די.ג'יי סילי חתם במכבי לעונה - עדכון: שוחרר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: די.ג'יי סילי חתם במכבי לעונה

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 אוקטובר 2016, 00:04

felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:אין לנו חור בעמדות הפנים? אז איך אתה מגדיר את ראד, אלכסנדר, צירבס ואייברסון? שוט בלוקרים? רים פרוטקטורים?
הם חור, פאקינג חור.

היו הרבה שמות שנזרקו פה בקיץ, שכולם פחות או יותר, עדיפים (ומתאימים יותר) על אלו הקיימים.
וטיוס, עם כל הזילזול בו, הוא ישראלי שהיה חלק בלתי נפרד מאליפות אירופה של מכבי. לוקח את הבכיינות שלו על כל האדישות שמוצפת בקו הקדמי שלנו.

מגדיר אותם כקו קידמי לא רע, שעוד לא למד לשחק ביחד.

מכבי במקום הראשון ביורוליג בכמות זריקות עונשין. אתה יודע מי במכבי סחט עד עכשיו הכי הרבה עבירות? אייברסון. וזה למרות שמכבי לא ממש משחקת עליו בהתקפה.

איך זה שאייברסון סוחט עבירות הופך אותו לשחקן הגנה טוב? הוא חור, לא הרבה פחות מהאחרים.
מי מהחבר'ה האלה אתה מגדיר כשחקן הגנה טוב?
אחדשיודע

הודעהעל ידי argof » 29 אוקטובר 2016, 00:07

jol9 כתב:
itai7 כתב:גבר רצח

גם שנפצע שיחק עד הסוף

הוא הולך לשחק הרבה העונה. זה סוג של בורשטיין כזה.

יותר בכיוון של שארפ.
argof

הודעהעל ידי toja27 » 29 אוקטובר 2016, 00:07

ההנהלה צריכה לעשות הבהרות עם רמי הדר מה מעמדו של אלכסנדר בעיניו, איך הוא רואה אותו משתלב ? אם רמי הדר אינו רוצה את אלכסנדר וזה לא הולך לקבל דקות אז חבל על הזמן של כולם ושיביאו מישהו במקומו. אנחנו כרגע עם סמית וראד באילתורים ב- 4.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי argof » 29 אוקטובר 2016, 00:11

אלכסנדר יהיה 5 שלישי (או שני אם מי מהזרים ינוח באותו משחק).
4 צריך עם אלכסנדר או בלעדיו.
וסליחה שאני מטרחן שוב - אוקארו וייט.
argof

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 אוקטובר 2016, 00:13

argof כתב:וסליחה שאני מטרחן שוב - אוקארו וייט.

האוקארו ווייט שלך בכלל לא יהיה זמין בזמן הקרוב, ככה שזה לא רלוונטי. מכבי לא מחפשת חיזוק.
כמו שלמדנו להכיר את הפדרמנים, הם בטח קיבלו ביטחון מהניצחונות על שתיים מהקבוצות החלשות ביורוליג.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 29 אוקטובר 2016, 00:14

אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:אין לנו חור בעמדות הפנים? אז איך אתה מגדיר את ראד, אלכסנדר, צירבס ואייברסון? שוט בלוקרים? רים פרוטקטורים?
הם חור, פאקינג חור.

היו הרבה שמות שנזרקו פה בקיץ, שכולם פחות או יותר, עדיפים (ומתאימים יותר) על אלו הקיימים.
וטיוס, עם כל הזילזול בו, הוא ישראלי שהיה חלק בלתי נפרד מאליפות אירופה של מכבי. לוקח את הבכיינות שלו על כל האדישות שמוצפת בקו הקדמי שלנו.

מכבי במקום הראשון ביורוליג בכמות זריקות עונשין. אתה יודע מי במכבי סחט עד עכשיו הכי הרבה עבירות? אייברסון. וזה למרות שמכבי לא ממש משחקת עליו בהתקפה.

איך זה שאייברסון סוחט עבירות הופך אותו לשחקן הגנה טוב? הוא חור, לא הרבה פחות מהאחרים.

א) מה הקשר?

ב) הוא שחקן גדול מימדים וכבד. אם אתה חושב ששחקנים בגודל כזה רצים כמו משוגעים בהגנה, גם יוצאים לקו השלוש וגם חוזרים בזמן לצבע, אתה חי בסרט!

ג) אין שום דבר רע בהגנה של אייברסון. שום דבר. יש את ראד שלא יודע לאן ומתי הוא צריך לזוז בהגנה ומתי הוא צריך לעזור בצבע לסנטר שיצא קדימה לסגור את הפיק-נ-רול.

ד) ראד (וגם השחקנים החדשים האחרים) עוד ילמדו איך ומתי עוזרים לחברים בהגנה. זה גם בגלל שהוא שחקן צעיר ולא מסנוסה, גם בגלל שהוא חדש בקבוצה, וגם בגלל שהוא לא משחק בעמדה שלו.

ה) אנחנו רק בתחילת העונה, אל תשכח. מי שלא ילמד לקראת השלבים המכריעים של העונה, לא ישחק כאן יותר.

ו) איך אתם (זה כולל גם את האוהדים, וגם את הפרשנים למיניהם) אוהבים להעביר ביקורת על השחקנים שלנו, ולא לראות את החסרונות של השחקנים בקבוצות האחרות! זאת בדיוק הסיבה ששחקנים כמו צירבס מקבלים חוזה של מיליון דולר ושחקנים כמו ראד בגיעים לכאן.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 אוקטובר 2016, 00:36

felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:
הם חור, פאקינג חור.

א) מה הקשר?

ב) הוא שחקן גדול מימדים וכבד. אם אתה חושב ששחקנים בגודל כזה רצים כמו משוגעים בהגנה, גם יוצאים לקו השלוש וגם חוזרים בזמן לצבע, אתה חי בסרט!

ג) אין שום דבר רע בהגנה של אייברסון. שום דבר. יש את ראד שלא יודע לאן ומתי הוא צריך לזוז בהגנה ומתי הוא צריך לעזור בצבע לסנטר שיצא קדימה לסגור את הפיק-נ-רול.

ד) ראד (וגם השחקנים החדשים האחרים) עוד ילמדו איך ומתי עוזרים לחברים בהגנה. זה גם בגלל שהוא שחקן צעיר ולא מסנוסה, גם בגלל שהוא חדש בקבוצה, וגם בגלל שהוא לא משחק בעמדה שלו.

ה) אנחנו רק בתחילת העונה, אל תשכח. מי שלא ילמד לקראת השלבים המכריעים של העונה, לא ישחק כאן יותר.

ו) איך אתם (זה כולל גם את האוהדים, וגם את הפרשנים למיניהם) אוהבים להעביר ביקורת על השחקנים שלנו, ולא לראות את החסרונות של השחקנים בקבוצות האחרות! זאת בדיוק הסיבה ששחקנים כמו צירבס מקבלים חוזה של מיליון דולר ושחקנים כמו ראד בגיעים לכאן.

א) נו באמת. טענת שאין חור בעמדות הפנים, ואני הצגתי לך מגה חור - בדמות אין הגנה. זה הקשר.
ב) לא ציפיתי ממנו למשהו אחר (בניגוד כנראה לאנשים שמנהלים את מכבי), ציפיתי (כמו כל אוהד אחר שזיהה בקיץ את הבעיות ההגנתיות של שחקני הסגל) לשחקן אחר. לרים פרטוקטור, לחוסם טוב, אחד שיוכל לחפות על הטעויות ההגנתיות של שחקנים אחרים. הוא בקושי מצליח לכפות על עצמו.
ג) כן, תמשיך לזרוק דברים לאוויר כדי לבסס את התיאוריות שלך. הוא איטי, לא חוסם טוב, לא יודע לשמור על הפיק-אנד-רול. הוא נותן קצת גוף, וגם זה לא מספיק.
ד) לא יודע מה הוא ילמד או לא ילמד, כרגע הוא רע מאוד הגנתית - ככה שאין מה לסנגר עליו.
ואני דווקא מאלו שחושבים שאפשר להוציא ממנו יותר (בייחוד בהתקפה), עם המאמן והשיטה הנכונה.
ה) לא שוכח, גם לא שוכח שרובנו פה חזינו את חוסר ההתאמה בין שחקני הפנים ושאף אחד מהם לא מצטיין בהגנה.
ו) הפוך גוטה הפוך. חלק גדול מהאנשים פה ביקרו את ההתאמה שלהם לקבוצה וליתר שחקני הפנים בקיץ. ככה שאם זה היה תלוי בחברי הפורום, קרוב לוודאי שהם לא היו פה. לקבוצות הטובות ביבשת אין את הבעיות ההגנתיות שיש למכבי בעמדות הפנים, ככה שאפשר לספר סיפורים עד מחר - זה לא ישפר את המצב שלנו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 29 אוקטובר 2016, 01:14

חלק גדול מהאנשים פה רוצים את דאון תומפסון וטיוס וחושבים שהם שחקני הגנה טובים, אבל שניהם ביחד לא החזיקו 25 דקות נגד הגבוהים של מכבי

זה שאתה לא יכול להודות בטעות, זאת בעיה שלך. גם אור בהתחלה חשב שאייברסון לא שווה כלום. אבל אחרי כמה משחקים הוא הבין שהבעיה היא צירבס. אתה ממשיך להתעקש
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 אוקטובר 2016, 01:20

felix_r כתב:חלק גדול מהאנשים פה רוצים את דאון תומפסון וטיוס וחושבים שהם שחקני הגנה טובים, אבל שניהם ביחד לא החזיקו 25 דקות נגד הגבוהים של מכבי

זה שאתה לא יכול להודות בטעות, זאת בעיה שלך. גם אור בהתחלה חשב שאייברסון לא שווה כלום. אבל אחרי כמה משחקים הוא הבין שהבעיה היא צירבס. אתה ממשיך להתעקש

לא, האמת שמעולם לא אמרתי שהוא לא שווה כלום, וגם עכשיו דעתי עליו לא השתנתה.

שומר רע מאוד, לא מה שהיינו צריכים ולא היה צריך להיות פה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 אוקטובר 2016, 01:22

felix_r כתב:חלק גדול מהאנשים פה רוצים את דאון תומפסון וטיוס וחושבים שהם שחקני הגנה טובים, אבל שניהם ביחד לא החזיקו 25 דקות נגד הגבוהים של מכבי

מילא טיוס, מי בדיוק רצה את תומפסון בקיץ (ועוד על המשבצת של הסנטר ההגנתי)?
מכבי לא שואפת להיות גלאטסראיי, היא לא במשוואה הזאת בכלל.

felix_r כתב:זה שאתה לא יכול להודות בטעות, זאת בעיה שלך. גם אור בהתחלה חשב שאייברסון לא שווה כלום. אבל אחרי כמה משחקים הוא הבין שהבעיה היא צירבס. אתה ממשיך להתעקש

אל תבלבל במוח ואל תתחיל להמציא דברים. אף פעם לא טענתי שרק אחד מהם הוא הבעיה, ואף פעם לא טענתי שאייברסון לא שווה כלום.
כמו כל אוהד שלא עוצם את העיניים ומגבש תיאוריות הזויות, אני טוען שהקו הקדמי של מכבי כמכלול הוא הבעיה - אין התאמה בין שחקן אחד לשני, ואף אחד לא מצטיין בהגנה.
יותר מזה, אהבתי עוד פחות את החחתמה של צירבס. העניין הוא שאייברסון הגיע אחרון, כשהיה ברור לכל מי שיודע לעשות 1+1, שמכבי צריכה שחקן בעל יכולות הגנתיות מובהקות.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 29 אוקטובר 2016, 01:44

אחדשיודע כתב:

מילא טיוס, מי בדיוק רצה את תומפסון בקיץ (ועוד על המשבצת של הסנטר ההגנתי)?
מכבי לא שואפת להיות גלאטסראיי, היא לא במשוואה הזאת בכלל.

felix_r כתב:זה שאתה לא יכול להודות בטעות, זאת בעיה שלך. גם אור בהתחלה חשב שאייברסון לא שווה כלום. אבל אחרי כמה משחקים הוא הבין שהבעיה היא צירבס. אתה ממשיך להתעקש

אל תבלבל במוח ואל תתחיל להמציא דברים. אף פעם לא טענתי שרק אחד מהם הוא הבעיה, ואף פעם לא טענתי שאייברסון לא שווה כלום.
כמו כל אוהד שלא עוצם את העיניים ומגבש תיאוריות הזויות, אני טוען שהקו הקדמי של מכבי כמכלול הוא הבעיה - אין התאמה בין שחקן אחד לשני, ואף אחד לא מצטיין בהגנה.
יותר מזה, אהבתי עוד פחות את החחתמה של צירבס. העניין הוא שאייברסון הגיע אחרון, כשהיה ברור לכל מי שיודע לעשות 1+1, שמכבי צריכה שחקן בעל יכולות הגנתיות מובהקות.

אתה טועה, ואתה תראה את זה בהמשך
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 29 אוקטובר 2016, 01:47

אמרת שיש לנו חור בעמדות הפנים. אבל עכשיו זה אני שממציא דברים. בסדר
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 אוקטובר 2016, 01:52

נו, נכון. ואני ממשיך לטעון, כמו כל העולם בערך, שיש לנו חור בעמדות הפנים. חור בהגנה.
והטענות שאני מעלה עכשיו הן אותן טענות שהעלתי בקיץ, אחרי ההחתמה של אייברסון. כמו שאפשר לראות ב-3 ההודעות שלי בעמוד הזה: viewtopic.php?f=2&t=3395&p=355280&hilit#p355273

אתה מוזמן להמשיך במציאות המדומה שלך. אין לי שום בעיה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 29 אוקטובר 2016, 01:57

אחדשיודע כתב:נכון, ואני ממשיך לטעון, כמו כל העולם בערך, שיש לנו חור בעמדות הפנים. חור בהגנה.
והטענות שאני מעלה עכשיו הן אותן טענות שהעלתי בקיץ, אחרי ההחתמה של אייברסון. כמו שאפשר לראות בעמוד הזה (ב-3 הודעות): viewtopic.php?f=2&t=3395&p=355280&hilit#p355273

אתה מוזמן להמשיך במציאות המדומה שלך. אין לי שום בעיה.

יש הבדל בין הגנה לא מתאומת לבין חור בעמדות הפנים
יש הבדל בין חור בעמדות הפנים ללשחקנים בעמדות הפנים שלא שומרים טוב (בינתיים).

אתה מוזמן לבדוק איזה קו קידמי היה לנו בזכיה האחרונה ביורוליג עם שחקני הגנה נפלאים כמו סופו ובלו... זה לא הפריע לנו לעשות התאמות ולזכות בתואר.

נ.ב. אני לא חי באשליות. אני יודע שההגנה שלנו לא מתואמת בינתיים. אז מה? זאת תחילת העונה וסגל חדש.
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 29 אוקטובר 2016, 02:00, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 אוקטובר 2016, 02:00

אני מדבר על התאמה בין שחקן X לשחקן Y. הם לא מתאימים אחד לשני כי הם לא שומרים טוב, אף אחד מהם.
סופו, עם כמה שהיה שומר גרוע, יכל לשים גוף על כל אחד. טיוס ידע לחסום ולחפות על הגארדים. והיה לך בקבוצה ההיא גם את דיויד בלו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 29 אוקטובר 2016, 02:00

אחדשיודע כתב:אני מדבר על התאמה בין שחקן X לשחקן Y. הם לא מתאימים אחד לשני כי הם לא שומרים טוב, אף אחד מהם.
סופו, עם כמה שהיה שומר גרוע, יכל לשים גוף. טיוס ידע לחסום ולחפות על הגארדים. והיה לך בקבוצה ההיא גם את דיויד בלו.

כן בלו היה שומר גדול =))

לא היה לך אף שחקן פנים עם הגנה טובה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 אוקטובר 2016, 02:01

לעת זקנה, הוא היה שומר טוב יותר מכל השחקנים שיש לך בקבוצה עכשיו. מה הפליאה הגדולה?
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 29 אוקטובר 2016, 02:02

אחדשיודע כתב:לעת זקנה, הוא היה שומר טוב יותר מכל השחקנים שיש לך בקבוצה עכשיו. מה הפליאה הגדולה?

זה שהוא התחיל לשמור קצת יותר טוב ביחס לעצמו, לא אומר שהוא היה שחקן הגנה טוב
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 אוקטובר 2016, 02:03

אה. כי אייברסון, ראד, אלכסנדר וצירבס שומרים גדולים.

תמשיך לשכתב את ההיסטוריה. נראה לי אתה צריך ריענון לזיכרון.
הקו הקדמי של 2013/2014 היה פי 2 יותר טוב הגנתית מזה של עכשיו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 29 אוקטובר 2016, 02:06

אחדשיודע כתב:אה. כי אייברסון, ראד אלכסנדר וצירבס שומרים גדולים.

תמשיך לשכתב את ההיסטוריה. נראה לי אתה צריך ריענון לזיכרון.
הקו הקדמי של 2013/2014 היה פי 2 יותר טוב הגנתית מזה של עכשיו.

תשמע לי טוב. הקו הקידמי שלנו העונה טוב ועמוק יותר מכל הקוים הקידמיים שלנו מאז הקבוצה של צביקה עם וויצ'יץ', מוריס, פייזר, באטיסטה, אליהו. הקו ההוא היה יותר עמוק (והפסדנו את כל התארים). אבל מאז תמיד הינו קצרים בשתי עמדות הפנים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־45 אורחים