המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:אנשים פה היסטרים שזה מפחיד .
מכבי שיחקו היום למעשה בלי 3 שחקני חמישיה - סופו החולה , פארמר הפצוע ולאנגפורד שעוד לא נכנס לעניינים - תחשבו על שלושתם במצב רגיל ואתם מקבלים משחק שונה לחלוטין.
אני עדין משוכנע שמכבי יסיימו את הבית הזה במקום הראשון או השני (אם ריאל ימשיכו להביא את כל שחקני הNBA ) , בינתיים דווקא אפשר להתעודד מזה שמכבי בלי פארמר (הוא עשה יותר נזק מתועלת עד עכשיו) נראית סביר כשמתחשבים בזה שסופו כמעט ולא שיחק בשני המשחקים האלה ולאנגפורד רק עכשיו בא.
jol9 כתב:יוסי22 כתב:אנשים פה היסטרים שזה מפחיד .
מכבי שיחקו היום למעשה בלי 3 שחקני חמישיה - סופו החולה , פארמר הפצוע ולאנגפורד שעוד לא נכנס לעניינים - תחשבו על שלושתם במצב רגיל ואתם מקבלים משחק שונה לחלוטין.
אני עדין משוכנע שמכבי יסיימו את הבית הזה במקום הראשון או השני (אם ריאל ימשיכו להביא את כל שחקני הNBA ) , בינתיים דווקא אפשר להתעודד מזה שמכבי בלי פארמר (הוא עשה יותר נזק מתועלת עד עכשיו) נראית סביר כשמתחשבים בזה שסופו כמעט ולא שיחק בשני המשחקים האלה ולאנגפורד רק עכשיו בא.
אני חושב שאתה קצת צובע את הדברים בצבע ורוד.
פארמר בינתיים לא משחק כמו שציפינו, ויכול להיות שעוד שבוע הוא כבר לא יהיה כאן.
סופו היה חולה, אבל גם מול מילאנו הוא לא תפקד, ובכלל כבר כמה משחקים שהוא לא פוגע. אי אפשר להאשים כל הזמן את כל מי שנמצא מסביבו של סופו. הוא צריך
לעלות את הרמה, להמנע מעבירות ולהיות חד יותר בהתקפה.
לדעתי מכבי לא היתה טובה היום - בכל המשחק ולא רק ברבע האחרון. זה בסדר, וזה מותר אבל את האמת צריך להגיד.
יוסי22 כתב:jol9 כתב:יוסי22 כתב:אנשים פה היסטרים שזה מפחיד .
אני חושב שאתה קצת צובע את הדברים בצבע ורוד.
פארמר בינתיים לא משחק כמו שציפינו, ויכול להיות שעוד שבוע הוא כבר לא יהיה כאן.
סופו היה חולה, אבל גם מול מילאנו הוא לא תפקד, ובכלל כבר כמה משחקים שהוא לא פוגע. אי אפשר להאשים כל הזמן את כל מי שנמצא מסביבו של סופו. הוא צריך
לעלות את הרמה, להמנע מעבירות ולהיות חד יותר בהתקפה.
לדעתי מכבי לא היתה טובה היום - בכל המשחק ולא רק ברבע האחרון. זה בסדר, וזה מותר אבל את האמת צריך להגיד.
פארמר משחק נורא עד עכשיו אבל אי אפשר להתחיל להעריך אותו כל עוד הוא משחק חצי פצוע , אם הוא ילך לNBA אז הוא ילך זה לא קשור ליכולת להעריך מה הוא יתן למכבי כשהוא כשיר .
לאנגפורד שהוא שחקן חמישיה רק הגיע עכשיו , כמובן שאי אפשר להעריך איך תיראה הקבוצה בלעדיו .
וסופו הוכיח במשך שנה שלמה שהוא הסנטר הטוב באירופה וגם נבחר לחמישיה של היורוליג , אז משחק אחד הוא כמעט לא שיחק בגלל עבירות ומשחק שני הוא עלה חולה + כל נגיעונת הפכה לעבירה .בהקשר שלו הייתי ממליץ לדיוויד להגיד לו פשוט לוותר על ההגנה לגמרי עד שהשופטים ירגעו איתו כי על כל מגע שמישהו יוצר איתו ישר שורקים עבירה , יכול להיות שזה החוק היבש במקרה שלו אבל זה נראה אבסורדי לגמרי. בכל מקרה במקרה שלו בוודאי שאין מה לדאוג.
LIAV10 כתב:מישהו מוכן להסביר לי למה פאפס קיבל בלתי ספורטיבית?
מההיכל זה היה נראה כאילו בגלל שהוא הרים ידיים..
לפחות זה עורר את הקהל..
נ.ב, תפסתי גם היום וגם נגד ציבונה חולצה מהתותח חולצות..אני מר חולצה למשחק
LIAV10 כתב:מישהו מוכן להסביר לי למה פאפס קיבל בלתי ספורטיבית?
לפחות זה עורר את הקהל..
jol9 כתב:OK. זאת גם דרך להסתכל על הדברים.
מה שכן, מכבי נראית כמו קבוצה שצריך להדליק אותה.
roy1000 כתב:jol9 כתב:OK. זאת גם דרך להסתכל על הדברים.
מה שכן, מכבי נראית כמו קבוצה שצריך להדליק אותה.
מאוד קשה להדליק קבוצה שמשחקת בשלוש מסגרות, כשאר שתיים מהן ברמה מאוד נמוכה. זה הרי בדיוק אותו הדבר שקרה בפעם האחרונה שהיה כשמכבי שיחקה באדריאטית. קשה לשחק משחקים מצחיקים ואז פתאום להעלות הת הרמה ביורוליג בלי שיש זמן להתכונן.
jol9 כתב:כן זה נכון. העונה רק התחילה, ואנחנו כבר מדברים על עומס, ועל נסיעות וכו'.
מעצבן!!
מקאדו כתב:שון ג'יימס הוא ממש מה שחשבתי שחקן גבוהה מספיק וחוסם מעולה בקופליג , כשזה מגיע ליורוליג ולהיתמודדות עם נפיליי היבשת אז רואים את הנחיתות במסה ואפילו בגובה + משחק גב סל מגוחך , בכלל תמיד חשבתי שהוא אוברייטד כזה .
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מישהו מוכן להסביר לי למה פאפס קיבל בלתי ספורטיבית?
לפחות זה עורר את הקהל..
הוא לא קיבל בלתי ספורטיבית אלא טכנית..וזה היה בגלל שהוא הרים ידיים והגיב לאי-שריקה של השופט..
ניסוי עלוב להכניס את החוק של ה-NBA שהיה חזק אצלם בתחילת העונה גם לאירופה..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־37 אורחים