המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:יאללה תביאו את צסקא וריאל. מכבי בכושר מעולה. יופי של ניצחון
וואו אתה הולך להתאכזב
עם כל הכבוד לתצוגות של מכבי בשבועיים האחרונים, הם יישחטו אותנו
MTA2311 כתב:עוד ניצחון מצויין.
אי אפשר שלא לשנוא את רייס.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:יאללה תביאו את צסקא וריאל. מכבי בכושר מעולה. יופי של ניצחון
וואו אתה הולך להתאכזב
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:יאללה תביאו את צסקא וריאל. מכבי בכושר מעולה. יופי של ניצחון
וואו אתה הולך להתאכזב
ריאל אולי. ביכולת הזאת, מכבי צריכה להתמודד על המקום השני.
אור - אני לא שונא את רייס... בכלל לא.
מאוד אהבתי את איך ששיחק היום.
jol9 כתב:רייס היה מעולה היום. לא מבין למה צריך לקטול אותו סתם. 6 אסיסטים על איבוד 1 וכמה שטויות בגרבג'...
אור, זה ממש לא הסטטיסטיקה. אתה יודע שאני לא שופט שחקנים רק לפי המספרים. הוא שלט בקצב, הקפיץ מתי שהיה צריך, חדר כשהיה צריך,
שחרר את הכדור כשהיה צריך,... ככה צריך לשחק רכז.
ד"א גם אוחיון היה טוב היום. קיבלנו מעמדה 1 17 נק', 10 אס' ורק שני איבודים.
שמואל1 כתב:אגב, סופו עשה במשחק הזה 22 נקודות ב 15 דקות משחק. אני די בטוח שזה המשחק הכי טוב שלו בקריירה פר דקות משחק. זה קצב של 50 נקודות ב- 35 דקות משחק. פשוט הזוי ובלתי נתפס.
זה נראה לי גם שיא יורוליג.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:רייס היה מעולה היום. לא מבין למה צריך לקטול אותו סתם. 6 אסיסטים על איבוד 1 וכמה שטויות בגרבג'...
אור, זה ממש לא הסטטיסטיקה. אתה יודע שאני לא שופט שחקנים רק לפי המספרים. הוא שלט בקצב, הקפיץ מתי שהיה צריך, חדר כשהיה צריך,
שחרר את הכדור כשהיה צריך,... ככה צריך לשחק רכז.
ד"א גם אוחיון היה טוב היום. קיבלנו מעמדה 1 17 נק', 10 אס' ורק שני איבודים.
הוא עדיין עושה המון שטויות. זה שחקן שאני אף פעם לא אוכל לסמוך עליו, כי אתה לא יודע מתי הוא יעשה את הטעות הקריטית. היום הוא עשה פחות טעויות, אבל במשחק הבא הוא יעשה אותן שוב כי זה האופי שלו כשחקן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־45 אורחים