06 יולי 2015, 21:19
06 יולי 2015, 21:25
my man כתב:חנוש אני גם אומר שסגל הישראלים שלנו טוב יותר רק ששלהם כולם בנבחרת זה הכל...
06 יולי 2015, 23:41
06 יולי 2015, 23:46
החציל האצטקי כתב:http://www.one.co.il/Article/15-16/2,620,1219,0/253613.html?ref=hp
ביי גבר
07 יולי 2015, 00:39
07 יולי 2015, 00:42
החציל האצטקי כתב:גם ג׳ייק נחתך. צ׳או במבינו.
my man כתב:לא אתגעגע אליו בכלל!
שמח שהוא הולך...
07 יולי 2015, 00:46
07 יולי 2015, 00:50
החציל האצטקי כתב:גם ג׳ייק נחתך. צ׳או במבינו.
07 יולי 2015, 00:53
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:גם ג׳ייק נחתך. צ׳או במבינו.
כמו שאמרתי לא פעם, אילו רק היה סוגר את עצמו בחדר כושר בקיץ ובונה מאסת שריר, יכל להיות הסטרץ' פור שמכבי מחפשת.
הקטע הזה ממש לא מובן לי. עצלות? ... לא מזמן קראתי שכאשר ברד פיט התכונן לצילומים של הסרט טרויה, הוא עבד קשה בחדר כושר והעלה 14 קילו שרירים! אז אם שחקן קולנוע יכול לעשות את זה, למה ספורטאי מקצועי לא יכול? למה?
07 יולי 2015, 00:53
07 יולי 2015, 01:03
MTA2311 כתב:felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:גם ג׳ייק נחתך. צ׳או במבינו.
כמו שאמרתי לא פעם, אילו רק היה סוגר את עצמו בחדר כושר בקיץ ובונה מאסת שריר, יכל להיות הסטרץ' פור שמכבי מחפשת.
הקטע הזה ממש לא מובן לי. עצלות? ... לא מזמן קראתי שכאשר ברד פיט התכונן לצילומים של הסרט טרויה, הוא עבד קשה בחדר כושר והעלה 14 קילו שרירים! אז אם שחקן קולנוע יכול לעשות את זה, למה ספורטאי מקצועי לא יכול? למה?
2.10, יד רכה, טכניקה לא רעה, אינטילגנציית משחק, יהודי... כל זה לא שווה כלום כי הוא רכיכה עצלנית.
שיהיה בהצלחה בנס ציונה.
07 יולי 2015, 01:08
felix_r כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:גם ג׳ייק נחתך. צ׳או במבינו.
2.10, יד רכה, טכניקה לא רעה, אינטילגנציית משחק, יהודי... כל זה לא שווה כלום כי הוא רכיכה עצלנית.
שיהיה בהצלחה בנס ציונה.
אני חושב, שגם למכבי יש חלק בזה. הרי היה לג'ייק חוזה ארוך במכבי, אז למה לא להצמיד לו מאמן כושר צמוד. כמה זה כבר עולה? הכסף הזה הוא כלום לעומת מה שמבזבזים על נסיונות עם כל מיני זרים מפוקפקים.
אני זוכר שכאשר יובל נעימי חזר מרוסיה, הוא היה נראה בריון, ממש ניפחו אותו שם בשרירים. עכשיו כבר הכל ירד, והוא שוב נראה נקניק, אבל זה לא העניין. הנקודה היא שבישראל לא עובדים על זה.
ראית איך נראה עכשיו הבחור הזה, הבן של לודה רום, שעזב לרוסיה? חיה רעה! ובנוער של מכבי הוא היה נראה דקיק כמו הררי.
07 יולי 2015, 01:21
07 יולי 2015, 01:33
MTA2311 כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:גם ג׳ייק נחתך. צ׳או במבינו.
שיהיה בהצלחה בנס ציונה.
אני חושב, שגם למכבי יש חלק בזה. הרי היה לג'ייק חוזה ארוך במכבי, אז למה לא להצמיד לו מאמן כושר צמוד. כמה זה כבר עולה? הכסף הזה הוא כלום לעומת מה שמבזבזים על נסיונות עם כל מיני זרים מפוקפקים.
אני זוכר שכאשר יובל נעימי חזר מרוסיה, הוא היה נראה בריון, ממש ניפחו אותו שם בשרירים. עכשיו כבר הכל ירד, והוא שוב נראה נקניק, אבל זה לא העניין. הנקודה היא שבישראל לא עובדים על זה.
ראית איך נראה עכשיו הבחור הזה, הבן של לודה רום, שעזב לרוסיה? חיה רעה! ובנוער של מכבי הוא היה נראה דקיק כמו הררי.
גם אני אף פעם לא הבנתי את זה.
כולם מהללים את אבי קובלסקי לאורך השנים, אבל לא זכורה לי אף דוגמה של שחקן שעשה התקדמות פיזית במכבי. ולא היו חסרים כאלה שזקוקים לזה.
07 יולי 2015, 01:48
07 יולי 2015, 02:17
07 יולי 2015, 03:18
felix_r כתב:דרך אגב, כמו שהזכירו פה לפני (אם אינני טועה זו חנו'ש), אני לא רואה איך נסתדר בחוק הרוסי בלי גבוה ישראלי. אם שני הגבוהים בחמישיה הם זרים, זה אומר ששנים מתוך שלושה: פארמר, רוצ'סטי וסמית' אמורים לשבת על הספסל.
טיוס הלך, פישר כרגע לא נראה כאחד שמכבי ממהרת להחתים. מה נשאר? אי אפשר שוב לבנות על אלטיט
07 יולי 2015, 07:36
החציל האצטקי כתב:http://www.one.co.il/Article/15-16/2,620,1219,0/253613.html?ref=hp
ביי גבר
07 יולי 2015, 07:37
MTA2311 כתב:felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:גם ג׳ייק נחתך. צ׳או במבינו.
שיהיה בהצלחה בנס ציונה.
07 יולי 2015, 07:43