החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:למה ירדתם מנייג'ל הייז?
לא ירדתי ממנו בכלל, אבל אני מתקשה למצוא לו התאמה ב5.
איזה 5 לפי דעתך מתאים לשחק איתו?
וילסון נראה אופציה מעניינת אבל הייז עושה לי רושם כמישהו שיותר מתאים לצרכים של הקבוצה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:למה ירדתם מנייג'ל הייז?
לא ירדתי ממנו בכלל, אבל אני מתקשה למצוא לו התאמה ב5.
החציל האצטקי כתב:SirCharles כתב:ווילסון אכן נראה מוכשר התקפית אבל בעיקר כ3. שחקן בסגנון שלו כ4 מדאיג אותי בגלל תקדים ויקטור ראד שהיו לו נתונים דומים ואפילו סייז יותר טוב אבל התברר כשחקן של בעיקר היילייטס וטפשת כדורסל. אני לא אומר שגם ווילסון שחקן טיפש אבל השאלה היא מה הוא ייתן מול הגנות יותר חזקות מבג'י-ליג, כשהזריקות לא ייכנסו האם הוא ימשיך ויזרוק או יעשה דברים נוספים לעזור לקבוצה לנצח? ואמנם הוא מסוגל מבחינה אתלטית לתת מהלכי הגנה (כמו שראד לעתים הראה) אבל איך המשמעת ההגנתית שלו? אלה דברים שקשה לראות מהיילייטס ופה מכבי נופלת בבחירת השחקנים שלה בשנים האחרונות.
מבחינתי, נראה כמו התיקון ליקטור ראד, אם כבר.
שומר טוב, קלעי הרבה יותר טוב. סייז דומה, קבלת החלטות טובה בהרבה.
הוא אולי יכול בתאוריה לשחק 3, אבל ברוב המוחלט של הקריירה שלו שיחק כ4. זו העמדה שלו.
החציל האצטקי כתב:אחדשיודע, אתה יודע להגיד מה המצב של מירזה טלטוביץ'?
הדיווחים האחרונים שאני קורא עליו (כולל סרטון שלו באינסטגרם והצהרה בטוויטר) סיפרו שהוא *לא* פורש, אבל הבאקס עדיין ויתרו עליו, ונראה שקריירת הNBA שלו גמורה.
נבן עבד איתו בבאסקוניה, ככה שאם הבן אדם מתכנן לשוב למגרשים השנה, מכבי יכולה להיות אחלה אופציה.
SirCharles כתב:החציל האצטקי כתב:אחדשיודע, אתה יודע להגיד מה המצב של מירזה טלטוביץ'?
הדיווחים האחרונים שאני קורא עליו (כולל סרטון שלו באינסטגרם והצהרה בטוויטר) סיפרו שהוא *לא* פורש, אבל הבאקס עדיין ויתרו עליו, ונראה שקריירת הNBA שלו גמורה.
נבן עבד איתו בבאסקוניה, ככה שאם הבן אדם מתכנן לשוב למגרשים השנה, מכבי יכולה להיות אחלה אופציה.
בזמנו טלטוביץ היה טופ5 בעמדה שלו באירופה. השאלה אם הוא בכושר משחק ולא ממש מעבר לשיא, כמו לינאס קלייזה שהיה שחקן דומה ונהיה שחקן גמור מהר מאוד אחרי שחזר מארה"ב.
החציל האצטקי כתב:מרגיש לי שבמכבי מאוד מחבבים את אייזיאה היקס, ואני יכול לגמרי להבין מה הם מוצאים בילד המוכשר הזה, שעדיין לא נגע במיצוי הפוטנציאל שלו.
הוא אמנם חתם על חוזה דו-כיווני בניו יורק, אבל העובדה שגם וויצ'יץ' וגם אבי אבן עוקבים אחרי הבחור הדי-אלמוני בטוויטר, די מסגירה אותו כמועמד פוטנציאלי בעתיד.
מדובר בפאוור-פורוורד/סנטר בן 24 שמגיע מאחת מתוכניות הכדורסל האיכותיות בארה"ב, במדינה בה גדל- צפון קרוליינה.
היקס היה חלק משמעותי בריצת האליפות של הטאר הילס ב2017, והשחקן השישי של ליגת ה-ACC בעונה שקדמה לה, בה הפסידו בגמר לוילאנובה.
במבט ראשוני, היקס מביא למגרש חבילה מעניינת של פיזיות ואתלטיות.
גובה סביר עם 2.05 מ' עם נעליים, ידיים ארוכות למדי באורך 214 ס"מ. מאסיבי ורחב, 110 קילו על אחוזי שומן נמוכים מאוד (פחות מ8%).
מדובר בשחקן פנים אמיתי בהווייתו, עם יכולת טכנית לא רעה בכלל והתמצאות יפה באיזור הצבע, ידיים טובות, תנועה ללא כדור ויכולת סיום אגרסיבית.
בצפון קרוליינה שיחק בעיקר בעמדה הטבעית שבה אמור לשחק כמקצוען- פאוור פורוורד- לצד קנדי מיקס השמנמן החביב.
רוטציית הגבוהים הרחבה שעשו בה שימוש גרמה לכך ששיחק כמות דקות מוגבלת, רק 23 בממוצע, ובהן העמיד מספרים נאים של 11.8 נק' (57% מהשדה, 78% מהקו, 0 שלשות), 5.5 ריבאונדים ו0.7 חסימות.
שום דבר לרשום עליו הביתה, אבל מספיק כדי להגיע למחנה האימונים של קבוצת NBA ולנסות לחצוב את דרכו משם.
הניקס לקחו אותו, ונתנו לו לשחק בקבוצת הבת שלהם, ליד לוק קורנט (סטרץ' 5), וידידינו נייג'ל הייז (4 שזולג ל3).
היקס נתן עונת רוקי נאה, וסיפק 15.6 נק', 7.8 ריב', 1.5 אס', 0.8 חט' ו2 חסימות למשחק ב29.5 דקות לערב, 37 משחקים.
האחוזים נראו טוב, כולל ניצנים ראשונים של קליעה מעבר לקשת: 58% מהשדה, 3 מ9 משלוש ו81% מהקו.
הניקס גם הריצו אותו ל18 משחקים בקבוצה הבוגרת ונראה היה שהתאקלם יפה מהמצופה, עם 13.3 דקות למשחק ותרומה סבירה לגמרי.
הקולינג-קארד של הבחור זה האסל והגנה. הוא מאוד חזק, רחב ואתלטי אבל גם קל רגליים.
הוא מסוגל לעשות סוויצ'ים בהגנה ולעמוד מול גארד או מול סנטר, שזה מצרך חשוב מאוד בכדורסל של היום.
הוא עובר כרגע תהליך בליגת הפיתוח ומנסה לשדרג את משחק החוץ שלו. למסור יותר, להוריד כדור לרצפה ולפתח קליעה אמינה מרחוק (הנתונים מהקו כבר מעודדים).
זה תהליך שצריך לעקוב אחריו, אבל בסה"כ מדובר בשחקן שהוכיח את עצמו כפקטור במערכת מנצחת בUNC, שומר ואתלט טוב, עם אפסייד התקפי לא רע.
החציל האצטקי כתב:אחדשיודע, אתה יודע להגיד מה המצב של מירזה טלטוביץ'?
er79 כתב:החציל האצטקי כתב:אחדשיודע, אתה יודע להגיד מה המצב של מירזה טלטוביץ'?
אבל כמה סטרץ 4 צריך? זה לא מה שמכבי צריכה. אם לא היו מביאים את הקלוריו הזה זה היה משהו אחר
MTA2311 כתב:סטרץ פור זה מונח מ2010.
היום חלק מסט היכולות הבסיסי של 4 זה לקלוע מבחוץ.
בואו נתקדם.
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:סטרץ פור זה מונח מ2010.
היום חלק מסט היכולות הבסיסי של 4 זה לקלוע מבחוץ.
בואו נתקדם.
צריך לראות קצת את ההרכבים של מילווקי ובוסטון ולהבין שאין עמדות יותר בכדורסל.
החציל האצטקי כתב:er79 כתב:החציל האצטקי כתב:אחדשיודע, אתה יודע להגיד מה המצב של מירזה טלטוביץ'?
אבל כמה סטרץ 4 צריך? זה לא מה שמכבי צריכה. אם לא היו מביאים את הקלוריו הזה זה היה משהו אחר
אין שום דבר רע בשחקנים שמרווחים את המגרש. לטלטוביץ' יש גם מאסה לשים על גבוהים בהגנה שאין לקלוריו ויכולות גבוהות בהרבה בפוסט.
החציל האצטקי כתב:ווילסון זה השחקן שהכי מתאים לעידן הכדורסל בלי עמדות.
פשוט שחקן טוב שעושה הכל בצורה טובה. מרווח את המגרש, שומר, מכדרר, מוסר, אתלט. זו יכולה להיות חתיכת יציאה להביא אותו לפה אחרי הTBT.
אנטוניו כתב:החציל האצטקי כתב:ווילסון זה השחקן שהכי מתאים לעידן הכדורסל בלי עמדות.
פשוט שחקן טוב שעושה הכל בצורה טובה. מרווח את המגרש, שומר, מכדרר, מוסר, אתלט. זו יכולה להיות חתיכת יציאה להביא אותו לפה אחרי הTBT.
הוא לא חתום במקרה בקבוצה איטלקית?
http://www.corrieredellosport.it/news/b ... il_wilson/
אנטוניו כתב:חציל האם הזכרת כאן את chris mccullough.שחקן pf אתלט מטורף שיכול לשחק 4-5. לא הבריק בליגת הקיץ כך שלא בטוח שיקבל חוזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־14 אורחים