המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Chen כתב:התרגשות גדולה, באמת שזה המשחק הכי מהנה שצפיתי בו בעונה.. ממש רציתי שפאו ינצחו כי אני שונא את ברצלונה. ממש היו לי דפיקות לב בסוף.. חבל שזה לא קורה השנה עם מכבי.
LIAV10 כתב:חבל שהשופטים מנעו 2-0 לפאו׳
Holiday_Armadillo כתב:Chen כתב:התרגשות גדולה, באמת שזה המשחק הכי מהנה שצפיתי בו בעונה.. ממש רציתי שפאו ינצחו כי אני שונא את ברצלונה. ממש היו לי דפיקות לב בסוף.. חבל שזה לא קורה השנה עם מכבי.
נהנית כי זה היה משחק טוב בין שני קבוצות טובים עם שחקנים גדולים, כל הדברים שאין במכבי השנה
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Chen כתב:התרגשות גדולה, באמת שזה המשחק הכי מהנה שצפיתי בו בעונה.. ממש רציתי שפאו ינצחו כי אני שונא את ברצלונה. ממש היו לי דפיקות לב בסוף.. חבל שזה לא קורה השנה עם מכבי.
נהנית כי זה היה משחק טוב בין שני קבוצות טובים עם שחקנים גדולים, כל הדברים שאין במכבי השנה
חחחחח שני קבוצות טובים![]()
(אני לא צוחק עלייך, ברור שזאת טעות, אבל מצחיק)
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Chen כתב:התרגשות גדולה, באמת שזה המשחק הכי מהנה שצפיתי בו בעונה.. ממש רציתי שפאו ינצחו כי אני שונא את ברצלונה. ממש היו לי דפיקות לב בסוף.. חבל שזה לא קורה השנה עם מכבי.
חחחחח שני קבוצות טובים![]()
(אני לא צוחק עלייך, ברור שזאת טעות, אבל מצחיק)
באמא שלי אין לי מושג מה קרה לי שם
אני רוצה להגיד שחשבתי על נבארו ודיאמנטידיס ורציתי לכתוב ''שני שחקנים גדולים'' אחרי ''שתי קבוצות טובות'' אבל אני באמת לא יודעת אם זה מה שחשבתי באותו רגע
MTA2311 כתב:אם גיסט לא היה דפוק במוח הוא היה יכול להיות שחקן מצויין...
rc4991 כתב:ודווקא אני לא ראיתי את המשחק
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, felix_r, Google [Bot], Jack55 ו־16 אורחים