פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
25 נובמבר 2013, 23:43
roy1000 כתב:rc4991 כתב:כי תראה איזה טעויות הם עשו ואיך רק פניני,סופו ואוחיון השקיעו
ואיך זה לא בגלל בלאט?
מה בלאט כבר עשה להם שהם משחקים ככה?
25 נובמבר 2013, 23:44
קודי כתב:נעבור משבוע לשבוע, כאשר אחרי כל משחק רע יהיו שמועות ואחרי זה עוד נצחון. צפו לקרטוע אחד ארוך כל העונה. אילת קלעה היום בשלושים אחוז מהשדה ועדיין כמעט ניצחה. מכבי ממשיכה ביכולת הרעה של כל העונה ולא תצא מזה עד שלא יעשו כמה שינויים רציניים בסגל.
לפני שינויים בסגל, חייבים לשחרר את בלאט.
25 נובמבר 2013, 23:46
rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:כי תראה איזה טעויות הם עשו ואיך רק פניני,סופו ואוחיון השקיעו
ואיך זה לא בגלל בלאט?
מה בלאט כבר עשה להם שהם משחקים ככה?
לא יודע. תשאל את השחקנים למה הם עושים לו שביתות וסאבוטז'? מה שבטוח זה שבלאט איבד את הקבוצה הזו והניצחון היום היה מקרי לחלוטין ובעיקר בגלל יכולת מצחיקה של אילת. במובן הזה חבל שניצחנו כי זה רק מאריך את הסבל. אני מניח שבמלחה הסאבוטז' כבר יעבוד הרבה יותר טוב.
25 נובמבר 2013, 23:46
אז מה היה לנו? עוד משחק זוועתי עם חולשה מרגיזה ובלתי נתפסת בריבאונדים. עוד משחק ליגה שפניני ולנדסברג היו בו לא רעים (פניני היה מצוין), והם ככה במשחקים האחרונים בליגה, אבל בלאט ממשיך לא לספור אותם ביורוליג. תענוג. עוד משחק שנעימי, שמנהל משחק הרבה יותר טוב מרייס והיקמן, לובש אזרחי, למרות שהיה לא רע במשחקי הליגה האחרונים, עם כל החלודה שעליו, ולמרות שרייס, שאני אט אט מתחיל להפנים שהתואר השחקן הכי זבל של העשור ילך אליו, לפחות בעיניי, עושה פוזות על הספסל על מיעוט הדקות שלו, כאילו הוא מינימום סטוקטון. אותה מנגינה, ושום דבר לא השתנה. זה עדיין הולך בכיוון שהתנבאתי אליו עוד לפני המשחק: ניצחון על אילת, הפסד בבלגרד או במלחה או בשניהם, ופיטורין של בלאט. אולי היה עדיף אם היינו מפסידים היום, ומאמן אחר היה נותן לשחקנים בוסט כבר בבלגרד, כי שם סבירות גבוהה שנפסיד במצב הנוכחי. צריך לזעזע, וצריך לזעזע מהר.
25 נובמבר 2013, 23:55
ניצחון הירואי של הבחורים.
25 נובמבר 2013, 23:57
באתר ספורט 5 יש את העימות בין בלאט ובלו עם תירגום ... רק של בלאט אומנם .
25 נובמבר 2013, 23:58
מי שאחראי על הבאת השובת האיטלקי טייריס רייס לקבוצה צריך לשבת על זה בכלא, לא פחות. לא מעניין אותי בכלל מה בלאט עשה או לא עשה לו, אתה לא יושב בצד עם פרצוף תשעה באב כשהקבוצה שלך מתכנסת לפסק זמן. זה משדר זלזול בחברים שלך, באוהדים ובחולצה הצהובה אותה אתה (רחמנא לצלן) לובש. פשוט בושה וחרפה..
לא יכול להיות בחיים שה״שחקן״ הזה מתלבש ע״ח יובל נעימי. פשוט לא יכול להיות.. יש כאן עיוורון מוחלט או פנטזיה מטומטמת שאולי הפעם הוא יחזיר על הקרדיט, אבל ממשחק למשחק זה נראה יותר ויותר רע ומסריח והתקרית הנ״ל רק מחזקת את זה..
לפני בלאט, מישהו חייב לשים את השחקן הזה על הטיסה הראשונה לארה״ב..
26 נובמבר 2013, 01:12
היום רק יוגב, ג'יימס, סופו וכמובן פניני הגיעו לשחק, לאנדסברג היה בסדר.
כל השאר זוועה, אינגלס היה רע ומי שהכי איכזב הוא היקמן שהיה אפסי, עובר עליו משהו לא טוב.
פרדי מרקיורי (בלו) קיבל היום יותר מידי קרדיט, אומנם לא הזיק אבל גם לא תרם.
השחקן הכי יציב בקבוצה הוא ללא ספק רייס.
26 נובמבר 2013, 01:26
אותי קצת מפתיע שאינגלס נמצא ברשימת הפייבוריטים של בלאט.
לא ממש הטייפ קאסט של הפועל השחור....
26 נובמבר 2013, 01:26
חנו'ש כתב:אותי קצת מפתיע שאינגלס נמצא ברשימת הפייבוריטים של בלאט.
אולי זה בגלל שהשחקנים האחרים הם חסרי מוח?
26 נובמבר 2013, 01:27
felix_r כתב:חנו'ש כתב:אותי קצת מפתיע שאינגלס נמצא ברשימת הפייבוריטים של בלאט.
אולי זה בגלל שהשחקנים האחרים הם חסרי מוח?
אבל חשבתי שככה בדיוק בלאט אוהב אותם...
26 נובמבר 2013, 01:31
itai7 כתב:
אם אני חנוכי, אני נכנסת מיד עמוק מתחת לשמיכה ולא יוצאת חודש....
26 נובמבר 2013, 02:51
חנו'ש כתב:itai7 כתב:
אם אני חנוכי, אני נכנסת מיד עמוק מתחת לשמיכה ולא יוצאת חודש....

רק מהאוויר שיוצא לסופו מהנחיריים הראש של חנוכי הועף הצידה!
26 נובמבר 2013, 03:05
roy1000 כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:פניני!!
איפה השחקן הזה היה בשנתיים האחרונות??
עמוק בספסל
לפי מה שהשמועות מספרות הוא היה קבור במקומות אחרים שלא קשורים לכדורסל.
גיא פניני, שסיפק את אחד ממשחקיו הטובים בקריירה עם 22 נקודות והציל את הצהובים פעם אחר פעם, אמר בסיום: "על המגרש חייכתי היום וזה באמת לא היה הרבה זמן. אני שמח קודם כל שהקבוצה ניצחה במצב כזה של משבר, והיינו במשבר. לא יצאנו ממנו עדיין כי אנחנו צריכים המשכיות. אני שמח שסוף סוף נכנסתי טוב למשחק, מקווה שמשהו ישתחרר עכשיו. רציתי את ההזדמנות הזאת, האמת שעבדתי קשה בכל יום, ולא עשיתי פרצופים. אני שמח שבסוף זה משתלם, אם זה לא ימשיך זה לא שווה כלום. מאוד קל להגיד שמה שהשפיע עליי זו התקרית בדרבי. הייתה לי תקופה קשה, ולאט לאט יצאתי ממנה. יש הרבה עליות וירידות, אי אפשר לייחס את העונה למה שהיה בעונה שעברה. אעשה מה שבשליטתי, בניגוד לאנשים שרושמים שאני לא עובד, אני עובד קשה בכל יום".
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2697914
26 נובמבר 2013, 06:51
הדבר שהכי מפריע לי הוא שעכשיו במכבי בטוחים שהכל בסדר וכמובן שלא יעשו כלום, לא עם הסגל ולא עם בלאט, ואילו אם אפיק ניסים היה עושה שלשה במהלך האחרון היו חושבים לגמרי אחרת. הנצחון הוא לא הדבר היחיד וצריך להסתכל טיפה קדימה. מכבי משחקת את הכדורסל הגרוע ביותר שראיתי מהקבוצה הזו בעשרים השנים האחרונות.
26 נובמבר 2013, 07:28
קודי כתב:הדבר שהכי מפריע לי הוא שעכשיו במכבי בטוחים שהכל בסדר וכמובן שלא יעשו כלום, לא עם הסגל ולא עם בלאט, ואילו אם אפיק ניסים היה עושה שלשה במהלך האחרון היו חושבים לגמרי אחרת. הנצחון הוא לא הדבר היחיד וצריך להסתכל טיפה קדימה. מכבי משחקת את הכדורסל הגרוע ביותר שראיתי מהקבוצה הזו בעשרים השנים האחרונות.
אף אחד לא חושב שהכל בסדר....דני פדרמן הסתובב אתמול עם פרצוף של ילד מוכה....השאלה מה עושים ? משחררים את רייס ומביאים את...??? אין הרבה מה לעשות במצב היום אלא רק לנסות לצבור בטחון מהניצחון הזה ולהמשיך קדימה ...
שחקנים מחטיאים ממטר ולא מצליחים לתפוס כדור..הידיים של בלו ושל סופו היו כמו מסננת אתמול...
לגבי הזרים ועניין הסבוטאז' , אני חושב שזה לא מכוון אלא שפשט כשחתמו במכבי אז הכניסו להם לראש שהליגה בארץ היא בשביל אימון שיחרור אחרי היורוליג והם לקחו את זה יותר מידי ברצינות...אני בטוח שזה יעבור להם...
הבעיה היותר גדולה זה שחסר לקבוצה הזו שכל . מהבחינה הזאת זה די דומה לשנה שעברה אולי עם שידרוג קל בדמותו של אינגלס אבל ממנו לא תבוא הישועה מהבחינה הזאת והטעות הייתה עוד בקיץ כשהחליטו להשאיר את היקמן שמתברר שמעמדה 2 הוא עושה לא פחות נזק...