פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
15 נובמבר 2013, 12:23
אמרתי, שדיאמנטידיס בירידה עוד לפני שנתים, כשאוחיון עשה לו פורפרות בסדרת ההצלבה. באותה השנה השופטים עוד נתנו לו כבוד, ולא שרקו לעבירות כשהיה מוריד את היד של אוחיון או של לאנגפורד, מה שבעצם מנע ממכבי להגיע להצלבה... השנה אפילו השופטים כבר לו נותנים לו כבוד, כי הוא נראה די פתטי
בבית אחר, קשה יותר מזה של מכבי, פאו לא עולה לטופ-16
15 נובמבר 2013, 12:25
בשנה שעברה הוא עוד איכשהו היה בסדר. השנה האיש נראה כמו שחקן עבר. הוא לא הצליח אפילו לעבור את סופו באחד על אחד.
15 נובמבר 2013, 12:30
שחף כתב:בשנה שעברה הוא עוד איכשהו היה בסדר. השנה האיש נראה כמו שחקן עבר. הוא לא הצליח אפילו לעבור את סופו באחד על אחד.
דווקא סופו מזיז את הרגלים בצורה מצוינת יחסית לגודלו. דיאמנטידיס לא ציפה לעבור אותו, אלא סמך יותר שהשופטים יתנו לסופו עבירה כבר במגע הראשון ביניהם, אבל כמו שאמרתי, אפילו השופטים כבר לו נותנים לו כבוד, מה גם שאין את אוברדוביץ' על הקוים שישפיע על השיפוט
15 נובמבר 2013, 13:17
המשחק הזה הוכיח לי כמה היקמן שחקן טיפש, הוא חייב רכז איכותי ליידו אחרת הוא הולך לאיבוד שהוא מתפקד כרכז
בלו מציג יכולת נהדרת כולל מסירות פנימה לסופו, רואים שהם מתרגלים את זה הרבה באימונים.
ההגנה של מכבי הייתה יחסית טובה למשחקים האחרים שראינו אותם, המון התלהבות ורצון אבל שוב ריבאונד ההגנה משחק פה תפקיד חשוב ואם מכבי לא מצילחה להתגבר על זה מול לאזמה וגיסט( שני 4.5)לא יודע מה היא תעשה נגד קבוצות עם סנטר גדול בצבע כמו טומיץ קרסטיץ ואחרים.
עמדת הסנטר שלנו מתחילה להתייצב, סופו וג'יימס מציגים יכולת מאוד טובה ומספקים את הנקודות שאנחנו צריכים מהם רק דבר אחד מפריע לי זה שכל משחק שניהם נכנסים לבעיית עבירות מהירה וחסר לי את הגבוה השלישי הזה סטייל גיימס בעונותו הראשונה במכבי שיתן 6-7 דק של הגנה טובה.
ולאנדסברג כהן וטיוס ברמה הנוכחית אין להם מה לחפש במכבי כל אחד מהסיבות שלו.
אחד אין הגנה השני צריך עוד זמן והשלישי סתם לא קשור לענף הזה, לגבי פניני אני חושב שהוא צריך לקבל את הדקות משחק חסר לי את הישראלי עם החוצפה הזה על המגרש ואני חושב שהוא יכול לפרוח שהוא משחק עם סופו ביחד אחרי הכל הוא נתן עונות יפות שהוא שיחק לידו בקיצור שווה לתת לו את הצאנס לחזור לעצמו אפילו בעמדה 4 לפעמים.
15 נובמבר 2013, 13:21
felix_r כתב:אמרתי, שדיאמנטידיס בירידה עוד לפני שנתים, כשאוחיון עשה לו פורפרות בסדרת ההצלבה. באותה השנה השופטים עוד נתנו לו כבוד, ולא שרקו לעבירות כשהיה מוריד את היד של אוחיון או של לאנגפורד, מה שבעצם מנע ממכבי להגיע להצלבה... השנה אפילו השופטים כבר לו נותנים לו כבוד, כי הוא נראה די פתטי
ברור שהוא בירידה, אחרת הוא בכלל לא היה רלוונטי עבורנו.
אנחנו יכולים להמר על אחד מהשלושה - רכז צעיר ובעל פוטנציאל שעוד לא פרץ, קומבו מכיתה טיפולית או שחקן שעבר את השיא שלו.
כאן זה כבר עניין של ניהול סיכונים.
אני לא בטוח שבסיטואציה מסויימת, השלישי הוא לא הטוב ביותר.
15 נובמבר 2013, 13:37
יוני,זה בכלל לא משנה כי DD חתם בקיץ על חוזה ארוך טווח והוא כבר הצהיר שהוא יסיים את הקריירה בפאו
הייתי יותר משמח לראות אותו במכבי גם במצבו הנוכחי אבל זה לא ריאלי
15 נובמבר 2013, 14:03
felix_r כתב:אמרתי, שדיאמנטידיס בירידה עוד לפני שנתים, כשאוחיון עשה לו פורפרות בסדרת ההצלבה. באותה השנה השופטים עוד נתנו לו כבוד, ולא שרקו לעבירות כשהיה מוריד את היד של אוחיון או של לאנגפורד, מה שבעצם מנע ממכבי להגיע להצלבה... השנה אפילו השופטים כבר לו נותנים לו כבוד, כי הוא נראה די פתטי
פתאום הבית קל ?
לתומי חשבתי שאנחנו נילחם על העליה לפי התחזיות האפוקליפטיות של תחילת העונה ושקובאן האימתנית תפרק את מכבי ברוסיה.
15 נובמבר 2013, 15:08
יוסי22 כתב:felix_r כתב:אמרתי, שדיאמנטידיס בירידה עוד לפני שנתים, כשאוחיון עשה לו פורפרות בסדרת ההצלבה. באותה השנה השופטים עוד נתנו לו כבוד, ולא שרקו לעבירות כשהיה מוריד את היד של אוחיון או של לאנגפורד, מה שבעצם מנע ממכבי להגיע להצלבה... השנה אפילו השופטים כבר לו נותנים לו כבוד, כי הוא נראה די פתטי
פתאום הבית קל ?
לתומי חשבתי שאנחנו נילחם על העליה לפי התחזיות האפוקליפטיות של תחילת העונה ושקובאן האימתנית תפרק את מכבי ברוסיה.
פתאום? אני לא שייך להנהלת מכבי, שבכל שנה מנסה להציג את הבית של מכבי בתור קשה מאוד.
בבית של מכבי אין אף קבוצה שמועמדת לפיינל פור, לכן באופן טבעי זה בית קל. גם השמות היותר גדולים בבית של מכבי, כמו פאו וקאחה לבורל, נמצאות בירידה גדולה, לכן זה בית קל.
זה שמכבי קבוצה בינונית מאוד, שיכולה אולי להתקשות גם בבית קל כזה, לא מוכיח את ההפך.
תסתכל על הבית של בארסה, צסקא ופנר, ותראה בית לא קל בכלל.
נערך לאחרונה על ידי
felix_r בתאריך 15 נובמבר 2013, 15:09, נערך פעם אחת בסך הכל.
15 נובמבר 2013, 15:09
rc4991 כתב:יוני,זה בכלל לא משנה כי DD חתם בקיץ על חוזה ארוך טווח והוא כבר הצהיר שהוא יסיים את הקריירה בפאו
אוקיי.
ד"א אוקיץ' נראה ממש גרוע אתמול. באמת קשה למצוא רכז טוב היום. אולי שווה לחשוב שוב על איזה בנו אודריך מודל 2014 בקיץ הבא...
כל עוד יש את אוחיון, הנפילה לא תהיה מאוד כואבת, ושווה לנצל את זה.
15 נובמבר 2013, 15:11
felix_r כתב:יוסי22 כתב:felix_r כתב:אמרתי, שדיאמנטידיס בירידה עוד לפני שנתים, כשאוחיון עשה לו פורפרות בסדרת ההצלבה. באותה השנה השופטים עוד נתנו לו כבוד, ולא שרקו לעבירות כשהיה מוריד את היד של אוחיון או של לאנגפורד, מה שבעצם מנע ממכבי להגיע להצלבה... השנה אפילו השופטים כבר לו נותנים לו כבוד, כי הוא נראה די פתטי
פתאום הבית קל ?
פתאום? אני לא שייך להנהלת מכבי, שבכל שנה מנסה להציג את הבית של מכבי בתור קשה מאוד.
בבית של מכבי אין אף קבוצה שמועמדת לפיינל פור, לכן באופן טבעי זה בית קל. גם השמות היותר גדולים בבית של מכבי, כמו פאו וקאחה לבורל, נמצאות בירידה גדולה, לכן זה בית קל.
זה שמכבי קבוצה בינונית מאוד, שיכולה אולי להתקשות גם בבית קל כזה, לא מוכיח את ההפך.
תסתכל על הבית של בארסה, צסקא ופנר, ותראה בית לא קל בכלל.
ד"א גם בעונה שעברה היה למכבי בית מוקדם קל מאוד, למרות שהיה ברור שמכבי לא משכנעת, היא דרסה את הבית המוקדם בקלילות.
השנה, עושה רושם שהבית פשוט מאוזן מאוד. אין איזו קבוצה שאי אפשר לנצח. מכבי די מרוויחה מזה.
15 נובמבר 2013, 15:53
jol9 כתב:rc4991 כתב:יוני,זה בכלל לא משנה כי DD חתם בקיץ על חוזה ארוך טווח והוא כבר הצהיר שהוא יסיים את הקריירה בפאו
אוקיי.
ד"א אוקיץ' נראה ממש גרוע אתמול. באמת קשה למצוא רכז טוב היום. אולי שווה לחשוב שוב על איזה בנו אודריך מודל 2014 בקיץ הבא...
כל עוד יש את אוחיון, הנפילה לא תהיה מאוד כואבת, ושווה לנצל את זה.
אני לא הייתי מתנגד לבנו אודריך המקורי.
15 נובמבר 2013, 19:17
למה כל פעם מזכירים את העניינים של בית קל וכו' כשהקבוצה מנצחת? בשנה שעברה באמת היה לנו בית מגוחך, השנה הבית שלנו לא רע בכלל. קובאן אולי לא מאיימת על התואר, אבל היא יותר טובה מרוב הבדיחות שמשחקות בבית של ריאל מדריד, וגם פאנאתנייקוס וקאחה.
15 נובמבר 2013, 19:32
שחף כתב:למה כל פעם מזכירים את העניינים של בית קל וכו' כשהקבוצה מנצחת? בשנה שעברה באמת היה לנו בית מגוחך, השנה הבית שלנו לא רע בכלל. קובאן אולי לא מאיימת על התואר, אבל היא יותר טובה מרוב הבדיחות שמשחקות בבית של ריאל מדריד, וגם פאנאתנייקוס וקאחה.
גם אנחנו נראינו כמו בדיחה כשפגשנו את ריאל בעונה שעברה...
15 נובמבר 2013, 21:28
לפי הסגנון דיבור של פיני גרשון אין שום סיכוי שהוא יחתום שם.
15 נובמבר 2013, 21:45
LIAV10 כתב:לפי הסגנון דיבור של פיני גרשון אין שום סיכוי שהוא יחתום שם.
כי הוא רואה שאין להם סגל טוב. אין להם גם הרבה כסף לשלם לפיני. אז למה לו להכנס לצרות של פאו?
16 נובמבר 2013, 18:37
שחף כתב:למה כל פעם מזכירים את העניינים של בית קל וכו' כשהקבוצה מנצחת? בשנה שעברה באמת היה לנו בית מגוחך, השנה הבית שלנו לא רע בכלל. קובאן אולי לא מאיימת על התואר, אבל היא יותר טובה מרוב הבדיחות שמשחקות בבית של ריאל מדריד, וגם פאנאתנייקוס וקאחה.
מסכים,כולם פה דיברו על הבית הקשה שקיבלנו ופתאום הוא הפך לקל
16 נובמבר 2013, 19:26
חשבתי על משהו,
לפי המסורת, המשחק הזה לא היה אמור להיות בכלל עוד שבועיים?
או שכחלק מההתנתקות של מכבי מכל מיני צביונות ישראלים החליטו למנוע משמעון לסדר למכבי את המשחקים מול היוונים דווקא בחנוכה??
16 נובמבר 2013, 19:46
חנו'ש כתב:חשבתי על משהו,
לפי המסורת, המשחק הזה לא היה אמור להיות בכלל עוד שבועיים?
או שכחלק מההתנתקות של מכבי מכל מיני צביונות ישראלים החליטו למנוע משמעון לסדר למכבי את המשחקים מול היוונים דווקא בחנוכה??

בחנוכה דובר על המכבים הישראלים נגד היוונים. מכבים ויוונים יש, ישראלים לא.
16 נובמבר 2013, 19:50
ככה גם דיברת כשבסגל של מכבי היו 2 ישראלים כמו שלף ובורשטיין ? או שזה רק קשור לאיכות הקבוצה?
16 נובמבר 2013, 19:53
ankram כתב:ככה גם דיברת כשבסגל של מכבי היו 2 ישראלים כמו שלף ובורשטיין ? או שזה רק קשור לאיכות הקבוצה?
די כבר לחזור על השטות הזאת. אף פעם לא היה במכבי רק 2 ישראלים