה בשיאו בצסק"א.
בכל אופן, לא נראה שמכבי צריכה אותו, אל תשכח שהוא בן 33 בעונה הבאה והוא בירידה. עם שרמדיני ומאריץ' שכבר סגורים כנראה צריך פאוור
יותר זריז ואתלטי וחוסם .
הייתי משאיר את שון ג'יימס מסיט אותו לעמדה 4 יותר וזהו.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי שחף » 24 מאי 2012, 17:24

הוא רק בן 32. מסוג השחקנים שבחיים לא הייתי מוותר עליו אם יש למכבי אופציה להחתים אותו במחיר סביר, עם כל הכבוד לכל מיני אארון ג'קסונים למיניהם ושיקולי מאצ' אפ. חוץ מזה עם 'קו קדמי של שני גבוהים מעל 2.10 מ' לחדור לסל של מכבי זה ממש לא יהיה פיקניק. אולי בלאט בכלל מחפש 4 שיכול לשחק גם 5(לאור הנטיה של מאריץ' להיפצע) ולקלוע מבחוץ.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 24 מאי 2012, 17:29, נערך 2 פעמים בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 24 מאי 2012, 17:24

חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:ומה עם ההחתמות המיותרות המסורתיות??

מזה אני הכי חושש.
בנתיים, נשמעים קולות לפיהם בורשטיין בדרך החוצה... אולי בכל זאת נזכה לעונה נטולת עציצים?

הייתי אומר, אולי נזכה לעונה עם פחות עציצים מבעונה האחרונה.
יהיו עציצים, עם כל הצער שבדבר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 24 מאי 2012, 17:30

שחף כתב:הוא רק בן 32. מסוג השחקנים שבחיים לא הייתי מוותר עליו אם יש למכבי אופציה להחתים אותו, עם כל הכבוד לכל מיני אארון ג'קסונים למיניהם ושיקולי מאצ' אפ. חוץ מזה עם 'קו קדמי של שני גבוהים מעל 2.10 מ' לחדור לסל של מכבי זה ממש לא יהיה פיקניק. אולי בלאט בכלל מחפש 4 שיכול לשחק גם 5(לאור הנטיה של מאריץ' להיפצע) ולקלוע מבחוץ.

אם אתה רוצה מישהוא שיחסום מתחת לסל אז עדיף לך את שון ג'יימס, בטח לא את אנדרסן שכבר בקושי קופץ ואף פעם לא היה איזה סטופר הגנתי.
לא הכול זה גובה פרופר, יש גם פרמטרים נוספים.
בכל אופן, זה לא יקרה אז חבל על הזמן. עם שני סנטרים כבדים ויקרים יחסית שמגיעים לכאן אנדרסן לא יהיה בכלל מועמד.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Mta_atic » 24 מאי 2012, 17:39

פשוט לא יכולתי להתעלם מהידיעה שמכבי הציעו לג'קסון חוזה גבוהה ממיליון דולר לעונה (נשמע קצת מונפץ).

כמה שאני אוהב את השחקן הזה (ויעידו כל הסופרלטיבים שכתבתי עליו לא פעם) אסור למכבי לשים עליו סכום כזה, פשוט אסור.
הוא לא סקורר גדול ולא שומר גדול. אין ספק שהייתי שמח לראות אותו פה אבל ממש לא בסכומים האלה.
כפי שכבר אמרו מעלי - עדיף כבר לתת ללנגפורד את ה-1.1M לעונה הבאה במקום לעשות את השטות הזאת ולשים מיליון דולר על כרעי תרנגולת.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 מאי 2012, 19:08

:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר