מועמדים לעונה הבאה. קאמבק של לנגפורד?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מועמדים לעונה הבאה

הודעהעל ידי felix_r » 16 פברואר 2013, 23:15

חנו'ש כתב:הטור האחרון של גרינוולד גרם לי להעלות תהייה,
אתם חושבים שאילו באורח נס פדרמן היה מגלה באר נפט בחצר האחורית שלו ואותה הנהלה היתה מעמידה תקציב בסדר גודל של בארסה או צסקא, האם אז קבלת ההחלטות של הקבוצה היתה משתפרת?

כלומר, מה הבעיה הקריטית ביותר כיום במועדון? התקציב הנמוך או הנהלה מלאת אגו, נפוטיזם, חוסר כבוד לרצונות המאמן, קרבות פוליטיים פנימיים, וכל מיני חישובים כלכליים ויחצניים שעולים על השיקולים המקצועיים??

האם תקציב גבוה היה משפר במשהו את הניהול הלקוי של המועדון הזה? כי ראינו מקרים רבים מאוד של קבוצות עשירות מאוד שעם כל הכסף שלהם לא עושות כלום בשל ניהול לקוי (מילאנו, הטורקיות).
האם גם מכבי הגיעה למצב הזה??

בטור של גרינוולד יש הרבה קישקושים.

כמו לדוגמא הטענה כאילו התקציב של אולימפיאקוס ופאו נמוך מזה של מכבי. זה שטויות. גם אחרי הקיצוצים, התקציבים של היווניות עדיין גבוהים יותר.

או הטענה שברצלונה לא משלמת משכורת באמת גבוהה רק נבארו. זה פשוט קישקוש! לורבק חתום על פאקינג 3 מיליון יורו לעונה (רק ככה הצליחו למנוע ממנו ללכת ל NBA). הוארטס מקבל 1.4 מיליון יורו. טומיץ' 1.3 מיליון יורו. אפילו המחליפים של בארסה: וואלאס ואינגלס מקבלים חצי מיליון יורו לעונה, שזה בערך כמו המשכורת הכי גבוהה במכבי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 16 פברואר 2013, 23:22

שחף כתב:בשנה היחידה שלמכבי היה תקציב בטופ של היורוליג הגיעו לפה שאראס ופארקר וניצחנו גמר יורוליג ב-44 הפרש. זה לא אומר שהיינו חוזרים על זה גם הפעם, אבל לא צריך לקנות את הקישקושים של גרינוולד כאילו ברצלונה יודעת להתנהל יותר טוב עם כסף או משהו כזה. לורבק עולה כמו כל החמישייה של מכבי. ואם הוא חושב שמכבי הייתה מביאה היקמנים ותומאסים עם תקציב של 25 מיליון יורו הוא חי בסרט. הבעיה שדני פדרמן חושב שכל שנה אפשר למצוא את הפארגו והמוריס החדשים, ולא לשלם לאף אחד מעל 500K. ככה אי אפשר להצליח לאורך זמן. הבעיה השנייה היא שמכבי חושבת שזרים ישארו פה בשביל חוף הים של ת''א, גם אם יציעו להם חצי ממה שהם יכולים להרוויח במקום אחר. זה בדיחה.

כדי לקחת גביע אירופה היום צריך 25 מיליון יורו, או פוקס מארץ הפוקסים כמו אולימפיאקוס בשנה שעברה. אולי פדרמן בונה על האופציה השניה.

זה נכון מאוד.
אפילו החלטה פשוטה שבה מודעים לתקציב הבעייתי, ומביאים פחות שחקנים, לא מצליחים לקבל כאן.
כל שנה אותו סיפור - 7 זרים, חלקם לא שייכים לענף, חלקם עמדו פעם ליד שחקן כדורסל וחלקם שחקנים טובים.

אין ספק שאם מסתכלים על המצב של מכבי מאז פירוק השושלת, ההנהלה היא זאת שאחראית, שהיו די הרבה עונות רעות במהלך אותן שנים, ויותר מהכל,
היא אחראית לשחיקת המותג הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 פברואר 2013, 23:26

פליקס, אני גם שמתי לטעות שלו לגבי היווניות, והתקציב ומשכורות העתק של ברצלונה אינם הפואנטה כאן.
אם כבר הזכרת את היווניות, אז פאו בעיניי עד הקיץ היתה גם קבוצה מהעשירות ביותר ביבשת, ועדיין זה לא השפיע על ניהול מהטובים שיש.
הכסף הושקע במקומות הנכונים.

והיום כששני היווניות חוו קיצוץ מאסיבי בתקציב (אומנם עדיין יש להם תקציב גבוה משל מכבי אבל יחסית למה שהן התרגלו ויחסית לקבוצות כמו בארסה, ריאל או צסקא הוא בהחלט קוצץ), הן עדיין מצליחות להעמיד קבוצות ראויות שמתחרות על מקום ברבע הגמר ויכולות גם לחלום על יותר.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 16 פברואר 2013, 23:29

felix_r כתב:
אתם חושבים שאילו באורח נס פדרמן היה מגלה באר נפט בחצר האחורית שלו ואותה הנהלה היתה מעמידה תקציב בסדר גודל של בארסה או צסקא, האם אז קבלת ההחלטות של הקבוצה היתה משתפרת?

כלומר, מה הבעיה הקריטית ביותר כיום במועדון? התקציב הנמוך או הנהלה מלאת אגו, נפוטיזם, חוסר כבוד לרצונות המאמן, קרבות פוליטיים פנימיים, וכל מיני חישובים כלכליים ויחצניים שעולים על השיקולים המקצועיים??

האם תקציב גבוה היה משפר במשהו את הניהול הלקוי של המועדון הזה? כי ראינו מקרים רבים מאוד של קבוצות עשירות מאוד שעם כל הכסף שלהם לא עושות כלום בשל ניהול לקוי (מילאנו, הטורקיות).

כמו לדוגמא הטענה כאילו התקציב של אולימפיאקוס ופאו נמוך מזה של מכבי. זה שטויות. גם אחרי הקיצוצים, התקציבים של היווניות עדיין גבוהים יותר.

או הטענה שברצלונה לא משלמת משכורת באמת גבוהה רק נבארו. זה פשוט קישקוש! לורבק חתום על פאקינג 3 מיליון יורו לעונה (רק ככה הצליחו למנוע ממנו ללכת ל NBA). הוארטס מקבל 1.4 מיליון יורו. טומיץ' 1.3 מיליון יורו. אפילו המחליפים של בארסה: וואלאס ואינגלס מקבלים חצי מיליון יורו לעונה, שזה בערך כמו המשכורת הכי גבוהה במכבי.

הדברים שאמרת הם נכונים, אבל הם לא משנים את הרוח הכללית של הדברים שהיא נכונה, ושההנהלה הנוכחית והגישה שלה, מחזירה אותנו עמוק לשנות ה-90, בה מכבי
היתה קבוצה לא רלוונטית, ולא מעניינת ונהגה להתפאר בהפסדים בכבוד לפאו ולצסקא.
לפחות אז למכבי באמת היה מגרש ביתי שהיה מביא לה ניצחונות....
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 פברואר 2013, 23:30

jol9 כתב:
שחף כתב:בשנה היחידה שלמכבי היה תקציב בטופ של היורוליג הגיעו לפה שאראס ופארקר וניצחנו גמר יורוליג ב-44 הפרש. זה לא אומר שהיינו חוזרים על זה גם הפעם, אבל לא צריך לקנות את הקישקושים של גרינוולד כאילו ברצלונה יודעת להתנהל יותר טוב עם כסף או משהו כזה. לורבק עולה כמו כל החמישייה של מכבי. ואם הוא חושב שמכבי הייתה מביאה היקמנים ותומאסים עם תקציב של 25 מיליון יורו הוא חי בסרט. הבעיה שדני פדרמן חושב שכל שנה אפשר למצוא את הפארגו והמוריס החדשים, ולא לשלם לאף אחד מעל 500K. ככה אי אפשר להצליח לאורך זמן. הבעיה השנייה היא שמכבי חושבת שזרים ישארו פה בשביל חוף הים של ת''א, גם אם יציעו להם חצי ממה שהם יכולים להרוויח במקום אחר. זה בדיחה.

כדי לקחת גביע אירופה היום צריך 25 מיליון יורו, או פוקס מארץ הפוקסים כמו אולימפיאקוס בשנה שעברה. אולי פדרמן בונה על האופציה השניה.

זה נכון מאוד.
אפילו החלטה פשוטה שבה מודעים לתקציב הבעייתי, ומביאים פחות שחקנים, לא מצליחים לקבל כאן.
כל שנה אותו סיפור - 7 זרים, חלקם לא שייכים לענף, חלקם עמדו פעם ליד שחקן כדורסל וחלקם שחקנים טובים.

אין ספק שאם מסתכלים על המצב של מכבי מאז פירוק השושלת, ההנהלה היא זאת שאחראית, שהיו די הרבה עונות רעות במהלך אותן שנים, ויותר מהכל,

אז בעצם אנחנו מסכימים :tongue3
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 16 פברואר 2013, 23:31

חנו'ש כתב:פליקס, אני גם שמתי לטעות שלו לגבי היווניות, והתקציב ומשכורות העתק של ברצלונה אינם הפואנטה כאן.
אם כבר הזכרת את היווניות, אז פאו בעיניי עד הקיץ היתה גם קבוצה מהעשירות ביותר ביבשת, ועדיין זה לא השפיע על ניהול מהטובים שיש.

והיום כששני היווניות חוו קיצוץ מאסיבי בתקציב (אומנם עדיין יש להם תקציב גבוה משל מכבי אבל יחסית למה שהן התרגלו ויחסית לקבוצות כמו בארסה, ריאל או צסקא הוא בהחלט קוצץ), הן עדיין מצליחות להעמיד קבוצות ראויות שמתחרות על מקום ברבע הגמר ויכולות גם לחלום על יותר.

לגבי פאו. אני אזכיר לך, שגם אחרי פירוקה של מכבי הגדולה, ספאחיה הצליח להגיע להצלבה עם וויצ'יץ' (היחיד שנשאר) + חבורה של ילדים. זה בערך מה שהולך עם פאו השנה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 16 פברואר 2013, 23:32

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:

זה נכון מאוד.

אז בעצם אנחנו מסכימים :tongue3

ברור...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 פברואר 2013, 23:36

felix_r כתב:
חנו'ש כתב:פליקס, אני גם שמתי לטעות שלו לגבי היווניות, והתקציב ומשכורות העתק של ברצלונה אינם הפואנטה כאן.

לגבי פאו. אני אזכיר לך, שגם אחרי פירוקה של מכבי הגדולה, ספאחיה הצליח להגיע להצלבה עם וויצ'יץ' (היחיד שנשאר) + חבורה של ילדים. זה בערך מה שהולך עם פאו השנה.

יכול להיות שאתה צודק, אבל יכול להיות שעוד מס' שנים נגלה שהם הצליחו להשאיר את עצמם כקבוצת על גם עם התקציב המקוצץ.
כך שזה משהו שרק ימים יגידו (אגב, אולי' כבר שנה שנייה מראה שהניהול לא רע כששמרה על המשכיות מרשימה של קבוצה שזכתה בגביע אירופה, גם אם זה היה בפוקס)
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 16 פברואר 2013, 23:36

jol9 כתב:
felix_r כתב:

הדברים שאמרת הם נכונים, אבל הם לא משנים את הרוח הכללית של הדברים שהיא נכונה, ושההנהלה הנוכחית והגישה שלה, מחזירה אותנו עמוק לשנות ה-90, בה מכבי
היתה קבוצה לא רלוונטית, ולא מעניינת ונהגה להתפאר בהפסדים בכבוד לפאו ולצסקא.
לפחות אז למכבי באמת היה מגרש ביתי שהיה מביא לה ניצחונות....

גם אם הרוח הכללית היא נכונה, היא פחות בולטת כאשר היא עטופה בהמון בולשיט.

ואם כבר מדברים על הרוח הכללית, אז גרינוולד קצת מתעלם מהעובדה, שהרבה יותר קשה ליפול עם שחקן יקר, שכבר הוכיח את עצמו ברמות הגבוהות, מאשר ליפול עם שחקן זול שאתה שולף מהליגה הרומנית או הפינית. וגם כך בארסה הצליחה ליפול עם איידסון שקיבל אצלה 2 מיליון ותרם בערך כמו שרמאדיני במכבי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 16 פברואר 2013, 23:54

עזוב את הטענה שבארסה עושה עבודה טובה יותר עם הרבה כסף ממה שמכבי עושה עם מעט. זה פחות מעניין.
מה שמעניין הוא האמירות האחרות שציינתי, ושאנחנו מדברים עליהן כאן כבר חודשים רבים.

אתה בעצמך אמרת אחרי עזיבת כץ, שפדרמן יוביל את מכבי לאבדון, עכשיו נדמה לי שכולם יישרו קו עם העניין הזה, וגרינוולד מציין את זה בצורה פחות בוטה אבל
לא פחות נכונה לדעתי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 פברואר 2013, 23:59

felix_r כתב:וגם כך בארסה הצליחה ליפול עם איידסון שקיבל אצלה 2 מיליון ותרם בערך כמו שרמאדיני במכבי.

בארסה נפלה עם איידסון שהרוויח 2 מיליון ומכבי הצליחה עם אותו איידסון שהרוויח פחות מחצי מהסכום.
הרי מדובר על אותו שחקן בדיוק כשסכום הצ'ק שהוא מקבל בסוף כל חודש לא היה הפקטור כאן אלא נסיבות שונות אחרות.

לבנות קבוצה מוצלחת זה כמעט סוג של אומנות שמעטים הפעמים שאפשר לדעת אם זה יצליח או לא מבעוד מועד.
לכן מי שצריך לעשות זאת זה לא חבורת ילדים חסרי כל כישרון, ניסיון והרבה מניעים ושיקולים לא מקצועיים.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 17 פברואר 2013, 00:27

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:וגם כך בארסה הצליחה ליפול עם איידסון שקיבל אצלה 2 מיליון ותרם בערך כמו שרמאדיני במכבי.

בארסה נפלה עם איידסון שהרוויח 2 מיליון ומכבי הצליחה עם אותו איידסון שהרוויח פחות מחצי מהסכום.
הרי מדובר על אותו שחקן בדיוק כשסכום הצ'ק שהוא מקבל בסוף כל חודש לא היה הפקטור כאן אלא נסיבות שונות אחרות.

לבנות קבוצה מוצלחת זה כמעט סוג של אומנות שמעטים הפעמים שאפשר לדעת אם זה יצליח או לא מבעוד מועד.
לכן מי שצריך לעשות זאת זה לא חבורת ילדים חסרי כל כישרון, ניסיון והרבה מניעים ושיקולים לא מקצועיים.

זה נכון. לא מספיק שהשחקן שבחרת יהיה שחקן טוב, צריך גם שהוא יתאים לקבוצה, לתפקיד, למאמן, לשיטת המשחק וכו'.

זה שהילדים לא אמורים לקבל החלטות כלשהן (כלכליות או מקצועיות) במכבי, זה לא שאלה בכלל. ברור שלא. לא צריך בשביל זה שום גרינוולד. זה ברור לכל אחד.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 פברואר 2013, 00:38

felix_r כתב:
חנו'ש כתב:

זה נכון. לא מספיק שהשחקן שבחרת יהיה שחקן טוב, צריך גם שהוא יתאים לקבוצה, לתפקיד, למאמן, לשיטת המשחק וכו'.

זה שהילדים לא אמורים לקבל החלטות כלשהן (כלכליות או מקצועיות) במכבי, זה לא שאלה בכלל. ברור שלא. לא צריך בשביל זה שום גרינוולד. זה ברור לכל אחד.

והטענה שלי היא שזה בנוסף לעוד כמה בעיות ניהוליות הם הגורם מס' אחד לכישלון הקבוצה עוד לפני התקציב הנמוך.
גרינוולד פשוט העלה לי את הנושא לראש ולכן העלתי אותו כאן לדיון.
זה שהוא כתב גם הרבה שטויות זה כבר משהו אחר וזה לא רלוונטי עבורי.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי er79 » 17 פברואר 2013, 07:17

שאראס הבוקר לידיעות עם כמה פנינים: ״הייתי רוצה לחתום במכבי בעונה הבאה תמורת 250 אלף. הכסף הוא לא אישו. רוצה לסיים את הקריירה בישראל״. עם כל הכבוד והאהבה שלי לשאראס, וחרף העובדה שגם בגיל 37 הוא עשה לנו בית ספר, שנה שנייה ברציפות, מדובר בשחקן שיהיה בן 38 שנה הבאה ומכבי צריכה לחשוב קדימה לקראת מהפכה בסגל שנה הבאה, בתקווה שתהיה המשכיות. הטעות הייתה בעונה שעברה, שלקחו את פפלוקאס במקומו. עכשיו כבר אין טעם לתקן.
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 פברואר 2013, 07:48

אני מת עליו!!
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 17 פברואר 2013, 08:09

er79 כתב:שאראס הבוקר לידיעות עם כמה פנינים: ״הייתי רוצה לחתום במכבי בעונה הבאה תמורת 250 אלף. הכסף הוא לא אישו. רוצה לסיים את הקריירה בישראל״. עם כל הכבוד והאהבה שלי לשאראס, וחרף העובדה שגם בגיל 37 הוא עשה לנו בית ספר, שנה שנייה ברציפות, מדובר בשחקן שיהיה בן 38 שנה הבאה ומכבי צריכה לחשוב קדימה לקראת מהפכה בסגל שנה הבאה, בתקווה שתהיה המשכיות. הטעות הייתה בעונה שעברה, שלקחו את פפלוקאס במקומו. עכשיו כבר אין טעם לתקן.

הוא הצליח עכשיו להעלות את ההערכה שלי אליו בכמה רמות אחרי שכבר חשבתי שהוא אוהב יותר את פאו או בארסה,נראה שבסופו של דבר הוא הכי התחבר למכבי
אני הייתי שוקל לחיוב להחתים אותו בסכום הזה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 17 פברואר 2013, 09:52

rc4991 כתב:
er79 כתב:שאראס הבוקר לידיעות עם כמה פנינים: ״הייתי רוצה לחתום במכבי בעונה הבאה תמורת 250 אלף. הכסף הוא לא אישו. רוצה לסיים את הקריירה בישראל״. עם כל הכבוד והאהבה שלי לשאראס, וחרף העובדה שגם בגיל 37 הוא עשה לנו בית ספר, שנה שנייה ברציפות, מדובר בשחקן שיהיה בן 38 שנה הבאה ומכבי צריכה לחשוב קדימה לקראת מהפכה בסגל שנה הבאה, בתקווה שתהיה המשכיות. הטעות הייתה בעונה שעברה, שלקחו את פפלוקאס במקומו. עכשיו כבר אין טעם לתקן.

הוא הצליח עכשיו להעלות את ההערכה שלי אליו בכמה רמות אחרי שכבר חשבתי שהוא אוהב יותר את פאו או בארסה,נראה שבסופו של דבר הוא הכי התחבר למכבי
אני הייתי שוקל לחיוב להחתים אותו בסכום הזה

אני לא חושב שצריך להסתכל אחורה, עדיף לזכור אותו כאגדה. בלאט ייבש אותו כמו את פאפאס. והכי חשוב, על אף שהוא נשחק פחות משחקנים אחרים, כי הוא מתבסס על ניהול משחק וקליעה ולא על אתלטיות, מדובר בשחקן בן 38, חור בהגנה, וגם עולה לך 250 אלף דולר חשובים, הרי גם ככה הפדרמנים סופרים כסף עם פינצטה. עדיף לבנות סגל טוב וצעיר לכמה שנים, ולזכור את שאראס הגדול. מצד שלישי, הוא עונה לפדרמן על קטגוריית הגימיק שמביא מנויים ושיעלה לך גרושים. אני חושב שמכבי צריכה לעשות הכל על מנת שבראש ובראשונה יהיה לה בעונה הבאה פוינט גארד בקליבר של פארגו וסקנד גארד בקליבר של לנגפורד. אחר כך הם צריכים להתעסק בשחקנים משלימים.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 17 פברואר 2013, 09:53

זה נשמע לי כמו התחלת הספינים מבית משפחת פדרמן..
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 17 פברואר 2013, 11:24

jol9 כתב:זה נשמע לי כמו התחלת הספינים מבית משפחת פדרמן..

אוי ואבוי. זה הגימיק יביא לנו פדרמן?
roy1000

הודעהעל ידי Chen » 17 פברואר 2013, 12:37

מכבי ת"א במאבק על הכבוד
1 מכבי ת"א הרשמית טוענת שעדיין יש לה סיכוי ביורוליג, אולם מכבי ת"א הלא רשמית יודעת שהסיפור נגמר. חג החנוכה עבר ואיתו הניסים שהקבוצה צריכה כדי לעלות לשלב הבא, ועכשיו החשש הגדול הוא לא מאי עלייה לשלב הזה אלא מנזק תדמיתי אם הקבוצה תסיים במאזן גרוע בסיבוב השני והקהל יברח.

לכן הסיבוב השני, שייפתח במשחק מול סיינה, יהיה בעיקר מלחמה על הכבוד ועל התדמית. "יותר מההפסד לברצלונה, הדבר הכי מדכא הוא שהעונה תסתיים מוקדם כל כך," אמר אחד מאנשי המועדון.

2 מכבי תצטרך עכשיו לתחזק

את האשליה כדי שהעסק לא יתפרק. תיאורטית עדיין יש סיכוי לעלות, והמאמן דיוויד בלאט חישב שחמישה ניצחונות בשבעה משחקים יאפשרו לעשות את זה. הבעיה היא שלא בטוח שגם חמישה ניצחונות יספיקו, וגרוע מזה - לא ברור איך מכבי, ביכולתה הנוכחית ולנוכח המשחקים הקשים שנותרו לה, תגיע למאזן הרצוי. גם הסתבכות המצב בבית בעקבות תוצאות יום שישי (אולימפיאקוס ניצחה בחוץ 82:87 את חימקי מוסקבה, סיינה - לבוראל ,74:85 פנרבחצ'ה - בשיקטאש (72:78 לא תורמת למכבי.

3

מכבי ת"א לא היתה קרובה לנצח

את ברצלונה ביום חמישי. בסוף המשחק נאמרו משפטים כגון "היה חסר לנו משהו קטן בשלושת הפסדי הבית" או "שוב חסר לנו גרוש ללירה," אבל בפועל אילו מכבי היתה מנצחת את בארסה, זה היה שוד. את הסיכוי לעלות לשלב הבא פיספסו הצהובים בשני ההפסדים הביתיים הקודמים נגד קאחה לבוראל ואולימפיאקוס.

4

מה עם העונה הבאה? גל של ספקולציות כבר באוויר, אבל אין כל חדש. בכל עונה בזמן הזה מכבי מתחילה להיערך לעונה הבאה, אלא שעל רקע מצב העניינים הנוכחי, יש לכך יותר משקל. בלאט, ככל הנראה, ימשיך לשנה נוספת, אלא אם כן תהיה קטסטרופה בסיבוב השני. כמו כן, במועדון יהיה שינוי תפיסה בכל הנוגע לחלוקת התקציב, והקבוצה תשקיע סכום גבוה בגארד זר סביר.

5 ההצגה הגדולה של שארונס יאסיקביצ'יוס, בן ,37 העלתה לדיון שוב את השאלה אם מכבי היתה צריכה להחזירו. בכל אחד משלושת הקיצים האחרונים היתה לה הזדמנות, וביום חמישי שאראס שוב קנה לעצמו מועמדות גם לקיץ הקרוב. עם זאת, צריך להיות הוגנים: בברצלונה הוא לא שיחק כלל בגמר הגביע הספרדי ועלה למשחק מול מכבי טרי ורענן. אילו היה במכבי ת"א העונה, מצב כזה לא היה אפשרי.

הכתבה מתוך ישראל היום. אתם מוכנים להסביר לי.. סכום גבוה על גארד זה דבר טוב, אבל גארד סביר?!
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־20 אורחים