ankram כתב:וגם אין ספק שמהלך כזה לא יקרה. יש לי יותר סיכוי לתפוס דייט עם בר רפאלי.
אני ממש לא מבין את ההתלהבות מהבחורה הזו. הבחורה הזו היא האבטיפוס של Used and Abused.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:שאלה, תהיו כנים ואל תבדקו לפני שאתם עונים, תנחשו.
כמה חטיפות יש העונה לפארגו ביורוליג?
jol9 כתב:ובקצה השני של הסקלה יושב לו אוחיון (מקום חמישי ביורוליג בחטיפות). ד"א ראשון הוא דייויד לוגאן. לא זוכר שהוא היה חוטף כזה טוב..
מפתיע מאוד.
פארגו ממוקם בצמרת מוסרי האסיסטים - מקום רביעי עם 5.75 ואוחיון במקום ה-11 עם 5 אס' למשחק.
הייתי אומר שהבעיה הכי גדולה של ג'רמי העונה היא האחוזים מהשדה. כתוצאה מזה שהוא לא בטוח לגמרי עדיין בקליעה שלו, הוא
מקשה הרבה מהלכים קשים, שגורמים לאיבודים ולשטויות. אני מאמין שככל שהעונה תתקדם הוא יאפס את עצמו עוד ועוד, כי הוא
שחקן של מאני טיים.
אם וכאשר זה יקרה, שוב נחזור לדבר עליו כאחד הגארדים הטובים ביבשת.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:ובקצה השני של הסקלה יושב לו אוחיון (מקום חמישי ביורוליג בחטיפות). ד"א ראשון הוא דייויד לוגאן. לא זוכר שהוא היה חוטף כזה טוב..
מפתיע מאוד.
פארגו ממוקם בצמרת מוסרי האסיסטים - מקום רביעי עם 5.75 ואוחיון במקום ה-11 עם 5 אס' למשחק.
הייתי אומר שהבעיה הכי גדולה של ג'רמי העונה היא האחוזים מהשדה. כתוצאה מזה שהוא לא בטוח לגמרי עדיין בקליעה שלו, הוא
מקשה הרבה מהלכים קשים, שגורמים לאיבודים ולשטויות. אני מאמין שככל שהעונה תתקדם הוא יאפס את עצמו עוד ועוד, כי הוא
שחקן של מאני טיים.
אם וכאשר זה יקרה, שוב נחזור לדבר עליו כאחד הגארדים הטובים ביבשת.
זה שהוא לא קולע באחוזים טובים כרגע, גם מקשה עליו לחדור כי מהמרים על הקליעה שלו. גם אני מאמין שהאחוזים שלו ישתפרו בהמשך.
LIAV10 כתב:לוגאן היה שומר אישי מצויין, חוטף לא רע בכלל גם.
הייתי מעדיף אותו על היינס למשל, שיעלה מהספסל ויתן שלשות והגנה.
jol9 כתב:LIAV10 כתב:לוגאן היה שומר אישי מצויין, חוטף לא רע בכלל גם.
קודם כל להעדיף אותו על היינס זאת לא חוכמה. אני עוד אז לא כ"כ הבנתי את כל הביקורת כלפיו.
הוא לא שחקן מספיק טוב כשחקן מוביל, אבל כרול פלייר שעולה מהספסל, נותן כמה שלשות והגנה, הוא מעולה.
מתאים כמו כפפה לסגל שיש בו שני גארדים מובילים כמו פארגו ואוחיון, ובמיוחד לסגל שאין בו כמעט קלעים אוטומטיים.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:לוגאן היה שומר אישי מצויין, חוטף לא רע בכלל גם.
קודם כל להעדיף אותו על היינס זאת לא חוכמה. אני עוד אז לא כ"כ הבנתי את כל הביקורת כלפיו.
הוא לא שחקן מספיק טוב כשחקן מוביל, אבל כרול פלייר שעולה מהספסל, נותן כמה שלשות והגנה, הוא מעולה.
מתאים כמו כפפה לסגל שיש בו שני גארדים מובילים כמו פארגו ואוחיון, ובמיוחד לסגל שאין בו כמעט קלעים אוטומטיים.
הביקורת הייתה כי הוא לא הובא על תקן של שחקן משלים. הטא בא בשביל להיות גארד מוביל בסגל.
MTA2311 כתב:מכבי מעמידה פה כל שנה קו אחורי של שני גארדים זרים, ואוחיון (שהוא שחקן משלים בטבעו). בגלל הדלות של קו אחורי כזה, הזרים צריכים להיות שחקנים מובילים. לכן הקונספט של לוגאן (ובטח של היינס) הוא שגוי.
MTA2311 כתב:מכבי מעמידה פה כל שנה קו אחורי של שני גארדים זרים, ואוחיון (שהוא שחקן משלים בטבעו). בגלל הדלות של קו אחורי כזה, הזרים צריכים להיות שחקנים מובילים. לכן הקונספט של לוגאן (ובטח של היינס) הוא שגוי.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:מכבי מעמידה פה כל שנה קו אחורי של שני גארדים זרים, ואוחיון (שהוא שחקן משלים בטבעו). בגלל הדלות של קו אחורי כזה, הזרים צריכים להיות שחקנים מובילים. לכן הקונספט של לוגאן (ובטח של היינס) הוא שגוי.
אני לא חושב שמכבי יכולה להביא יותר משחקן אחד מוכל לקו האחורי, ולכן השני יהיה בהכרח הימור. אם יוצאים מנקודת הנחה שאוחיון ימשיך
להיות הרכז הפותח בשנים הקרובות, אז אולי דווקא כן כדאי לחשוב על הקונספט הזה.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:מכבי מעמידה פה כל שנה קו אחורי של שני גארדים זרים, ואוחיון (שהוא שחקן משלים בטבעו). בגלל הדלות של קו אחורי כזה, הזרים צריכים להיות שחקנים מובילים. לכן הקונספט של לוגאן (ובטח של היינס) הוא שגוי.
אני לא חושב שמכבי יכולה להביא יותר משחקן אחד מוכל לקו האחורי, ולכן השני יהיה בהכרח הימור. אם יוצאים מנקודת הנחה שאוחיון ימשיך
rc4991 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:מכבי מעמידה פה כל שנה קו אחורי של שני גארדים זרים, ואוחיון (שהוא שחקן משלים בטבעו). בגלל הדלות של קו אחורי כזה, הזרים צריכים להיות שחקנים מובילים. לכן הקונספט של לוגאן (ובטח של היינס) הוא שגוי.
יוני, לדעתי בכדורסל המודרני הגארדים מכריעים את עתיד הקבוצה שלך
אני באמת חושב שחייבים להעמיד בכל שנה שני גארדים מצויינים (עם אוחיון מהספסל) שיסחבו את הקבוצה הזאת וחלקם לא חייבים להיות יקרים כל כך כפי שנהוג לחשוב
jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:מכבי מעמידה פה כל שנה קו אחורי של שני גארדים זרים, ואוחיון (שהוא שחקן משלים בטבעו). בגלל הדלות של קו אחורי כזה, הזרים צריכים להיות שחקנים מובילים. לכן הקונספט של לוגאן (ובטח של היינס) הוא שגוי.
יוני, לדעתי בכדורסל המודרני הגארדים מכריעים את עתיד הקבוצה שלך
אני באמת חושב שחייבים להעמיד בכל שנה שני גארדים מצויינים (עם אוחיון מהספסל) שיסחבו את הקבוצה הזאת וחלקם לא חייבים להיות יקרים כל כך כפי שנהוג לחשוב
אני מסכים עם החלק הראשון - הכדורסל הוא משחק של גארדים היום.
אבל בשביל להביא שני גארדים מצויינים אתה צריך לשלם או להמר. לשלם מכבי לא יכולה, ולכן היא מהמרת, ואז פעם היא מביאה את רייס
ופעם את היינס.
אני מדבר על דרך שלישית, שבה נותנים לאוחיון את המקום המרכזי (שהוא גם ככה תופס בקבוצה בשנים שהוא משחק כאן), ומביאים גארד
זר, שמראש יודעים מה התפקיד שלו על המגרש - או שזה פיור שוטר ואינסטנט אופנס כמו לוגאן, או שזה איזשהו רוצח הגנתי וקלעי שלשות,
כמו ששארפ היה בזמנו וכו'.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], Shay_uzan, מרסר ו־27 אורחים