Holiday_Armadillo כתב:אפשר קצת סיקור על מי היה טוב ומי השתפר מחימקי?
דריק שארפ
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אפשר קצת סיקור על מי היה טוב ומי השתפר מחימקי?
אף שחקן לא היה טוב היום. ברבע הראשון היו כמה הבלחות של לוגאן וקיינר מדלי.
באופן כללי השחקנים היחידים שהראו משחק סביר היו שרמדיני שגם היה לא רע בחימקי וקיינר מדלי שהראה שיפור.
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אפשר קצת סיקור על מי היה טוב ומי השתפר מחימקי?
אף שחקן לא היה טוב היום. ברבע הראשון היו כמה הבלחות של לוגאן וקיינר מדלי.
באופן כללי השחקנים היחידים שהראו משחק סביר היו שרמדיני שגם היה לא רע בחימקי וקיינר מדלי שהראה שיפור.
er79 כתב:מקאדו 3 כתב:er79 כתב:צריך לקחת גם בחשבון ששלושה מתוך חמישה שחקנים מהחמישייה שרצה כרגע, יעלו מהספסל, זה יותר מחצי מההרכב הפותח: אוחיון, סמית' וסנטר חדש. כך שחמישיית הפח שלנו כרגע יכולה בן רגע להפוך לחמישייה טובה. את הקבוצה אשפוט רק אחרי שאראה משחק שבו משחקים גם אוחיון, סמית' והסנטר החדש.
חלאס כבר עם הסנטר החדש , את מי יביאו עכשיו ? דוויט הווארד ? מקסימום איזה פנסיונר או ילד מהדי ליג וכל הפנטזיות על 'סנטר מוביל ' אני לא יודע על מה מתבססות .
מי שראה את התגובה של פדרמן היום במסיבת העיתונאים כששאלו אותו אם הישארותו של אוחיון תשפיע על הבאת סנטר נוסף צריך להבין בדיוק איזה שחקן יגיע אם בכלל .
ועדיין, אין לך מושג איך תהיה הקבוצה ואיך הסנטר החדש ישתלב. כרגע אתה לא יכול לשפוט באופן אובייקטיבי את הקבוצה. ולהזכירך, בשנתיים האחרונות הקבוצה נראתה לא רע עם אותו תקציב. תן קצת קרדיט לבלאט.
שמשון הגיבור כתב:er79 כתב:מקאדו 3 כתב:er79 כתב:צריך לקחת גם בחשבון ששלושה מתוך חמישה שחקנים מהחמישייה שרצה כרגע, יעלו מהספסל, זה יותר מחצי מההרכב הפותח: אוחיון, סמית' וסנטר חדש. כך שחמישיית הפח שלנו כרגע יכולה בן רגע להפוך לחמישייה טובה. את הקבוצה אשפוט רק אחרי שאראה משחק שבו משחקים גם אוחיון, סמית' והסנטר החדש.
חלאס כבר עם הסנטר החדש , את מי יביאו עכשיו ? דוויט הווארד ? מקסימום איזה פנסיונר או ילד מהדי ליג וכל הפנטזיות על 'סנטר מוביל ' אני לא יודע על מה מתבססות .
מי שראה את התגובה של פדרמן היום במסיבת העיתונאים כששאלו אותו אם הישארותו של אוחיון תשפיע על הבאת סנטר נוסף צריך להבין בדיוק איזה שחקן יגיע אם בכלל .
ועדיין, אין לך מושג איך תהיה הקבוצה ואיך הסנטר החדש ישתלב. כרגע אתה לא יכול לשפוט באופן אובייקטיבי את הקבוצה. ולהזכירך, בשנתיים האחרונות הקבוצה נראתה לא רע עם אותו תקציב. תן קצת קרדיט לבלאט.
כאילו מישהו ידע מי זה האפמן, הנדריקס וד'אור פישר לפני שהם באו. הכל יכול להיות, ויכול להיות שבאמת ינחת כאן נואל פליקס או האיטריה הבלונדינית משנה שעברה (שכחתי כבר את שמו) במליון דולר.
צריך לקוות רק שזה יהיה מישהו עם אוריינטציה הגנתית ומשאבת ריבאונדים, כי לפני כל התיאום וכו', מכבי פשוט נראית נורא בתחום הזה - הגנה בצבע וריבאונד.
jol9 כתב:שמשון הגיבור כתב:er79 כתב:מקאדו 3 כתב:er79 כתב:צריך לקחת גם בחשבון ששלושה מתוך חמישה שחקנים מהחמישייה שרצה כרגע, יעלו מהספסל, זה יותר מחצי מההרכב הפותח: אוחיון, סמית' וסנטר חדש. כך שחמישיית הפח שלנו כרגע יכולה בן רגע להפוך לחמישייה טובה. את הקבוצה אשפוט רק אחרי שאראה משחק שבו משחקים גם אוחיון, סמית' והסנטר החדש.
כאילו מישהו ידע מי זה האפמן, הנדריקס וד'אור פישר לפני שהם באו. הכל יכול להיות, ויכול להיות שבאמת ינחת כאן נואל פליקס או האיטריה הבלונדינית משנה שעברה (שכחתי כבר את שמו) במליון דולר.
צריך לקוות רק שזה יהיה מישהו עם אוריינטציה הגנתית ומשאבת ריבאונדים, כי לפני כל התיאום וכו', מכבי פשוט נראית נורא בתחום הזה - הגנה בצבע וריבאונד.
אני חושב שמכבי צריכה שחקן שלם, כי היא לא יכולה לשחק הגנה התקפה. היא צריכה שחקן שמשחק בשני צידי המגרש.
rc4991 כתב:jol9 כתב:אני חושב שמכבי צריכה שחקן שלם, כי היא לא יכולה לשחק הגנה התקפה. היא צריכה שחקן שמשחק בשני צידי המגרש.
עכשיו לך תמצא כזה בסוף ספטמבר
צריכים שחקן כמו וויוקאס
jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:אני חושב שמכבי צריכה שחקן שלם, כי היא לא יכולה לשחק הגנה התקפה. היא צריכה שחקן שמשחק בשני צידי המגרש.
צריכים שחקן כמו וויוקאס
נכון. זאת בעיה.
מה שנשאר זה הימורים, נגרים או לא סנטרים.
אולי יהיה קצת מזל אחרי הניפויים האחרונים של קבוצות הNBA.
קודי כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:אני חושב שמכבי צריכה שחקן שלם, כי היא לא יכולה לשחק הגנה התקפה. היא צריכה שחקן שמשחק בשני צידי המגרש.
צריכים שחקן כמו וויוקאס
נכון. זאת בעיה.
הניפויים האלה הם בעוד למעלה מחודש שזה כבר עמוק בתוך עונת היורוליג. תחכה עד אז ותקבל שחקן שעד שהוא יכיר את הקבוצה ואת הכדורסל באירופה (מדובר על שחקנים שלא שיחקו כאן מעולם) כבר יהיה מאוחר מדי, מה עוד שאף אחד לא מבטיח שיהיו שחקנים כאלה שינופו מהמחנות ואתה עלול למצוא את עצמך בעוד חודש וחצי בלי כלום.
קודי כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:אני חושב שמכבי צריכה שחקן שלם, כי היא לא יכולה לשחק הגנה התקפה. היא צריכה שחקן שמשחק בשני צידי המגרש.
צריכים שחקן כמו וויוקאס
נכון. זאת בעיה.
הניפויים האלה הם בעוד למעלה מחודש שזה כבר עמוק בתוך עונת היורוליג. תחכה עד אז ותקבל שחקן שעד שהוא יכיר את הקבוצה ואת הכדורסל באירופה (מדובר על שחקנים שלא שיחקו כאן מעולם) כבר יהיה מאוחר מדי, מה עוד שאף אחד לא מבטיח שיהיו שחקנים כאלה שינופו מהמחנות ואתה עלול למצוא את עצמך בעוד חודש וחצי בלי כלום.
LIAV10 כתב:המשחק עשה לי געגועים לפרקינס..
yzafrir כתב:האחוזים הנוראיים לשלוש באו בעיקר מצידו של היקמן שנראה פשוט נורא בכל אספקט של המשחק . אם זה ממשיך כך אז השם קאמניגס יעלה לא פעם ולא פעמיים העונה....
לוגאן הראה במשחק הזה את מה שמאפיין אותו בקריירה וזה חוסר יציבות , פתח מצויין , המשיך לא טוב , אחרכך עוד כמה מהלכים טובים ואחרכך שוב החטאות שלומאליות...את ההחטאות אפשר לייחס לכושר משחק אבל החלטות לא טובות זה כבר סיפור אחר שיהיה יותר קשה לתקן....
מדלי נראה יותר טוב מאתמול , קלע יותר טוב שמר יותר טוב ולקח ריב' יותר טוב...עדיין חסר לו החיבור עם השחקנים וללמוד את התרגילים אבל איתו ועם ליאור זה נראה שעמדה 4 כרגע הכי חזקות אצל מכבי .
לגבי עמדת הסנטר , אני ממשיך במה שאני טוען לגבי ג'יימס , זה ביזבוז לשלם את הסכום שהוא מקבל למי שאמור להיות סנטר שלשי ולא מראה סימנים שהוא באמת שווה רמה של יורוליג . טיוס אומנם נמוך ממנו אבל שחקן הרבה יותר קשוח ששם את גוף בלי להתבייש אפילו על שחקנים בממדים של קרסטיץ' . ואגב טיוס , הוא קלע 18 נק' ולקח 6 ריב' במשחק אימון של קבוצתו נגד סיינה...
לגבי שרמאן , בנתיים עושה עבודה טובה , לא של סנטר ראשון אבל בסדר סך הכל ואם ימשיך במגמת השיפור שלו מהשנתיים האחרונות אז הוא יוכל להית בעתיד סנטר ראשון , הבעיה שצריך 4 פיזי לידו ולא שחקן כמו ליאור למשל....
מורן רוט חוזר עכשיו תפקיד הטיבעי שתוכנן לו במכבי וזה רכז שלשי ושחקן לקופליג בעיקר , למרות שאני אוהב את הלחימה שלו והלחץ שלו בהגנה ואני חושב שאת זה הוא כן יוכל לתת גם ביורוליג לדקות מסויימות....
לאנדסברג לא נראה מחובר עדיין אבל אתמול הוא גם כמעט לא ניסה לעשות משהו ולכן גם לא הזיק....
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־31 אורחים