פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ההנהלה הכושלת V3 - צעדים בעקבות תצוגת הנפל

27 פברואר 2017, 22:40

לא צריך חיזוק

27 פברואר 2017, 22:43

Holiday_Armadillo כתב:לא צריך חיזוק

חלילה שלא נפגע בהתקדמות של איתי

27 פברואר 2017, 23:02

יש חיזוק - מילר.

28 פברואר 2017, 00:01

מכבי הדרדרה מ12 שחקני יורוליג לשמונה שחקנים כולל שגב. התנהלות מצוינת של ההנהלה, אין ספק

28 פברואר 2017, 02:52

חחח בגאצקיס: "צריכים שחקן טוב במחיר סביר"

28 פברואר 2017, 08:16

כמה עוד אפשר לעצום את העיניים ולא להביא חיזוק, הקבוצה חוטפת מעל 95 נק בבית!! כבר משחק שני, כל הקבוצות בליגה כבר לא סופרות את מכבי היא כבר לא מהווה איום.

28 פברואר 2017, 09:09

לא ראיתי שדיברו על זה פה: אתמול ההנהלה (פדרמן) שוב כפתה על המאמן לבצע חילוף בזמן המשחק - פדרמן ניגש לבגצקיס ואמר לו להכניס את אייברסון במקום שגב

28 פברואר 2017, 09:40

לשים בצד שפדרמן צדק במקרה הזה, ובגאצקיס מאמן אוטיסט, זו עוד דוגמה מני רבות למה מכבי הנוכחית לא תגיע לשום מקום. כשבעל המאה הוא בעל הדעה, כשכל מנהל מביא שחקן שהוא בוחר, וכשפדרמן ומזרחי נושפים מאחורי עורפו של המאמן תרתי משמע - הקבוצה הזאת תלך רק לקבר.

28 פברואר 2017, 11:20

גם אם בגקציס היה מאמן עילוי (והוא לא) אף מאמן לא יכול לתפקד ששמעון ודיוויד מנחים לו איזה חילופים לעשות , ההתנהלות בספסל מכבי היא על גבול השערורייה , ואין פלא שרק פיני ודייויד הצליחו לנטרל את זה.
לראות את שמעון מזרחי רץ כאחוז אמוק בגילו על כל מהלך וכל שריקה בעוד המנהל המקצועי העלוב חופן את ראשו בין ידיו היא פשוט מחזה אבסורדי , שאין מאמן שהיה מצליח לתפקד בו.
נעזוב את זה שבגקציס הוא פסיכי עם תעודות , ומאמן חלש (אין הסבר אחר למה הקבוצה פותחת רע משחקים ,מחציות , לא מסוגלת לעצור סקורר בעמדה 4 , הגנת פיק נ רול שערורייתית , ויוצאת רע מכל פסק זמן) , הבחור הגיע לפה בינואר לקבוצה עם רוסטר של 15 , ונשאר בתום פבואר עם 8 שחקנים שבקושי מתפקדים , מ12 שחקני יורוליג הגענו ל8 שהם בקושי יורוקאפ ללא ווימס,צירבס,דווין אנדרו , פשוט עבדו עליו.
לא שיש לי סימפטיה לפסיכי , לא שאני מנסה לגונן עליו , פשוט אי אפשר להעביר אימון עם רוסטר כל כך חסר ורע.

28 פברואר 2017, 14:00

יש לי המון סימפטיה אליו ואני כן אנסה לגונן עליו. ההנהלה הזו מבזה ומביישת כל מאמן ובסוף האוהדים מצקצקים "מאמן דביל". אני שמח על בגצאקיס לא כי הוא עילוי, כי לפחות הוא לא מייפה את המציאות.

טבק בראיון בתחילת העונה מספרד אמר שהציפיות היו לא ריאליות בשנה שעברה. הוא הגיע עם מקל כשחקן מוביל בלי סנטרים כמעט וציפו ממנו לקחת יורוקאפ ואליפות מול ירושלים שהייתה הרבה יותר טובה. והוא לא פצה פה, רק אחרי שהלך פה. הוא כל כך רחש כבוד למועדון...
לפחות בגאצקיס אומר בכל כלי מדיה אפשרי "צריך חיזוק". לפחות הוא לא מנשק את הרגליים של אלה שרק נתנו לו לאמן במכבי. הוא בניגוד לקודמים לא מחכה לעונה הבאה שמהבית בלטביה הוא יגיד "לא יכולנו לזכות באליפות בלי חיזוק" לפחות הוא אומר את זה כאן ועכשיו אחרי כל משחק - הפסד או ניצחון.

אני מעריך אותו - הוא האחרון בעיניי שאשם במשהו, ומדהים איך יש יותר ויותר תלונות עליו מהאוהדים.

28 פברואר 2017, 15:37

מכבי תחתים את נמרוד לוי אחרי שנזרק מראשון?

28 פברואר 2017, 15:58

יתפוס את המשבצת של בן שמן.

28 פברואר 2017, 16:00

שחקן ישראלי שנחתך מראשל''צ
מצאנו את הפיתרון לכל הבעיות שלנו

28 פברואר 2017, 16:09

אני אוהב את השחקן
ברור שהוא בערך ההפך ממה שאנחנו צריכים, אבל אוהב את השחקן.

28 פברואר 2017, 16:12

מה זה

28 פברואר 2017, 16:24

אין לי שום בעיה עם זה האמת. אם שגב יכול להיות שחקן חשוב במכבי אז ברור שגם הוא יכול.

28 פברואר 2017, 16:36

החציל האצטקי כתב:אין לי שום בעיה עם זה האמת. אם שגב יכול להיות שחקן חשוב במכבי אז ברור שגם הוא יכול.

אבל תסכים איתי שהבעיה היא שאיתי שגב הוא שחקן חשוב במכבי מלכתחילה

28 פברואר 2017, 16:41

yanay21 כתב:
החציל האצטקי כתב:אין לי שום בעיה עם זה האמת. אם שגב יכול להיות שחקן חשוב במכבי אז ברור שגם הוא יכול.

אבל תסכים איתי שהבעיה היא שאיתי שגב הוא שחקן חשוב במכבי מלכתחילה

בנקודת הזמן הנוכחית לא חושב שהוא יזיק, אם יש אמת בפרסום וזה לא הזיה של גלדסטון

28 פברואר 2017, 16:44

אין לו שום קשר לכדורסל מקצועני.

28 פברואר 2017, 17:01

נמרוד מי?
נושא נעול