פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
15 אוקטובר 2024, 23:35
לא יודע מה יש לו. למה הוא לא קופץ לריבאונד ונותן את ההאסל הקטן הזה (שהוא יכול). כל ההיסוסים האלה בין מהלכים, זה הכל בראש. הוא חייב לפתור את זה עם עצמו אם יש לו שאיפה להיות 4 לגיטימי ביורוליג
15 אוקטובר 2024, 23:37
הנתון הנוסף: 0 ריבאונדים לסורקין ב-25 דקות
16 אוקטובר 2024, 00:29
מכבי שומרת על מיקומה בפליי-אוף. מקום 6 בטבלה
16 אוקטובר 2024, 01:00
השחקן שהכי השפיע על המשחק זה טאריק ביברוביץ׳ שבזכותו אלייז׳ה בראיינט לא תפר אותנו
16 אוקטובר 2024, 01:14
Avi1508 כתב:השחקן שהכי השפיע על המשחק זה טאריק ביברוביץ׳ שבזכותו אלייז׳ה בראיינט לא תפר אותנו
זה נכון. ואני עוד התפלאתי בשביל מה אנאדולו הגישה ערעור. כנראה, המאמן שלהם ידע שהם לא בכושר
16 אוקטובר 2024, 02:30
כל הכבוד.
אבל אני חייב להבין מה קורה עם אלפא קאבה ? משחק ראשון נגד וילרבאן , לא זוכר כמה שיחק, אבל קצת, משחק מול מונאקו אולי 2 דקות, והיום לאחר כל כך הרבה היעדרויות, ודווקא יכל לשים קצת גוף על פוראייר, אז למה ? למה 0:0 דקות עגול ועצוב ?
האם זאת פציעה ?
ואיך אף אחד בשידור בתקשורת לא שאל את זה....
כמובן הקרדיט לקטש, הקרדיט לשחקנים , לסייבן לי ובהצלחה וכל הכבוד על המאמץ, אני פשוט רוצה להבין למה מביאים שחקן שישחק חודש וקצת ובינתיים 3 משחקים האיש לא משחק, בליגה הוא גם לא מגיע....
16 אוקטובר 2024, 06:05
armadut כתב:כל הכבוד.
אבל אני חייב להבין מה קורה עם אלפא קאבה ? משחק ראשון נגד וילרבאן , לא זוכר כמה שיחק, אבל קצת, משחק מול מונאקו אולי 2 דקות, והיום לאחר כל כך הרבה היעדרויות, ודווקא יכל לשים קצת גוף על פוראייר, אז למה ? למה 0:0 דקות עגול ועצוב ?
האם זאת פציעה ?
ואיך אף אחד בשידור בתקשורת לא שאל את זה....
כמובן הקרדיט לקטש, הקרדיט לשחקנים , לסייבן לי ובהצלחה וכל הכבוד על המאמץ, אני פשוט רוצה להבין למה מביאים שחקן שישחק חודש וקצת ובינתיים 3 משחקים האיש לא משחק, בליגה הוא גם לא מגיע....
אנחנו מכירים את קטש, שחקן שהוא לא מאמין בו לא ישחק.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
16 אוקטובר 2024, 07:47
אם כך למה הוא הביא אותו ? או שהוא הובא על ידי ההנהלה..כך או כך במשחק כזה שאין לך בכלל זרים, כל שחקן זה אוויר לרשימה, בטח שיכל לתת קצת הגנה מתחת לסל..
16 אוקטובר 2024, 13:38
כנראה שחקן מהליגה הסינית לא מצליח להרשים באימונים כמו שהוא מצליח בסין