המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:ודרך אגב מה שחסר לי כאן זה ראיון עמוק, כנה ואמיתי עם ווציץ. אני בטוח שהוא היה יכול לספר דברים מעניינים מנקודת מבטו. כרגע שמענו רק צד אחד בכל הסיפור.
קובי כתב:חנו'ש כתב:מה קשור היכולות של מכבי שנה שעברה והתפקוד של פיני כעוזר לביקורת שהוא שפך אתמול??
זה שהצוות המקצועי ביחד עם פיני נכשל טוטאלית גם שנה שעברה מונע ממנו להעביר ביקורת על צורת ההתנהלות המבישה של ההנהלה בשנים האחרונות?
לספר בתור אחד שהיה בפנים את כל הכאוס שהוא ראה? להעביר ביקורת על אנשים שלא רואיים לתפקידם ומלאים אינטרסים זרים ושהדבר האחרון שאכפת להם הוא טובת המועדון?
יכול להיות בהחלט שהוא גם הגזים דברים, יכול להיות שיש לו איזו נקמה אישית נגד ניקולה כי הם לא הסתדרו טוב וכי הוא הועזב בצורה שכאבה לו וכ'ו. אבל הוא לא אומר שום דבר שנשמע לנו כמו מדע בדיוני. בסה"כ כולם כאן מעבירים ביקורת על ההנהלה הזו כבר שנים רבות, פיני רק אימת את מה שכולנו יודעים.
כולנו מכירים את פיני ולא מאתמול. לפיני תמיד היה פה גדול, לרע ולטוב ואם לאהוב את זה או לא, זה עניין של טעם אישי.
אני לא אוהב את זה, אבל מדבר על משהו אחר - פיני היה הדמות הבכירה ביותר בצוות המקצועי בשנה שעברה, למרות שעל הנייר היה "רק" עוזר מאמן והיה שותף לעונה הכי בזיונית של המועדון ועדיין, למרות הפצעים הפתוחים מהעונה הזו, שרק הסתיימה, הוא פותח את הפה הגדול שלו ויורה.
בוודאי שמותר לו להעביר ביקורת, מדינה דמוקרטית וזה. בעיניי, זה לא ראוי, העיתוי מסריח והמניעים ברורים. זה שכאוהד, זה טוב לי ומעניין לי לשמוע את זה, לא סותר את העניין ומרגיזה אותי העובדה שאוהדים מחליטים לשכוח ומתייחסים אליו, בשל העיתוי הפופוליסטי וחשיפת חלק מהאמת, למשיח.
איפה פיני היה, עם הפה הגדול, עם הדברים האלו ו"הכוונות הטובות לחשוף את האמת" בכל העונה שעברה, כשהיה במועדון? איפה הוא היה בסיום העונה, בשפל שלו, אחרי ההפסד בסדרה לקבוצה מאילת? למה הוא בחר לחשוף דברים דווקא בעיתוי הזה, אחרי שני הפסדי בית, רגעי שפל וחוסר יציבות?
my man כתב:toja27 כתב:ודרך אגב מה שחסר לי כאן זה ראיון עמוק, כנה ואמיתי עם ווציץ. אני בטוח שהוא היה יכול לספר דברים מעניינים מנקודת מבטו. כרגע שמענו רק צד אחד בכל הסיפור.
בחיים לא יקרה כשהוא במועדון! רק אם יעזוב...
felix_r כתב:toja27 כתב:מה שלי הפריע במיוחד זה לא הדברים של פיני, אלא זה שכל אנשי התקשורת כבר החליטו שוויציץ הוא הוא השטן. זה מפריע לי שכל פעם שמגיעה אישיות מחו"ל לעולם הספורט הישראלי, בסוף הוא תמיד יקבל ביקורות מכל אנשי התקשורת של הספורט מסיבה כזאת ואחרת אלא אם אתה גולדהר והצלחת להשתיק לכולם את הפה בעזרת הצלחות מרשימות. כאילו יש פה מין שנאת זרים בספורט הישראלי.
שינאת זרים וגזענות חוגגים בעתונות הספורט שלנו. זה ידוע.
אם קופמן יכול לומר בשידור ישיר שהפולנים הם עם טיפש והצרפתים הם עם מגעיל, ועדיין להשאר בעבודה, אין יותר על מה לדבר... וזה לפני שמזכירים את כל עניין הדוחה של צברים ומתאזרחים, ולפני שמגיעים לוויצ'יץ' ובנדר.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:אור תגיד לי, מה הוא מבין בכלל?
הוא הסתכל בויקיפדיה בשביל לדעת מי זאת שטפי גראף...
ניקח אותו לאיזה פיוצ'ר באשקלון....
הגיע הזמן שהילד ילמד קצת טניס.
טורניר פורומי באשדוד? יש אצלכם מרכז לא רע בכלל.
חנו'ש כתב:קובי כתב:חנו'ש כתב:מה קשור היכולות של מכבי שנה שעברה והתפקוד של פיני כעוזר לביקורת שהוא שפך אתמול??
זה שהצוות המקצועי ביחד עם פיני נכשל טוטאלית גם שנה שעברה מונע ממנו להעביר ביקורת על צורת ההתנהלות המבישה של ההנהלה בשנים האחרונות?
לספר בתור אחד שהיה בפנים את כל הכאוס שהוא ראה? להעביר ביקורת על אנשים שלא רואיים לתפקידם ומלאים אינטרסים זרים ושהדבר האחרון שאכפת להם הוא טובת המועדון?
יכול להיות בהחלט שהוא גם הגזים דברים, יכול להיות שיש לו איזו נקמה אישית נגד ניקולה כי הם לא הסתדרו טוב וכי הוא הועזב בצורה שכאבה לו וכ'ו. אבל הוא לא אומר שום דבר שנשמע לנו כמו מדע בדיוני. בסה"כ כולם כאן מעבירים ביקורת על ההנהלה הזו כבר שנים רבות, פיני רק אימת את מה שכולנו יודעים.
כולנו מכירים את פיני ולא מאתמול. לפיני תמיד היה פה גדול, לרע ולטוב ואם לאהוב את זה או לא, זה עניין של טעם אישי.
אני לא אוהב את זה, אבל מדבר על משהו אחר - פיני היה הדמות הבכירה ביותר בצוות המקצועי בשנה שעברה, למרות שעל הנייר היה "רק" עוזר מאמן והיה שותף לעונה הכי בזיונית של המועדון ועדיין, למרות הפצעים הפתוחים מהעונה הזו, שרק הסתיימה, הוא פותח את הפה הגדול שלו ויורה.
בוודאי שמותר לו להעביר ביקורת, מדינה דמוקרטית וזה. בעיניי, זה לא ראוי, העיתוי מסריח והמניעים ברורים. זה שכאוהד, זה טוב לי ומעניין לי לשמוע את זה, לא סותר את העניין ומרגיזה אותי העובדה שאוהדים מחליטים לשכוח ומתייחסים אליו, בשל העיתוי הפופוליסטי וחשיפת חלק מהאמת, למשיח.
איפה פיני היה, עם הפה הגדול, עם הדברים האלו ו"הכוונות הטובות לחשוף את האמת" בכל העונה שעברה, כשהיה במועדון? איפה הוא היה בסיום העונה, בשפל שלו, אחרי ההפסד בסדרה לקבוצה מאילת? למה הוא בחר לחשוף דברים דווקא בעיתוי הזה, אחרי שני הפסדי בית, רגעי שפל וחוסר יציבות?
הוא לא יכול לעשות את זה כשהוא בתוך המועדון כי זה באמת מוגזם (מה גם שהוא היה מפוטר במיידי באותו יום).
הוא עושה את זה עכשיו כי הקבוצה בקאנטים וברגעים כאלה כל החרא צף למעלה. חוץ מזה שמראיינים אותו וזה מגיע לשאלות של מה לא בסדר ומה לא עובד - אז הוא פשוט עונה מה שהוא יודע.
וכן, יש לו פה גדול ואין לו פילטרים והכל נכון, זה לא אומר שהוא עושה את זה ממניעים רעים או שאין אמת בדברים שלו.
זכותך לחשוב שהוא משקר, יכול להיות. אני פשוט לא רואה הרבה סיבות לכך (אולי מגזים, אבל לא משקר) וזה גם די תואם את מה שכולם אומרים כאן כך שזה בהחלט לא נשמע מופרך הדברים שאמר.
ואגב, לגבי העניין של ניקולה והעובדה שהוא זר. אני חשבתי בדיוק אותו דבר רגע לפני שהתחיל הראיון ושמעתי את חבורת הזבל ברדיו מדברים עליו וחשבתי שאם זה היה מישהו ישראלי, נניח שרף למשל, בחיים לא היו מדברים עליו ככה, אבל הראיון עם פיני כן גרם לי לחשוב שהוא פשוט לא מתאים.
ניקולה לא שטן, הוא היה ונשאר אחד השחקנים האהובים עליי ותמיד אזכור כמה שהוא היה אדם נפלא ומכביסט אמיתי בימיו כשחקן, אבל כל צורת ההתנהלות של מכבי ושלו פשוט לא עושה טוב למועדון ובטח שלא עושה טוב לנו כאוהדים.
אז או שמקצצים לו לחלוטין את הכנפיים בכל מה שקשור לפן המקצועי, כי זה די ברור לכולם שהוא פשוט לא טוב בזה והוא לא באמת GM (אני מניחה שהבנייה של הקבוצה העונה מוכיחה זאת בעבר לכל ספק) ונותנים לו להיות אך ורק מנהל שמתעסק ב"החלפת מנורות", או שנפרדים כידידים. כי המצב הקיים פשוט לא טוב!!
חנו'ש כתב:ניקולה לא שטן, הוא היה ונשאר אחד השחקנים האהובים עליי ותמיד אזכור כמה שהוא היה אדם נפלא ומכביסט אמיתי בימיו כשחקן, אבל כל צורת ההתנהלות של מכבי ושלו פשוט לא עושה טוב למועדון ובטח שלא עושה טוב לנו כאוהדים.
אז או שמקצצים לו לחלוטין את הכנפיים בכל מה שקשור לפן המקצועי, כי זה די ברור לכולם שהוא פשוט לא טוב בזה והוא לא באמת GM (אני מניחה שהבנייה של הקבוצה העונה מוכיחה זאת בעבר לכל ספק) ונותנים לו להיות אך ורק מנהל שמתעסק ב"החלפת מנורות", או שנפרדים כידידים. כי המצב הקיים פשוט לא טוב!!
MTA2311 כתב:jol9 כתב:אור תגיד לי, מה הוא מבין בכלל?
הוא הסתכל בויקיפדיה בשביל לדעת מי זאת שטפי גראף...
ניקח אותו לאיזה פיוצ'ר באשקלון....
הגיע הזמן שהילד ילמד קצת טניס.
טורניר פורומי באשדוד? יש אצלכם מרכז לא רע בכלל.
החציל האצטקי כתב:חנו'ש כתב:ניקולה לא שטן, הוא היה ונשאר אחד השחקנים האהובים עליי ותמיד אזכור כמה שהוא היה אדם נפלא ומכביסט אמיתי בימיו כשחקן, אבל כל צורת ההתנהלות של מכבי ושלו פשוט לא עושה טוב למועדון ובטח שלא עושה טוב לנו כאוהדים.
אני מרגיש שמתחילים לעשות עוול גם לניקולה.
הבן אדם לא GM ולא הובא כדי להיות GM. הוא מנהל הקבוצה בסה״כ, הגיע לפה כדי להקים אקדמיה במודל שניהל בספליט, לעזור לאמן את הגבוהים וכו׳.
המצב שהתגלגלו אליו בו יש לו ולפאקינג אבי אבן כל כך הרבה כוח הוא הזוי, והוא לא קשור אליהם כמו למי שהעניק להם אותו, במקביל למאמן שהסכים לקבל את הגזירות האלה על הראש.
חשוב היה שזה יצוף. זה שפיני אמר משהו לא אומר שצריך לערוף לכולם ת׳ראש. סה״כ להכניס דברים לפרופורציות.
חנו'ש כתב:המניע לא מעניין אותי, כל עוד הדברים הם אמת.
ולגבי העיתוי, הסברתי לך - כולם מדברים עכשיו על מה לא בסדר ומעלים אותו כאיש מקצוע מתוך המועדון לראיונות כדי לשאול אותו.
אז הוא היה יכול לשתוק ולא להוציא את כל מה שהוא חושב ומרגיש, אבל כידוע זה לא פיני.
מה גם שכרגע הוא לא מקבל משכורת ממכבי, אז מה אכפת לו??
וכשאתה שואל למה לא עשה את זה שנה שעברה, אתה מתכוון למה לא אמר את הדברים לשמעון ודיוויד או למה לא יצא עם זה לתקשורת??
כי אתה לא באמת חושב ששכיר של מועדון יכול לצאת לתקשורת בכאלה דברים כן?
ולמה לא דיבר עם שמעון ודיוויד? אולי כן דיבר ובגלל זה הוא בחוץ. הרי הוא אמר שלדעתו הוא וקובלסקי בחוץ בגלל שלא היו יסמנים.
קובי כתב:חנו'ש כתב:המניע לא מעניין אותי, כל עוד הדברים הם אמת.
ולגבי העיתוי, הסברתי לך - כולם מדברים עכשיו על מה לא בסדר ומעלים אותו כאיש מקצוע מתוך המועדון לראיונות כדי לשאול אותו.
אז הוא היה יכול לשתוק ולא להוציא את כל מה שהוא חושב ומרגיש, אבל כידוע זה לא פיני.
וכשאתה שואל למה לא עשה את זה שנה שעברה, אתה מתכוון למה לא אמר את הדברים לשמעון ודיוויד או למה לא יצא עם זה לתקשורת??
ולמה לא דיבר עם שמעון ודיוויד? אולי כן דיבר ובגלל זה הוא בחוץ. הרי הוא אמר שלדעתו הוא וקובלסקי בחוץ בגלל שלא היו יסמנים.
חני, את זה הכי לא אהבתי בראיון - "למה אנחנו בחוץ? כי אנחנו לא יס-מנים"... לא פיני! אתה בחוץ, לא כי אתה לא יס מן, אלא כי לקבוצה הייתה חרא עונה, כי הפסדתם בסדרה לאילת וביישתם את האוהדים והמועדון לדורותיו וזה שגיא נשאר, זה בגלל שרצו להשאיר שעיר לעזאזל, מאמן לא יוצלח, שיוכלו להאשים ומעדיפים לא לשלם לו פיצויים. זוהי תעודת העניות האמיתית למועדון ולא זה שלא השאירו את פיני גרשון.
איך אתם אוכלים את הבולשיט הזה? באיזה עונה צפיתם שנה שעברה? רק אני ראיתי את הסדרה נגד אילת?
חנו'ש כתב:קובי כתב:חנו'ש כתב:המניע לא מעניין אותי, כל עוד הדברים הם אמת.
חני, את זה הכי לא אהבתי בראיון - "למה אנחנו בחוץ? כי אנחנו לא יס-מנים"... לא פיני! אתה בחוץ, לא כי אתה לא יס מן, אלא כי לקבוצה הייתה חרא עונה, כי הפסדתם בסדרה לאילת וביישתם את האוהדים והמועדון לדורותיו וזה שגיא נשאר, זה בגלל שרצו להשאיר שעיר לעזאזל, מאמן לא יוצלח, שיוכלו להאשים ומעדיפים לא לשלם לו פיצויים. זוהי תעודת העניות האמיתית למועדון ולא זה שלא השאירו את פיני גרשון.
איך אתם אוכלים את הבולשיט הזה? באיזה עונה צפיתם שנה שעברה? רק אני ראיתי את הסדרה נגד אילת?
זה לא מעניין אותי!
אני לא קוראת פה להחזיר את פיני למועדון כמאמן ואני חושבת שמעטים כאן רוצים את זה - הוא לא המשיח שיחליף את גודס ויציל אותנו עם גביע אירופה.
אם זה היה המצב הייתי מבינה את הבעיה שלך, אבל מדברים פה עניינים על מה שאמר ועל הבעיות הקשות במועדון הזה ולזה אין שום קשר לפיני, הוא רק סימפטום.
toja27 כתב:בכלל, כל הראיון מטרתו הייתה לנקום בניקולה וויציץ זה הכל. יופי הצליח לו.
jol9 כתב:עזבו שניה את פיני. התוכן של הדברים זה מה שמעניין וחשוב.
הדברים שפיני אומר, נאמרו כאן באינספור הזדמנויות. לא יודע מה האינטרס של פיני. אני יודע מה האינטרס שלי,
וזה שלקבוצה הזאת תהיה יכולת מקצועית משכנעת בהווה ודרך וראייה לעתיד.
המועדון איבד את דרכו, ושום תואר יורוליג מקרי, לא ישנה את זה.
חנו'ש כתב:toja27 כתב:בכלל, כל הראיון מטרתו הייתה לנקום בניקולה וויציץ זה הכל. יופי הצליח לו.
לא רק ניקולה חטף ממנו.
גם דני ואבי אבן לא יצאו חפים מפשע.
אז אולי זו מסע צלב אישי כי עבר ביניהם חתול שחור ובא לא להרוס להם את החיים, ואולי בתוך כל זה יש גם דברים בגו.
שורה תחתונה - מכבי נמצאת בשפל חסר תקדים ושום עתיד טוב יותר לא נראה באופק אם לא יעשו שינויים!
כן פיני, לא פיני, כן ניקולה לא ניקולה, זה לא חשוב.
מה שחשוב זה שמישהו יתקן כבר את כל הקילקולים ומישהו שם יתחיל לחשוב על טובת המועדון הזה ולא על האינטרסים הצרים והפרטיים שלו (ואני מדברת על מי שבתוך המועדון כי פיני כבר לא שם ואין לו איך לעזור).
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים