איתי-שגב כתב:my man כתב:rc4991 כתב:ירושלים ממשיכה ביכולת הרעה
היא כל כך רעה! איך הגענו למשחק צמוד איתם? איך?!
גם אנחנו רעים.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:my man כתב:rc4991 כתב:ירושלים ממשיכה ביכולת הרעה
גם אנחנו רעים.
אחדשיודע כתב:my man כתב:איתי-שגב כתב:my man כתב:rc4991 כתב:ירושלים ממשיכה ביכולת הרעה
גם אנחנו רעים.
בעונות האחרונות אתה צודק. אבל הפעם זה פשוט מנטלי אין לי הסבר לזה. כאילו בחיאת ניצחנו את פנר'! לא היתה שום סיבה שהמשחק יגרר לצורה שבה הוא שוחק. אנחנו רדפנו אחריהם כל המשחק! זה חייב כבר להשתנות!
הניצחון על פנרבחצ'ה (שהגיעה אחרי שני הפסדי יורוליג מביכים) לא הופך אותנו לקבוצת על.
חוץ מזה, ביורוליג אנחנו עם סמית'.
שועל כתב:מעניין איך זה שתמיד ירושלים מקבלת אין סוף שלשות על הראש ביורוקאפ
my man כתב:אחדשיודע כתב:הניצחון על פנרבחצ'ה (שהגיעה אחרי שני הפסדי יורוליג מביכים) לא הופך אותנו לקבוצת על.
מי אמר שזה הפך אותנו לקבוצת על? בסה"כ לדעתי זה צריך להצדיק ניצחון קל יותר על מגדל..בין זה לקבוצת על הדרך ארוכה ארוכה..
לגבי סמית' גם להם לא היה את קינזי- לא שאני משווה ביניהם, בכלל לא! אבל היינו צריכים לקחת את זה בקלות ובטח שלא לרדוף אחריהם כל המשחק!
my man כתב:זה כבר מתחיל להיות כיף המשחק הזה..
אחדשיודע כתב:my man כתב:אחדשיודע כתב:הניצחון על פנרבחצ'ה (שהגיעה אחרי שני הפסדי יורוליג מביכים) לא הופך אותנו לקבוצת על.
מי אמר שזה הפך אותנו לקבוצת על? בסה"כ לדעתי זה צריך להצדיק ניצחון קל יותר על מגדל..בין זה לקבוצת על הדרך ארוכה ארוכה..
לגבי סמית' גם להם לא היה את קינזי- לא שאני משווה ביניהם, בכלל לא! אבל היינו צריכים לקחת את זה בקלות ובטח שלא לרדוף אחריהם כל המשחק!
אוי נו. מה שניסיתי להגיד הוא שהניצחון על פנרבחצ'ה (שהגיעה לפה במצב לא אידאלי) לא אומר כלום לגבי היכולת של מכבי, ובטח לא היה אמור להצביע על כך שננצח בקלות את ירושלים (שמתעלה בשנים האחרונות כשהיא רואה את מכבי) ללא סמית'.
yanay21 כתב:בא לי לארגן ליותם יום ספא מפנק על חשבוני. איזו זריקה איומה, ועוד פנויה
yanay21 כתב:בא לי לארגן ליותם יום ספא מפנק על חשבוני. איזו זריקה איומה, ועוד פנויה
שועל כתב:yanay21 כתב:בא לי לארגן ליותם יום ספא מפנק על חשבוני. איזו זריקה איומה, ועוד פנויה
לא יותר גרועה מהמגוון הנוראי שראינו מוומס השבוע
my man כתב:yanay21 כתב:בא לי לארגן ליותם יום ספא מפנק על חשבוני. איזו זריקה איומה, ועוד פנויה
מולנו זה היה סוויש עם עבירה בלתי ספורטיבית..
my man כתב:yanay21 כתב:בא לי לארגן ליותם יום ספא מפנק על חשבוני. איזו זריקה איומה, ועוד פנויה
MTA2311 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:בא לי לארגן ליותם יום ספא מפנק על חשבוני. איזו זריקה איומה, ועוד פנויה
אני עצבני והצלחת להוציא ממני חיוך.
מרשים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים