פשוט באחד הפורומים אני מתווכח עם מישהו. אני טוען שדיוויד בלאט אמר בעצמו, שלא רצה את סופו במכבי, והבחור טוען את ההפך.
אני צריך הוכחות!

הראיון היה בערך לפני חודש
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:חברים, אני צריך עזרה במציאת אותו הראיון עם דיויד בלאט, בו הוא מספר את מי הוא רצה במכבי, ואת מי ההנהלה החתימה נגד רצונו.
פשוט באחד הפורומים אני מתווכח עם מישהו. אני טוען שדיוויד בלאט אמר בעצמו, שלא רצה את סופו במכבי, והבחור טוען את ההפך.
אני צריך הוכחות!
שמואל1 כתב:felix_r כתב:חברים, אני צריך עזרה במציאת אותו הראיון עם דיויד בלאט, בו הוא מספר את מי הוא רצה במכבי, ואת מי ההנהלה החתימה נגד רצונו.
אני צריך הוכחות!
אתה זוכר איפה פורסם הראיון?
felix_r כתב:חברים, אני צריך עזרה במציאת אותו הראיון עם דיויד בלאט, בו הוא מספר את מי הוא רצה במכבי, ואת מי ההנהלה החתימה נגד רצונו.
אני צריך הוכחות!
misha כתב:felix_r כתב:חברים, אני צריך עזרה במציאת אותו הראיון עם דיויד בלאט, בו הוא מספר את מי הוא רצה במכבי, ואת מי ההנהלה החתימה נגד רצונו.
אני צריך הוכחות!
ומי הביא את סופו?
"אני הבאתי אותו".
אבל רקנאטי טען שההנהלה עשתה זאת.
"אני הבאתי את סופו. היתה לי התלבטות, בהתחלה אמרתי לא, אבל אחר כך כשראיתי את השוק אמרתי שהולכים על זה".
http://www.israelhayom.co.il/site/newsl ... 19.01.2012
felix_r כתב:misha כתב:felix_r כתב:חברים, אני צריך עזרה במציאת אותו הראיון עם דיויד בלאט, בו הוא מספר את מי הוא רצה במכבי, ואת מי ההנהלה החתימה נגד רצונו.
אני צריך הוכחות!
ומי הביא את סופו?
"אני הבאתי אותו".
אבל רקנאטי טען שההנהלה עשתה זאת.
"אני הבאתי את סופו. היתה לי התלבטות, בהתחלה אמרתי לא, אבל אחר כך כשראיתי את השוק אמרתי שהולכים על זה".
http://www.israelhayom.co.il/site/newsl ... 19.01.2012
תודה, אחי, אבל זה לא אותו הראיון שרציתיופה הוא מדבר אחרת.
שמואל1 כתב:אכן זו הייתה תקופה נהדרת בצהבת, חבל שהדור הזה עזב את הפורום.
Ye11ow1 כתב:שמואל1 כתב:אכן זו הייתה תקופה נהדרת בצהבת, חבל שהדור הזה עזב את הפורום.
שמואל מה שלומך
אתה עדיין כאן
איפה ניר
רוזנקרנץ
שייקה
גיא
תומר ... ראיתי אותו מתופף בגייט
רועי מרום
אנקראם גם פה .... חחח בעוד 50 שנה הוא יהיה גם
מה קרה לאתר ולפורום של מכבי פאנס ?
Ye11ow1 כתב:בן כמה אתה ? חח
הית פעם ההכי צעיר בפורום