24 יולי 2017, 23:57
toja27 כתב:חושב שהעדיפות העליונה עכשיו זה להחתים עוד גבוה איכותי אחד. בגארדים מתחיל להיווצר עומס.
25 יולי 2017, 00:00
my man כתב:toja27 כתב:חושב שהעדיפות העליונה עכשיו זה להחתים עוד גבוה איכותי אחד. בגארדים מתחיל להיווצר עומס.
הנה בבקשה! זו הסיבה המרכזית למה אסור היה להחתים את קיין..
25 יולי 2017, 00:04
25 יולי 2017, 00:05
קובי כתב:סיכם
25 יולי 2017, 00:14
my man כתב:קובי כתב:סיכם
מה
25 יולי 2017, 00:16
toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:חושב שהעדיפות העליונה עכשיו זה להחתים עוד גבוה איכותי אחד. בגארדים מתחיל להיווצר עומס.
שמע על פניו, הוא נותן דברים שמכבי צריכה בעמדת הגארדים. אני לא יכול לטעון שהיא מיותרת. צריך לזכור שיש לך עד עכשיו גארדים נמוכים וחלשלושים. עדיין הייתי מחתים שחקן כמו גפרסון , אבל העדיפות העליונה עכשיו היא בעמדות הגבוהים.
25 יולי 2017, 00:17
25 יולי 2017, 00:18
jol9 כתב:toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:חושב שהעדיפות העליונה עכשיו זה להחתים עוד גבוה איכותי אחד. בגארדים מתחיל להיווצר עומס.
שמע על פניו, הוא נותן דברים שמכבי צריכה בעמדת הגארדים. אני לא יכול לטעון שהיא מיותרת. צריך לזכור שיש לך עד עכשיו גארדים נמוכים וחלשלושים. עדיין הייתי מחתים שחקן כמו גפרסון , אבל העדיפות העליונה עכשיו היא בעמדות הגבוהים.
קו אחורי של ג'קסון, רול, קיין ודיבא זה לא קו אחורי של קבוצה שחושבת פלייאוף יורוליג.
25 יולי 2017, 00:20
dod כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:חושב שהעדיפות העליונה עכשיו זה להחתים עוד גבוה איכותי אחד. בגארדים מתחיל להיווצר עומס.
קו אחורי של ג'קסון, רול, קיין ודיבא זה לא קו אחורי של קבוצה שחושבת פלייאוף יורוליג.
וקו קדמי של טיוס, בולדן, כהן ושגב?
25 יולי 2017, 00:20
jol9 כתב:toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:חושב שהעדיפות העליונה עכשיו זה להחתים עוד גבוה איכותי אחד. בגארדים מתחיל להיווצר עומס.
25 יולי 2017, 00:22
25 יולי 2017, 00:29
jol9 כתב:dod כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:my man כתב:הנה בבקשה! זו הסיבה המרכזית למה אסור היה להחתים את קיין..
גם לא.
יש כאלה שיאמרו שגם עמדה 3 של תומאס, משעור וזוסמן היא לא טובה מספיק, אבל כאן ברור שהעמדה סגורה.
מכבי חייבת שחקן מהסוג של מקריי. לגבי גבוה, אני לא יודע איזה סוג של שחקן היא צריכה - 4 או 5 או אולי 4/5. העיקר שיהיה שחקן טוב.
25 יולי 2017, 00:30
toja27 כתב:jol9 כתב:dod כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:שמע על פניו, הוא נותן דברים שמכבי צריכה בעמדת הגארדים. אני לא יכול לטעון שהיא מיותרת. צריך לזכור שיש לך עד עכשיו גארדים נמוכים וחלשלושים. עדיין הייתי מחתים שחקן כמו גפרסון , אבל העדיפות העליונה עכשיו היא בעמדות הגבוהים.
גם לא.
יש כאלה שיאמרו שגם עמדה 3 של תומאס, משעור וזוסמן היא לא טובה מספיק, אבל כאן ברור שהעמדה סגורה.
מכבי חייבת שחקן מהסוג של מקריי. לגבי גבוה, אני לא יודע איזה סוג של שחקן היא צריכה - 4 או 5 או אולי 4/5. העיקר שיהיה שחקן טוב.
ממה שאני הצלחתי להבין מקריי הוא שחקן על משבצת סקורר טוב בעיקר. שיודעי דבר יתקנו אותי אם צריך. לדעתי יש לנו מספיק כאלו:
רק ג'קסון לבדו עושה רושם שמספיק לכל הקבוצה, תוסיף אליו את רול, תומאס ובולדן. הייתי מעדיף להתפשר בעניין הסקורר לכיוון של שחקן שעושה הכל מהכל.
25 יולי 2017, 00:36
25 יולי 2017, 00:37
25 יולי 2017, 00:42
toja27 כתב:איכותי זה לא אומר בהכרח סקורר בנשמה. גם איידסון היה שחקן איכותי אבל לא סקורר מובהק אם כי ידע לתת נקודות. צריך לזכור שיש רק כדור אחד לשתי הקבוצות.
אני גם מאמין שצריך עוד גארד אחד אבל שעיקר תשומת הלב תופנה לגבוה קודם כל. לא אכפת לי שיחתימו גבוה וגארד טוב בו זמנית אם הם מסוגלים לכך
25 יולי 2017, 00:42
MTA2311 כתב:טוז'ה, לא מפריעים לך הדיווחים על בעיות התנהגות שלו?
25 יולי 2017, 00:44
25 יולי 2017, 00:45
25 יולי 2017, 00:46
קובי כתב:חתם