קודי כתב:gandya כתב:jol9 כתב:ובכלל, הרבה יותר מעניין מה מכבי מתכננים לעשות עם החורים שיש בסגל, מאשר לדבר על שאראס או כל שחקן אחר שאיננו רלוונטי לקבוצה
בעונה הבאה.
תשאל את פדרמן, יש לו הרבה כדורים במכסנית, הבעיה שכל הכדורים שהם לא סרק, כבר מזמן קיבלו הצעות אטרקטיביות, וחתמו במקומות אחרים, ועל השאר דויד בלאט מטיל וטו.
לא יודע איך זה יימשך כך, אתמול רקאנטי הילד, פתח פה על בלאט, זה שעם פדרמן יש בעיות ידענו ממזמן, במצב כזה אני מהמר בלאט לא פותח במכבי את העונה הבאה..
או שיתפטר, או שיפוטר- הימורים?
אם בלאט היה מספיק מטומטם לחתום על חוזה לעוד שנתיים במכבי אחרי מה שפדרמן אמר עליו אז הכל יכול להיות. השאלה היא אם מתי שהוא יתעורר אצלו איזה שהוא רצון לשמור על הכבוד העצמי שלו ועל המוניטין שלו בתור מאמן. אני לא רואה את פדרמן, עוד אחרי הקיץ הנורא הזה, מעיז לפטר את בלאט ונשאר לא רק עם סגל עלוב אלא גם עם מאמן בינוני.
פדרמן הוא מסוג האנשים שהרבה פעמים האגו משחק אצלם תפקיד גדול, מאחר וגם עושה רושם שרקאנטי לא בדיוק מחבב את בלאט, יכול מאוד להיות שאנחנו נראה כאן פיטורים+פיצוי, אני במקום בלאט הייתי מחכה לפיצוי.
אני אגב יותר ממשוכנע שפדרמנים מואד רצו לראות את שארס חוזר(פדרמן בכלל דיבר על כך בגלוי), ודי ברור שבלאט הטיל ווטו, מה שכמובן עוד יותר מבעיר את המדורה..
ההחתמה של בלאט, הייתה גם בליעת צפרדע מצד פדרמן, ולא רק וויתור מצד בלאט, אבל לאגו של פדרמן יש גבולות.