המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
כמו כדור בלי אוויר, כמו מסיבה בלי מוזיקה, כמו ארוחה בלי תבלינים, כמו טווס בשחור/לבן. מכבי ביורוקאפ...
my man כתב:אור- מתנה ממני! זה מהערב:
Holiday_Armadillo כתב:100% ראיתי את המשחק ולא את האח הגדול
LIAV10 כתב:ביג סופו הוא טרול עם סטייל.
שאפו.
ankram כתב:החלאה לא אמר שהוא כבר עזב את התפקיד? מה הוא מקשקש עם הסוכן של פארמר? מחלקים אחוזים מהחוזה שלו?
Holiday_Armadillo כתב:אז..למרות שלגמרי, ברור, בטח שראיתי את המשחק ולא את האח הגדול, מה קרה עם פארמר? סתם לא שיחק טוב או שהיה משהו מעבר?
yanay21 כתב:אמנם פארמר מעורר בי בחילה, וב99% מהמקרים הספסולים מגיעים לו, במשחק אתמול היה איזה קטע שהוא ספסל אותו אחרי איזו פעולה לא טובה, למרות שבפעולות שלפני זה הוא היה בסדר לגמרי.
בנוגע לשחקנים, אני חושב שיש להם בעיה איתו כי הוא קשוח איתם. לפי הדיווחים, הוא סופר קשוח איתם באימונים, במיוחד כשמדובר על דגשים בצד ההגנתי(מה שאומר שיש הרבה קשיחות, כי הם שומרים בערך כמו שאני שומר). הבעיה שלהם, כנראה, זה שהוא מגיע בלי יותר מדי סמכות, ואז הם מרגישים שאין לו זכות להיות קשוח איתם. אם זה היה מאמן עם קבלות, הם היו סותמים את הפה.
roy1000 כתב:yanay21 כתב:אמנם פארמר מעורר בי בחילה, וב99% מהמקרים הספסולים מגיעים לו, במשחק אתמול היה איזה קטע שהוא ספסל אותו אחרי איזו פעולה לא טובה, למרות שבפעולות שלפני זה הוא היה בסדר לגמרי.
בנוגע לשחקנים, אני חושב שיש להם בעיה איתו כי הוא קשוח איתם. לפי הדיווחים, הוא סופר קשוח איתם באימונים, במיוחד כשמדובר על דגשים בצד ההגנתי(מה שאומר שיש הרבה קשיחות, כי הם שומרים בערך כמו שאני שומר). הבעיה שלהם, כנראה, זה שהוא מגיע בלי יותר מדי סמכות, ואז הם מרגישים שאין לו זכות להיות קשוח איתם. אם זה היה מאמן עם קבלות, הם היו סותמים את הפה.
הוא Nobody. מאמן במעמד שלו לא יכול לשחק אותה קשוח עם השחקנים שיש במכבי. הוא היה צריך לעשות התאמות כמו שבלאט התאים את עצמו ל- NBA.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר ו־30 אורחים