טייריס רייס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טייריס רייס

הודעהעל ידי roy1000 » 08 דצמבר 2013, 11:34

jol9 כתב:האידיוט האוסטרלי, הזר הכי גרוע ששיחק כאן בערך מאז אנקראם (הגולש לא השחקן).

יוני, אני חושב שני פדרמן מאוד מרוצה מזה שאחרי עשור של כל מיני רייסים ותומאסים למיניהם שעברו במכבי, הוא גורם לך לחשוב ששחקן החיזוק האוסטרלי, שבאחד ממשחקיו הטובים קלע 9 נקודות שלמות והוביל את מכבי למשחק שיא של 75 נקודות (בבית!!!) הוא סוג של לברון ג'יימס. כנראה שבמדבר גם מים מעופשים נראים כמו שמפניה. אני זקן מספיק (אבל עדיין לא סנילי מספיק) בשביל לזכור קבוצה שגם בשלושה רבעים קלעה יותר מ-75 נקודות בנוקיה.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 08 דצמבר 2013, 11:37

roy1000 כתב:
קודי כתב:זה מחדל עצום שאי אפשר לתאר. לא ממש ברור על מה מסתמכת האופטימיות שלהם בנוגע לשחקן שקיבל כאן אינספור הזדמנויות ואיכזב פעם אחר פעם ושגם בארבע השנים שהוא משחק באירופה לא הראה משהו שאמור לתמוך באופטימיות הזאת. הבעלים של מכבי השיגו את המטרה האמיתית שלהם - הטופ 16 - ולכן לא יוציאו עוד אגורה על רכש. לכן אפילו עב"מ כמו רייס ישאר כאן עד סיום העונה. בנוסף, המעמד של בלאט כל כך חלש והוא כבר נתן שיעשו ממנו סמרטוט כך שהוא לא יכול לדפוק על השולחן (אפילו לא בלחש) בכדי שיחליפו את רייס.

די, הוא כבר לא יוחלף. אף אחד במכבי לא יוחלף. לא המאמן ולא השחקנים. אחרי שנעימי הלך, הסגל יישאר כמו שהוא עד לסוף העונה. כמו שאמרת, המטרות של העונה הזו כבר הושגו. כל דבר מעבר לטופ 16 זה בונוס לדני ועל בונוסים לא מוציאים כסף ובטח שלא מחליפים שחקנים.

על זה אנחנו לא חלוקים. רק שבקיץ הקרוב לא יספרו לנו (שוב) שהמטרה היא פיינל פור או גביע אירופה. שיאמרו פעם אחת את האמת - אנחנו בונים קבוצה כדי לעלות לטופ 16 ואולי להצליח להתגנב לרבע הגמר. אם יאמרו את זה לא תהיה לי שום טענה ושום ציפיה לחיזוק כלשהו במהלך העונה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 08 דצמבר 2013, 11:41

קודי כתב:על זה אנחנו לא חלוקים. רק שבקיץ הקרוב לא יספרו לנו (שוב) שהמטרה היא פיינל פור או גביע אירופה. שיאמרו פעם אחת את האמת - אנחנו בונים קבוצה כדי לעלות לטופ 16 ואולי להצליח להתגנב לרבע הגמר. אם יאמרו את זה לא תהיה לי שום טענה ושום ציפיה לחיזוק כלשהו במהלך העונה.

בקיץ הקרוב יגידו בדיוק את אותם הדברים שאומרים בכל עונה, רק שהפעם זה יהיה גודס שידבר ולא בלאט. זו ההנהלה ואלה המשאבים שקיימים (והם רק מצטמצמים מעונה לעונה). עד שמשהו לא ישתנה במבנה הבעלים, השיטה תישאר כמו שהיא.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 08 דצמבר 2013, 11:45

קודי כתב:
roy1000 כתב:
קודי כתב:זה מחדל עצום שאי אפשר לתאר. לא ממש ברור על מה מסתמכת האופטימיות שלהם בנוגע לשחקן שקיבל כאן אינספור הזדמנויות ואיכזב פעם אחר פעם ושגם בארבע השנים שהוא משחק באירופה לא הראה משהו שאמור לתמוך באופטימיות הזאת. הבעלים של מכבי השיגו את המטרה האמיתית שלהם - הטופ 16 - ולכן לא יוציאו עוד אגורה על רכש. לכן אפילו עב"מ כמו רייס ישאר כאן עד סיום העונה. בנוסף, המעמד של בלאט כל כך חלש והוא כבר נתן שיעשו ממנו סמרטוט כך שהוא לא יכול לדפוק על השולחן (אפילו לא בלחש) בכדי שיחליפו את רייס.

די, הוא כבר לא יוחלף. אף אחד במכבי לא יוחלף. לא המאמן ולא השחקנים. אחרי שנעימי הלך, הסגל יישאר כמו שהוא עד לסוף העונה. כמו שאמרת, המטרות של העונה הזו כבר הושגו. כל דבר מעבר לטופ 16 זה בונוס לדני ועל בונוסים לא מוציאים כסף ובטח שלא מחליפים שחקנים.

על זה אנחנו לא חלוקים. רק שבקיץ הקרוב לא יספרו לנו (שוב) שהמטרה היא פיינל פור או גביע אירופה. שיאמרו פעם אחת את האמת - אנחנו בונים קבוצה כדי לעלות לטופ 16 ואולי להצליח להתגנב לרבע הגמר. אם יאמרו את זה לא תהיה לי שום טענה ושום ציפיה לחיזוק כלשהו במהלך העונה.

מצטער על החוצפה אבל זה בולשיט
אם מכבי תגיד שהמטרה היא טופ שש עשרה לא יהיו לך טענות אליה?
זו הבעיה שלכם עם ההנהלה? תיאום ציפיות?
מה שאותי מעצבן זה שהתקציב יורד (בזמן שמחירי המנויים עלו) וכתוצאה מכך נבנות קבוצות רעות
ויש גם את כל העצבים על הפילוסופיה של ההנהלה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 08 דצמבר 2013, 11:49

yzafrir כתב:
rc4991 כתב:צפריר,תודה כבר שהוא שחקן רע!!!!

כשאתה תודה שטיוס שייך לענף .....

אני עדיין חושב ששחקן כל כך מוגבל התקפית לא צריך להיות כאן
על רייס בכלל אין מה לדבר...
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 08 דצמבר 2013, 11:58

rc4991 כתב:
קודי כתב:
roy1000 כתב:

מצטער על החוצפה אבל זה בולשיט
אם מכבי תגיד שהמטרה היא טופ שש עשרה לא יהיו לך טענות אליה?
זו הבעיה שלכם עם ההנהלה? תיאום ציפיות?
מה שאותי מעצבן זה שהתקציב יורד (בזמן שמחירי המנויים עלו) וכתוצאה מכך נבנות קבוצות רעות
ויש גם את כל העצבים על הפילוסופיה של ההנהלה

יהיו לי הרבה פחות טענות כי בוודאי שלא אקנה מנוי במחירים כאלה בשביל קבוצה עם שאיפות כאלה ומראש יהיה תאום ציפיות נורמלי. לפחות לא יקחו תקציב שהוא לא בעשיריה הראשונה של היורוליג שמנוהל בצורה גרועה ויספרו לנו שהמטרה היא פיינל פור. תאמין לי שבמצב כזה הם מהר מאוד ימכרו את הקבוצה כי ברגע שיהיה חצי אולם ריק הגרעונות יגרמו להם לברוח.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי dod » 08 דצמבר 2013, 12:01

קודי כתב:יהיו לי הרבה פחות טענות כי בוודאי שלא אקנה מנוי במחירים כאלה בשביל קבוצה עם שאיפות כאלה ומראש יהיה תאום ציפיות נורמלי. לפחות לא יקחו תקציב שהוא לא בעשיריה הראשונה של היורוליג שמנוהל בצורה גרועה ויספרו לנו שהמטרה היא פיינל פור. תאמין לי שבמצב כזה הם מהר מאוד ימכרו את הקבוצה כי ברגע שיהיה חצי אולם ריק הגרעונות יגרמו להם לברוח.

לכל מי שקצת מתמצא בכדורסל ברור מה תקרת הזכוכית של מכבי בלי שיהיה צריך לחכות למסיבת העיתונאים.
אתה באמת צריך שיגידו לך שמכוונים לטופ 16 כדי לדעת שבחומר השחקנים הקיים הצלבה היא בונוס ופיינל פור הוא חסר סיכוי?
dod

הודעהעל ידי קודי » 08 דצמבר 2013, 12:11

dod כתב:
קודי כתב:יהיו לי הרבה פחות טענות כי בוודאי שלא אקנה מנוי במחירים כאלה בשביל קבוצה עם שאיפות כאלה ומראש יהיה תאום ציפיות נורמלי. לפחות לא יקחו תקציב שהוא לא בעשיריה הראשונה של היורוליג שמנוהל בצורה גרועה ויספרו לנו שהמטרה היא פיינל פור. תאמין לי שבמצב כזה הם מהר מאוד ימכרו את הקבוצה כי ברגע שיהיה חצי אולם ריק הגרעונות יגרמו להם לברוח.

לכל מי שקצת מתמצא בכדורסל ברור מה תקרת הזכוכית של מכבי בלי שיהיה צריך לחכות למסיבת העיתונאים.
אתה באמת צריך שיגידו לך שמכוונים לטופ 16 כדי לדעת שבחומר השחקנים הקיים הצלבה היא בונוס ופיינל פור הוא חסר סיכוי?

אני אולי כן, אבל לא בטוח שרוב הקהל מבין את זה, כולל כמעט כל העיתונאים שמסתנוורים מכמה נצחנות בטרום העונה ומהצהרות "מקצועיות" של בלאט על הפוטנציאל האינסופי של הקבוצה המוגבלת הזו. אם יש משהו שראשי מכבי יודעים לעשות טוב זה לדבר וככאלה הם מצליחים כל שנה לשכנע את כל התקשורת שיש כאן קבוצה לפיינל פור לפחות.
קודי

הודעהעל ידי dod » 08 דצמבר 2013, 12:13

קודי כתב:אני אולי כן, אבל לא בטוח שרוב הקהל מבין את זה, כולל כמעט כל העיתונאים שמסתנוורים מכמה נצחנות בטרום העונה ומהצהרות "מקצועיות" של בלאט על הפוטנציאל האינסופי של הקבוצה המוגבלת הזו. אם יש משהו שראשי מכבי יודעים לעשות טוב זה לדבר וככאלה הם מצליחים כל שנה לשכנע את כל התקשורת שיש כאן קבוצה לפיינל פור לפחות.

לפחות לגבי התקשורת אני לא מסכים. לעיתונאים ברור שהקבוצה חלשה.
איפה ראית שעיתונאי דיבר על פיינל-פור?

גם רוב הקהל לדעתי קונה מנוי כי הוא מפחד לאבד את המקום כשהקבוצה (מתישהו) תצליח.
אני זוכר מישהו בפורום שאמר את זה מפורשות (אולי צפריר??)
dod

הודעהעל ידי קודי » 08 דצמבר 2013, 12:17

dod כתב:
קודי כתב:אני אולי כן, אבל לא בטוח שרוב הקהל מבין את זה, כולל כמעט כל העיתונאים שמסתנוורים מכמה נצחנות בטרום העונה ומהצהרות "מקצועיות" של בלאט על הפוטנציאל האינסופי של הקבוצה המוגבלת הזו. אם יש משהו שראשי מכבי יודעים לעשות טוב זה לדבר וככאלה הם מצליחים כל שנה לשכנע את כל התקשורת שיש כאן קבוצה לפיינל פור לפחות.

לפחות לגבי התקשורת אני לא מסכים. לעיתונאים ברור שהקבוצה חלשה.
איפה ראית שעיתונאי דיבר על פיינל-פור?

גם רוב הקהל לדעתי קונה מנוי כי הוא מפחד לאבד את המקום כשהקבוצה (מתישהו) תצליח.
אני זוכר מישהו בפורום שאמר את זה מפורשות (אולי צפריר??)

לא זוכר שהיתה ביקורת על בלאט ודני פדרמן שדיברו על פיינל פור או על גמר כיעד ריאלי. לא ראיתי גם ביקורת כלשהי על כך שרייס נשאר עוד במכבי ומקבל עוד ועוד הזדמנויות בזמן שנעימי נרקב בבית.
קודי

הודעהעל ידי dod » 08 דצמבר 2013, 12:23

קודי כתב:לא זוכר שהיתה ביקורת על בלאט ודני פדרמן שדיברו על פיינל פור או על גמר כיעד ריאלי. לא ראיתי גם ביקורת כלשהי על כך שרייס נשאר עוד במכבי ומקבל עוד ועוד הזדמנויות בזמן שנעימי נרקב בבית.

עיתונאים הם לא אוהדים, להפך, הם מעודדים דיבורי סרק כדי שיוכלו להלום ברגע המתאים (הוא עוד יגיע, אל דאגה)

ולגבי רייס, כותבים די הרבה על זה שמכבי צריכה להחליף אותו. למשל צביקה אחרי המשחק האחרון:
http://www.one.co.il/Article/226380.html
dod

הודעהעל ידי rc4991 » 08 דצמבר 2013, 12:31

יהיו לי הרבה פחות טענות כי בוודאי שלא אקנה מנוי במחירים כאלה בשביל קבוצה עם שאיפות כאלה ומראש יהיה תאום ציפיות נורמלי. לפחות לא יקחו תקציב שהוא לא בעשיריה הראשונה של היורוליג שמנוהל בצורה גרועה ויספרו לנו שהמטרה היא פיינל פור. תאמין לי שבמצב כזה הם מהר מאוד ימכרו את הקבוצה כי ברגע שיהיה חצי אולם ריק הגרעונות יגרמו להם לברוח.

אני מצטער אבל זו ממש לא הבעיה שלי עם ההנהלה
הבעיה היא שהם לקחו אימפריה עם תקציב מכובד והורידו אותו באופן מגמתי תוך שהם מדברים על "ניהול שפוי" שמשניה הראשונה מתברר כניהול מטומטם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 08 דצמבר 2013, 12:35

rc4991 כתב:

אני מצטער אבל זו ממש לא הבעיה שלי עם ההנהלה
הבעיה היא שהם לקחו אימפריה עם תקציב מכובד והורידו אותו באופן מגמתי תוך שהם מדברים על "ניהול שפוי" שמשניה הראשונה מתברר כניהול מטומטם

בנושא "הניהול השפוי" אני מסכים איתך לגמרי. אם מדברים באמת ומתכוונים באמת לניהול שפוי, אז מלבד אי חריגה מההכנסות ובניית מערכת שיווקית עוצמתית שמכניסה לקבוצה סכומים גבוהים, צריך גם לתת לאנשי מקצוע עם נסיון ויכולות לנהל לפחות את האספקטים המקצועיים בקבוצה ולא לילדים שעושים סטאז' על חשבון האוהדים.
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 08 דצמבר 2013, 16:32

dod כתב:

בטח שצריך. כל קבוצה וכל אירגון חייב שיהיו לו מטרות ברות מדידה.
כשאתה בונה קבוצה ומצהיר שהקבוצה הזאת יכולה להגיע לגמר היורוליג, אז זאת בעצם המטרה שלה, וכל דבר מתחת לזה הוא אי עמידה בציפיות.
אף אחד לא הכריח אותם להצהיר שהם יכולים לעשות את מה שהצהירו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 08 דצמבר 2013, 16:56

roy1000 כתב:
jol9 כתב:האידיוט האוסטרלי, הזר הכי גרוע ששיחק כאן בערך מאז אנקראם (הגולש לא השחקן).

יוני, אני חושב שני פדרמן מאוד מרוצה מזה שאחרי עשור של כל מיני רייסים ותומאסים למיניהם שעברו במכבי, הוא גורם לך לחשוב ששחקן החיזוק האוסטרלי, שבאחד ממשחקיו הטובים קלע 9 נקודות שלמות והוביל את מכבי למשחק שיא של 75 נקודות (בבית!!!) הוא סוג של לברון ג'יימס. כנראה שבמדבר גם מים מעופשים נראים כמו שמפניה. אני זקן מספיק (אבל עדיין לא סנילי מספיק) בשביל לזכור קבוצה שגם בשלושה רבעים קלעה יותר מ-75 נקודות בנוקיה.

תיתן לי קצת יותר קרדיט. אני יכול לחבר 2 ו-2 ולדעת אפילו את התוצאה.
כשאתה רואה שהקבוצה נראית כמו חרא כשהשחקן בחוץ, ונראית הרבה יותר טוב כשהוא בפנים, זה גורם לך להבין שכנראה שהוא עושה כמה דברים בסדר.

זה שאתה שונא אותו, לא אומר שהוא שחקן כ"כ רע כמו שאתה מציג.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 08 דצמבר 2013, 17:42

jol9 כתב:תיתן לי קצת יותר קרדיט. אני יכול לחבר 2 ו-2 ולדעת אפילו את התוצאה.
כשאתה רואה שהקבוצה נראית כמו חרא כשהשחקן בחוץ, ונראית הרבה יותר טוב כשהוא בפנים, זה גורם לך להבין שכנראה שהוא עושה כמה דברים בסדר.

זה שאתה שונא אותו, לא אומר שהוא שחקן כ"כ רע כמו שאתה מציג.

אני ממש לא שונא אותו. הוא שחקן בינוני מאוד. הוא רול פלייר בקבוצת יורוליג טובה. הוא לא יכול להיות שחקן מרכזי בשום צורה שהיא כי כשהוא השחקן המרכזי, אתה מקבל קבוצה שבקושי מגרדת 75 נקודות באחד המשחקים הטובים שלה.
roy1000

הודעהעל ידי dod » 08 דצמבר 2013, 17:46

roy1000 כתב:אני ממש לא שונא אותו. הוא שחקן בינוני מאוד. הוא רול פלייר בקבוצת יורוליג טובה. הוא לא יכול להיות שחקן מרכזי בשום צורה שהיא כי כשהוא השחקן המרכזי, אתה מקבל קבוצה שבקושי מגרדת 75 נקודות באחד המשחקים הטובים שלה.

לצערנו את זה אפשר להגיד על כל השחקנים "המובילים" במכבי
dod

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 דצמבר 2013, 17:51

אתה לא שונא אותו אבל מוכן להפיל ספינה מלאה בהולנדים ולהשמיד יבשת שלמה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 08 דצמבר 2013, 19:37

LIAV10 כתב:אתה לא שונא אותו אבל מוכן להפיל ספינה מלאה בהולנדים ולהשמיד יבשת שלמה.

בוא נשים דברים בפרופורציות - ההולנדים האלה במילא היו תקועים על איזה ספינה רעועה התחילת המאה ה- 17. החיים שלהם לא בדיוק היו מדהימים גם ככה. ואוסטרליה לא הייתה "נמחקת", פשוט לא היו מתיישבים שם אבותיו של אינגלס. הם היו נשארים באנגליה וקרוב לוודאי שהצאצא המהולל היה משחק היום כדרורגל ולא כדורסל.

אבל ברצינות - במשחקים שבהם הוא לא הופך את יותם הלפרין לג'יימס הארדן אני ממש לא שונא אותו. הבעיה העיקרית איתו היא שהוא לא השחקן שמכבי הייתה צריכה. מכבי הייתה צריכה תואם לנגפורד, לא תואם סמית'/איידסון.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 15 דצמבר 2013, 19:46

http://www.one.co.il/Article/226787.html

אם יש אפשרות להחזיר את פארגו צריך לעשות את זה מיד. זה לא ממש משנה אם זה יהיה על חשבון רייס או היקמן, שאף אחד מהם לא יוביל את הקבוצה הזו לשום מקום. במצב הנוכחי של הקבוצה, בו הקו הקדמי שלה נחלש עם הפציעה של ג'יימס שנראה שלא תאפשר לו לחזור לכושר שיא לפחות עד תום העונה, זה פשוט הכרח לחזק את הקו האחורי הכל כך חלש.
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים