דני אבדיה והוושינגטון וויזארדס V6

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דני אבדיה והוושינגטון וויזארדס V6

הודעהעל ידי my man » 13 אוגוסט 2023, 11:16

עודד ברנדוויין הוא בעל שם!! למען השם מי מנהל את הדני הזה? כל שנה 'השינוי הגדול של דני' 'חוזר כוכב' 'שיפר את כל האלמנטים במשחק - גם כאלו שבגלל לא היה צריך' 'הוא מה שהאנביאיי היה צריך' 'הוא פשוט תותח על חלל'

ואז מגיעה המציאות...

הכי דפוק שזו אפילו לא הייתה כתבת יחץ לדני אלא לאולם החדש שברנדווין מנהל..מביך.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 אוגוסט 2023, 11:28

חשבתי שהוא פצוע ולכן לא בנבחרת
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 13 אוגוסט 2023, 11:30

MTA2311 כתב:חשבתי שהוא פצוע ולכן לא בנבחרת

פציעה קשה - כנראה בגללה הוא בלי חולצה
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 אוגוסט 2023, 11:38

MTA2311 כתב:חשבתי שהוא פצוע ולכן לא בנבחרת
לא שמעת על פציעה בשריר החשק?
זו ממש מגפה השנה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי עידן » 13 אוגוסט 2023, 12:53

שמואל1 כתב:
Runner30 כתב:כתבת יח"ץ/פרסומת בספורט5.
במלה אחת: פרוביץ׳...
פייס פאלם כואב
עונת חוזה קריטית שיכולה להכריע אם דני שחקן NBA לגיטימי או שחקן משלים במקרה הטוב / שחקן שיפלט בחזרה לאירופה.
מקווה שדני השתפר כמו שמתואר בכתבת היח"ץ.
לדעתי היה עדיף לו להתאמן עם מאמנים בעלי שם (למה הוא לא המשיך לעבוד עם דרו הנלן?) מאשר עם פרוביץ' ועודד ברונדווין.

לא ראיתי שדרו הנלן הפך אותו לאולסטאר. באופן כללי לא ראיתי בעונה החולפת איזה שיפור משמעותי אצלו.

כן, היה עדיף שהיה מתאמן עם מאמנים בעלי שם, אבל דני תלוי בדני כמו שכבר אמרתי מזמן. לא במאמן כזה או אחר או בחבר קבוצה כזה או אחר.
עידן

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 אוגוסט 2023, 14:02

עידן כתב:
שמואל1 כתב:
Runner30 כתב:כתבת יח"ץ/פרסומת בספורט5.
במלה אחת: פרוביץ׳...
פייס פאלם כואב
עונת חוזה קריטית שיכולה להכריע אם דני שחקן NBA לגיטימי או שחקן משלים במקרה הטוב / שחקן שיפלט בחזרה לאירופה.
מקווה שדני השתפר כמו שמתואר בכתבת היח"ץ.
לדעתי היה עדיף לו להתאמן עם מאמנים בעלי שם (למה הוא לא המשיך לעבוד עם דרו הנלן?) מאשר עם פרוביץ' ועודד ברונדווין.

לא ראיתי שדרו הנלן הפך אותו לאולסטאר. באופן כללי לא ראיתי בעונה החולפת איזה שיפור משמעותי אצלו.

כן, היה עדיף שהיה מתאמן עם מאמנים בעלי שם, אבל דני תלוי בדני כמו שכבר אמרתי מזמן. לא במאמן כזה או אחר או בחבר קבוצה כזה או אחר.
לעבוד קיץ אחד עם דרו הנלן זה לא מספיק.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 13 אוגוסט 2023, 14:08

שיתאמן עם פיני גרשון. הוא לא ישפר את הסקילס שלו, אבל לפחות ילמד לתחמן :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Shay_uzan » 13 אוגוסט 2023, 15:36

my man כתב:עודד ברנדוויין הוא בעל שם!! למען השם מי מנהל את הדני הזה? כל שנה 'השינוי הגדול של דני' 'חוזר כוכב' 'שיפר את כל האלמנטים במשחק - גם כאלו שבגלל לא היה צריך' 'הוא מה שהאנביאיי היה צריך' 'הוא פשוט תותח על חלל'

ואז מגיעה המציאות...

הכי דפוק שזו אפילו לא הייתה כתבת יחץ לדני אלא לאולם החדש שברנדווין מנהל..מביך.

Wtf אין מצב שלקחת באמת את הטייק הזה, זאת כתבת יחצ לאולם אימונים של ברנדווין, שהוא לפי מה שהבנתי באמת ברמה יחסית גבוהה, דני התאמן שם עם המאמנים שלו (פנאן אגב עובד במתחם), ברנדווין הביא בעיקר את המקום, הוא לא הלך להתאמן אצל ברנדווין בשום צורה, הוא הלך להתאמן במקום שלו

אגב הכתבה היא יחצ לקלאץ' ויפה לראות איך גם מזה מצאתם איך להטציא טייקים הזויים באמת.
נערך לאחרונה על ידי Shay_uzan בתאריך 13 אוגוסט 2023, 15:48, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי A.Parker » 13 אוגוסט 2023, 15:47

שי צא קצת מההגנת יתר על אבדיה. אפשר להעביר עליו ביקורת בלי להיות הייטר (למרות שהאופי שלו לא תורם).
A.Parker

הודעהעל ידי Rampel » 13 אוגוסט 2023, 15:55

להגנתו של דני יאמר שבכתבה מצוין שהוא עבד גם עם אדם פיליפי שנחשב גם למומחה קליעה.

Sent from my SM-S908E using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Shay_uzan » 13 אוגוסט 2023, 15:57

A.Parker כתב:שי צא קצת מההגנת יתר על אבדיה. אפשר להעביר עליו ביקורת בלי להיות הייטר (למרות שהאופי שלו לא תורם).

בחייאת למי אכפת באיזה אולם הוא מתאמן, אם אתם רוצים לדעת הוא התאמן גם במנורה ובאולם של בני הרצליה, וואי וואי איזו ירידה ברמה, איך הוא מתאמן באולם של 2500 מקומות ששייך לעירית הרצליה.
הייתי אומר שעודד יכתוב בכתבת יחץ שלו מה שהוא רוצה אבל האמת בשום שלב לא נאמר שהוא אימן אותו אז בהחלט כישרון היה פה להמציא את זה, הוא התאמן עם 2 מאמנים שהצמידו לו מארצות הברית ורגב פנאן. זאת התוכנית של הוויזארדס שהוא מאז שהעונה נגמרה הוא עושה אותה, אף סוכן שלו לא הדביק לו את זה וחוץ מרגב אין לדני או לצוות שלו סיי אמיתי בזה. עודד במקרה הטוב מסר לו כדורים והראה לו את המקום (אגב זה חלק מהנקודות שיווק של המתחם, אפשר להביא את המאמנים שלך להתאמן איתם), גם יוגב אוחיון מאמן שם, זה אומר שהוא קשור לדני? לא

אגב בנימה אחרת, סחטיין על עודד, צריך מתחמים כאלה בישראל וסוף סוף מישהו בנה אחד, יכול לשפר את איכות האימונים של השחקנים פה. גם סקוטי התאמן שם בביקוריו בישראל
נערך לאחרונה על ידי Shay_uzan בתאריך 13 אוגוסט 2023, 15:58, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 אוגוסט 2023, 15:57

A.Parker כתב:שי צא קצת מההגנת יתר על אבדיה. אפשר להעביר עליו ביקורת בלי להיות הייטר (למרות שהאופי שלו לא תורם).

ואפשר גם רחמנא ליצלן להיות "הייטר" בלי שזה יקים עליך צבא של פאן בויז
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Shay_uzan » 13 אוגוסט 2023, 16:01

MTA2311 כתב:

אבל תתאמצו למצוא סיבות לפחות שאני אגיד וואלה, אתם מזלזלים במקצוע ההיטרים ;)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 אוגוסט 2023, 16:09

Shay_uzan כתב:
MTA2311 כתב:

אבל תתאמצו למצוא סיבות לפחות שאני אגיד וואלה, אתם מזלזלים במקצוע ההיטרים ;)

אחי בינתיים היחיד שצריך להתאמץ למצוא סיבות להגנה האוטומטית על כל פיפס שקשור בדני זה אתה.

בינתיים לא רק שהוא רחוק מלהצדיק את ההייפ שהיה סביבו, הוא גם מקנח באופי של ילד זין.

מבטיח שכשהוא יתחיל לממש עשירית ממה שמצופה מבחירה 9 בדראפט שמדבר ומתנהל כאילו הוא סופרסטאר (רק מחוץ למגרש כמובן) אני אשתוק, אבל עד אז ההגנה העיוורת שלך על כל דבר שקשור בו די מביכה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Shay_uzan » 13 אוגוסט 2023, 16:23

סבבה מה שתגיד, אם אתם יודעים אז ברנדווין היה המאמן של דני למרות שזה לא היה כתוב בכתבה בשום שלב, אתה צודק איך אני יכול ללכת נגד מלותיהם של הפורום על טייקים הזויים כאלה? צריך לחייך ולהנהן כי אתם תמיד יודעים הכל
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 אוגוסט 2023, 16:36

Shay_uzan כתב:סבבה מה שתגיד, אם אתם יודעים אז ברנדווין היה המאמן של דני למרות שזה לא היה כתוב בכתבה בשום שלב, אתה צודק איך אני יכול ללכת נגד מלותיהם של הפורום על טייקים הזויים כאלה? צריך לחייך ולהנהן כי אתם תמיד יודעים הכל
אתה סתם לוקח את כל הקטע איתו אישית
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי A.Parker » 13 אוגוסט 2023, 17:48

Shay_uzan כתב:

בחייאת למי אכפת באיזה אולם הוא מתאמן, אם אתם רוצים לדעת הוא התאמן גם במנורה ובאולם של בני הרצליה, וואי וואי איזו ירידה ברמה, איך הוא מתאמן באולם של 2500 מקומות ששייך לעירית הרצליה.
הייתי אומר שעודד יכתוב בכתבת יחץ שלו מה שהוא רוצה אבל האמת בשום שלב לא נאמר שהוא אימן אותו אז בהחלט כישרון היה פה להמציא את זה, הוא התאמן עם 2 מאמנים שהצמידו לו מארצות הברית ורגב פנאן. זאת התוכנית של הוויזארדס שהוא מאז שהעונה נגמרה הוא עושה אותה, אף סוכן שלו לא הדביק לו את זה וחוץ מרגב אין לדני או לצוות שלו סיי אמיתי בזה. עודד במקרה הטוב מסר לו כדורים והראה לו את המקום (אגב זה חלק מהנקודות שיווק של המתחם, אפשר להביא את המאמנים שלך להתאמן איתם), גם יוגב אוחיון מאמן שם, זה אומר שהוא קשור לדני? לא

אגב בנימה אחרת, סחטיין על עודד, צריך מתחמים כאלה בישראל וסוף סוף מישהו בנה אחד, יכול לשפר את איכות האימונים של השחקנים פה. גם סקוטי התאמן שם בביקוריו בישראל

אני לא מדבר בכלל על מה שנכתב פה (לא קראתי את הכתבה בכלל). באופן כללי וסיסטמתי אתה מגן עליו בכל דבר ולוקח אישית כל ביקורת. זה מוגזם לדעתי.
A.Parker

הודעהעל ידי Shay_uzan » 13 אוגוסט 2023, 18:10

[quote="A.Parker"]
[quote="Shay_uzan"]
[quote="A.Parker"]שי צא קצת מההגנת יתר על אבדיה. אפשר להעביר עליו ביקורת בלי להיות הייטר (למרות שהאופי שלו לא תורם).[/quote]

אגב בנימה אחרת, סחטיין על עודד, צריך מתחמים כאלה בישראל וסוף סוף מישהו בנה אחד, יכול לשפר את איכות האימונים של השחקנים פה. גם סקוטי התאמן שם בביקוריו בישראל[/quote]
אני לא מדבר בכלל על מה שנכתב פה (לא קראתי את הכתבה בכלל). באופן כללי וסיסטמתי אתה מגן עליו בכל דבר ולוקח אישית כל ביקורת. זה מוגזם לדעתי.[/quote]

רוצים להעביר ביקורת? לכו ליוטיוב של ווינט כתבה לא טובה שלו, מה הסקתם שעודד מאמן אותו מהעובדה שהוא מתאמן אצלו במתחם. לכתבה הזאת אין שום ערך לכיוון של דני זה נטו לפרסם את המתחם ולומר גם דני מתאמן שם, הוא ונציגו לא אמרו מילה אז איפה בדיוק הוא יצא פה אגואיסט? מדובר בתוכנית אימון של הוויזארדס אז איזו בניה עקומה של תוכנית שלו? מדובר במשהו שהוא עשה מאפריל והוא הפסיק יחד עם ההודעה של רופא הוויזארדס שהוא לא יכול להתאמן עם הנבחרת.
מה שאני אומר זה שיש מספיק ביקורת עניינית לתת לו, לא צריך בכוח לחפש כזאת, אני כבר הפסקתי כמעט להגיב בתרד הזה כי אני לא פה לנסות לדבר עם משוכנעים, וואלה פיספסתם פה כתבות שאני לא אהבתי לשמוע אבל כתבת יחצ למתחם שעושה פלקס שדני התאמן אצלו? זה מה שהפריע לכם? הכנסתם פה דברים שבכלל לא רשומים בכתבה. רוצים להיות הייטרים, תהנו כמו שניסיתי לרמוז לאור שהחליט לקחת קשה, לא הפריע לכם אבל בין זה לבין לקחת כתבה שדני לא לקח צד בה ולהכניס בה את אותה רוטינה שאתם מוציאים מכל כתבה זה קצת מתאמץ וזה כל מה שניסיתי לומר, בכתבה שלא היה מילה אחת שלו או של הצוות שלו הוא יצא אגואסיט, פלופ, בונה תוכנית אימונים גרועה ובוחר מאמנים גרועים. די הבנו כבר ממזמן שזה מה שאתם חושבים על דני אבל מה לעזאזל הקשר בין זה לבין הכתבה הגנרית הזאת.

ראנר וראמפל היחידים פה שבאמת התייחסו לכתבה, זאת כתבת יחצ על אימונים שהוא עשה במתחם עם מאמנים שהצמידו לו הוויזארדס (שאגב גם זה לא משהו חדש). כל שאר הדברים לא היו נושאים בכתבה.

הפורום הזה מספיק עקשן שאני לא אנסה להגן פה על אף אחד

אגב זה הקטע, לא קראת את הכתבה, תקרא ותראה אם אתה מוצא את כל מה שנרשם פה כל דני
נערך לאחרונה על ידי Shay_uzan בתאריך 13 אוגוסט 2023, 18:23, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי עידן » 13 אוגוסט 2023, 18:22

אני רחוק מלהיות מחסידיו של דני, אבל במקרה הזה אני לא יודע מה רציתם משי. זו כתבת יח"צ על דני אבל גם (ואולי בעיקר) על אולם האימונים של ברנדוויין, וזה סתם מטעה לומר שהוא אחד המאמנים של דני.

מצוין בכתבה שגם הביאו מאמן מומחה קליעה עבורו, נחיה ונראה כי זכור לי שגם בקיץ הקודם אמרו שהקליעה של דני השתפרה משמעותית ובפועל זה לא בדיוק קרה.
עידן

הודעהעל ידי גיא » 13 אוגוסט 2023, 22:55

אז מה אומרים, החיסרון הכי בולט שלו הוא יציבות הקליעה?
גיא

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־32 אורחים