טורניר באמברג: מכבי נגד באמברג - שבת, 21:00, 5+ LIVE

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טורניר באמברג: מכבי נגד באמברג - שבת, 21:00, 5+ LIVE

הודעהעל ידי גל גל » 22 ספטמבר 2012, 20:01

Holiday_Armadillo כתב:אפשר קצת סיקור על מי היה טוב ומי השתפר מחימקי?

דריק שארפ
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 22 ספטמבר 2012, 20:02

סה"כ יש שיפור מאתמול והעובדה שראינו ממכבי הרבה עליות וירידות במהלך המשחק מעידה שישנו חוסר חיבור ושלבלאט יש עוד עבודה רבה מלפניו.

בנוגע למשחק, רוט ולנדסברג די איכזבו ולוגאן שוב מדאיג משהו, למרות שהיום הוא היה נראה טוב יותר.
צריכים לתת לקבוצה הזו להמשיך ולרוץ ואז לראות מה יהיו התוצאות. כפי שתכתבי קודם, הקבוצה הזו תראה אחרת לגמרי עם אוחיון, סמית' וגבוה נוסף.

בנוגע לנאכבר - שחקן נפלא??!!? שחקן שכבר כמה שנים רק הולך ושוקע והעובדה שהוא מצא עצמו בקבוצה כמו באמברג מעידה עד כמה הוא לא "שחקן נפלא". אז כמו כל שחקן זקן, הוא הבליח במשחק מסויים והיום זה עוד היה משחק אימון. שויין...
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 ספטמבר 2012, 20:03

אף שחקן לא היה טוב היום. ברבע הראשון היו כמה הבלחות של לוגאן וקיינר מדלי.
באופן כללי השחקנים היחידים שהראו משחק סביר היו שרמדיני שגם היה לא רע בחימקי וקיינר מדלי שהראה שיפור.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי זרובבל » 22 ספטמבר 2012, 20:08

שמואל1 כתב:

באופן כללי השחקנים היחידים שהראו משחק סביר היו שרמדיני שגם היה לא רע בחימקי וקיינר מדלי שהראה שיפור.

מדלי אמור להיות טוב. זה כנראה יותר עניין של חיבור כי הוא לא הספיק להתאמן עם הקבוצה יותר מדי. אבל כל הגארדים נראים רע מאוד.
זרובבל

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 ספטמבר 2012, 20:10

שמואל1 כתב:

תודה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 22 ספטמבר 2012, 20:16

אגב, מכבי לא מראה יכולת טובה יותר מהיכולת שהפגינה הקבוצה העלובה של אפי במשחקי ההכנה והכי מטריד אותי בעניין הזה הוא חוסר הכשרון בסגל. אני גם ממש לא ראיתי שיפור היום לעומת המשחק אתמול. פשוט אתמול שיחקנו נגד קבוצת יורוליג בינונית והיום נגד קבוצת יורוליג חלשה. אמנם היו שחקנים ששיחקו קצת יותר טוב ואחרים קצת פחות טוב אבל באופן כללי בלטו לעין בדיוק אותן בעיות שראינו אתמול ולא נראה שהן ייפתרו כל כך מהר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי שמשון הגיבור » 22 ספטמבר 2012, 20:37

er79 כתב:
מקאדו 3 כתב:
er79 כתב:צריך לקחת גם בחשבון ששלושה מתוך חמישה שחקנים מהחמישייה שרצה כרגע, יעלו מהספסל, זה יותר מחצי מההרכב הפותח: אוחיון, סמית' וסנטר חדש. כך שחמישיית הפח שלנו כרגע יכולה בן רגע להפוך לחמישייה טובה. את הקבוצה אשפוט רק אחרי שאראה משחק שבו משחקים גם אוחיון, סמית' והסנטר החדש.

חלאס כבר עם הסנטר החדש , את מי יביאו עכשיו ? דוויט הווארד ? מקסימום איזה פנסיונר או ילד מהדי ליג וכל הפנטזיות על 'סנטר מוביל ' אני לא יודע על מה מתבססות .

מי שראה את התגובה של פדרמן היום במסיבת העיתונאים כששאלו אותו אם הישארותו של אוחיון תשפיע על הבאת סנטר נוסף צריך להבין בדיוק איזה שחקן יגיע אם בכלל .

ועדיין, אין לך מושג איך תהיה הקבוצה ואיך הסנטר החדש ישתלב. כרגע אתה לא יכול לשפוט באופן אובייקטיבי את הקבוצה. ולהזכירך, בשנתיים האחרונות הקבוצה נראתה לא רע עם אותו תקציב. תן קצת קרדיט לבלאט.

כאילו מישהו ידע מי זה האפמן, הנדריקס וד'אור פישר לפני שהם באו. הכל יכול להיות, ויכול להיות שבאמת ינחת כאן נואל פליקס או האיטריה הבלונדינית משנה שעברה (שכחתי כבר את שמו) במליון דולר.
צריך לקוות רק שזה יהיה מישהו עם אוריינטציה הגנתית ומשאבת ריבאונדים, כי לפני כל התיאום וכו', מכבי פשוט נראית נורא בתחום הזה - הגנה בצבע וריבאונד.
שמשון הגיבור

הודעהעל ידי jol9 » 22 ספטמבר 2012, 20:49

שמשון הגיבור כתב:
er79 כתב:
מקאדו 3 כתב:
er79 כתב:צריך לקחת גם בחשבון ששלושה מתוך חמישה שחקנים מהחמישייה שרצה כרגע, יעלו מהספסל, זה יותר מחצי מההרכב הפותח: אוחיון, סמית' וסנטר חדש. כך שחמישיית הפח שלנו כרגע יכולה בן רגע להפוך לחמישייה טובה. את הקבוצה אשפוט רק אחרי שאראה משחק שבו משחקים גם אוחיון, סמית' והסנטר החדש.

חלאס כבר עם הסנטר החדש , את מי יביאו עכשיו ? דוויט הווארד ? מקסימום איזה פנסיונר או ילד מהדי ליג וכל הפנטזיות על 'סנטר מוביל ' אני לא יודע על מה מתבססות .

מי שראה את התגובה של פדרמן היום במסיבת העיתונאים כששאלו אותו אם הישארותו של אוחיון תשפיע על הבאת סנטר נוסף צריך להבין בדיוק איזה שחקן יגיע אם בכלל .

ועדיין, אין לך מושג איך תהיה הקבוצה ואיך הסנטר החדש ישתלב. כרגע אתה לא יכול לשפוט באופן אובייקטיבי את הקבוצה. ולהזכירך, בשנתיים האחרונות הקבוצה נראתה לא רע עם אותו תקציב. תן קצת קרדיט לבלאט.

כאילו מישהו ידע מי זה האפמן, הנדריקס וד'אור פישר לפני שהם באו. הכל יכול להיות, ויכול להיות שבאמת ינחת כאן נואל פליקס או האיטריה הבלונדינית משנה שעברה (שכחתי כבר את שמו) במליון דולר.
צריך לקוות רק שזה יהיה מישהו עם אוריינטציה הגנתית ומשאבת ריבאונדים, כי לפני כל התיאום וכו', מכבי פשוט נראית נורא בתחום הזה - הגנה בצבע וריבאונד.

אני חושב שמכבי צריכה שחקן שלם, כי היא לא יכולה לשחק הגנה התקפה. היא צריכה שחקן שמשחק בשני צידי המגרש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 22 ספטמבר 2012, 20:51

jol9 כתב:
שמשון הגיבור כתב:
er79 כתב:
מקאדו 3 כתב:

אני חושב שמכבי צריכה שחקן שלם, כי היא לא יכולה לשחק הגנה התקפה. היא צריכה שחקן שמשחק בשני צידי המגרש.

:thumbup עכשיו לך תמצא כזה בסוף ספטמבר
צריכים שחקן כמו וויוקאס
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 22 ספטמבר 2012, 20:55

rc4991 כתב:
jol9 כתב:אני חושב שמכבי צריכה שחקן שלם, כי היא לא יכולה לשחק הגנה התקפה. היא צריכה שחקן שמשחק בשני צידי המגרש.

צריכים שחקן כמו וויוקאס

נכון. זאת בעיה.
מה שנשאר זה הימורים, נגרים או לא סנטרים.

אולי יהיה קצת מזל אחרי הניפויים האחרונים של קבוצות הNBA.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 22 ספטמבר 2012, 20:56

מסכים לגמרי עם יוני אבל אין כזה שחקן בשוק של היום. לכן אם יחסכו היום על גבוה ישלמו הרבה יותר עוד חודש-חודשיים כשלא תהיה ברירה וכולם יהיו בפאניקה. למכבי אין היום בשר מתחת לסל, אין ריבאונד הגנה נורמלי ואין מישהו שמסוגל לסגור את הרחבה ובהתקפה אין לה משחק פוסט אפ בשיט. לכן היא צריכה סנטר שלם, רק שאני לא רואה כזה שחקן מגיע כי בזמן שויוקאס, מאריץ, באטיסט, טומיץ ואחרים היו חופשיים בשוק והנדריקס וסופו היו ביד העדיפו ילדי הפלא שלנו להשתעשע בהגדרות של 4.5 וכו'.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 22 ספטמבר 2012, 20:57

jol9 כתב:
rc4991 כתב:
jol9 כתב:אני חושב שמכבי צריכה שחקן שלם, כי היא לא יכולה לשחק הגנה התקפה. היא צריכה שחקן שמשחק בשני צידי המגרש.

צריכים שחקן כמו וויוקאס

נכון. זאת בעיה.

הניפויים האלה הם בעוד למעלה מחודש שזה כבר עמוק בתוך עונת היורוליג. תחכה עד אז ותקבל שחקן שעד שהוא יכיר את הקבוצה ואת הכדורסל באירופה (מדובר על שחקנים שלא שיחקו כאן מעולם) כבר יהיה מאוחר מדי, מה עוד שאף אחד לא מבטיח שיהיו שחקנים כאלה שינופו מהמחנות ואתה עלול למצוא את עצמך בעוד חודש וחצי בלי כלום.
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 22 ספטמבר 2012, 21:10

קודי כתב:
jol9 כתב:
rc4991 כתב:

צריכים שחקן כמו וויוקאס

נכון. זאת בעיה.

הניפויים האלה הם בעוד למעלה מחודש שזה כבר עמוק בתוך עונת היורוליג. תחכה עד אז ותקבל שחקן שעד שהוא יכיר את הקבוצה ואת הכדורסל באירופה (מדובר על שחקנים שלא שיחקו כאן מעולם) כבר יהיה מאוחר מדי, מה עוד שאף אחד לא מבטיח שיהיו שחקנים כאלה שינופו מהמחנות ואתה עלול למצוא את עצמך בעוד חודש וחצי בלי כלום.

אבל מה נשאר לך לעשות? זה נראה שגם עכשיו לוקחים את הזמן, ואפילו חשבו בכלל לא להביא אף אחד.
שתי הסתירות שחטפנו ביומיים האחרונים בוודאי ישכנעו את ההנהלה לשים את הכסף, וחוץ מזה - יש כסף (שיועד לפופס). ד"א מכבי יכולה גם להיות פרואקטיבית ולפנות בעצמה לשחקנים,
ואולי גם לפתות אותם להגיע, לפני שהם הולכים למחנות הסופיים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 22 ספטמבר 2012, 21:24

קודי כתב:
jol9 כתב:
rc4991 כתב:

צריכים שחקן כמו וויוקאס

נכון. זאת בעיה.

לדעתי זה עדיף מלהביא עכשיו עוד 4
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 ספטמבר 2012, 23:07

המשחק עשה לי געגועים לפרקינס..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 22 ספטמבר 2012, 23:11

LIAV10 כתב:המשחק עשה לי געגועים לפרקינס..

געגועים? לא. אבל כן הזכיר את פרקינס. גם לפרקינס היו אחוזים נוראים לשלוש.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 23 ספטמבר 2012, 04:49

האחוזים הנוראיים לשלוש באו בעיקר מצידו של היקמן שנראה פשוט נורא בכל אספקט של המשחק . אם זה ממשיך כך אז השם קאמניגס יעלה לא פעם ולא פעמיים העונה....
לוגאן הראה במשחק הזה את מה שמאפיין אותו בקריירה וזה חוסר יציבות , פתח מצויין , המשיך לא טוב , אחרכך עוד כמה מהלכים טובים ואחרכך שוב החטאות שלומאליות...את ההחטאות אפשר לייחס לכושר משחק אבל החלטות לא טובות זה כבר סיפור אחר שיהיה יותר קשה לתקן....
מדלי נראה יותר טוב מאתמול , קלע יותר טוב שמר יותר טוב ולקח ריב' יותר טוב...עדיין חסר לו החיבור עם השחקנים וללמוד את התרגילים אבל איתו ועם ליאור זה נראה שעמדה 4 כרגע הכי חזקות אצל מכבי .
לגבי עמדת הסנטר , אני ממשיך במה שאני טוען לגבי ג'יימס , זה ביזבוז לשלם את הסכום שהוא מקבל למי שאמור להיות סנטר שלשי ולא מראה סימנים שהוא באמת שווה רמה של יורוליג . טיוס אומנם נמוך ממנו אבל שחקן הרבה יותר קשוח ששם את גוף בלי להתבייש אפילו על שחקנים בממדים של קרסטיץ' . ואגב טיוס , הוא קלע 18 נק' ולקח 6 ריב' במשחק אימון של קבוצתו נגד סיינה...
לגבי שרמאן , בנתיים עושה עבודה טובה , לא של סנטר ראשון אבל בסדר סך הכל ואם ימשיך במגמת השיפור שלו מהשנתיים האחרונות אז הוא יוכל להית בעתיד סנטר ראשון , הבעיה שצריך 4 פיזי לידו ולא שחקן כמו ליאור למשל....
מורן רוט חוזר עכשיו תפקיד הטיבעי שתוכנן לו במכבי וזה רכז שלשי ושחקן לקופליג בעיקר , למרות שאני אוהב את הלחימה שלו והלחץ שלו בהגנה ואני חושב שאת זה הוא כן יוכל לתת גם ביורוליג לדקות מסויימות....
לאנדסברג לא נראה מחובר עדיין אבל אתמול הוא גם כמעט לא ניסה לעשות משהו ולכן גם לא הזיק....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 23 ספטמבר 2012, 04:59

yzafrir כתב:האחוזים הנוראיים לשלוש באו בעיקר מצידו של היקמן שנראה פשוט נורא בכל אספקט של המשחק . אם זה ממשיך כך אז השם קאמניגס יעלה לא פעם ולא פעמיים העונה....
לוגאן הראה במשחק הזה את מה שמאפיין אותו בקריירה וזה חוסר יציבות , פתח מצויין , המשיך לא טוב , אחרכך עוד כמה מהלכים טובים ואחרכך שוב החטאות שלומאליות...את ההחטאות אפשר לייחס לכושר משחק אבל החלטות לא טובות זה כבר סיפור אחר שיהיה יותר קשה לתקן....
מדלי נראה יותר טוב מאתמול , קלע יותר טוב שמר יותר טוב ולקח ריב' יותר טוב...עדיין חסר לו החיבור עם השחקנים וללמוד את התרגילים אבל איתו ועם ליאור זה נראה שעמדה 4 כרגע הכי חזקות אצל מכבי .
לגבי עמדת הסנטר , אני ממשיך במה שאני טוען לגבי ג'יימס , זה ביזבוז לשלם את הסכום שהוא מקבל למי שאמור להיות סנטר שלשי ולא מראה סימנים שהוא באמת שווה רמה של יורוליג . טיוס אומנם נמוך ממנו אבל שחקן הרבה יותר קשוח ששם את גוף בלי להתבייש אפילו על שחקנים בממדים של קרסטיץ' . ואגב טיוס , הוא קלע 18 נק' ולקח 6 ריב' במשחק אימון של קבוצתו נגד סיינה...
לגבי שרמאן , בנתיים עושה עבודה טובה , לא של סנטר ראשון אבל בסדר סך הכל ואם ימשיך במגמת השיפור שלו מהשנתיים האחרונות אז הוא יוכל להית בעתיד סנטר ראשון , הבעיה שצריך 4 פיזי לידו ולא שחקן כמו ליאור למשל....
מורן רוט חוזר עכשיו תפקיד הטיבעי שתוכנן לו במכבי וזה רכז שלשי ושחקן לקופליג בעיקר , למרות שאני אוהב את הלחימה שלו והלחץ שלו בהגנה ואני חושב שאת זה הוא כן יוכל לתת גם ביורוליג לדקות מסויימות....
לאנדסברג לא נראה מחובר עדיין אבל אתמול הוא גם כמעט לא ניסה לעשות משהו ולכן גם לא הזיק....

גם אם היקמן נורא כרגע, אני עדיין בטוח שלוגאן יהיה הרבה יותר גרוע. אני בדעה שלוגאן אמור לעלות מהספסל. הסטה של היקמן לעמדה 2 לצד אוחיון תשרת את כולם. בעתיד אני מעריך שגם לנדסברג יועדף על פני לוגאן. מה ציפיתם? מכבי החתימה גארד לא יציב, שכולם כבר מכירים ויודעים שהוא לא יציב, בחצי מליון דולר. זה מה שאתם מקבלים. אני מאמין שהיקמן עוד ישתפר, אבל את ההתקפה צריך לנהל יוגב אוחיון.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 23 ספטמבר 2012, 05:14

אני ממש לא מסכים איתך בנוגע ללוגן , אני חושב שלאור הנסיבות (תקציב + מי שהיה פנוי בשוק ) לוגן הוא החתמה טובה ונכונה . אני גם בטוח שכסקנד גארד פותח הוא יהיה בסדר גמור ולא עליו תקום או תיפול העונה הזאת .
אני הרבה יותר מודאג בקשר להיקמן שבגיל 27 משחק לראשונה בקבוצת יורוליג . הוא נראה גרוע מאוד בנתיים גם בזה שהוא לא מנסה לעשות שום דבר התקפי טוב חוץ מליידה אבנים מהשלוש . לא רואה אצלו ניהול משחק ברמה גבוהה ולא מנהיגות .
או שהוא לא יודע או שהוא לא מנסה או שהוא פשוט לא מסוגל לעשות את זה ברמת יורוליג .
ומה שהכי מדאיג אותי זה שחושבים שיוגב הוא המשיח שינהיג את הקבוצה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 23 ספטמבר 2012, 05:36

יוני - עוד דבר לגבי האפשרות לחכות לניפויים אחרי המחנות: אם מוכנים לחכות עד אז אז למה כבר לא לחכות שפופס יחלים, משהו שאמור לקרות עוד לפני סיום המחנות. הרי סביר מאוד שפופס יהיה טוב יותר כמעט מכל מציאה שתנחת מהמחנות, אז אם כבר לחכות עדיף לחכות לו מאשר לשחקן שיגיע בנובמבר ועד שיבין איפה נחת ויכיר את הכדורסל באירופה תסתיים העונה.
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־31 אורחים