12 יוני 2020, 00:01
האם כמות הקהל והצופים במפעל גדלה בשנים האחרונות?my man כתב:הליגה הגדולה שהיורוליג יצרה לפני 4 שנים זה הדבר הכי טוב שקרה בכדורסל!
והעונה? זו היתה העונה הכי טובה של המפעל הזה. היה כל כך הרבה כדורסל איכותי העונה עם משחקים ברמות הגבוהות ביותר.
באמת שאני לא מבין איך אפשר להגיד שהיורוליג תקועה במקום?!
יש לאן להתקדם! בהחלט! אבל וואו איזו ליגה יש לנו. היא מדהימה!
12 יוני 2020, 00:02
TAYO כתב:האם כמות הקהל והצופים במפעל גדלה בשנים האחרונות?my man כתב:הליגה הגדולה שהיורוליג יצרה לפני 4 שנים זה הדבר הכי טוב שקרה בכדורסל!
והעונה? זו היתה העונה הכי טובה של המפעל הזה. היה כל כך הרבה כדורסל איכותי העונה עם משחקים ברמות הגבוהות ביותר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
12 יוני 2020, 00:09
my man כתב:TAYO כתב:האם כמות הקהל והצופים במפעל גדלה בשנים האחרונות?my man כתב:הליגה הגדולה שהיורוליג יצרה לפני 4 שנים זה הדבר הכי טוב שקרה בכדורסל!
וואלה לא יודע. אבל הכדורסל השתפר פלאים!שמע, שנים לא נהניתי ככה מכדורסל.. מה שכן אני מאמין שאם נותנים לזה זמן זה גם אמור להביא עלייה בקהל..לא?
12 יוני 2020, 00:12
TAYO כתב:my man כתב:TAYO כתב:האם כמות הקהל והצופים במפעל גדלה בשנים האחרונות?my man כתב:הליגה הגדולה שהיורוליג יצרה לפני 4 שנים זה הדבר הכי טוב שקרה בכדורסל!
וואלה לא יודע. אבל הכדורסל השתפר פלאים!שמע, שנים לא נהניתי ככה מכדורסל.. מה שכן אני מאמין שאם נותנים לזה זמן זה גם אמור להביא עלייה בקהל..לא?
מסכים בהחלט לגבי רמת המשחק. אני חושב אבל שמשהו ברמה השיווקית לא עובד טוב.
12 יוני 2020, 03:34
12 יוני 2020, 10:42
12 יוני 2020, 22:23
12 יוני 2020, 23:12
my man כתב:הליגה הגדולה שהיורוליג יצרה לפני 4 שנים זה הדבר הכי טוב שקרה בכדורסל!
12 יוני 2020, 23:13
felix_r כתב:היורוליג בחרה את ה-20 החסימות הכפולות של העשור. מכבי מככבת הרבה, וגם במקום הראשון.
13 יוני 2020, 10:24
13 יוני 2020, 17:01
13 יוני 2020, 20:56
13 יוני 2020, 21:01
felix_r כתב:צסקא מנסה לקנות את את שנגליה
13 יוני 2020, 21:02
לגמרי, יהיה להם טריו מפלצתי ואם קלייבורן יחזור בכושר טוב אז בכלל...my man כתב:felix_r כתב:צסקא מנסה לקנות את את שנגליה
זה יהיה גיים צ'יינג'ר רציני
13 יוני 2020, 21:06
Jack55 כתב:לגמרי, יהיה להם טריו מפלצתי ואם קלייבורן יחזור בכושר טוב אז בכלל...my man כתב:felix_r כתב:צסקא מנסה לקנות את את שנגליה
מה שכן באסקוניה תהייה בקרשים בלעדיו.
13 יוני 2020, 21:08
ברור, הכוונה שבלעדיו הם מאבדים את הנכס היחיד שהיה להם ויצטרכו לעבור לריבילד רציני.my man כתב:Jack55 כתב:לגמרי, יהיה להם טריו מפלצתי ואם קלייבורן יחזור בכושר טוב אז בכלל...my man כתב:felix_r כתב:צסקא מנסה לקנות את את שנגליה
מה שכן באסקוניה תהייה בקרשים בלעדיו.
לא יודע אם ראית אבל באסקוניה העונה כבר לא היתה משהו בכלל..
בכל מקרה זה רק ישאיר אותנו עוד יותר מאחור..
יהיו את 4 הראשונות ואנחנו הרחק מאחור..
הדבר הטוב הוא שהשארנו פה את סקוטי והאנטר
שנה הבאה אמור להיות כרגיל אאלט.my man כתב:אגב, מתי קלייבורן באמת אמור לחזור?
13 יוני 2020, 21:12
אדגר פו כתב:לא אוהב את מה שקורה הקיץ ביורוליג. בסקוניה חלשה, פאו חלשה או לא קיימת, אולימפיאקוס גם לא נראה שתהפוך לתחרותית מדי. שלא נגיע למצב של כמה חזקות מאוד עם בטן רכה וחלשה באמצע.