המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:אנחנו רואים את מקל כבר שנים. זה שחקן שמכדרר 15 שניות כל התקפה.
roy1000 כתב:אנקראם, לא הבנתי מה הקשר? זו סתם עוד אנקדוטה לעונה הזו. ברור לחלוטין כבר מהמשחק בחיפה שחדר ההלבשה של מכבי מפורק וחדר הלבשה מפורק אומר עוד הרבה תבוסות והשפלות שמחכות לנו העונה.
החציל האצטקי כתב:האמת שמקל הוא הבעיה האחרונה של הקבוצה. משחק חזק, חכם ומוכשר. סוף סוף שחקן ישראלי שאשכרה אפשר יהיה להלביש ליורוליג.
החציל האצטקי כתב:לא אכפת לי שהוא דומיננטי עם הכדור כל עוד הוא שחקן קבוצתי טוב. והוא עובד בשביל הקבוצה בשני צדי המגרש. שחקן אול-אראונד מצויין, וזה דווקא מקל (חה חה) על התאמת שחקנים אחרים אליו. בשונה לגמרי מרוצ'סטי הנפלא, למשל, או יוגב, שמשחקים רק בצד אחד של המגרש וגם שם מציגים מוגבלויות ברורות.
MTA2311 כתב:כמו שהיה אפשר לבוא בטענות לטיילור כשהיה היחיד שתפקד, אפשר בהחלט לבוא בטענות למקל.
ובראייה קדימה- לא יודע מה זה מנוע. אני יודע שכל עוד הוא בקבוצה, הוא יהיה השחקן המוביל בקו האחורי. אי אפשר אחרת עם סגנון המשחק שלו. ופה זה כבר לא עניין של דעה. עובדתית, זה לא מספיק טוב גם בשביל להיות בדרג הביניים של היורוליג כמו שפדרמן מתכנן.
החציל האצטקי כתב:צודק הצפריר.
מקל לא היה ה-גארד המוביל בקו האחורי שכלל את סטול ודאנטה.
גם לא בזה שכלל את פארגו ודאוול.
זה נכון שזו ההזדמנות שלו להוביל את הקבוצה ולהיות גארד הרבה יותר דומיננטי בהשוואה לשלבים היותר מוקדמים בקריירה, אבל אני לא רואה בזה שום חסרון.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־6 אורחים