המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:אגב, יונתן גבעוני מ"דראפט אקספרס", אולי המקור הכי אמין ברשת, טוען שהנדריקס יעבור לויטוריה אחרי שזו שיפרה את השכר שהוא יקבל והעסקה תצא אל הפועל. לדבריו כל העסקה הזו נסגרה מאחורי הגב של בלאט ובלי הסכמתו. אני מאוד רוצה להאמין שהוא טועה אבל הוא מאוד מהימן ומחובר היטב למרבית סוכני השחקנים.
קודי כתב:אגב, יונתן גבעוני מ"דראפט אקספרס", אולי המקור הכי אמין ברשת, טוען שהנדריקס יעבור לויטוריה אחרי שזו שיפרה את השכר שהוא יקבל והעסקה תצא אל הפועל. לדבריו כל העסקה הזו נסגרה מאחורי הגב של בלאט ובלי הסכמתו. אני מאוד רוצה להאמין שהוא טועה אבל הוא מאוד מהימן ומחובר היטב למרבית סוכני השחקנים.
yarinsaky כתב:ד"א, כששאלו את בלאט היום בצוהריים לדבי הנדריקס הוא אמר שהוא מקווה מאוד שהנדריקס ישאר. אולי זה אומר משהוא.
הוא לא אמר שהוא בטוח נשאר.
cannon כתב:הנדריקס עוזב את מכבי סופית:
http://baskonia.elcorreo.com/noticias/2 ... 61216.html
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־30 אורחים