המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
עידן כתב:toja27 כתב:לדעתי מגזימים כאן לגמרי עם קטש. ניצחון על אולימפיקוס והפסד לכוכב המשתפרת בנקודה בחוץ זה לא רע.
מה הקשר בכלל? מסתכלים על איך שהקבוצה נראית. והקבוצה נראית רע, גם בנצחונות. הכל מרגיש אקראי, הקבוצה לא מרגישה מאומנת בכלל. וקטש עצמו נרדם לפרקי זמן ארוכים.
MTAbasket כתב:עידן כתב:toja27 כתב:לדעתי מגזימים כאן לגמרי עם קטש. ניצחון על אולימפיקוס והפסד לכוכב המשתפרת בנקודה בחוץ זה לא רע.
מה הקשר בכלל? מסתכלים על איך שהקבוצה נראית. והקבוצה נראית רע, גם בנצחונות. הכל מרגיש אקראי, הקבוצה לא מרגישה מאומנת בכלל. וקטש עצמו נרדם לפרקי זמן ארוכים.
+1
ההגנה נראת רע מאוד מתחילת העונה. זה מרגיש שאם יש פוזשיין שלא חוטפים סל זה פשוט מזל
Adam כתב:עצוב לי שאני אומר את זה, אבל אני מקווה שמכבי לא תיקח את האליפות העונה רק כדי שלא נראה את הפרצוף שלו עונה הבאה. הוא כזה מאמן מעיק.
אמנם אתה נמדד בסופו של דבר במבחן התוצאהtoja27 כתב:לדעתי מגזימים כאן לגמרי עם קטש. ניצחון על אולימפיקוס והפסד לכוכב המשתפרת בנקודה בחוץ זה לא רע.
עידן כתב:MTAbasket כתב:עידן כתב:toja27 כתב:לדעתי מגזימים כאן לגמרי עם קטש. ניצחון על אולימפיקוס והפסד לכוכב המשתפרת בנקודה בחוץ זה לא רע.
+1
ההגנה נראת רע מאוד מתחילת העונה. זה מרגיש שאם יש פוזשיין שלא חוטפים סל זה פשוט מזל
אגיד יותר מזה - לא מרגיש שמכבי מסוגלת לנצח משחק חוץ. עוד לפני המשחק, אני כבר מתכונן נפשית לזה שמכבי תיכנס לפיגור גדול ותיראה רע, ולצערי זה קורה שוב ושוב ושוב.
בשבועות כפולים עוד מילא, אפשר לתת "הנחה". אבל גם אחרי שבוע מנוחה, מכבי לא מגיעה מוכנה למשחקים.
עידן כתב:Adam כתב:עצוב לי שאני אומר את זה, אבל אני מקווה שמכבי לא תיקח את האליפות העונה רק כדי שלא נראה את הפרצוף שלו עונה הבאה. הוא כזה מאמן מעיק.
כלומר אתה יוצא מנקודת הנחה שהוא נשאר פה עד סוף העונה...
ברור שאם מפטרים אותו צריך לשלם לו פיצויים.Adam כתב:עידן כתב:Adam כתב:עצוב לי שאני אומר את זה, אבל אני מקווה שמכבי לא תיקח את האליפות העונה רק כדי שלא נראה את הפרצוף שלו עונה הבאה. הוא כזה מאמן מעיק.
כלומר אתה יוצא מנקודת הנחה שהוא נשאר פה עד סוף העונה...
הרי ברור שהוא יישאר. מי יביאו לך במקום? עוד פעם את אבי אבן? גם אם מכבי תפסיד עכשיו את כל המשחקים הבאים שלה העונה הוא יישאר.
צריך לבדוק את זה, אבל אני בספק אם יש למכבי סעיף יציאה מהחוזה שלו, ואם הוא לוקח כאן אליפות אז החוזה שלו אוטומטית גם מחודש. מדובר בחוזה לטובתו ולא לטובת מכבי.
עידן כתב:toja27 כתב:לדעתי מגזימים כאן לגמרי עם קטש. ניצחון על אולימפיקוס והפסד לכוכב המשתפרת בנקודה בחוץ זה לא רע.
לא צריך טמפרמנט של שאראס.toja27 כתב:ועוד דבר, נראה שחלק מהאוהדים לא אוהבים את הטמפרמנט של קטש, כלומר רצו איזה אחד עם דם יותר חם מן שאראס כזה, אבל לא על זה נמדד מאמן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים