המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

6 לב צהוב כתב:3 שנים רוצים אותו ? כנראה הלפרין לא ילבש צהוב בזמן הקרוב .

rc4991 כתב:בכלל לא מובן לי למה מכבי מתעקשים להחתים אותו לשלוש שנים הרי הלפרין חוזר שנה הבאה וגם יש מצב לא רע שהוא יהיה שחקן לא מספיק טוב בשביל מכבי ואז היא שוב פעם תשלם לשחקן שלא תורם לה ועוד לשלוש שנים
יכול להיות שהם רואים בו משהו שאנחנו לא רואים?קשה לי להאמין

rc4991 כתב:בכלל לא מובן לי למה מכבי מתעקשים להחתים אותו לשלוש שנים הרי הלפרין חוזר שנה הבאה וגם יש מצב לא רע שהוא יהיה שחקן לא מספיק טוב בשביל מכבי ואז היא שוב פעם תשלם לשחקן שלא תורם לה ועוד לשלוש שנים

rc4991 כתב:עדיין לא צריך להמר על זה עם חוזה לשלוש שנים!!!!!!!!!מה גם שבעוד שנה לאנדסברג יהיה במכבי

Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:עדיין לא צריך להמר על זה עם חוזה לשלוש שנים!!!!!!!!!מה גם שבעוד שנה לאנדסברג יהיה במכבי
אתה שוכח שבורשטיין יכול להפוך להיות מעודדת במקום שארפ..
לאנדסברג יגיע? הוא יזוז למקום של בורשטיין ובורשטיין יזוז למקום של שארפ
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:עדיין לא צריך להמר על זה עם חוזה לשלוש שנים!!!!!!!!!מה גם שבעוד שנה לאנדסברג יהיה במכבי
אתה שוכח שבורשטיין יכול להפוך להיות מעודדת במקום שארפ..
לאנדסברג יגיע? הוא יזוז למקום של בורשטיין ובורשטיין יזוז למקום של שארפ
לאנדסברג לא יעבור למשבצת של בורשטיין,הוא ישחק יותר ממנו וגם יותר מאוחיון

Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:בכלל לא מובן לי למה מכבי מתעקשים להחתים אותו לשלוש שנים הרי הלפרין חוזר שנה הבאה וגם יש מצב לא רע שהוא יהיה שחקן לא מספיק טוב בשביל מכבי ואז היא שוב פעם תשלם לשחקן שלא תורם לה ועוד לשלוש שנים
הלפרין נפגש עם נציגים של ריאל מדריד 24 שעות לפני שהוא שלח את המכתב למכבי שהוא מחליט לא לחכות למס ההכנסה..מכבי לא מטומטמים..הם יודעים שאין פה איזה צירוף מקרים מדהים..
לך תדע אם פדרמן לא חטף ג'ננה..אם הוא ירצה בכלל להחזיר אותו למכבי אחרי זה..
itai7 כתב:יאללה זר ולסגור
rc4991 כתב:itai7 כתב:יאללה זר ולסגור
באמת היה כתוב בסוף הכתבה שמכבי מחפשת גארד זר ושכבר יש לה מספר מועמדים,בקיצור פדרמן סתם הפחיד אותנו

yarinsaky כתב:אתה רוצה הרבה .![]()
רק אל תשכח ששחקנים ישראלים עולים למכבי הרבה כסף, אחר כך אל תתפלא שלא נשאר כסף לזרים ברמה של מיליון דולר פלוס.
כמו שאמר הגאון הכלכלי, אין ארוחות חינם.

חביב אורנג'ד כתב:נראה שאנשים מאמנים שאם ידברו הרבה על לאנדסרג אז בסוף הוא יחתום. אני חושב שהגיע הזמן להרפות. לאנדסברג הוא לא מועמד ובאופן כמעט ודאי, לא יהיה כאן בעונה הבאה.
כמו שזה נראה, מכבי לא הולכת להשתולל עם החתמות, והמצב בו מכבי תחתים גארד ישראלי בנוסף לאוחיון, הוא קלוש על גבול הבדיוני.
מכבי גיששה אצל לאנדסברג בתחילת הקיץ, אך הדבר לא הסתדר אם מכבי חיפה, שמבחינתה עשתה מהלך נכון מאוד בכך שבחרה להשאיר אותו.
גם אני מאוד אוהב את לאדסברג ורוצה לראותו במכבי. לדעתי, הוא שחקן טוב יותר מאוחיון וטוב בהרבה מבורשטיין, אבל כרגע, לא נראה כאילו הוא יגיע לכאן בקרוב.
אני משער שקיים איזה סיכוי תיאורטי, שבאורח נס, לאנדסברג יצוץ לו כאן ויכנס מהדרך האחורית מבלי שנשים לב, אבל לא צריכים לבנות על כך כרגע.
בכל מקרה, אני מציע שנהיה קצת יותר ראלים ונביט קדימה. כרגע, אוחיון הוא הגארד הישרלי שככל הנרעה יגיע ונותרה רק עוד החתמה אחת נוספת, של גארד זר בכדי להשלים את הסגל. בואו נגיע לנקודה הזאת ומשם נראה איך יתפתחו הדברים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־23 אורחים