ת'רד ההנהלה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד ההנהלה

הודעהעל ידי dod » 09 דצמבר 2013, 12:36

קובי כתב:ממתי מכבסים את הכביסה המלוכלכת בחוץ ? מה פתאום פדרמן מאשר לאופירה שהייתה דרישה בהנהלה לפטר את פדרמן ? איך בלאט נראה, אחרי ראיון כזה, בעיניי השחקנים ?
הכביסה המלוכלכת שרענן כץ כיבס, נראית נקייה מתמיד.

בזיון.

אתה וודאי מתכוון שהיתה דרישה בפורום לפטר את פדרמן.

בהנהלה סתם דרשו לפטר את בלאט.
dod

הודעהעל ידי yzafrir » 09 דצמבר 2013, 12:43

צריך ליצור קשר עם מיזרחי ולנסות להסביר לו שהקהל מאוד לא מרוצה מהדרך ששני הליצנים האלו מובילים את הקבוצה , ויש לפעול לעזיבת משפחת פדרמן (ראשונים ) ואחר כך את הרקאנטים....
שמעון צריך לחבור לשני הבעלים החדשים ולנסות בעזרתם לגרום לסיכסוך בין רקאנטי לפדרמן ואז לחבור יחד עפ רקאנטי להדחת פדרמן מהקבוצה . אחרי שיגיע רוכש חדש אפשר יהיה לחבור אליו כדי להדיח את רקאנטי למרות שאני בטוח שעיקר הבעיה היא הפדרמנים...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי dod » 09 דצמבר 2013, 12:48

yzafrir כתב:צריך ליצור קשר עם מיזרחי ולנסות להסביר לו שהקהל מאוד לא מרוצה מהדרך ששני הליצנים האלו מובילים את הקבוצה , ויש לפעול לעזיבת משפחת פדרמן (ראשונים ) ואחר כך את הרקאנטים....
שמעון צריך לחבור לשני הבעלים החדשים ולנסות בעזרתם לגרום לסיכסוך בין רקאנטי לפדרמן ואז לחבור יחד עפ רקאנטי להדחת פדרמן מהקבוצה . אחרי שיגיע רוכש חדש אפשר יהיה לחבור אליו כדי להדיח את רקאנטי למרות שאני בטוח שעיקר הבעיה היא הפדרמנים...

רקנאטי יכול להישאר. הוא מבין בכדורסל כמו שאני מבין בבלט קלאסי. לא חושב שהוא קובע משהו.
dod

הודעהעל ידי קובי » 09 דצמבר 2013, 13:18

dod כתב:
קובי כתב:ממתי מכבסים את הכביסה המלוכלכת בחוץ ? מה פתאום פדרמן מאשר לאופירה שהייתה דרישה בהנהלה לפטר את פדרמן ? איך בלאט נראה, אחרי ראיון כזה, בעיניי השחקנים ?
הכביסה המלוכלכת שרענן כץ כיבס, נראית נקייה מתמיד.

בזיון.

אתה וודאי מתכוון שהיתה דרישה בפורום לפטר את פדרמן.

בהנהלה סתם דרשו לפטר את בלאט.

:grin תוקן, תודה !
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי rc4991 » 09 דצמבר 2013, 15:33

yzafrir כתב:צריך ליצור קשר עם מיזרחי ולנסות להסביר לו שהקהל מאוד לא מרוצה מהדרך ששני הליצנים האלו מובילים את הקבוצה , ויש לפעול לעזיבת משפחת פדרמן (ראשונים ) ואחר כך את הרקאנטים....

אתה חושב שזאת תכנית ריאלטי סטייל הישרדות?
הדרך היחידה שהם יעופו היא רק אם יפשטו רגל או שתהיה מחאה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 09 דצמבר 2013, 15:44

rc4991 כתב:

חלק מהמחאה זה באמת להגיע לבעלים שכן איכפת להם מהמצב כמו שמעון ....
צריך להאבק בכל החזיתות....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 דצמבר 2013, 16:22

יהרוג אתכם להכין איזה שלט למשחק הבית הקרוב ביורוליג?
ככה זה מתחיל, לא בכל מני קונספירציות שנראות כאילו הוציאו אותם מהעלילה של משחקי הכס.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 09 דצמבר 2013, 16:38

yzafrir כתב:
rc4991 כתב:

חלק מהמחאה זה באמת להגיע לבעלים שכן איכפת להם מהמצב כמו שמעון ....
צריך להאבק בכל החזיתות....

אני מסכים אבל אבל מזרחי מודע למצב ולא יכול לשנות אותו ובטח שלא בתסריט שכתבת
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 09 דצמבר 2013, 16:39

MTA2311 כתב:יהרוג אתכם להכין איזה שלט למשחק הבית הקרוב ביורוליג?
ככה זה מתחיל, לא בכל מני קונספירציות שנראות כאילו הוציאו אותם מהעלילה של משחקי הכס.

בדיוק
אני לא מבין למה כל כך קשה למנויים פה להכין שלטים ולנסות לשיר בגנות ההנהלה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 דצמבר 2013, 16:58

למה אתם חושבים שהשומרים יאפשרו להכניס שלט?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 דצמבר 2013, 17:02

ניסית? ראית פעם שומרים שלא מאפשרים להכניס שלט בגודל נורמאלי?

הייתי מנוי מספיק שנים, ולא נתקלתי במקרה כזה.

(כמובן שזה גם לא חוקי)
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 09 דצמבר 2013, 18:38

אני ממש לא מבין מה בדיוק השיג דני פדרמן בראיון ל-ONE. איך ייתכן שבעלים של קבוצה מודה שהוא דרש לפטר את המאמן ובעצם אמר שהמאמן נמצא תחת מבחן כל הזמן? איך החבר'ה האלה גירשו מהקבוצה את רענן כץ כאשר הם הרבה יותר גרועים ממנו - לא רק שהם לא מזרימים כסף ומדליפים ידיעות לתקשורת אלא שהם גם יוצאים בגלוי נגד המאמן שלהם? אם הם רוצים לגרש את בלאט אז שיתנהגו בצורה קצת יותר בוגרת ויפטרו אותו פנים אל פנים ולא ילכלכו עליו בחוץ כדי שילך בעצמו.
אגב, מי שעוד שואל למה התקשורת לא יוצאת נגד בעלי מכבי על חלקם הגדול מאוד בכשלונות - הידיעות והראיונות אתמול הם תשובה ניצחת. הבעלים מזינים את הכתבים בידיעות ובהדלפות מהקבוצה ובתמורה לכך זוכים לחסינות.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 דצמבר 2013, 18:44

צודק, עדיף כבר שיפטרו אותו, מאמן שיודע במליון אחוז ש80% מחברי ההנהלה לא רוצים אותו יתקשה להצליח ולגרום לקבוצה להתקדם.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 09 דצמבר 2013, 19:46

קודי כתב:אני ממש לא מבין מה בדיוק השיג דני פדרמן בראיון ל-ONE. איך ייתכן שבעלים של קבוצה מודה שהוא דרש לפטר את המאמן ובעצם אמר שהמאמן נמצא תחת מבחן כל הזמן? איך החבר'ה האלה גירשו מהקבוצה את רענן כץ כאשר הם הרבה יותר גרועים ממנו - לא רק שהם לא מזרימים כסף ומדליפים ידיעות לתקשורת אלא שהם גם יוצאים בגלוי נגד המאמן שלהם? אם הם רוצים לגרש את בלאט אז שיתנהגו בצורה קצת יותר בוגרת ויפטרו אותו פנים אל פנים ולא ילכלכו עליו בחוץ כדי שילך בעצמו.
אגב, מי שעוד שואל למה התקשורת לא יוצאת נגד בעלי מכבי על חלקם הגדול מאוד בכשלונות - הידיעות והראיונות אתמול הם תשובה ניצחת. הבעלים מזינים את הכתבים בידיעות ובהדלפות מהקבוצה ובתמורה לכך זוכים לחסינות.

לא רק לעיתונאים. אני די בטוח שהם גם מתחנפים לראשי האוהדים. אין לי הרבה ספקות לגבי זה בעצם.
כל הגוורדיה שנוסעת למשחקי החוץ של מכבי, בסבירות גבוהה מקבלת עזרה בצורה כזאת או אחרת מהם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 09 דצמבר 2013, 19:57

jol9 כתב:
קודי כתב:אני ממש לא מבין מה בדיוק השיג דני פדרמן בראיון ל-ONE. איך ייתכן שבעלים של קבוצה מודה שהוא דרש לפטר את המאמן ובעצם אמר שהמאמן נמצא תחת מבחן כל הזמן? איך החבר'ה האלה גירשו מהקבוצה את רענן כץ כאשר הם הרבה יותר גרועים ממנו - לא רק שהם לא מזרימים כסף ומדליפים ידיעות לתקשורת אלא שהם גם יוצאים בגלוי נגד המאמן שלהם? אם הם רוצים לגרש את בלאט אז שיתנהגו בצורה קצת יותר בוגרת ויפטרו אותו פנים אל פנים ולא ילכלכו עליו בחוץ כדי שילך בעצמו.

לא רק לעיתונאים. אני די בטוח שהם גם מתחנפים לראשי האוהדים. אין לי הרבה ספקות לגבי זה בעצם.
כל הגוורדיה שנוסעת למשחקי החוץ של מכבי, בסבירות גבוהה מקבלת עזרה בצורה כזאת או אחרת מהם.

אני ממש לא אתפלא אם הקמפיין של השועל נגד בלאט מגיע בכלל מפדרמן.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי מקובי » 09 דצמבר 2013, 20:00

קודי כתב:
jol9 כתב:

אני קצת ממהר אז אני ארשום קצת יותר הלילה אבל הקמפיין של השועל הוא מטעמי רייטינג.
מקובי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 דצמבר 2013, 20:05

מקובי כתב:
קודי כתב:
jol9 כתב:

אני קצת ממהר אז אני ארשום קצת יותר הלילה אבל הקמפיין של השועל הוא מטעמי רייטינג.

ומטעמי קירבה לליאור
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 09 דצמבר 2013, 20:09

נשמע מכם שכל הבעיות של מכבי מגיעות מכיווין ההנהלה הצעירה. לא מסכים עם זה שהבעיה רק בם. הבעיה העיקרית לדעתי היא דווקא בהנהלה הוותיקה כולל שמעון מזרחי. גם מחלקת הסקאוטינג ממש לא מרשימה עד עכשיו. ואת דיוויד בלאט אני כבר לא יכול לראות. זה קל להטיל את כל האשמה על החבר'ה הצעירים אבל לא נכון לדעתי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 דצמבר 2013, 20:12

toja27 כתב:נשמע מכם שכל הבעיות של מכבי מגיעות מכיווין ההנהלה הצעירה. לא מסכים עם זה שהבעיה רק בם. הבעיה העיקרית לדעתי היא דווקא בהנהלה הוותיקה כולל שמעון מזרחי. גם מחלקת הסקאוטינג ממש לא מרשימה עד עכשיו. ואת דיוויד בלאט אני כבר לא יכול לראות. זה קל להטיל את כל האשמה על החבר'ה הצעירים אבל לא נכון לדעתי.

קל להאשים אותם כי הם אלה שמושכים בחוטים
לשמעון אין ממש כוח במועדון וסניור העביר את המושכות לג'וניור

הם החליטו להמציא את ניהול מועדון הספורט מחדש ואנחנו משלמים את שכר הלימוד
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 09 דצמבר 2013, 20:20

Holiday_Armadillo כתב:
toja27 כתב:נשמע מכם שכל הבעיות של מכבי מגיעות מכיווין ההנהלה הצעירה. לא מסכים עם זה שהבעיה רק בם. הבעיה העיקרית לדעתי היא דווקא בהנהלה הוותיקה כולל שמעון מזרחי. גם מחלקת הסקאוטינג ממש לא מרשימה עד עכשיו. ואת דיוויד בלאט אני כבר לא יכול לראות. זה קל להטיל את כל האשמה על החבר'ה הצעירים אבל לא נכון לדעתי.

קל להאשים אותם כי הם אלה שמושכים בחוטים
לשמעון אין ממש כוח במועדון וסניור העביר את המושכות לג'וניור

הם החליטו להמציא את ניהול מועדון הספורט מחדש ואנחנו משלמים את שכר הלימוד

דווקא התרשמתי שלשמעון יש כוח במועדון ועוד איך. למה דיוויד בלאט עדיין מאמן למרות חוסר שביעות של החבר'ה הצעירים ממנו? האם זה לא בגלל שמעון מזרחי ושאר ההנהלה הותיקה?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־21 אורחים