תתחילו לגלגל. הז׳אן מאסטר חתם

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: תביאו לנו את קזלאוסקאס

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 11 נובמבר 2015, 16:07

לא מכיר אותו מספיק ואישית אני גם לא חושב שזהות המאמן היא הבעיה הגדולה פה אלה הצורה שהקבוצה נבנתה וחומר השחקנים שלה שהוא לא רע אבל לא מאוזן ובלי טיפת מחשבה , אם הוא קשוח , יסודי וכזה שיאציל סמכות על הפרימדונות אז שיהיה , זה לא שיבוא איזה קזלאוסקאס ויעשה איזה קסם והכל יתחיל לעבוד כמו שעון , הזעזוע והאופי של המאמן זה מה שחשוב פה כרגע .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 11 נובמבר 2015, 16:12

ז׳אן טבק הוא לא מאמן רע.
המינוי שלו זה סרחון שלא צריך לקרות ולו בגלל הקרבה שלו לוויצ׳יץ׳.

מכבי לא הייתה פונה לטבק אלמלא וויצ׳יץ׳, זו הנקודה הברורה והמעצבנת כאן.
יש מאמנים טובים ומוכחים בקבוצות אחרות שמכבי יכולה לפנות אליהם לפני שהיא פונה לז׳אן טבק, שהישגיו המקצועיים הם לא מה שבונה עבור מכבי את המוניטין שלו.
זה עוד צעד שבו שיקולים לא מקצועיים קודמים לשיקולים מקצועיים פרופר ונמאס לנו האוהדים מהדבר הזה.

יש הזדמנות לקחת צעד מקצועיים נבונים ואמיצים, שיאפשרו לנו האוהדים לבטוח בקבלת ההחלטות של ההנהלה שעד כה פשוט לא מצדיקה את האמון מאיתנו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 11 נובמבר 2015, 16:14

יש ניקו יש חברים. בושה. בושה שאדם שהובא לכאן כמנהל קבוצה ידו בכל והכל בידו. לא מבין את זה. לא מבין את ההנהלה שסרה למרותו. אם להיות כנים לאור התנהלותו ולאור השמועות עליו בשנתיים האחרונות עם כל אהבתי אליו כשחקן הייתי בועט אותו לקיבינימט
er79

הודעהעל ידי felix_r » 11 נובמבר 2015, 16:23

החציל האצטקי כתב:ז׳אן טבק הוא לא מאמן רע.
המינוי שלו זה סרחון שלא צריך לקרות ולו בגלל הקרבה שלו לוויצ׳יץ׳.

מכבי לא הייתה פונה לטבק אלמלא וויצ׳יץ׳, זו הנקודה הברורה והמעצבנת כאן.
יש מאמנים טובים ומוכחים בקבוצות אחרות שמכבי יכולה לפנות אליהם לפני שהיא פונה לז׳אן טבק, שהישגיו המקצועיים הם לא מה שבונה עבור מכבי את המוניטין שלו.
זה עוד צעד שבו שיקולים לא מקצועיים קודמים לשיקולים מקצועיים פרופר ונמאס לנו האוהדים מהדבר הזה.

יש הזדמנות לקחת צעד מקצועיים נבונים ואמיצים, שיאפשרו לנו האוהדים לבטוח בקבלת ההחלטות של ההנהלה שעד כה פשוט לא מצדיקה את האמון מאיתנו.

הדברים שלך הם רק השערות. מכבי לעולם לא הביאה מאמנים זרים מהשורה הראשונה. לדוגמא, ל-וינקו ילובאץ אין אפילו ערך בויקיפדיה (כמאמן, יש לו כשחקן עבר). ככה שגם טבק יכול לבוא כמו כל מאמן אחר בלי קשר לוויצ'יץ'. אם זה היה מאמן ישראלי, אז היית אומר שזה בגלל קירבתו לאבי אבן? ואם זה היה מאמן איטלקי, היית אומר שזה בגלל הקשר שלו לאבי רצון ? :)

לדעתי הגורם הכי מכריע הוא כספי. מכבי השקיעה הרבה מאוד כסף בקיץ, היא השקיעה כסף נוסף לתיקונים בסגל, ועכשיו צריכה להשקיע עוד כסף למאמן חדש. לכן זה לא מפתיע בכלל, שהיא לא הולכת על מאמן יקר כמו קזלאוסקאס. יכול גם להיות, שלא כל אחד הסכים לבוא עד סוף העונה מבלי לקבל עוד שנה-שנתיים בחוזה. זאת הסביה שמלחתחילה לא היה הרבה סיכוים למאמן מהדרג הבכיר.

חוץ מזה, לדעתי, מאמן זר (כלשהו) עדיף במצב של היום על מאמן ישראלי (כשלהו). גם ככה המצב הוא לחוץ מאוד, אז לפחות מאמן זר לא יקרא את הירידות בתקשורת, ויחסוך מעצמו לחצים נוספים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 11 נובמבר 2015, 16:29

טבק לא אופציה כזאת רעה למרות שהוא ממש לא הפייבוריט שלי
ואתם חייבים להפסיק עם "החברים של ניקולה"...אתם לא יכולים לקבוע בכזאת נחרצות שהוא מועמד/יגיע בגלל ניקולה רק כי שניהם קרואטים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 11 נובמבר 2015, 16:35

rc4991 כתב:טבק לא אופציה כזאת רעה למרות שהוא ממש לא הפייבוריט שלי
ואתם חייבים להפסיק עם "החברים של ניקולה"...אתם לא יכולים לקבוע בכזאת נחרצות שהוא מועמד/יגיע בגלל ניקולה רק כי שניהם קרואטים

וגם אם כן, גם אם ניקולה המליץ עליו, מה רע בזה? כמו שהישראלים מכירים יותר מאמנים ישראלים, קרואטי מכיר יותר מאמנים קרואטים. אין בזה שום דבר מוזר או פסול.

הכי פתטית היא ההאשמה כאילו לוויצ'יץ' לא אכפת ממכבי, רק מהחברים שלו. זאת האשמה פשוט מפגרת.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 11 נובמבר 2015, 16:40

felix_r כתב:
rc4991 כתב:טבק לא אופציה כזאת רעה למרות שהוא ממש לא הפייבוריט שלי

וגם אם כן, גם אם ניקולה המליץ עליו, מה רע בזה? כמו שהישראלים מכירים יותר מאמנים ישראלים, קרואטי מכיר יותר מאמנים קרואטים. אין בזה שום דבר מוזר או פסול.

הכי פתטית היא ההאשמה כאילו לוויצ'יץ' לא אכפת ממכבי, רק מהחברים שלו. זאת האשמה פשוט מפגרת.

אני מסכים איתך ועם רוני בנושא זה.
רק חבל שלא הביאו מישהו מוכח יותר . גם פינגיאני היה טוב יותר לדעתי.
מי יודע אולי הוא עוד יפתיע.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 נובמבר 2015, 16:42

זאת מקריות שהוא קרואטי שמיוצג על ידי הסוכן\חבר\שותף של ניקולה? נו באמת. זאת מקריות שכל שאר המועמדים חוץ מיונאס מיוצגים על ידי אותו סוכן? נו באמת.

מאמן כמו טבק לא צריך להיות כאן. בעמדת המאמן לא צריכים להיות משחקים, ואחרי פארסת גודס היו צריכים להבין את זה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 11 נובמבר 2015, 16:45

אני אגיד לך מה מפריע לי פליקס.
אין לי בעיה שמכבי תיקח מאמן יחסית אנונימי, אבל הייתי רוצה לראות איך הדברים מתחברים בהיגיון.

שתיקח מאמן פשוט, שלא עשה הרבה באירופה, אבל איפה שכן אימן הצליח להביא הישגים. הרי מכבי סופרת את עצמה רק לפי אלפות. תארים בארון.
הרבה יותר הגיוני שתקח מאמן כמו אנדראה טרינקיירי שלקח תארים באיטליה וגרמניה, הגיע לגמר יורוקאפ ברוסיה, ומוסיף על הכל תארים אישיים.
זה מאמן שהגיוני שמכבי תפנה אליו במיוחד, תו״כ שהוא עובד בקבוצה אחרת, ותפתה אותו לבוא- כי יש הישגים שעומדים מאחוריו.

כנ״ל בגאצקיס שאתה גרמת לי להתרשם ממנו מאוד למשל- שאמנם לא מחזיק בהישגים מטורפים, אבל בליגה הפחות בכירה בה אימן (אוקראינה) לקח תארים, ברוסיה העפיל ליורוליג ולטופ16 עם קבוצה צנועה מאוד,
אבל מה שהכי בולט אצלו זה שאתה יכול לזהות ששחקנים מיקסמו את התפוקות שלהם בצורה חסרת תקדים (הטריו בעונה שעברה וסגנון הפיק-אנד-רול המובהק של ניז׳ני, שהוביל אותה כ״כ רחוק ביחס לעצמה).

מה עשה ז׳אן טבק כמאמן?
כשחקן הוא מביא רזומה מפואר ונדיר שיש בו ערך מוסף גדול (אלוף אירופה, אלוף NBA, מדליסט אולימפי, שיחק בכל רחבי היבשת)- בזה הוא דומה לשאראס למשל, אם כי שאראס שונה בכך שיש לו את הזיקה למועדון.
כמאמן הוא מביא ניסיון כעוזר מאמן בריאל מדריד ואח״כ בסביליה, אימון ראשי בקבוצת ליגה ספרדית שניה, קבוצת מרכז טבלה בפולין ומשם חזרה לתפקיד העוזר בריאל מדריד.

הדבר היחיד שטבק עבר כמאמן שיכול להכשיר אותו לסיטואציה במכבי הוא המינוי בויטוריה, בו הוא לקח את הקבוצה מ1-5 שלילי מחריד (ובמשחק הראשון שלו על הקווים עוד תבוסה נוראית - 82-45 בקובנה) לריצה של 7 נצחונות רצופים.
אחרי הריצה הזאת באו 5 הפסדים רצופים ועוד 4 נצחונות מ-5 משחקים שהספיקו לויטוריה כדי להשתחל להצלבה ולקבל שם בראש מצסק״א. (זה היה בעונה המשוגעת ההיא שגם מכבי הביאה ריצה דומה, 2012-13, בבית טופ16 הזוי במיוחד)

בקיצור- אני לא מת על מינוי כזה, ואין שאלה בכלל שוויצ׳יץ׳ הוא מרכיב מרכזי בשיקול- למאמן קרואטי שמיודד איתו על פניו אמור להיות יותר קל להכנס למערכת וכו׳.
אם זה מה יש- בסדר. כדי לנסות ולפתור משבר זמני ועד סוף העונה זה פתרון סביר.

השאלה אם לא נכון יותר להגיד ״פאק איט, משנה הבאה יש 16 קבוצות בליגה הזאת ואנחנו נהיה קבוצת תחתית אם נמשיך להתנהל בכזאת שכונה. בוא נתחיל לשים יסודות חזקים ונביא את המאמן הכי תותח בשוק- קזלאוסקאס״.
אני לא יודע איך סט השיקולים במכבי עובד בכלל, מי מנהל את חיפוש המאמנים והעבודה מול סוכנים (סביר ביותר שעם כל ה״שינויים״, אלה עדיין וויציץ׳ ודני). זה משהו שקשה להבין ולנתח אותו מהצד ונראה לא מספיק מקצועי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 11 נובמבר 2015, 16:46

MTA2311 כתב:זאת מקריות שהוא קרואטי שמיוצג על ידי הסוכן\חבר\שותף של ניקולה? נו באמת. זאת מקריות שכל שאר המועמדים חוץ מיונאס מיוצגים על ידי אותו סוכן? נו באמת.

מאמן כמו טבק לא צריך להיות כאן. בעמדת המאמן לא צריכים להיות משחקים, ואחרי פארסת גודס היו צריכים להבין את זה.

אני לא יודע, יכול להיות שניקולה באמת המליץ עליו רק שזה לא בא בהכרח ממניעים אנוכיים על חשבון הקבוצה. יכול להיות שהוא חושב שהוא מאמן טוב.
בכל אופן, אני מאוד מסכים איתך בנושא המאמן. אני חושב שזה הדבר הכי חשוב בסגל. אתה חייב לבחור את הכי טוב שעומד בשוק בלי להסתכל ימינה או שמאלה. הייתי רוצה מאמן מוכח יותר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 11 נובמבר 2015, 16:48

כן קזלאוסקאס היה חייב להגיע לכאן. אם יש דבר שלא חוסכים בו זה מאמן. מצטער.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 11 נובמבר 2015, 16:48

MTA2311 כתב:זאת מקריות שהוא קרואטי שמיוצג על ידי הסוכן\חבר\שותף של ניקולה? נו באמת. זאת מקריות שכל שאר המועמדים חוץ מיונאס מיוצגים על ידי אותו סוכן? נו באמת.

כל קבוצה ביורוליג עובדת רק עם מספר מצומצם מאוד של סוכנים. אותו הדבר גם מכבי. יש סוכנים שלאורך השנים מכבי לא הייתה מרוצה מהיחסים איתם ולא עובדת איתם יותר.

אין בזה שום דבר פסול אם וויצ'יץ' המליץ' על מישהו שהוא מכיר טוב. ומי המליץ על גודס, קטש, אפי בירנבוים?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 11 נובמבר 2015, 16:49

toja27 כתב:כן קזלאוסקאס היה חייב להגיע לכאן. אם יש דבר שלא חוסכים בו זה מאמן. מצטער.

אתה יודע, שבמכבי החסכון הוא תמיד הדבר הראשון שחושבים עליו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 11 נובמבר 2015, 16:52

felix_r כתב:
toja27 כתב:כן קזלאוסקאס היה חייב להגיע לכאן. אם יש דבר שלא חוסכים בו זה מאמן. מצטער.

הגיע הזמן שיחליפו תקליט.

זה התחיל בזה שדני חסכני זז אחורה (על פניו) מתפקיד המנכ״ל ואיתו מדיניות ה״צבא קטן וחכם״ (גם הרכש הקיץ לחלוטין לא עומד בקריטריון הזה- יותר כמו ״גדול וטיפש״).
זה ממשיך בזה שמהשנה הבאה מכבי מקבלת הרבה יותר כסף לקופה מהיורוליג (זה כבר עובדה- לא?), המפעל מצטמצם והיא צריכה להתחיל להערך לזה שתיאבק ע״ב שבועי עם 75% קבוצות עשירות ממנה, שמנוהלות חכם יותר.

ככה אי אפשר לנצח.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 נובמבר 2015, 16:53

felix_r כתב:

כל קבוצה ביורוליג עובדת רק עם מספר מצומצם מאוד של סוכנים. אותו הדבר גם מכבי. יש סוכנים שלאורך השנים מכבי לא הייתה מרוצה מהיחסים איתם ולא עובדת איתם יותר.

אין בזה שום דבר פסול אם וויצ'יץ' המליץ' על מישהו שהוא מכיר טוב. ומי המליץ על גודס, קטש, אפי בירנבוים?

ניקולה יכול להמליץ עד מחר. הבעיה היא לא בעצם ההמלצה, אלא בכך שדעתו, מסתבר, נחשבת פעם אחר פעם יותר משל כל השאר. אם מאמן רוקי, וחסר קבלות כמו טבק יהיה המאמן של מכבי, זה יוכיח שניקולה מנהל פה את המועדון. אז כבר לא יהיה אפשר להתווכח. שוב, זה לא שטבק הוא מאמן מוצלח, שהביא תארים, ובמקרה הוא גם חבר של ניקולה. ממש לא. מדובר באדם ששיא הקריירה שלו הוא להיות עוזר מאמן בריאל (גיא גודס מישהו?).
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 11 נובמבר 2015, 16:58

יודעים מה נזרום עם הרעיון.
מביאים את טבק מודחים מהטופ 16 במקומות 7-8 ובסוף העונה הוא מפסיד את האליפות שלא נדבר על הגביע אותו הפסיד בבושת פנים.

מה לדעתכם יהיה אז? יביאו את פיאנג'יאני? אולי זיזי'ץ יהפוך עד אז למאמן ונביא אותו?
לאן לעזאזל ראשי המועדון שלנו חושבים שהם לוקחים את זה מפה???
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 11 נובמבר 2015, 17:06

MTA2311 כתב:
felix_r כתב:

ניקולה יכול להמליץ עד מחר. הבעיה היא לא בעצם ההמלצה, אלא בכך שדעתו, מסתבר, נחשבת פעם אחר פעם יותר משל כל השאר. אם מאמן רוקי, וחסר קבלות כמו טבק יהיה המאמן של מכבי, זה יוכיח שניקולה מנהל פה את המועדון. אז כבר לא יהיה אפשר להתווכח. שוב, זה לא שטבק הוא מאמן מוצלח, שהביא תארים, ובמקרה הוא גם חבר של ניקולה. ממש לא. מדובר באדם ששיא הקריירה שלו הוא להיות עוזר מאמן בריאל (גיא גודס מישהו?).

ומי כן היה צריך להמליץ ? אלי סהר ? אז היה טוב יותר? וויצ'יץ' עובד במועדון, הוא איש כדורסל (בניגוד לאלי דריקס לדוגמא) למה שלא ימליץ? במילא מי שמחליט בסוף זה הבעלים וכולם יודעים את זה.

לגבי מה שטבק עשה עד היום. בעונת 2012-13 הוא החליף באמצע העונה את המאמן שפוטר בקוצ'ה לבוראל ועשה עבודה נהדרת. קבוצה שרק הפסידה קודם, פתאום התחילה לנצח ולהפתעת כולם נתנה רצף נצחונות יפה מאוד ביורוליג. ככה שיש לו נסיון בהגעה לקבוצת יורוליג במשבר. נכון, הוא לא המועמד המועדף על כולנו, אבל לפי נסיון עבר לעובדה שהוא זול יותר היה חלק משמעותי בהחלטה
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 11 נובמבר 2015, 17:14, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 11 נובמבר 2015, 17:10

החציל האצטקי כתב:הגיע הזמן שיחליפו תקליט.

זה התחיל בזה שדני חסכני זז אחורה (על פניו) מתפקיד המנכ״ל ואיתו מדיניות ה״צבא קטן וחכם״ (גם הרכש הקיץ לחלוטין לא עומד בקריטריון הזה- יותר כמו ״גדול וטיפש״).
זה ממשיך בזה שמהשנה הבאה מכבי מקבלת הרבה יותר כסף לקופה מהיורוליג (זה כבר עובדה- לא?), המפעל מצטמצם והיא צריכה להתחיל להערך לזה שתיאבק ע״ב שבועי עם 75% קבוצות עשירות ממנה, שמנוהלות חכם יותר.

ככה אי אפשר לנצח.

חציל, אין מי שישלם... אין לפדרמנים כסף להביא. תבין שאם מכבי לא מגיעה לטופ 16 היא מסיימת את העונה עם גירעון של 5-6 מליון דולר. תחשוב גם שזה משפיע על ספונסרים ומכירת כרטיסים בעונה הבאה ותחשוב שמכבי תקועה עם חוזי עתק של דווין (כולל מיסוי ישראלי בעונה הבאה), רוצ'סטי (ישראלי), יוגב, סילבן, רנדל ואמבקווה. מכבי על סף משבר כלכלי הכי גדול בתולדותיה. למה אתה חושב שהיה כל כך קשה לפטר את גודס ומשכו את זה שבועות?

המספרים שהיול"ב מדבר עליהם הם לא כאלה דרמטיים. זה אולי עוד מליון יורו לקבוצה. זה לא פותר למכבי את הבעיה.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 11 נובמבר 2015, 17:28

אני חושב שטחנו פה כבר מאות פעמים את המשפט ״מי שקונה בזול, משלם ביוקר״...
נוסיף לו את המשפט ״מי שקונה בטיפשות, משלם פעמיים״- לא משנה אם זה זול או יקר.

פליקס,
טבק אימן עונה אחת קבוצה בלבל הזה. אגב, לבוראל ההיא היה סגל לא פחות ממדהים:
לאמפה, פלייס, סונסקה, בייליצה, בייליצה, נוצ׳יוני, סן-אמטריו, אולסון, קוזר, ילינק, קוק, הרטל, רוצ׳סטי- סגל עמוק ומרשים בכל קנה מידה.

בסופו של דבר, עם כל הריצות (אמרנו 7 נצחונות ומיד אחרים 5 הפסדים רצופים, ושוב 4-1 חיובי) הם סיימו את העונה ב: הדחה בהצלבה (3-1), הדחה ברבע הגמר מול גראן קנאריה שדורגה נמוך יותר בליגה, והדחה בחצי גמר הגביע.

מכבי תל אביב זה מועדון של תארים, קבלות.
רוצים דאבל בארץ, חייבים לקחת את גביע ווינר, ורוצים להגיע לפיינל פור באירופה.
פחות מזה? לא מספיק טוב.

מאמן שלא הוכח כמביא תארים ולא חי את האובססיה הזאת של המועדון פשוט לא צריך להיות פה.
תביא בן אדם עם DNA לא נכון כמו גודס ותמצא את עצמך משלם לעוד מאמן, ועוד שחקן, ועוד עוזר.
תביא מאמן עם התכונות הנכונות למועדון ותמצא שהוא חוסך לך הרבה כסף כי הוא מוביל פירמידה שלמה לפעול לפי אג׳נדה שתואמת את רוח המועדון.
=
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 11 נובמבר 2015, 17:35

felix_r כתב:

וזה האבסורד, במשך שנים כל שנה הם חושבים על חיסכון ומוצאים את עצמם מסיימים את העונה בגירעון. עיין ערך פיטורי מאמנים ושחקנים ותשלום עם החוזים שלהם, רכישות זרים הזויים וכיו"ב. הגיע הזמן להחתים מאמן איכותי ולא צנון, ואולי לשקול להביא 4 זרים איכותיים כמו בימים עברו ולא לשרוף כסף על עילויי די ליג. במקרה של ההנהלה חסרת האייקיו הנוכחית, החיסכון הוא מן השטן.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], מרסר ו־22 אורחים