יורוליג: מכבי נגד פרוקום גדיניה - חמישי, 21:00, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג: מכבי נגד פרוקום גדיניה - חמישי, 21:00, ערוץ 10

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 נובמבר 2012, 16:21

MTA2311 כתב:אני עדיין לא מבין למה אתם מתעסקים בפרוקום ושאלון. מה שמדאיג , זה שמלאגה וסיינה שפעם היו קבוצות טובות מאוד, נראות מזעזע העונה.
המשבר הכלכלי באירופה חיסל את הכדורסל היווני, חיסל 90 אחוז מהקבוצות הספרדיות והליגה האיטלקית לא קיימת כבר שנים. היורוליג הפכה להיות ליגה של 5 קבוצות טובות בלבד. אפילו מכבי, עם סגל רע יכולה למצוא את עצמה בקונסטלציה מסויימת נאבקת שוב על מקום בפיינל פור.

אבל.זה לא שסיינה ומלאגה הן קבוצות שקודם היו ברמה של צסקא או בארסה.
הרי גם אם הן לא היו נחלשות והיו ברמה הרגילה שלהן זה לא היה הופך את הבית הזה ליותר מידי מעניין.
הייתי שמחה אילו היינו מקבלים לפחות יריבה אחת ברמה של צסקא או ריאל, 2 יריבות כמו סייעה סיינה של לפני השנה או איזו וויטוריה למשל והשאר יכולות להיות כל מיני שאלון ופרוקום מצידי.
זה היה נותן בית מאוזן.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

Re: יורוליג: מכבי נגד פרוקום גדיניה - חמישי, 21:00, ערוץ 10

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 נובמבר 2012, 16:29

חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:אני עדיין לא מבין למה אתם מתעסקים בפרוקום ושאלון. מה שמדאיג , זה שמלאגה וסיינה שפעם היו קבוצות טובות מאוד, נראות מזעזע העונה.
המשבר הכלכלי באירופה חיסל את הכדורסל היווני, חיסל 90 אחוז מהקבוצות הספרדיות והליגה האיטלקית לא קיימת כבר שנים. היורוליג הפכה להיות ליגה של 5 קבוצות טובות בלבד. אפילו מכבי, עם סגל רע יכולה למצוא את עצמה בקונסטלציה מסויימת נאבקת שוב על מקום בפיינל פור.

אבל.זה לא שסיינה ומלאגה הן קבוצות שקודם היו ברמה של צסקא או בארסה.
הרי גם אם הן לא היו נחלשות והיו ברמה הרגילה שלהן זה לא היה הופך את הבית הזה ליותר מידי מעניין.
הייתי שמחה אילו היינו מקבלים לפחות יריבה אחת ברמה של צסקא או ריאל, 2 יריבות כמו סייעה סיינה של לפני השנה או איזו וויטוריה למשל והשאר יכולות להיות כל מיני שאלון ופרוקום מצידי.
זה היה נותן בית מאוזן.

סיינה הייתה מועמדת לפיינל פור כמעט כל שנה, ומלאגה היה משחק חוץ קשה מאוד. אז אולי לא צסקא, אבל אלה הקבוצות שמקבלים, כשמדורגים ראשונים בהגרלה.
עם בית כמו שציינת, היינו עולים מהמקום הרביעי. על הנייר, בית עם מלאגה וסיינה אמור להיות מאתגר, אבל הקבוצות האלה נחלשו בטירוף.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־17 אורחים