רשמית: לורנזו בראון חתם במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רשמית: לורנזו בראון חתם במכבי

הודעהעל ידי A.Parker » 20 ספטמבר 2022, 22:28

שמואל1 כתב:
A.Parker כתב:
toja27 כתב:
אחדשיודע כתב:
toja27 כתב:עם ולבקין מכבי לא הייתה מגיעה לכלום גם עוד 10 שנים, זה לא שחקן שיכול להחזיק קבוצה.
שונא לא, שחקן שלא רציתי במכבי כן.

אה, כן? הסתכלת בכדור הבדולח שלך? די נו, די עם השטויות.
בכדורסל כמו בכדורסל, לא מספיק שחקן אחד. זה ספורט קבוצתי. אם היית לוקח את הקבוצות של השנים האחרונות ורק מחליף את ווילבקין בבראון, סביר שלא היית מגיע להרבה יותר (אם בכלל). סביר מאוד שבחלק מהעונות (למשל עונת 19/20) היית משיג הרבה פחות. האחד הוא רכז (נטו רכז), והשני הוא קומבו גארד סקורר. כדי להגיע רחוק, רצוי שיהיה גם את זה וגם את זה, ברמה גבוהה. הם לא סותרים אחד את השני. מה שחסר במכבי זה אנשים שיודעים לבנות קבוצה ולהתאים את כל חלקי הפאזל אחד לשני.

טוב גם לך יש כדור בדולח משל עצמך..
לעצם העניין- בתקציב שמכבי מעמידה וזה לא תלוי בנו, בעיני לשים על וולבקין 2 מיליון דולר לא שווה ביחס למה שהוא נותן. הוא לא מביא איתו שום ערך מוסף מלבד יכולת סקורינג (גם אם ברמה יחסית גבוהה ביחס לשאר התחרות)- לא וינריות, לא יכולת לחבר קבוצה, לא חכמת משחק.
תן לי במשכורת שלו +תוספת מסויימת להביא את לורנזו בראון וג'ון בראון ובתפקיד הסקורר מעמדה 2 להסתפק בהיליארד או שחקן בפריצה שלו למשל שגם פחות יפריע ללורנזו בראון בניווט ההתקפה .
קבוצות עם תקציבים גדולים יותר יכולות להרשות לעצמן להחזיק בוולבקין כשחקן רוטציה מרכזי\ אחד מכמה שחקנים מרכזיים שעליהם בנויה הקבוצה, ולא כשחקן שעליו בנויה כל הקבוצה כמו שעשתה מכבי וכמו שהייתה עושה לו היה נשאר.

רק לחדד - עם התנהלות נכונה מכבי יכולה לבנות סגלים מרשימים ומאוזנים יותר. גם שנה שעברה בראון יכול יכל והיה צריך להגיע לכאן. גם לפני שנתיים הוא חתם בפנר על חוזה של 900 בערך. על הקיץ בכלל אין מה לדבר, כשהתפנה כל כך הרבה כסף (גם ללא שחרור ווילבקין).
כמה חבל שנהנה ממנו רק עונה אחת

בפועל הוא יכל להיות פה כבר לפני שנתיים, כמו שאני ואחרים רצינו. מילא הגיע באיחור, לפחות היה מגיע לצד ווילבקין.
A.Parker

הודעהעל ידי itai7 » 21 ספטמבר 2022, 15:32

איש חמוד

itai7

הודעהעל ידי BIG sofo » 21 ספטמבר 2022, 16:54

האם התפרסם מה מצבו הרפואי של לורנזו בראון? האם הוא כשיר ב100 אחוז?

שימו לב מה כתוב כאן:
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=415436
BIG sofo

הודעהעל ידי itai7 » 21 ספטמבר 2022, 18:43

BIG sofo כתב:האם התפרסם מה מצבו הרפואי של לורנזו בראון? האם הוא כשיר ב100 אחוז?

שימו לב מה כתוב כאן:
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=415436

הוא עבר את הבדיקות הרפואיות
itai7

הודעהעל ידי A.Parker » 29 ספטמבר 2022, 23:36

הבן אדם הגיע רק השבוע, השלים בקושי 3 אימונים וכבר דופק הופעה מהסרטים. מנהל משחק בחסד, טוב גם בהתקפה האישית ושומר איכותי. עדיין מתבאס מאוד שלא הגיע עוד קודם לכן לצד סקוטי. רק המשחק היום מעיד כמה רכז אמיתי (שלא נאמר איכותי) לידו עושה את ההבדל.
A.Parker

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 ספטמבר 2022, 01:05

A.Parker כתב:הבן אדם הגיע רק השבוע, השלים בקושי 3 אימונים וכבר דופק הופעה מהסרטים. מנהל משחק בחסד, טוב גם בהתקפה האישית ושומר איכותי. עדיין מתבאס מאוד שלא הגיע עוד קודם לכן לצד סקוטי. רק המשחק היום מעיד כמה רכז אמיתי (שלא נאמר איכותי) לידו עושה את ההבדל.

עוד נדבר הרבה העונה על כמה שילוב של בראון וסקוטי היה יכול לקחת את מכבי לרמות אחרות לגמרי
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי A.Parker » 30 ספטמבר 2022, 01:13

MTA2311 כתב:
A.Parker כתב:הבן אדם הגיע רק השבוע, השלים בקושי 3 אימונים וכבר דופק הופעה מהסרטים. מנהל משחק בחסד, טוב גם בהתקפה האישית ושומר איכותי. עדיין מתבאס מאוד שלא הגיע עוד קודם לכן לצד סקוטי. רק המשחק היום מעיד כמה רכז אמיתי (שלא נאמר איכותי) לידו עושה את ההבדל.

עוד נדבר הרבה העונה על כמה שילוב של בראון וסקוטי היה יכול לקחת את מכבי לרמות אחרות לגמרי

כן אה? הכי מעצבן שלא רק שהצורך ברכז נזעק פה שנים, השם של בראון עצמו עלה פה לא מעט בשנתיים האחרונות (כשהוא לא חתם בתקופה הזאת על חוזים גבוהים).
A.Parker

רשמית: לורנזו בראון חתם במכבי

הודעהעל ידי Jack55 » 30 ספטמבר 2022, 01:23

A.Parker כתב:
MTA2311 כתב:

כן אה? הכי מעצבן שלא רק שהצורך ברכז נזעק פה שנים, השם של בראון עצמו עלה פה לא מעט בשנתיים האחרונות (כשהוא לא חתם בתקופה הזאת על חוזים גבוהים).
מסכים שזה פספוס גדול, אבל יאללה לא הגיע הזמן להתקדם?
עדיף להתרכז במה שכאן ועכשיו, יש דברים שלצערי אין לנו שליטה עליהם
נערך לאחרונה על ידי Jack55 בתאריך 30 ספטמבר 2022, 01:31, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 ספטמבר 2022, 01:26

כמו שחשבתי, הנוכחות של בראון משנה את הקבוצה. זה משהו שרק רכז אמיתי, פלור מנג'ר, יכול לעשות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Jack55 » 30 ספטמבר 2022, 01:34

שמואל1 כתב:כמו שחשבתי, הנוכחות של בראון משנה את הקבוצה. זה משהו שרק רכז אמיתי, פלור מנג'ר, יכול לעשות.
מסכים, ומעטות הקבוצות ביורוליג שיש להן אחד כזה
בעצם בסהכ ל5 קבוצות מלבדנו יש שחקן כזה שבכושר טוב - אפס, ברצלונה, אולימפיאקוס, מילאנו ופנר
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 30 ספטמבר 2022, 08:27

מי הרכזים של הקבוצות האלה ? לא מכיר את כולם ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי Jack55 » 30 ספטמבר 2022, 12:23

מקאדו 3 כתב:מי הרכזים של הקבוצות האלה ? לא מכיר את כולם ...
מיסיץ, סלוקאס, קלאתס, סטוראנסקי ופאנגוס
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Mitelka » 30 ספטמבר 2022, 18:32

מדהים מה שקרה פה ב-3 שבועות האחרונים. עד אליפות אירופה כולם דיברו על קבוצה יחסית מאוזנת, עם חוזקות וחולשות, בלי כוכבים נוצצים ועם פוטנציאל כזה או אחר.

פתאום אחרי אליפות אירופה אחת ולמכבי יש איזה שחקן על ביורוליג (ידענו שהוא היה טוב בקאזאן, אבל מה שקרה באליפות אירופה הקפיץ את המנייה שלו לשמיים). פרנצ׳ייז פלייר ופתאום הקבוצה המאוזנת, ה״לא תלוייה בסקוטי וכו׳״ הפכה להיות קבוצה שההבדל בין עם לורנזו לבלי פתאום נראים מפחידים. אני עדיין לא רוצה לראות את בראון 35 דקות כל ערב כי ״אי אפשר אחרת״. צריך למצוא את הדקות שלנו בלעדיו. אם אני לוקח דקות מסויימות מהמשחק נגד אפס ומילאנו (בעיקר אפס בחצי השני) כן יש פה פוטנציאל לקבוצה שיכולה בדקות מסויימות ובמשחקים מסויימים גם להסתדר בלעדיו. נורא כיף לראות אותו אתמול, נורא מפחיד שוב להגיע לפינה הזו שיש לנו ״שחקן על״ וכל היתר.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי אחדשיודע » 30 ספטמבר 2022, 18:38

לא יודע, אני תמיד חשבתי שבראון הוא רמה אחת מעל כל מי שהחתימו. עוד לפני שקיבל אזרחות ספרדית.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Rampel » 30 ספטמבר 2022, 19:12

Mitelka כתב:מדהים מה שקרה פה ב-3 שבועות האחרונים. עד אליפות אירופה כולם דיברו על קבוצה יחסית מאוזנת, עם חוזקות וחולשות, בלי כוכבים נוצצים ועם פוטנציאל כזה או אחר.

פתאום אחרי אליפות אירופה אחת ולמכבי יש איזה שחקן על ביורוליג (ידענו שהוא היה טוב בקאזאן, אבל מה שקרה באליפות אירופה הקפיץ את המנייה שלו לשמיים). פרנצ׳ייז פלייר ופתאום הקבוצה המאוזנת, ה״לא תלוייה בסקוטי וכו׳״ הפכה להיות קבוצה שההבדל בין עם לורנזו לבלי פתאום נראים מפחידים. אני עדיין לא רוצה לראות את בראון 35 דקות כל ערב כי ״אי אפשר אחרת״. צריך למצוא את הדקות שלנו בלעדיו. אם אני לוקח דקות מסויימות מהמשחק נגד אפס ומילאנו (בעיקר אפס בחצי השני) כן יש פה פוטנציאל לקבוצה שיכולה בדקות מסויימות ובמשחקים מסויימים גם להסתדר בלעדיו. נורא כיף לראות אותו אתמול, נורא מפחיד שוב להגיע לפינה הזו שיש לנו ״שחקן על״ וכל היתר.
מי דיבר על קבוצה מאוזנת? הקבוצה לצערי ממש לא מאוזנת. יש פה קו אחורי טוב (אם כי ההתאמה של החלקים בו אחד לשני נתונה לספק מוצדק ותיבחן לאורך העונה) וקו קדמי שהוא סימן שאלה גדול עם פוטנציאל שלילי להיות מהחלשים במפעל. זו לא קבוצה מאוזנת.

Sent from my SM-S908E using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי עידן » 30 ספטמבר 2022, 19:14

Mitelka כתב:מדהים מה שקרה פה ב-3 שבועות האחרונים. עד אליפות אירופה כולם דיברו על קבוצה יחסית מאוזנת, עם חוזקות וחולשות, בלי כוכבים נוצצים ועם פוטנציאל כזה או אחר.

מי זה "כולם"? גם פה בפורום מההתחלה אמרנו שהקו האחורי הרבה יותר טוב (על הנייר לפחות) מהקו הקדמי. לגבי בראון ידעתי עוד לפני האליפות שהוא אחד הרכזים הטובים באירופה.
עידן

הודעהעל ידי Jack55 » 30 ספטמבר 2022, 19:32

אגב אני כמעט בטוח שהחוזה שלו לשנתיים מובטחות

גם אם אופציה, תהיו בטוחים שהיא של מכבי והיא תממש אותה, בדיוק כמו שהייתה יכולה לממש על אוואנס למשל
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Jack55 » 30 ספטמבר 2022, 19:32

אגב אני כמעט בטוח שהחוזה שלו לשנתיים מובטחות

גם אם אופציה, תהיו בטוחים שהיא של מכבי והיא תממש אותה, בדיוק כמו שהייתה יכולה לממש על אוואנס למשל
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 ספטמבר 2022, 19:42

Jack55 כתב:אגב אני כמעט בטוח שהחוזה שלו לשנתיים מובטחות

כנראה מדובר באופציה דו צדדית כמו שמכבי נוהגת להחתים. מה שאומר שזה בפועל חוזה לעונה עם אופציה להארכה אם שני הצדדים מעוניינים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 30 ספטמבר 2022, 19:54

שמואל1 כתב:
Jack55 כתב:אגב אני כמעט בטוח שהחוזה שלו לשנתיים מובטחות

כנראה מדובר באופציה דו צדדית כמו שמכבי נוהגת להחתים. מה שאומר שזה בפועל חוזה לעונה עם אופציה להארכה אם שני הצדדים מעוניינים.

מכבי לא מרבה להחתים שחקנים על חוזה עם אופציה דו-צדדית. למה סתם לדבר?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־14 אורחים