פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
23 ספטמבר 2012, 15:28
התאומים (היקמן&לוגאן) סוף סוף מתחילים לקלוע שלשות.
23 ספטמבר 2012, 15:28
הגנה אדירה של מכבי במחצית השניה.
23 ספטמבר 2012, 15:30
מה שראינו כאן ברבע האחרון לא משקף כלל את מה שראינו כל המשחק. מתי שהוא היקמן ולוגאן צריכים לפגוע מ3. 1/10 זריקות.
23 ספטמבר 2012, 15:30
חחחחח אני מת על הגרוזיני הזה, צ׳יפ יפה מאוד שלו..
23 ספטמבר 2012, 15:34
אז מכבי מנצחת את המשחק לאחר מחצית שנייה מעולה ומסיימת את הטורניר בטעם טוב.
מכבי סוף סוף הצליחה להרים את הרמה שלה ולהציג כדורסל טוב. אסור לשכוח שמכבי שיחקה בלי אליהו ואוחיון וניצחה את אלופת אירופה.
עדיין אין ספק שמכבי קבוצה מוגבלת וחובה להביא סנטר איכותי ויפה שעה אחת קודם.
המצטיין שלי בטורניר באמברג הוא לא ספק הגיאורגי גיורגי שרמדיני. השחקן היחיד שהראה יכולת טובה ויציבות בשלושת המשחקים. במיוחד המשחק נגד אולימפיאקוס היה מצויין. שחקן גבוה מאוד עם טכניקה נהדרת, קליעה רכה (עונשין ואפילו חצי מרחק), חוש טוב לריבאונד, והגנה לא כל כך גרועה כמו שסיפרו לנו. שחקן נהדר.
23 ספטמבר 2012, 15:34
MPV
23 ספטמבר 2012, 15:35
אגב תוצאת הסיום היא 92:74. יפה.
23 ספטמבר 2012, 15:37
נצחון יפה מאוד אחרי מחצית שניה נהדרת, בעיקר בהגנה.
מה שהייתי עושה במקום מכבי הוא לשחרר את שון ג'יימס ובשכר שלו בתוספת מה שתוקצב לסנטר להביא גבוה ברמה גבוהה. יחד עם גבוה כזה ועם הצירוף של אוחיון והחזרה של סמית' תהיה לנו כאן קבוצה טובה. יכול להיות שבהמשך יהיה צורך להחליף את אחד התאומים (כנראה לוגאן) אבל זה כבר fine tuning מבחינתי.
23 ספטמבר 2012, 15:38
האמת לקחתי מהיום שמדלי יכול לתת משחקי יורוליג של 20+ מדי פעם, רואים שהוא יודע כדורסל, פשוט עוד לא נכנסות לא הקליעות מחצי מרחק ומשלוש..
יש עם מה לעבוד..
23 ספטמבר 2012, 15:38
סופסוף מכבי נותנת משחק ומפרקת את אלופת אירופה וזה עוד כשמבי בהרכב חסר מאוד.
מורן רוט היה טוב מאוד היום וכך גם שרמדיני שמסתמן כרכש הטוב ביותר של קיץ.
אני לא מבין למה בלאט עוד מפקפק ביכולתיו של לנדסברג ולא נותן הרבה דקות, למרות משחק מצוין שלו בדוק בהן שיחק. לטעמי, מקומו של לנדסברג בחמישיה של מכבי ע"ח של סמית'.
בכל אופן, אותי פחות מעודד הנצחון, אלא יותר מעודד השיפור שניקר במכבי (במיוחד במחצית השניה). בואו ונקווה שזה מעיד על מגמה.
על פניו, הבעיות שצצו עד כה יותר קשורות לחלודה ולחוסר תיאום, דברים כאלו רק הזמן יוכל לתקן.
וכמובן, איך אפשר בלי...
שמואל1 כתב:אגב, לכל מי שחשב אחרת- מכבי הולכת לחטוף תבוסה לא קטנה במשחק הזה. אולימפיאקוס משחקים בהילוך ראשון וכבר פותחים הפרש גדול.
23 ספטמבר 2012, 15:41
ידעתי שננצח (גם רשמתי את זה) אבל זה משחק חסר משמעות גם אם היינו מפסידים כמובן שניצחון בפער כזה על אלופת אירופה נותן המון מוטיבציה להמשך.
מסקנה חשובה יש לי מהטורניר,מכבי יצטערו מאוד על כך שהחתימו את שארמדיני לחוזה לשנה אחת...
קצת נחת איזה כיף...
למרות הניצחון הזה יש עוד הרבה עבודה ואני מקווה שההצטרפות של יוגב וסמית׳ תתן לנו בוסט. לפחות ראינו גרף שיפור היום וזה מה שחשוב..
אני יוצא מהמשחק הזה עם כמה נקודות אור חשובות להמשך:
1.הקבוצה מתחילה להתחבר,ההתקפה במחצית השניה זרמה וכבר לא התבססה על מהלכי אחד על אחד
ביחד עם אוחיון ובתקווה גם סנטר עם פוסט המשחק שלנו ירווח וההתקפה תזרום יותר וגם תאפשר להיקמן ולוגן לבוא לידי ביטוי
2.ההגנה במחצית השניה ובייחוד ברבע הרביעי היתה נהדרת
3.יכולנו לראות שכשאנחנו משחקים עם רכז טוב(היום זה היה רוט)אז אנחנו משתפרים מאוד.זה יהיה התפקיד של אוחיון שישפר אותנו באספקט הזה
4.שרמאדיני עם יכולת נהדרת וגם הרבה רצון ואנרגיה
אני מקווה שתלמדו לא לקבור את העונה לפני שהיא התחילה כי כמו שראיתם היתה לנו מחצית שניה טובה
אני לא אומר עכשיו שאנחנו נגיע לפיינל פור אבל אני גם בטוח שהעונה הזאת לא תהיה כזאת כישלון כמו שהרבה מהפורום חושב
23 ספטמבר 2012, 15:45
LIAV10 כתב:האמת לקחתי מהיום שמדלי יכול לתת משחקי יורוליג של 20+ מדי פעם, רואים שהוא יודע כדורסל, פשוט עוד לא נכנסות לא הקליעות מחצי מרחק ומשלוש..
יש עם מה לעבוד..
מסכים איתך.
בהגנה הוא ממש תוספת כח למכבי בעמדה 4, מה שלא היה לה בעונה שעברה. הוא שם את הגוף גם מול שחקנים גדולים ממנו, ואז שרמדיני בא לעזרה עם הידים הארוכות שלו, וביחד הם מסתדרים יפה מאוד. הוא גם לוקח ריבאונד התקפה.
בהתקפה הוא הראה הבנת משחק לא רעה, כאשר שיחק לא מעט מהלכים של מסירות בין גבוהים גם עם שרמדיני וגם עם ג'יימס. אז נכון, השלשות שלו לא נכנסות בנתים, אבל הוא זורק אותן בבטחון מלא ללא היסוס, מה שמראה, שבדרך כלל הזריקות האלה מצליחות לו, והוא רק צריך להכנס לכושר קליעה.
23 ספטמבר 2012, 15:46
יש פה בשירשור כמה חסרי סבלנות שנראים די מצחיק עכשיו.
אפילו הרבה מצחיק.
23 ספטמבר 2012, 15:47
rc4991 כתב:אני יוצא מהמשחק הזה עם כמה נקודות אור חשובות להמשך:
1.הקבוצה מתחילה להתחבר,ההתקפה במחצית השניה זרמה וכבר לא התבססה על מהלכי אחד על אחד
ביחד עם אוחיון ובתקווה גם סנטר עם פוסט המשחק שלנו ירווח וההתקפה תזרום יותר וגם תאפשר להיקמן ולוגן לבוא לידי ביטוי
3.יכולנו לראות שכשאנחנו משחקים עם רכז טוב(היום זה היה רוט)אז אנחנו משתפרים מאוד.זה יהיה התפקיד של אוחיון שישפר אותנו באספקט הזה
אני מקווה שתלמדו לא לקבור את העונה לפני שהיא התחילה כי כמו שראיתם היתה לנו מחצית שניה טובה
אני לא אומר עכשיו שאנחנו נגיע לפיינל פור אבל אני גם בטוח שהעונה הזאת לא תהיה כזאת כישלון כמו שהרבה מהפורום חושב
יש הבדל בין לקבור את העונה, לבין להגיד שהסגל לא מספיק טוב. לא חושב שיש פה מישהו שמאמין שהסגל הזה+ סמית, יוגב ושקר כלשהו מהדי ליג הוא מספיק טוב.
אז נכון, אי אפשר לדעת איך העונה תתפתח, אבל הסגל הזה על הנייר פשוט רע.
23 ספטמבר 2012, 15:51
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:אני יוצא מהמשחק הזה עם כמה נקודות אור חשובות להמשך:
יש הבדל בין לקבור את העונה, לבין להגיד שהסגל לא מספיק טוב. לא חושב שיש פה מישהו שמאמין שהסגל הזה+ סמית, יוגב ושקר כלשהו מהדי ליג הוא מספיק טוב.
אז נכון, אי אפשר לדעת איך העונה תתפתח, אבל הסגל הזה על הנייר פשוט רע.
אני מסכים שיש הבדל אבל מה לעשות שיש פה כאלה שכבר קברו את העונה כולל אמרות שזו עונה גרועה יותר מעונת אפי והגרועה ביותר בעשור האחרון?
23 ספטמבר 2012, 15:52
felix_r כתב:LIAV10 כתב:האמת לקחתי מהיום שמדלי יכול לתת משחקי יורוליג של 20+ מדי פעם, רואים שהוא יודע כדורסל, פשוט עוד לא נכנסות לא הקליעות מחצי מרחק ומשלוש..
יש עם מה לעבוד..
מסכים איתך.
בהגנה הוא ממש תוספת כח למכבי בעמדה 4, מה שלא היה לה בעונה שעברה. הוא שם את הגוף גם מול שחקנים גדולים ממנו, ואז שרמדיני בא לעזרה עם הידים הארוכות שלו, וביחד הם מסתדרים יפה מאוד. הוא גם לוקח ריבאונד התקפה.
בהתקפה הוא הראה הבנת משחק לא רעה, כאשר שיחק לא מעט מהלכים של מסירות בין גבוהים גם עם שרמדיני וגם עם ג'יימס. אז נכון, השלשות שלו לא נכנסות בנתים, אבל הוא זורק אותן בבטחון מלא ללא היסוס, מה שמראה, שבדרך כלל הזריקות האלה מצליחות לו, והוא רק צריך להכנס לכושר קליעה.
מסכים.הוא שומר נהדר במיוחד בפוסט רק חבל לי שהוא לא מנסה לחדור לסל
גם שרמאדיני מאוד הרשים אותי בהגנה והוא ממש לא שחקן הגנה גרוע כמו שעשו אותו
23 ספטמבר 2012, 15:55
שימו לב לסטטיסטיקה המדהימה של שרמדיני!