פארמר שוחרר, גל מקל חתם

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פארמר שוחרר, גל מקל חתם

הודעהעל ידי rc4991 » 23 ינואר 2016, 22:32

אני לא חושב שהוא חייב את המפתחות
הוא יצטרך לתת תרומה יפה מהספסל וגם לפעמים שהכדור לא יהיה אצלו להתרכז בהגנה ולקלוע זריקות פנויות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 23 ינואר 2016, 22:33

בשורה התחתונה, כולנו צריכים לקוות שהוא יצליח. העונה הזאת כבר גם ככה גרמה לנו הרבה צער. אולי הדבר הזה
קצת ישנה את הכיוון שלנו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 ינואר 2016, 22:35

אנחנו רואים את מקל כבר שנים. זה שחקן שמכדרר 15 שניות כל התקפה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 23 ינואר 2016, 22:38

MTA2311 כתב:אנחנו רואים את מקל כבר שנים. זה שחקן שמכדרר 15 שניות כל התקפה.

בוא נראה מה יהיה. הוא הראה היום הרבה דברים חיוביים גם מעבר למספרים.
הוא לא נראה עב"מ או אאוטסיידר למשל. זה כבר התקדמות ביחס לעידן האבן (ואני יודע על מה אני מדבר)...

בכל מקרה, אוחיון זוועה העונה. הרבה מהכשלון שלנו באירופה על הכתפיים שלו ושל רנדל שפשוט לא הגיעו לעונה הזאת
מקצועית ובריאותית. מכבי היתה חייבת עומק, אחרת רוצ'סטי היה משחק 39 דקות בכל משחק...

סה"כ הכיוון הוא נכון. עכשיו נשאר גם לשפר את הביצועים על המגרש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 08 פברואר 2016, 16:34

http://sports.walla.co.il/item/2932771

המשיח כבר מעורר אנטגוניזם ומפרק את חדר ההלבשה. סיום עונה נפלא מחכה לנו...
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 08 פברואר 2016, 17:02

הסרקאזם שלך לא במקום , והוא עוד יותר לא במקום שאתה מצטט את טיילר רוצ'סטי שלעגת לו בערך מתחילת העונה,די קטנוני מצידך שמדובר במקל ,שחקן שהגיע לפני שבועיים , בעוד אלו שטוענים נגדו היו פה מתחילת השנה הבזיונית הזאת , חלקם גם שותפים לשנה הקודמת המחורבנת שלנו , על מה יש לרנדל להלין?? הוא בכלל שיחק באיזה משחק מאז שגל הגיע? הפריכית אורז הזה שבא לשחק משחק אחד כן ו10 לא , מעז להתלונן?? ומה לגבי רוצ'סטי ולאנסברג? הם ממש חולקים את הכדור , ממש פינג פנג..... , אחד הוא אלק סקורר (כן שמדובר במשחק הכנה נגד נס ציונה) , אנוכי , טיפש ולא שומר , השני עד שמקל הגיע , החזיק את הכדור כל התקפה 20 שניות כדי לזרוק פיידאווי מ10 מטר שאף אחד לא מוכן , אלו הם הקטגורים.....
סלח לי אבל חירבנתי דברים יותר משמעותיים ממה שיצא לאנשים האלו מהפה. שיסתמו את הג'ורה שלהם ויתרכזו בדברים היותר חשובים , למשל רנדל יכול להתרכז בלא למות בגילוח , רוצ'סטי יכול להתאמן בשמירה אישית על הספונג'ה בחדר אורחים , ולאנסברג צריך להסתגר עם מסטיק , ללעוס אותו ולנסות לספור עד 10...
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 08 פברואר 2016, 17:30

אנקראם, לא הבנתי מה הקשר? זו סתם עוד אנקדוטה לעונה הזו. ברור לחלוטין כבר מהמשחק בחיפה שחדר ההלבשה של מכבי מפורק וחדר הלבשה מפורק אומר עוד הרבה תבוסות והשפלות שמחכות לנו העונה.
roy1000

הודעהעל ידי my man » 08 פברואר 2016, 17:32

roy1000 כתב:אנקראם, לא הבנתי מה הקשר? זו סתם עוד אנקדוטה לעונה הזו. ברור לחלוטין כבר מהמשחק בחיפה שחדר ההלבשה של מכבי מפורק וחדר הלבשה מפורק אומר עוד הרבה תבוסות והשפלות שמחכות לנו העונה.

אולי דווקא בגלל הקטע הזה צריך להחתים את שון ג'יימס- הוא אדם מדהים שאני מאמין שיוכל לחבר בין חלקי הפאזל..שלא ישחק- רק שיהיה חבר בחדר ההלבשה..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 08 פברואר 2016, 18:27

האמת שמקל הוא הבעיה האחרונה של הקבוצה. משחק חזק, חכם ומוכשר. סוף סוף שחקן ישראלי שאשכרה אפשר יהיה להלביש ליורוליג.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 09 פברואר 2016, 12:58

החציל האצטקי כתב:האמת שמקל הוא הבעיה האחרונה של הקבוצה. משחק חזק, חכם ומוכשר. סוף סוף שחקן ישראלי שאשכרה אפשר יהיה להלביש ליורוליג.

אי אפשר לבוא אליו בטענות כרגע, אבל יש פה שאלה לטווח ארוך יותר - לאן אפשר להגיע עם שחקן כמו מקל שהוא כל כך דומיננטי עם הכדור? כל הבניה של הקבוצה לעונה הבאה תצטרך להתחשב במקל.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 09 פברואר 2016, 13:15

לא אכפת לי שהוא דומיננטי עם הכדור כל עוד הוא שחקן קבוצתי טוב. והוא עובד בשביל הקבוצה בשני צדי המגרש. שחקן אול-אראונד מצויין, וזה דווקא מקל (חה חה) על התאמת שחקנים אחרים אליו. בשונה לגמרי מרוצ'סטי הנפלא, למשל, או יוגב, שמשחקים רק בצד אחד של המגרש וגם שם מציגים מוגבלויות ברורות.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 09 פברואר 2016, 13:22

החציל האצטקי כתב:לא אכפת לי שהוא דומיננטי עם הכדור כל עוד הוא שחקן קבוצתי טוב. והוא עובד בשביל הקבוצה בשני צדי המגרש. שחקן אול-אראונד מצויין, וזה דווקא מקל (חה חה) על התאמת שחקנים אחרים אליו. בשונה לגמרי מרוצ'סטי הנפלא, למשל, או יוגב, שמשחקים רק בצד אחד של המגרש וגם שם מציגים מוגבלויות ברורות.

לא יודע אם זה מקל. אתה צריך להתאים לו גארד שמשחק off ball וזה לא רוצ'סטי.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 פברואר 2016, 13:22

בהצלחה עם למצוא גארד זר ברמה גבוהה מספיק שיהיה מוכן שמקל יכדרר 15 שניות כל התקפה. או שמקל הוא הגארד המוביל?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 09 פברואר 2016, 14:05

אני לא מבין איך אפשר לבוא למקל בטענות אור.
זה לא שבקבוצה יש מישהו אחר שמסוגל לקחת על עצמו.

אני מעדיף 23 שניות כדרור של מקל מהקפצה אחת של סילבן, או דווין, או יבזורי, או אמו.
כשהיה צריך, הוא שיחק מצויין גם עם חבר'ה כמו דאנטה, ופארגו, פול סטול, אייזאה סוואן וכו'.

אני רואה אותו מסתדר יופי עם שחקנים טובים לידו. הוא יכול להיות מנוע של קבוצה. הוא יכול להיות המנוע של מכבי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 09 פברואר 2016, 14:09

מקל ידע להסתדר ליד גארד דומיננטי כמו פארגו , וליד שחקן דומיננטי אחר כמו דונטה. האמת שרוצ'סטי שחקן שאוהב את הכדור בידיים שלו יותר מהם אבל כששיחק עם מקל בניז'ני זה עבד יותר טוב . למה ? כי שם זו הייתה סיטואציה הפוכה שרוצ'סטי היה בעל הבית ומקל התאים את עצמו אליו . עכשיו מקל קיבל את המפתחות וכנראה שרוצ'סטי קשה לקבל את זה . הנקודה החשובה זה שדווקא מקל יודע להתאים את עצמו לשחקנים שאיתו ולכן יהיה יותר קל לבחור גארד לצידו.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 פברואר 2016, 14:09

כמו שהיה אפשר לבוא בטענות לטיילור כשהיה היחיד שתפקד, אפשר בהחלט לבוא בטענות למקל.
ובראייה קדימה- לא יודע מה זה מנוע. אני יודע שכל עוד הוא בקבוצה, הוא יהיה השחקן המוביל בקו האחורי. אי אפשר אחרת עם סגנון המשחק שלו. ופה זה כבר לא עניין של דעה. עובדתית, זה לא מספיק טוב גם בשביל להיות בדרג הביניים של היורוליג כמו שפדרמן מתכנן.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 09 פברואר 2016, 14:17

MTA2311 כתב:כמו שהיה אפשר לבוא בטענות לטיילור כשהיה היחיד שתפקד, אפשר בהחלט לבוא בטענות למקל.
ובראייה קדימה- לא יודע מה זה מנוע. אני יודע שכל עוד הוא בקבוצה, הוא יהיה השחקן המוביל בקו האחורי. אי אפשר אחרת עם סגנון המשחק שלו. ופה זה כבר לא עניין של דעה. עובדתית, זה לא מספיק טוב גם בשביל להיות בדרג הביניים של היורוליג כמו שפדרמן מתכנן.

גם בגליל וגם בחיפה מקל לא היה הגארד הבכיר , היה את פארגו וסטול . מקל ידע להופיע טוב למאני טיים אבל זה עניין אחר...
מקל יודע להתאים את עצמו לשחקנים שאיתו וזה הכי חשוב . עכשיו מקל דומיננטי כי אין מישהו אחר וכמו שלא באת בטענות לרוצ'סטי בתחילת העונה או לפארגו עונה שעברה אז ככה אני לא בא בטענות למקל כרגע. טיילר לדוגמא לא יודע להתאים את עצמו ומנסה לכפות את עצמו על המשחק וזורק זריקות קשות שבכושר הנוכחי לא נכנסות , במקום לתת למקל להוביל ולעזור לו להיכנס למשחק. על ההגנה של רוצ'סטי אין מה לדבר , זה עניין שגורם תסכול אצל השחקנים האחרים יותר מה דומיננטיות של מקל שעדיין מחלק להם כמות יפה של אס'...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 פברואר 2016, 14:22

גליל וחיפה היה לפני 100 שנה. מאז היה נבא, והיה ניזני ועכשיו מכבי. הוא בטוח שהוא סופרסטאר וככה זה נראה על המגרש. אין לו שום יכולת להתאים את עצמו לשחקנים דומיננטיים אחרים בקו האחורי, כי כל סגנון המשחק שלו מבוסס על הדומיננטיות של עצמו עם הכדור.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 09 פברואר 2016, 14:24

צודק הצפריר.
מקל לא היה ה-גארד המוביל בקו האחורי שכלל את סטול ודאנטה.
גם לא בזה שכלל את פארגו ודאוול.

זה נכון שזו ההזדמנות שלו להוביל את הקבוצה ולהיות גארד הרבה יותר דומיננטי בהשוואה לשלבים היותר מוקדמים בקריירה, אבל אני לא רואה בזה שום חסרון.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 09 פברואר 2016, 14:46

החציל האצטקי כתב:צודק הצפריר.
מקל לא היה ה-גארד המוביל בקו האחורי שכלל את סטול ודאנטה.
גם לא בזה שכלל את פארגו ודאוול.

זה נכון שזו ההזדמנות שלו להוביל את הקבוצה ולהיות גארד הרבה יותר דומיננטי בהשוואה לשלבים היותר מוקדמים בקריירה, אבל אני לא רואה בזה שום חסרון.

כל עוד הוא מניע את הקבוצה טוב , אין לי בעיה. הוא לא מאלו שמחזיק בכדור 20 שניות ובסוף ההתקפה זורק זריקה משוגעת , אלא מוצא את השחקן הפנוי ועם זה אין לי בעיה.
כמה שמנסים להכפיש את האופי שלו זה ממש לא ככה , על המגרש אין לו אגו מנופח והוא נלחם בשביל הקבוצה.
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־6 אורחים