02 פברואר 2016, 15:07
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:זה עדיין לא מסביר את האמירה שלך לגבי התארים בארץ.
התארים בארץ פשוט לא מעניינים אותי העונה. זו לא אמירה כללית. אחרי הבזיון של העונה הזו, אני ממש לא אתנחם אם יקחו גביע נגד ראשון או יחלצו אליפות מול מגדל.
ולא תרגיש רע עוד יותר אם הם לא ייקחו את התארים האלה?
כבר לא ממש מזיז לי במצב הנוכחי. להיפך, לקיחת תארים בארץ רק תרע את המצב בטווח הארוך לדעתי.
04 פברואר 2016, 00:23
04 פברואר 2016, 00:29
06 פברואר 2016, 21:22
06 פברואר 2016, 21:23
roy1000 כתב:יש פה עדיין מישהו שחושב שהוא שחקן טוב?
07 פברואר 2016, 10:52
08 מרץ 2016, 17:15
08 מרץ 2016, 17:28
08 מרץ 2016, 17:32
08 מרץ 2016, 17:33
my man כתב:זוכרים שאחרי שהוא חתם דיברו עם משה מזרחי שהיה איתו באשדוד ואמר שהוא הד קייס...אז למה הם לא בדקו את זה איתם לפני???
08 מרץ 2016, 17:54
שמואל1 כתב:my man כתב:זוכרים שאחרי שהוא חתם דיברו עם משה מזרחי שהיה איתו באשדוד ואמר שהוא הד קייס...אז למה הם לא בדקו את זה איתם לפני???
הדרישות שלך מאבי אבן מוגזמות מידי.
גם לצפות בסרטוני יוטיוב של השחקן וגם לבדוק עם קבוצתו הקודמת?
ממתי מכבי צריכה דעה של קבוצה אחרת? הם במערכת מבינים יותר טוב מכולם. כל החתמה בינגו.
08 מרץ 2016, 18:09
ankram כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:זוכרים שאחרי שהוא חתם דיברו עם משה מזרחי שהיה איתו באשדוד ואמר שהוא הד קייס...אז למה הם לא בדקו את זה איתם לפני???
ממתי מכבי צריכה דעה של קבוצה אחרת? הם במערכת מבינים יותר טוב מכולם. כל החתמה בינגו.
אולי גם הגיע הזמן לרדת קצת מאבי אבן , לא נראה לי שזאת החתמה שלו , אבי אבן איש מקצוע עלוב , אבל מאז ההדחה מהיורוליג ההחלטות על שחקנים באות מהכיוון של פדרמן - ניקו , זאת בפירוש החתמה שלהם , ולא מפתיע שהשחקן האפס הזה , משוחרר מהקבוצה , רק מתאים לי שיפתח את הפה וילכלך קצת על המתרחש במועדון ההרוס הזה.
08 מרץ 2016, 18:14
ankram כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:זוכרים שאחרי שהוא חתם דיברו עם משה מזרחי שהיה איתו באשדוד ואמר שהוא הד קייס...אז למה הם לא בדקו את זה איתם לפני???
אולי גם הגיע הזמן לרדת קצת מאבי אבן , לא נראה לי שזאת החתמה שלו , אבי אבן איש מקצוע עלוב , אבל מאז ההדחה מהיורוליג ההחלטות על שחקנים באות מהכיוון של פדרמן - ניקו , זאת בפירוש החתמה שלהם , ולא מפתיע שהשחקן האפס הזה , משוחרר מהקבוצה , רק מתאים לי שיפתח את הפה וילכלך קצת על המתרחש במועדון ההרוס הזה.
08 מרץ 2016, 18:14
MTA2311 כתב:ankram כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:זוכרים שאחרי שהוא חתם דיברו עם משה מזרחי שהיה איתו באשדוד ואמר שהוא הד קייס...אז למה הם לא בדקו את זה איתם לפני???
אתה רוצה להגיד לי שפדרמן או ניקו ידעו מי זה מילסאפ בכלל?
08 מרץ 2016, 18:17
שמואל1 כתב:ankram כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:זוכרים שאחרי שהוא חתם דיברו עם משה מזרחי שהיה איתו באשדוד ואמר שהוא הד קייס...אז למה הם לא בדקו את זה איתם לפני???
זאת החתמה קלאסית של אבי אבן. נראה לך באמת שפדרמן או ניקולה צופים בהיילייטס מהדי ליג?
08 מרץ 2016, 18:25
08 מרץ 2016, 18:41
09 מרץ 2016, 10:30
09 מרץ 2016, 10:57
09 מרץ 2016, 11:06